Dr_chr82 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τι θα πει "δεν"; τι περιμένεις να κάνει; Δεν γίνεται root... Στις προηγούμενες εκδόσεις γινόταν κανονικά. Τώρα είναι λες και δεν έκανα τίποτα. Εφαρμογές που είχα (που ήθελαν root) στην 4.1.1 μου βγάζουν μήνυμα οτι πρέπει να είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν γίνεται root... Στις προηγούμενες εκδόσεις γινόταν κανονικά. Τώρα είναι λες και δεν έκανα τίποτα. Εφαρμογές που είχα (που ήθελαν root) στην 4.1.1 μου βγάζουν μήνυμα οτι πρέπει να είμαι root To supersu δε σου βγαίνει στις εφαρμογές; Ξανακάνε μια δοκιμή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 To supersu δε σου βγαίνει στις εφαρμογές; Ξανακάνε μια δοκιμή. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στην 3η προσπάθεια τα κατάφερα!!! Επιτέλους!! Αυτό που δεν έκανα πριν ήταν το Run As Administrator το odin αν αυτό παίζει ρόλο Η αγωνία μέχρι να κάνει reboot και να δω το supersu στις εφαρμογές δεν περιγράφεται.... χαχαχα. Νιώθω και πάλι ελεύθερος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλημέρα και από μένα παίδες! πέρασα χθες την 34 της omega... όλα καλά όλα ανθηρά!μια ερώτηση... την απόκριση με δόνηση που είχαμε στα "κουμπάκια" δεν υπάρχει πλεον?το haptic feedback αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Οι ερωτήσεις που αφορούν την Omega καλό είναι να γίνονται στο θέμα της Omega. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mflo Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των συντομέυσεων στην lock screen??? Παράθεση May the force be with us :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των συντομέυσεων στην lock screen??? http://smartphones.wonderhowto.com/how-to/change-lock-screen-shortcut-icons-your-samsung-galaxy-s-iii-0140042/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Χρησιμοποιώντας τα διαφορα screen lock widgets/apps που εχει στο playstore (για να κλεινω την οθονη χωρις να χρησιμοποιω το power button), βλέπω πως σε όλα για κάποιο λόγο ακούγεται 2 φορες ο ήχος του screen lock και μερικές φορές ανοίγει επίσης η οθόνη μόνη της χωρίς λόγο ! Στο gnexus λειτουργούσαν όλα αυτά χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση/εξήγηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mflo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μιχάλη σε ευχαριστώ αλλά αυτό που ψάχνω δεν είναι πως θα βάλω πχ το fb στην lock screen αλλα πως θα αλλάξω το εικονίδιο του fb στην lock screen και αντί για το default να βάλω κάποιο άλλο (το οποίο βέβαια επιλέγοντάς το θα μου ανήγει το fb) Παράθεση May the force be with us :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μιχάλη σε ευχαριστώ αλλά αυτό που ψάχνω δεν είναι πως θα βάλω πχ το fb στην lock screen αλλα πως θα αλλάξω το εικονίδιο του fb στην lock screen και αντί για το default να βάλω κάποιο άλλο (το οποίο βέβαια επιλέγοντάς το θα μου ανήγει το fb) Μπορείς να χρησιμοποίησης κάποιον άλλο launcher (nova -apex κ.τ.λ) ή κάποια εφαρμογη που δίνει αυτήν τη δυνατότητα (Desktop VisualizeR ) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Για όσους αντιμετωπίζουν γενικά lags, για δείτε και αυτό (προφανώς πρέπει να είστε root). Ο dev έχει φτιάξει και σχετικό apk Το δοκίμασα και φαίνεται να δουλεύει, αλλά έτσι κι αλλιώς την δική μου O/C συσκευή την έχω πολύ ελαφριά οπότε δεν αντιμετωπίζω lags. Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 O Chainfire παρουσίασε έναν εύκολο τρόπο για root .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297 Δουλεύει σε όλες τις συσκευές με Exynos επεξεργαστη . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 O Chainfire παρουσίασε έναν εύκολο τρόπο για root .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297 Δουλεύει σε όλες τις συσκευές με Exynos επεξεργαστη . Ναι, αυτό πρέπει να μπει σίγουρα στο πρώτο θέμα ! Επίσης περιμένουμε σίγουρα patch για να καλύψει το exploit. Για όσους λένε ότι είναι λίγη η RAM και 2Gb Ram είναι απαραίτητα κλπ... δοκιμάστε αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888081 Έχω 10 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές αυτή την στιγμή. Απλά η stock κατάσταση όπως φαίνεται δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά, (ίσως για να μας αναγκάσει συνεχώς να θέλουμε καινούργιο hardware). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ναι, αυτό πρέπει να μπει σίγουρα στο πρώτο θέμα ! Επίσης περιμένουμε σίγουρα patch για να καλύψει το exploit. Για όσους λένε ότι είναι λίγη η RAM και 2Gb Ram είναι απαραίτητα κλπ... δοκιμάστε αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888081 Έχω 10 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές αυτή την στιγμή. Απλά η stock κατάσταση όπως φαίνεται δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά, (ίσως για να μας αναγκάσει συνεχώς να θέλουμε καινούργιο hardware). Thanx για το tip. Κοίταζα το supercharger αλλά αυτό φαίνεται πιο καλό. Εντυπώσεις? Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο θέμα ή και πρόβλημα, hangs, FC κλπ? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Thanx για το tip. Κοίταζα το supercharger αλλά αυτό φαίνεται πιο καλό. Εντυπώσεις? Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο θέμα ή και πρόβλημα, hangs, FC κλπ? Απολύτως τίποτα απ'όλα αυτά . Όλα καλά και το έχω δοκιμάσει και με ultima Rom και με Omega (πρόσεξε, πρέπει να είναι stock based η ROM σου). Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης και πες και εσύ εντυπώσεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Απολύτως τίποτα απ'όλα αυτά . Όλα καλά και το έχω δοκιμάσει και με ultima Rom και με Omega (πρόσεξε, πρέπει να είναι stock based η ROM σου). Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης και πες και εσύ εντυπώσεις ! Στην omega το δοκιμασες με άλλο kernel (Siyah όπως λέει ο dev) ή με τον stock rooted? Επίσης οι επαφές και ο dialer ανοίγουν άμεσα ή υπάρχει lag όπως εχει το κινητό σε stock κατάσταση? Αν θέλει κάποιος να βλάλει το mod είναι εύκολα αναστρέψιμη η διαδικασία ή πρέπει να κάνει αναγκαστικά restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Στην omega το δοκιμασες με άλλο kernel (Siyah όπως λέει ο dev) ή με τον stock rooted? Επίσης οι επαφές και ο dialer ανοίγουν άμεσα ή υπάρχει lag όπως εχει το κινητό σε stock κατάσταση? Αν θέλει κάποιος να βλάλει το mod είναι εύκολα αναστρέψιμη η διαδικασία ή πρέπει να κάνει αναγκαστικά restore? Χρησιμοποιω τον siyah. Και ο perseus kernel κάνει μια χαρά, για stock δεν έχω ιδέα. Αν διαβάσεις στο πρωτο post της σελιδας του mod, λέει ξεκάθαρα οτι έχει tweak μεσα που κρατάει τον dialer, contacts και camera στην μνήμη, έτσι δεν χρειάζονται να φορτώνουν συνεχώς κάθε φορά που κλείνει το λειτουργικό εφαρμογές λόγω έλλειψης μνημης, συνεπώς δεν υπάρχει lag. Αν μπορείς και πως να κάνεις uninstall το mod δεν το εχω ψάξει καθόλου. Edit: Διαβαστε τι πρωτο post στο thread του xda. Εχει remover zip για να κάνει καποιος uninstall το mod. Επίσης ο kernel οπωε παλι λέει στο πρώτο post πρέπει να έχει swap support για να λειτουργήσει το mod. Edited December 17, 2012 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Για όσους αντιμετωπίζουν γενικά lags, για δείτε και αυτό (προφανώς πρέπει να είστε root). Ο dev έχει φτιάξει και σχετικό apk Το δοκίμασα και φαίνεται να δουλεύει, αλλά έτσι κι αλλιώς την δική μου O/C συσκευή την έχω πολύ ελαφριά οπότε δεν αντιμετωπίζω lags. Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εμένα μου έχει τύχει 2-3 φορές το κινητό να μην μπορεί να απαντήσει όταν δέχομαι κλήση. Το έχει πάθει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Άσχετο αλλά μου ρθε βλέποντας κάτι συνδέσεις. Μπορέι να συνδεθεί στο καλώδιο OTG ένας usb to ethernet adapter και έτσι να έχουμε internet μέσω καλωδίου?:confused: Διαβάζοντας στο ιντερνετ έμαθα πως θεωρητικά γίνεται αλλά είναι θέμα kernel. Δείτε και δω: http://thequantummechanics.wordpress.com/2012/07/20/clever-adapter-connects-usb-accessories-to-your-android-device/ Συγκεκριμένα στο τέλος γράφει: USB-to-Ethernet adapter: If Wi-Fi isn’t available, or you want a supersteady Internet connection, you can connect a USB-to-Ethernet adapter (like this one) to your USB OTG and connect the phone or tablet to a wired Ethernet connection. Το χει κάνει κανεις??:confused::confused: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatzi_Panos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλημερα σας, εκανα προσφατα root την συσκευη μου απλα για να σβησω με το adfree και το airpush τα ενοχλητικα διαφημηστικα... κατι αλλο δεν πειραξα.. απο χθες μου βγαζει τριγωνακι πανω και λεει αφαιρεθηκε απροσμενα η καρτα sd.. μετα προετοιμασια sd και μετα παλι αφαιρεθηκε... κανει το ιδιο σαν να μπαινω βγαζω την καρτα sd συνεχεια... τι φταει? Τι προτεινεται να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλημερα σας, εκανα προσφατα root την συσκευη μου απλα για να σβησω με το adfree και το airpush τα ενοχλητικα διαφημηστικα... κατι αλλο δεν πειραξα.. απο χθες μου βγαζει τριγωνακι πανω και λεει αφαιρεθηκε απροσμενα η καρτα sd.. μετα προετοιμασια sd και μετα παλι αφαιρεθηκε... κανει το ιδιο σαν να μπαινω βγαζω την καρτα sd συνεχεια... τι φταει? Τι προτεινεται να κανω??? Να πάρεις άλλη κάρτα, σου ψόφησε. Δεν έχει καμία σχέση το root. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatzi_Panos Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Να πάρεις άλλη κάρτα, σου ψόφησε. Δεν έχει καμία σχέση το root. στο 5μηνο??? Χωρις ιδιαιτερη χρηση?? Μονο ενα backup εκανα.. θα δοκιμασω μια μικρη 2αρα να δω αν το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 στο 5μηνο??? Χωρις ιδιαιτερη χρηση?? Μονο ενα backup εκανα.. θα δοκιμασω μια μικρη 2αρα να δω αν το κανει.. Και στο διήμερο μπορεί να χαλάσει κάτι, ειδικά αν είναι κακής διαλογής. Αν έχεις εγγύηση κοίτα αν σε καλύπτει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Χρησιμοποιεί κάνεις slide2wake; Μου δουλεύει κανονικά για τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά που θα κλείσω την οθονη, αλλά μετά δεν.. Λογικά το έχουν φτιάξει να λειτουργεί μόνο στα πρώτα δευτερόλεπτα για να μην τρώει μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts