jsjim Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ποιο cwm να βαλω το PhilZ Touch η το clockworkmod touch Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις Touch, εγώ έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής το cwm!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ποιο cwm να βαλω το PhilZ Touch η το clockworkmod touch Του philz το προτείνουν πάρα πολλοί χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Του philz το προτείνουν πάρα πολλοί χρήστες. Για να δοκιμάσω και του philz πρέπει πρώτα να βγάλω το cwm ή πάω στο recovery και φορτώνω από πάνω του το PhilZ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Για να δοκιμάσω και του philz πρέπει πρώτα να βγάλω το cwm ή πάω στο recovery και φορτώνω από πάνω του το PhilZ; Από πάνω κατευθείαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) 1. miui πιστευετε αξιζει; μου αρεσει απιστευτα πολυ το ui και απο ολα τα βιντεο που εχω δει, το βλεπω υπερβολικα σταθερο και γρηγορο, εχει ολα τα βασικα και εχει μηδενικο lag. 2. ειμαι σιγουρος πως πολλοι εχουν την ιδια απορια. απο που κατεβαζω επισημη miui rom τελικα; 3. πως προφερεται; :p Edited October 12, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 2. ειμαι σιγουρος πως πολλοι εχουν την ιδια απορια. απο που κατεβαζω επισημη rom τελικα; Πήγανε στο sammobile και βρες την επίσημη της χώρας προέλευσης του κινητόυ σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πήγανε στο sammobile και βρες την επίσημη της χώρας προέλευσης του κινητόυ σου δικο μου λαθος! αναφερομουν στην miui rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 δικο μου λαθος! αναφερομουν στην miui rom. Απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2396162 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477138 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2396162 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477138 ευχαριστω! αυτα ομως ειναι επισημα; μηπως ξερεις για τα αλλα ερωτηματα; 1. miui πιστευετε αξιζει; μου αρεσει απιστευτα πολυ το ui και απο ολα τα βιντεο που εχω δει, το βλεπω υπερβολικα σταθερο και γρηγορο, εχει ολα τα βασικα και εχει μηδενικο lag. 3. πως προφέρεται; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις αν σου κάνει ή όχι . Πάρε ενα nadroid backup έτσι ώστε να γυρίσεις γρήγορα πίσω αν δεν σου αρέσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ευχαριστω! αυτα ομως ειναι επισημα; μηπως ξερεις για τα αλλα ερωτηματα; Εσυ για τα επισημα μου ειπες. Εαν θελεις τα αλλα δες εκει που σου ειπε ο Μιχαλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια custom rom ή kernel ή συνδυασμός τους στο S3 μας που να επιτρέπει double tap to wake σαν αυτό που έχει το LG G2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ποια ROM μου προτείνετε να εγκαταστήσω στο Galaxy S3; Έχει τη στοκ πάνω. Σκεφτόμουν μεταξύ Slim Bean και CM10.2 αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη με καλή αυτονομία και σταθερότητα.Καμιά γνώμη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 βρεθηκε η λυση! http://www.androidauthority.com/galaxy-note-3-root-283310/ βγηκε τροπος να rootαρεις το note 3 χωρις να επιρεαζεις το knox!!!! δεν καταλαβαινω πως αλλα μου κανει.. :lol: οποτε μην αγχωνεστε! αναβαθμιστε ελευθερα σε 4.3 (που συμπεριλαμβανει knox) και σιγουρα θα ερθει η ιδια μεθοδος και στο κινητο μας! (κρατηστε μια μικρη επιφυλαξη, σε περιπτωση που δεν γινει) φυσικα αναφερομαι σε οσους δεν θελουν να αναβαθμισουν σε 4.3 γιατι θελουν να rootαρουν το κινητο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 πριν 3 μερες αγορασα το samsung galaxy s3.εχει την εκδοση 4.1.2 ειναι η τελευταια ενημερωμενη?μεσω wifi δεν μου βγαζει κατι νεο ουτε μεσω υπολογιστη?ακομα μπορει το τηλεφωνο να διαβασει εξωτερικο usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι έχεις την τελευταία.το κινητό μέχρι τέλη του έτους θα πάρει την 4.3 κατευθείαν. Ναι διαβάζει εξωτερικό usb(USB otg) Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 πως θα το διαβασει το usb ?γιατι δεν μπορω να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 πως θα το διαβασει το usb ?γιατι δεν μπορω να το δω Χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο καλώδιο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 χρειαζεται να εγκαταστησω και καποιο προγραμμα? χρησιμοποιω το καλωδιο του κινητου και στην ακρη τοποθετησα μετατροπεα σε θυλυκο usb.δεν το αναγνωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 χρειαζεται να εγκαταστησω και καποιο προγραμμα? χρησιμοποιω το καλωδιο του κινητου και στην ακρη τοποθετησα μετατροπεα σε θυλυκο usb.δεν το αναγνωριζει. Είναι ειδικό καλώδιο και λέγεται OTG. Δες λίγο και το link που σου παρέθεσε ο φίλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπέρα υπάρχει τρόπος σε 4.1.2 android να ηχογραφώ κλήσεις χειροκίνητα (όχι να ηχογραφούνται όλες οι κλήσεις αυτόματα). Δοκίμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 Δεν δουλεύει όμως. Στο φάκελο που κατεβάζει υπάρχουν 2 αρχεία apk τα οποία όταν πάω να τα εγκαταστήσω για να αντικαταστήσω το παλιό μου λέει "δεν εγκαταστάθηκε". Η εφαρμογή του τηλεφώνου είναι "Τηλέφωνο 4.1.2 -I9300XXELLA" Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπέρα υπάρχει τρόπος σε 4.1.2 android να ηχογραφώ κλήσεις χειροκίνητα (όχι να ηχογραφούνται όλες οι κλήσεις αυτόματα). Δοκίμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091959 Δεν δουλεύει όμως. Στο φάκελο που κατεβάζει υπάρχουν 2 αρχεία apk τα οποία όταν πάω να τα εγκαταστήσω για να αντικαταστήσω το παλιό μου λέει "δεν εγκαταστάθηκε". Η εφαρμογή του τηλεφώνου είναι "Τηλέφωνο 4.1.2 -I9300XXELLA" Να διαβάσεις προσεκτικά τη διαδικασία εγκατάστασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σπίτι γενικά δεν έχω καλό σήμα. Όταν βάζω cyanogen based rom πιάνει 3 γραμμές. Όταν βάζω Samsung based rom μια γραμμή σπάνια και καμιά συνέχεια. Γενικά έχω θέμα σπίτι με το σήμα αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά; δε κρατάω τις aokp γιατί τρώνε μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Να διαβάσεις προσεκτικά τη διαδικασία εγκατάστασης. Που αναγράφεται η διαδικασία εγκατάστασης δεν τη βρίσκω.. όποιος θέλει ας ποστάρει link.. ευχαριστώ.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Που αναγράφεται η διαδικασία εγκατάστασης δεν τη βρίσκω.. όποιος θέλει ας ποστάρει link.. ευχαριστώ.. Στο link που πόσταρες εσύ υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts