elthis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Βαζω μια official η leaked rom απο odin για να αλλαξω kernel θα πρεπει να ειμαι root??? Ναι.Χρειαζεται root για περασεις custom kernel. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ναι.Χρειαζεται root για περασεις custom kernel. Αντε να μαθαινουμε σιγα σιγα..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Διάβασα αυτό μπας και έχετε εξελίξεις?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344729&page=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλησπερα φιλαρακια . εβαλα την Omega 27 και κατοπιν κατεβασα το LOUD VOLUME HACK. Αυτο πως γινετε να εγκατασταθει? Εχει δυο φακελους META INF & SYSTEM .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλησπερα φιλαρακια . εβαλα την Omega 27 και κατοπιν κατεβασα το LOUD VOLUME HACK. Αυτο πως γινετε να εγκατασταθει? Εχει δυο φακελους META INF & SYSTEM .... Σε μορφή zip δεν το κατέβασες? Αν ναι τότε από recovery mode πας install from sd card, βρίσκεις που το έχεις αποθηκεύσει (internal ή external) και το περνάς.. Όπως πέρασες και την Ω, το αρχείο δεν το κάνεις unzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 εχει βγει AOKP για εμας..δοκιμασε κανεις??στο nexus που την ειχα ηταν super Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) εχει βγει AOKP για εμας..δοκιμασε κανεις??στο nexus που την ειχα ηταν super Δεν ξέρω αν αξίζει κάτι τέτοιο. Αν καθαρίσεις μια custom η κατα προτίμηση μια official απο όλα τα περιττά θα πεταξεις γύρω στα 300-400 ΜΒ, η ταχύτητα της δεν θα διαφέρει πολυ, μπορεί και καθόλου, απ όσο είδα στο βίντεο. Και δεν θα χάσεις την κάμερα και κάποια αλλα πράγματα που διαθέτει η official. @@@ερωτηση: ψάχνω ένα custom kernel μόνο για την δυνατότητα overclocking. Δεν θέλω να εχει παρεμβάσεις στο multitasking για μεγαλύτερη free ram και τέτοια. Εχετε κάποιον υπ όψιν σας? Ειμαι με official επίσημη DLIB JB. Edited September 27, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 εχει βγει AOKP για εμας..δοκιμασε κανεις??στο nexus που την ειχα ηταν super Απο εχθες παιζω με αυτην - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285 Και είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ήταν η πρώτη ρομ που είχα βάλει αυτή, πολύ πριν βγει το jb. Άλλα δύστυχος,δεν αξίζει να χάσεις όλα τα καλούδια που εχει βάλει η εταιρία και να πας σε μια ρομ τόσο basic... χάνει το κινητό την ταυτότητα του για μένα. Εκτός αν εχει αλλαξει κάτι και δεν το γνωρίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ήταν η πρώτη ρομ που είχα βάλει αυτή, πολύ πριν βγει το jb. Άλλα δύστυχος,δεν αξίζει να χάσεις όλα τα καλούδια που εχει βάλει η εταιρία και να πας σε μια ρομ τόσο basic... χάνει το κινητό την ταυτότητα του για μένα. Εκτός αν εχει αλλαξει κάτι και δεν το γνωρίζω. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει αλλάξει τουλάχιστον στο εικαστικό,το memory leak εχουν διορθώσει κ διάφορες ψιλοαλλαγουλες που βάζουν σε κάθε update. Βασικά ειναι για όσους γουστάρουν Pure , εμενα ολες οι (CM10 - AOSP - AOKP) μου αρέσουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καλημερα παιδια. Κατεβασα απο xda το LONG PRESS VOLUME αλλα κανει abort installation ... Φοραω την OMEGA 27. Υπαρχει καποια λυση? Ακομα κι απο το Poweramp που χρησιμοποιο δεν ανταποκρινετε στην εντολη που εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καλημερα παιδια. Κατεβασα απο xda το LONG PRESS VOLUME αλλα κανει abort installation ... Φοραω την OMEGA 27. Υπαρχει καποια λυση? Ακομα κι απο το Poweramp που χρησιμοποιο δεν ανταποκρινετε στην εντολη που εχει... Ξεζιπαρε το αρχείο που έχει μέσα το zip με το mod, και πέρασε το χειροκίνητα στο /system/framework με έναν file explorer. Τσεκαρε αν έχει τα σωστά permissions (rw-r-r), reboot και είσαι έτοιμος... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Ξεζιπαρε το αρχείο που έχει μέσα το zip με το mod, και πέρασε το χειροκίνητα στο /system/framework με έναν file explorer. Τσεκαρε αν έχει τα σωστά permissions (rw-r-r), reboot και είσαι έτοιμος... αφου ολοκληρωσε την αναβαθμιση λειτουργικου κολλησε ολοκληρο .... Ηλια υπαρχει λυση εχω μεινει χωρις συσκευη τωρα...? Edited September 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ηλια υπαρχει λυση εχω μεινει χωρις συσκευη τωρα...? επανεφερε το ρεκαβερυ που θεωρητικα επρεπε να ειχες κρατησει πριν να περασεις το μοντακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ηλια υπαρχει λυση εχω μεινει χωρις συσκευη τωρα...? Πέρασε από πάνω την omega με wipe cache/dalvik. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καλησπερα και σε σενα. Η διαρκεια της μπαταριας βρισκεται σχεδον στα ιδια καλα επιπεδα. Ισως και να ειναι λιγο καλυτερη στο sgiii. Eυχαριστώ για την απάντηση Ηλία, μπορείς να μου πεις αν έχουνε τον ίδιο φορτιστη το note με το galaxy s3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Eυχαριστώ για την απάντηση Ηλία, μπορείς να μου πεις αν έχουνε τον ίδιο φορτιστη το note με το galaxy s3; Τον ίδιο έχουν, (5V, 1A) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Τον ίδιο έχουν, (5V, 1A) Ωραια, το περιμένω εντός την ημέρας, το αργότερο αύριο. :) Ευχαριστώ και πάλι για της απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καινουριος [Kernel][27/09] Perseus {Jellybean} και καινουριος Siyah-s3-v1.6rc3 Οποιος τους δοκιμάσει ας μας πει δυο λόγια Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καινουριος [Kernel][27/09] Perseus {Jellybean} και καινουριος Siyah-s3-v1.6rc3 Οποιος τους δοκιμάσει ας μας πει δυο λόγια Έχω τον 2ο και είχα ένα θέμα.. έκλεισα το κινητό να το φορτίσω,και μετά από κάποια ώρα που το κοίταξα,σαν να μου κόλλησε και δεν άνοιγε με τπτ η οθόνη όταν πατούσα τα κουμπιά.Και δεν έκανε και ρεσετ, μόνο όταν πάτησα και τα τρία μαζί το κατάφερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ειχα τον Perseus για λιγο και τρεμοπαιζε η οθονη συνεχεια...Μακρια!! μολις περασα τον stock ολα καλα.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ειχα τον Perseus για λιγο και τρεμοπαιζε η οθονη συνεχεια...Μακρια!! μολις περασα τον stock ολα καλα.. Μένω ως έχω... Εξάλλου πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσουμε από τον εξερετικο στοκ κερνελ... Ευχαριστώ motomoto... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τις εφαρμογές (αυτή π.χ. ή το directory Bind) που υπάρχουν για να μεταφερθούν κάποια στοιχεία στην sd card? Βασικά είναι μερικά παιχνίδια που ως γνωστό θέλουν από 0,5 - 2 Gb data οπότε αν θες να τα έχεις ψιλοφρακάρεις... Κάποιο δοκιμασμένο tweek γενικά? Ευχαριστώ Edited September 27, 2012 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πόσο μου αρέσει!!! Σταύρο είσαι Αρχηγός... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Εχει κανείς δοκιμάσει σε stock JB το fix για το transparency bug των εναλλακτικών launcher; Δεν αναφέρομαι σε moded stock αλλά σε "μαμά" Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts