Jump to content

mflo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mflo

  1. Καλημέρα σε όλους. Εχει δοκιμασει κάνεις τις μαγνητικές θήκες? Ψάχνω κάτι για μπρος πίσω προστασία από άμμο λόγω διακοπών όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και λεπτό. Εχει κάνεις να προτείνει κάτι?
  2. Με επιδότηση έχω κάνει την παραγγελία. Είναι δυνατόν να μην έχουν 2 μήνες τηλέφωνα? το 12/256 σε πρασινάκι είχα ζητήσει αλλά πλέον ούτε μαύρο μου λένε ότι δεν έχουν. Και βέβαια δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν...
  3. Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω το νήμα και περιμένω με ανυπομονεσία να παραλάβω το τηλέφωνο από την Vodafone. Από ότι μου λένε εδώ και σχεδόν 2 μήνες η Vodafone δεν έχει απόθεμα και είναι θέμα Samsung. Αντιμετωπίζει και άλλος κάτι παρόμοιο? Sorry για το off topic αλλά ζηλευώ όλους εσάς τους κατόχους 🙂
  4. Καλησπέρα παιδιά, έχω την ακόλουθη ίσως τρελή :wacko: ερώτηση προς τους κατέχοντες το S20+: Έχοντας το κινητό πάνω σε επιφάνεια (τραπέζι γραφείο) μπορείς να πληκτρολογήσεις ή μπαλατζάρει λόγω τις ανισορροπίας που δημιουργείται από τις κάμερες στην πίσω πλευρά? Βάζοντας κάποια συγκεκριμένη θήκη (όχι book case) παίζει αυτή η ανισορροπία να εξαλείφεται? Μην με παρεξηγήσετε αλλά επειδή συνήθως το ακουμπάω κάπου για να γράψω και με τα 2 χέρια, το να αρχίσει να γέρνει και να κάνει τουκ-τουκ στο γραφείο θα χάσει στα μάτια του τρελού :) την premium αίσθηση και will drive me α little more crazy :wacko::wacko::wacko::wacko:
  5. Καλημέρα σε όλους. Θα χρειαστεί το κινητό να πάει σε Smartec γιατί έχω ένα θέμα με την επαφή που (δεν) κάνει ο φορτιστής με αποτέλεσμα να μην φορτίζει εύκολα το κινητό. Μου ζήτησαν να το κάνω backup πριν τους το πάω. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό για το σύνολο του κινητού (μουσική, φωτογραφίες, accounts, εφαρμογές)? Μήπως έχουμε άλλη εναλλακτική από την Smartec προς Μαρούσι μεριά? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)
  6. Καλημέρα παιδιά. Θέλω την γνώμη σας για όποιον έχει χρόνο. Είχα αγοράσει από τα Public s7 edge με ασφάλιση. Η οθόνη μου από την αρχή είχε κάποιο θέμα καθώς ρόζιζε από την μέση και πάνω. Παρόλα αυτά το κράτησα -στην αρχή δεν το είχα παρατηρήσει κιόλας έχοντας την φωτεινότητα στο full :)-. Όταν θεώρησα ότι με ενοχλούσε πρίν περίπου 25 μέρες το έστειλα και πράγματι μου την άλλαξαν (μια χαρά παρεμπιπτόντως αντικαθιστώντας μου με s7) Και τώρα αρχίζουν τα ωραία. Μέσα σε 20 μέρες η νέα μου οθόνη έχει χιλιογρατζουνίστει λες και είμαι όλη την ώρα με ένα κλειδί και την χαράζω.... :( :( :(. αν και λίγο υπερβολικός πραγματικά δεν είναι λογικό σε τόσο λίγο διάστημα να έχει γίνει έτσι. Στην τσέπη το βάζω όπως ακριβώς το έβαζα ένα εναμιση χρόνο και δεν είχε πάθει σχεδόν τίποτα, και το πρόσεχα και παραπάνω μιας και ήταν σαν brand new με την νέα οθόνη (όλοι ξέρουμε το feeling...). Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου είναι Button ρε ****το. Πήγα Public και με παρέπεμψαν στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, στο οποίο βέβαια με διαβεβαίωσαν ότι είναι αυθεντική η οθόνη και άρα είναι θέμα χρήσης :rocket:. Και αν θέλω να μιλήσω στην samsung. Τους πήρα και τους είπα ότι το ανταλλακτικό δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του (gorilla κλπ κλπ) και σφύριξαν αδιάφορα... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?? Μήπως το ανταλλακτικό καλύπτεται και αυτό από κάποιο χρόνο εγγύησης?? I am pretty desperate here :cry::cry::cry::cry::cry:
  7. ΟΚ κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) Σορρυ σε όλους αν ήμουν offtopic.
  8. Καλημέρα παιδιά. Θέλω την γνώμη σας για όποιον έχει χρόνο. Είχα αγοράσει από τα Public s7 edge με ασφάλιση. Η οθόνη μου από την αρχή είχε κάποιο θέμα καθώς ρόζιζε από την μέση και πάνω. Παρόλα αυτά το κράτησα -στην αρχή δεν το είχα παρατηρήσει κιόλας έχοντας την φωτεινότητα στο full :)-. Όταν θεώρησα ότι με ενοχλούσε πρίν περίπου 25 μέρες το έστειλα και πράγματι μου την άλλαξαν (μια χαρά παρεμπιπτόντως αντικαθιστώντας μου με s7) Και τώρα αρχίζουν τα ωραία. Μέσα σε 20 μέρες η νέα μου οθόνη έχει χιλιογρατζουνίστει λες και είμαι όλη την ώρα με ένα κλειδί και την χαράζω.... :( :( :(. αν και λίγο υπερβολικός πραγματικά δεν είναι λογικό σε τόσο λίγο διάστημα να έχει γίνει έτσι. Στην τσέπη το βάζω όπως ακριβώς το έβαζα ένα εναμιση χρόνο και δεν είχε πάθει σχεδόν τίποτα, και το πρόσεχα και παραπάνω μιας και ήταν σαν brand new με την νέα οθόνη (όλοι ξέρουμε το feeling...). Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου είναι Button ρε ****το. Πήγα Public και με παρέπεμψαν στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, στο οποίο βέβαια με διαβεβαίωσαν ότι είναι αυθεντική η οθόνη και άρα είναι θέμα χρήσης :rocket:. Και αν θέλω να μιλήσω στην samsung. Τους πήρα και τους είπα ότι το ανταλλακτικό δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του (gorilla κλπ κλπ) και σφύριξαν αδιάφορα... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?? Μήπως το ανταλλακτικό καλύπτεται και αυτό από κάποιο χρόνο εγγύησης?? I am pretty desperate here :cry::cry::cry::cry::cry:
  9. Καλημέρα! Καταπληκτική αυτή η οθόνη ρε παιδιά!!Only concern η μπαταρία... Έχει κάποιος να προτείνει καμιά θήκη για παραλία, άμμο, αίμα δάκρυα και ιδρώτα??:lol:
  10. Παιδιά το έχει σε κανα σκρουτζομάγαζο το edge 64GB με δόσεις γιατί 1000 γιούρια ντούκου δεν παίζουν στην παρούσα φάση???
  11. Θα δούμε τι θα ζητήσει το service και αν είναι πολλά τα λεφτά θα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσω!! I ll keep you posted :D
  12. Καλησπέρα παιδιά, Μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα με το S4. Το είχα αναβαθμίσει σε CM12 και έπαιζα μια χαρούλα. Μια ώραία πρωία όμως διαπιστώνω ότι δεν έχω σήμα και δεν φταίει το σημείο που είμαι. Μιλάω με Voda και κάνουν επανενεργοποίηση σήματος και πάλι τίποτα. Διαπιστώνω λοιπόν ότι το IMEI και το baseband είναι Uknown. Βρίσκω ένα παλιό backup του EFS folder (copy του folder) αλλά δεν καταφέρνω να το κάνω restore (τσεκαρα στο folder και το nv_data αρχείο δεν υπάρχει) και το πάω σε service (όχι official samsung) και μου λένε ότι είναι hardware το πρόβλημα και θέλει αλλαγή μητρικής? Παίζει να μπορώ να το σώσω?? Έχετε ιδέα για κόστος αλλαγής μητρικής?? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :D
  13. Faster than a bullet :superman: Πολύ γρήγορος Στράτος. Δεν το πήρα είδηση!! Σε ευχαριστώ και πάλι :)
  14. Καλημέρα, Μετά την υπέροχη μλκ που έκανα και κόλλησε το σύμπαν προσπαθώ να περάσω stock frimware I9505XXUBMGA_I9505OXXBMG3_I9505XXUBMGA_HOME.tar.md5 κατεβασμένο από sammobile. Στο pc στο σπίτι μου έβγαλέ success. Το κινητό δεν βγάζει πια το "firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again". Το κινητό ξεκινάει αλλα μετα το logo της Samsung τπτ. Ξαναδοκιμάζω από το γραφείο αλλά το odin κάνει fail... Any suggestions pleaaaaaaaaaaaaaaase???
  15. Παίδες Major μ@λ@κί@.... :X:cry::whistle::angry: "firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again" Grand σουξέ που λένε και στο χωριό μου! Μην ρωτάτε τι, ποιός, που, πως και γιατί ... Μόνο με KIES σώζομαι?? Και χάνω ότι είχα?? Ι need a :superman: :thanks:
  16. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω... :D
  17. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα. Κάτοχος S4, έπαιζα με foxhound 1.6 και όλα ήταν καλά. Είπα να αναβαθμίσω σε 4.3 με foxhound 3.6 και ω του θαύματος δεν έχω service τηλεπικοινωνίας. Ενώ με το που ανοίγει μου δείχνει την vodafone μετά από λίγο "no service". Baseband Version: I9505XXUBMGA Build Number: JSS15J.I9509XXUEML6 Έχω κάνει πατατιά με το Modem??to wifi παίζει μια χαρά. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διαφωτίσει με τον xposed installer. Εγκαθιστώ κάποια modules αλλά δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω παρόλο που τα έχω τικάρει να είναι "ενεργά". Έχω τον xposed installer 2.3.1 αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω tον 2.4.1. Όποιος βρει χρόνο να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος :) Ευχαριστώ!
  18. Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την μισθωμένη γραμμή Internet από την Cyta. Ψάχνουμε πάροχο για μισθωμένη γραμμή και μια εναλλακτική είναι και η Cyta. Ακούγεται όμως ότι θα έχουμε συγχωνεύσεις/εκκαθαρίσεις στον χώρο αντίστοιχες με αυτές των τραπεζών. Ότι κάθε μια εταιρεία θα έχει από πίσω και ένα πάροχο κινητής. Οπότε έχουμε ote-cosmote, hol/vodane και πιθανώς forhtnet/wind(?). Οπότε γιατί να πας στην cyta αν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ή θα έχει συγχωνευτεί? Υποθέτω επίσης ότι όποιο financial support είχε από Κύπρο μεριά θα είναι πλέον αρκετά μειωμένο λόγο κρίσης και εκεί... Έχει κανείς άποψη επί του θέματος?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  19. Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο tweak για faster charging. Από όσο χάζεψα και στο XDA υπάρχει η δυνατότητα μέσω Stweaks. Το έχω εγκατεστημένο υποθέτω λόγω foxhound ή adam kernel αλλά δεν υπάρχει το tab Power για να αλλάξω την όποια ρύθμιση. Any ideas?? BTW δοκίμασα και το Comadose αλλά δεν έχω δει και ιδιαίτερη διαφορά. Έχει παίξει κανένας άλλος μαζί του??
  20. Καλησπέρα παίδες! Είμαι με foxhound 1.6 και βλέπω ότι φτάσαμε στην 2.0. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν έχει νόημα μια μετάβαση ή να κάτσω στα αυγά μου??
  21. καλησπέρα, Έχω ενα S3 (με omega) το οποίο αντικαταστάθηκε πρόσφατα από S4. Το παλιό θα το πάρει η γυναίκα μου και λέω πριν το δώσω να το "καθαρίσω" αλλά να παραμείνει Root, και να περάσω mia Rom που έχει κάποιος να προτείνει. Η γυναίκα προέρχεται από iphone και πρέπει να την κάνουμε μια απο εμάς :lol: Μπορεί κάποιος σοφός να μου πει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω?/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο!
  22. Καλημέρα και από μένα και συγχαρητήρια σε όλους για τις πληροφορίες που μπορεί να βρεις κανείς εδώ (...με λίγο ψάξιμο). Έχω το S4 περίπου 1 μήνα και τα βασικά μου θέματα είναι η θερμοκρασία και η μπαταρία και φυσικά μου αρέσει και το πείραγμα οπότε είμαι σε αναζήτηση rom. Λίγες επιλογές σε σχέση με το S3 Που είχα παλαιότερα εκτός αν κάτι έχω χάσει. Αυτό που βλέπω είναι ότι foxhound και echoe είναι αυτές που κυριαρχούν στις προτιμήσεις των περισσοτέρων. Όσοι τις έχετε λιώσει μπορείτε να μου προτείνετε ένα setup που θεωρείτε ότι "λύνει" αυτά τα ζητήματα και δίνει και δυνατότητα για περαιτέρω πείραγμα, χωρίς να χάσει την σταθερότητα της μανούλας ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  23. Mikellasite ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό που ψάχνω είναι αν μπορώ πχ να αλλάξω τη σειρά στα εικονίδια και από που γίνεται αυτή η ρύθμιση... Sorry για το newby της ερώτησης... :X
  24. Παίδες καλησπέρα, Νέος χρήστης της Omega και δει της 43,7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια ερωτησή και όποιος μπορεί απαντάει: Απο που μπορώ άν μπορώ να αλλάξω τα buttons στην notification bar? Αν παώ από το κλασσικό μενου μου δείχνει τις stock επιλογές μόνο και δεν μπορώ να παίξω. Ευχαριστώ εκ το προτέρων :)
  25. Μιχάλη σε ευχαριστώ αλλά αυτό που ψάχνω δεν είναι πως θα βάλω πχ το fb στην lock screen αλλα πως θα αλλάξω το εικονίδιο του fb στην lock screen και αντί για το default να βάλω κάποιο άλλο (το οποίο βέβαια επιλέγοντάς το θα μου ανήγει το fb)
×
×
  • Create New...