Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ψάχνω να βρω τα original themes του S3 για την αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος. Μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει κάπου?

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε στο SIII τις εφαρμογές το note 2 που έχουν σχέση με το πενάκι;

Παιδιά καλημέρα.

Έχω την Omega 33.2 και μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι ενώ έχω το συγχρονισμό ανοιχτό βλέπω ότι το ημερολόγιο και οι επαφές δε συγχρονίζονται.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο θέμα με το Sync?

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε στο SIII τις εφαρμογές το note 2 που έχουν σχέση με το πενάκι;

Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997286

Samsung galaxy s21+

Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997286

Ευχαριστώ! Αυτά βέβαια είναι πανεπιστήμιο για εμένα, είμαι ακόμη στο Δημοτικό, μόλις προχθές έμαθα τί είναι το root...

Μαζεύω τις πληροφορίες και σιγά σιγά θα τα εφαρμόσω όλα αυτά.

Μπορώ να βάλω τα "15 toggles buttons" χωρίς να φλασάρω από CWM καθώς δεν το χω?

Όχι.Από τον οδηγό για ροοτ κατέβασε το cwm, εγκατέστησε το και μετά βάλε το 15 toggles

Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις και ευχαριστώ για όλα :)

1. Πέρασα το CWM αλλά στο τέλος γράφει κάτι ότι το τηλ μετά από restart το ξαναβγάζει? Ή κατάλαβα λάθος?

2. Απ τα 2 αρχεία που έχει για το 15 toggles στα ελληνικά κατεβάζω αυτό που είναι για odexed ή για deodexed roms? Δεν έχω custom rom, με τη μαμά είμαι.

3. Το αρχείο το κατεβάζω στο pc το τραβάω απλά μέσα στο κινητό και μόλις μπω σε recovery κάνω mount from sd Και θα το βρω εκεί?

Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις και ευχαριστώ για όλα :)

1. Πέρασα το CWM αλλά στο τέλος γράφει κάτι ότι το τηλ μετά από restart το ξαναβγάζει? Ή κατάλαβα λάθος?

2. Απ τα 2 αρχεία που έχει για το 15 toggles στα ελληνικά κατεβάζω αυτό που είναι για odexed ή για deodexed roms? Δεν έχω custom rom, με τη μαμά είμαι.

3. Το αρχείο το κατεβάζω στο pc το τραβάω απλά μέσα στο κινητό και μόλις μπω σε recovery κάνω mount from sd Και θα το βρω εκεί?

1. Υπάρχουν 2 τρόποι.Ένας με προσωρινό recovery και ένας με μόνιμο.Όποιον διάλεξες, ανάλογα θα γίνει.

2. Η stock rom είναι odexed.

3. Ναι.Η επιλογή είναι όμως install, όχι mount

Στράτο απλά έβαλα στο Odin στο Pda το αρχείο του CWM. Μόνιμο είναι τώρα ή προσωρινό?

Μόνιμο είναι !!

Samsung galaxy s21+

Οκ παιδιά και τώρα που φλάσαρα μέσω CWM το 15 Toggles δεν έχω καθολου status bar :(

Ε ναι αφού αυτό το mod είναι για ics... προσέχουμε τι βάζουμε παιδιά, το θέμα αυτό θέλει διάβασμα πρώτα... Δεν είναι τυφλοσούρτης. Αν δεν καταλαβαίνουμε τι κάνει, ΔΕΝ το κάνουμε.

- Alex

Οκ παιδιά και τώρα που φλάσαρα μέσω CWM το 15 Toggles δεν έχω καθολου status bar :(

Κατέβασε αυτο που ειναι για jb http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876384

Samsung galaxy s21+

Ε ναι αφού αυτό το mod είναι για ics... προσέχουμε τι βάζουμε παιδιά, το θέμα αυτό θέλει διάβασμα πρώτα... Δεν είναι τυφλοσούρτης. Αν δεν καταλαβαίνουμε τι κάνει, ΔΕΝ το κάνουμε.

Το post του ausdim που είναι για ελληνικά toggles δε γράφει ότι είναι για ics :confused:

Κατέβασε αυτο που ειναι για jb http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876384

Mιχάλη μου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία με τις μετονομασίες, εγώ νόμιζα ότι απλά το έτρεχα μέσω CWM. Δεν πειράζει το παρατάω, σας ευχαριστώ πολύ :)

Το post του ausdim που είναι για ελληνικά toggles δε γράφει ότι είναι για ics :confused:

Mιχάλη μου φαίνεται δύσκολη η διαδικασία με τις μετονομασίες, εγώ νόμιζα ότι απλά το έτρεχα μέσω CWM. Δεν πειράζει το παρατάω, σας ευχαριστώ πολύ :)

Πριν κάνεις factory reset για να επανέλθει, δοκίμασε αυτό μέσα από CWM

To είχα φτιάξει για μία Pulse που δε κυκλοφόρησε ποτέ :cool:

Για δες και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1840290

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα ω ρε παλικάρια...

Σήμερα πάλι καινούργιο κουφό με το GS3: προσπαθώ να εγκαταστήσω ενα παιχνίδι για την κοράκλα, μεγέθους 24ΜΒ και μου πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος! Στην εσωτερική "κάρτα" έχει 11GB ελεύθερα, ενώ η εξωτερική άλλα 29GB! Εκανα restart αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα ω ρε παλικάρια...

Σήμερα πάλι καινούργιο κουφό με το GS3: προσπαθώ να εγκαταστήσω ενα παιχνίδι για την κοράκλα, μεγέθους 24ΜΒ και μου πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος! Στην εσωτερική "κάρτα" έχει 11GB ελεύθερα, ενώ η εξωτερική άλλα 29GB! Εκανα restart αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δοκίμασε να κάνεις στο Play Store>Εκκαθάριση Δεδομένων και Cache .

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασε να κάνεις στο Play Store>Εκκαθάριση Δεδομένων και Cache .

Ευχαριστώ Μιχάλη!

Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις του δικού μου store. Το μόνο που έχει είναι η εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης. Μήπως πρέπει να ψάξω κάπου αλλού;

Και πάλι ευχαριστώ :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ευχαριστώ Μιχάλη!

Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις του δικού μου store. Το μόνο που έχει είναι η εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης. Μήπως πρέπει να ψάξω κάπου αλλού;

Και πάλι ευχαριστώ :)

Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > και βρίσκεις το play

Κανε και ενα reboot μετά την εκκαθάριση .

Samsung galaxy s21+

Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > και βρίσκεις το play. Κανε και ενα reboot μετά την εκκαθάριση .

Α, ρε Μιχάλη, πόσο πιο newbie μπορεί να είμαι δηλαδή??? :lol: όλα ΟΚ!

Και πάλι ευχαριστώ!

Οι παρακάτω εφαρμογές τρέχουν συνεχεία στο προσκήνιο και σκέφτομαι να τις παγωσω . Ξέρει κανείς αν είναι ασφαλές και τι κάνει η κάθε μία

Factory test

Factory mode

Ενημέρωση λογισμικού

map serviceSamsung