gkp Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ρε παιδιά ψάχνω να βρω τα original themes του S3 για την αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος. Μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει κάπου? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 ΝΕΟ Touch recovery από τον Phil στο XDA με υποστήριξη exFat http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34937041&postcount=158 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε στο SIII τις εφαρμογές το note 2 που έχουν σχέση με το πενάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά καλημέρα. Έχω την Omega 33.2 και μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι ενώ έχω το συγχρονισμό ανοιχτό βλέπω ότι το ημερολόγιο και οι επαφές δε συγχρονίζονται. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο θέμα με το Sync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 πιαδια ποιο ειναι το καλυτερο modem για cosmote? (τωρα ειμαι με ωμεγα 33.2 και εχω το DDDLJ1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε στο SIII τις εφαρμογές το note 2 που έχουν σχέση με το πενάκι; Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997286 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997286 Ευχαριστώ! Αυτά βέβαια είναι πανεπιστήμιο για εμένα, είμαι ακόμη στο Δημοτικό, μόλις προχθές έμαθα τί είναι το root... Μαζεύω τις πληροφορίες και σιγά σιγά θα τα εφαρμόσω όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μπορώ να βάλω τα "15 toggles buttons" χωρίς να φλασάρω από CWM καθώς δεν το χω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μπορώ να βάλω τα "15 toggles buttons" χωρίς να φλασάρω από CWM καθώς δεν το χω? Όχι.Από τον οδηγό για ροοτ κατέβασε το cwm, εγκατέστησε το και μετά βάλε το 15 toggles Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις και ευχαριστώ για όλα :) 1. Πέρασα το CWM αλλά στο τέλος γράφει κάτι ότι το τηλ μετά από restart το ξαναβγάζει? Ή κατάλαβα λάθος? 2. Απ τα 2 αρχεία που έχει για το 15 toggles στα ελληνικά κατεβάζω αυτό που είναι για odexed ή για deodexed roms? Δεν έχω custom rom, με τη μαμά είμαι. 3. Το αρχείο το κατεβάζω στο pc το τραβάω απλά μέσα στο κινητό και μόλις μπω σε recovery κάνω mount from sd Και θα το βρω εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις και ευχαριστώ για όλα :) 1. Πέρασα το CWM αλλά στο τέλος γράφει κάτι ότι το τηλ μετά από restart το ξαναβγάζει? Ή κατάλαβα λάθος? 2. Απ τα 2 αρχεία που έχει για το 15 toggles στα ελληνικά κατεβάζω αυτό που είναι για odexed ή για deodexed roms? Δεν έχω custom rom, με τη μαμά είμαι. 3. Το αρχείο το κατεβάζω στο pc το τραβάω απλά μέσα στο κινητό και μόλις μπω σε recovery κάνω mount from sd Και θα το βρω εκεί? 1. Υπάρχουν 2 τρόποι.Ένας με προσωρινό recovery και ένας με μόνιμο.Όποιον διάλεξες, ανάλογα θα γίνει. 2. Η stock rom είναι odexed. 3. Ναι.Η επιλογή είναι όμως install, όχι mount Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Στράτο απλά έβαλα στο Odin στο Pda το αρχείο του CWM. Μόνιμο είναι τώρα ή προσωρινό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Στράτο απλά έβαλα στο Odin στο Pda το αρχείο του CWM. Μόνιμο είναι τώρα ή προσωρινό? Μόνιμο είναι !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Οκ παιδιά και τώρα που φλάσαρα μέσω CWM το 15 Toggles δεν έχω καθολου status bar :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Οκ παιδιά και τώρα που φλάσαρα μέσω CWM το 15 Toggles δεν έχω καθολου status bar :( Ε ναι αφού αυτό το mod είναι για ics... προσέχουμε τι βάζουμε παιδιά, το θέμα αυτό θέλει διάβασμα πρώτα... Δεν είναι τυφλοσούρτης. Αν δεν καταλαβαίνουμε τι κάνει, ΔΕΝ το κάνουμε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Οκ παιδιά και τώρα που φλάσαρα μέσω CWM το 15 Toggles δεν έχω καθολου status bar :( Κατέβασε αυτο που ειναι για jb http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876384 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ε ναι αφού αυτό το mod είναι για ics... προσέχουμε τι βάζουμε παιδιά, το θέμα αυτό θέλει διάβασμα πρώτα... Δεν είναι τυφλοσούρτης. Αν δεν καταλαβαίνουμε τι κάνει, ΔΕΝ το κάνουμε. Το post του ausdim που είναι για ελληνικά toggles δε γράφει ότι είναι για ics :confused: Κατέβασε αυτο που ειναι για jb http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876384 Mιχάλη μου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία με τις μετονομασίες, εγώ νόμιζα ότι απλά το έτρεχα μέσω CWM. Δεν πειράζει το παρατάω, σας ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το post του ausdim που είναι για ελληνικά toggles δε γράφει ότι είναι για ics :confused: Mιχάλη μου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία με τις μετονομασίες, εγώ νόμιζα ότι απλά το έτρεχα μέσω CWM. Δεν πειράζει το παρατάω, σας ευχαριστώ πολύ :) Πριν κάνεις factory reset για να επανέλθει, δοκίμασε αυτό μέσα από CWM To είχα φτιάξει για μία Pulse που δε κυκλοφόρησε ποτέ :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Mιχάλη μου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία με τις μετονομασίες, εγώ νόμιζα ότι απλά το έτρεχα μέσω CWM. Δεν πειράζει το παρατάω, σας ευχαριστώ πολύ :) Για δες και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1840290 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπέρα ω ρε παλικάρια... Σήμερα πάλι καινούργιο κουφό με το GS3: προσπαθώ να εγκαταστήσω ενα παιχνίδι για την κοράκλα, μεγέθους 24ΜΒ και μου πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος! Στην εσωτερική "κάρτα" έχει 11GB ελεύθερα, ενώ η εξωτερική άλλα 29GB! Εκανα restart αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπέρα ω ρε παλικάρια... Σήμερα πάλι καινούργιο κουφό με το GS3: προσπαθώ να εγκαταστήσω ενα παιχνίδι για την κοράκλα, μεγέθους 24ΜΒ και μου πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος! Στην εσωτερική "κάρτα" έχει 11GB ελεύθερα, ενώ η εξωτερική άλλα 29GB! Εκανα restart αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασε να κάνεις στο Play Store>Εκκαθάριση Δεδομένων και Cache . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Δοκίμασε να κάνεις στο Play Store>Εκκαθάριση Δεδομένων και Cache . Ευχαριστώ Μιχάλη! Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις του δικού μου store. Το μόνο που έχει είναι η εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης. Μήπως πρέπει να ψάξω κάπου αλλού; Και πάλι ευχαριστώ :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ευχαριστώ Μιχάλη! Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις του δικού μου store. Το μόνο που έχει είναι η εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης. Μήπως πρέπει να ψάξω κάπου αλλού; Και πάλι ευχαριστώ :) Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > και βρίσκεις το play Κανε και ενα reboot μετά την εκκαθάριση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > και βρίσκεις το play. Κανε και ενα reboot μετά την εκκαθάριση . Α, ρε Μιχάλη, πόσο πιο newbie μπορεί να είμαι δηλαδή??? :lol: όλα ΟΚ! Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Οι παρακάτω εφαρμογές τρέχουν συνεχεία στο προσκήνιο και σκέφτομαι να τις παγωσω . Ξέρει κανείς αν είναι ασφαλές και τι κάνει η κάθε μία Factory test Factory mode Ενημέρωση λογισμικού map serviceSamsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts