pafimal Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Fix για το προβλημα copy-paste στη τελευταια JB leak: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31128304&postcount=399 Γεια σου Ηλια με τα καλά σου λοιπόν ξανάπηρα το Σ3 και σε ακολουθώ και εδώ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Γεια σου Ηλια με τα καλά σου λοιπόν ξανάπηρα το Σ3 και σε ακολουθώ και εδώ Καλοριζικο...:) Χαιρομαι που θα τα ξαναλεμε παλι!Μεχρι να βγει το NoteII νομιζω...:p Λοιπον, λειτουργει μια χαρα το fix.Πλεον νομιζω οτι δε λειπει τπτ αλλο (σοβαρο) απο τη τελευταια leak! Αυριο βεβαια οπως μαθαινουμε, ΙΣΩΣ, υπαρχει νεο firmware ΟΤΑ... Αναμενουμε μεις οι beta JB testers... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Θελω να πω τη γνωμη μου πανω σε κατι.Πολλοι ισως διαφωνησουν βεβαια, αλλα δεχτες ολες οι αποψεις σε ενα φορουμ. Ποσες custom Rom υπαρχουν για τη συσκευη μας???Παρα πολλες ειναι η απαντηση και αν κοιταει καποιος καθημερινα το xda βλεπει να ξεφυτρωνουν κι αλλες. Το θεμα μου ειναι ποσοι ειναι τελικα οι developers????Τι εννοω? Εχουμε λοιπον ενα μεγαλο ''θεμα'' με τη νεα leak και τα πληκτρολογια.Και δεν υπαρχει μονο ''θεμα'' στα πληκτρολογια εκτος του default (samsung keyboard), αλλα και στο πληκτρολογιο της samsung επισης!Μερικες φορες τα ''χανει'' και πληκτρολογει οτι να ναι! Μα ειναι δυνατον τοσοι κορυφαιοι devs να μην εχουν καταφερει 2 μερες τωρα να το διορθωσουν???? Για ποιο λογο να τους κανουμε donate?Επειδη ''πακεταρουν'' deox ενα ετοιμο firmware (ενα τεταρτο δουλεια), προσθετουν 2-3 μοντες που τις εχουν βγαλει αλλοι, προσθετουν 2-3 tweaks που τα εχουν βγαλει αλλοι, και την προσφερουν σε μας? Οσοι γνωριζετε λιγα πραγματα απο αυτα και δειτε τις γνωστες custom rom ''μεσα'', αυτο που λεω ειναι. Ανεβασε ο wannam fix keyboard οπου ειναι το πληκτρολογιο απο παλαιοτερο firmware, αρα δεν ειναι fix.Ανεβασε πριν καποιες μερες ο Gui wifi fix οπου ειναι wifi drivers απο προηγουμενη εκδοση, αρα δεν ειναι fix. Oι custom rom που δοκιμαζουμε ειναι και φαινονται καλες γιατι ειναι καλο το stock firmware.Αν βαλει καποιος stock firmware θα διαπιστωσει οτι δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες. O mike1986 με τη revolution πχ, δεν εχει καν τη συσκευη μας!Τι κανει???Πακεταρει το firmware και το ανεβαζει προσθετωντας τα tweaks του που βαζει σε ολες τις συσκευες που ανεβαζει custom rom!Και ειναι πολλες, πιστεψτε με. Ας κανει οποιος θελει donate λοιπον κυριως για το χρονο που σπαταλανε οι devs, που οντως ξοδευουν τον περισσοτερο απο τον ελευθερο χρονο τους, για να ψαχνουν δεξια και αριστερα, αλλα και για να υποστηριζουν το thread που εχουν. Μη τους θεοποιειτε ομως (βλεπω σχολια απιστευτα στους xda). Εχω καλομαθει απο μεγαλους devs που δυστυχως βρισκονται στις συσκευες της HTC και που εχουν κανει port απο sense 4 στο DHD (και αναγκασαν την HTC να του δωσει ics) μεχρι οτι μπορειτε να φανταστειτε. Θεωρω λοιπον αδιανοητο να βγαινουν custom rom με το προβλημα του πληκτρολογιου και οι devs απλα να λενε οτι περιμενουμε νεο firmware να λυθει... Να αγιάσει το στόμα σου πριν από τρεις ημέρες τα ίδια έγραφα και εγώ στο φόρουμ του Νότε τι να σου πω έχεις απόλυτο δίκαιο..εδω στο thread του xda για το Note υπαρχουν devs που δεν γνωριζουν καλα καλα την Αγγλικη γλωσσα πχ ο PeterKing στην τελευταια του ρομ ειχε βαλει Ισπανικα στο Aroma πηγαινες και εσυ ο φτωχος Ελληνας με τα λιγα Αγγλικα που ξερεις να φλασαρεις και επρεπε να γνωριζεις και Ισπανικα για να κανεις ενα σωστο installing πανε οι καλες εποχες που ειχαμε σωστους devs νομιζω οτι λιγοι αξιζουν τον τιτλο του dev και οπως λες παραπανω αυτος ι Mike1986 μια στοκατζιδικη ρομ κομπιλαρει με ορισμενα τουικς που εχουν βγαλει αλλοι και θελει και donation... Edited September 4, 2012 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Fix για το προβλημα copy-paste στη τελευταια JB leak: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31128304&postcount=399 Καλό ευτυχώς έχουμε και σένα που ψάχνεις στο xda. Δούλεψε. Σ ευχαριστούμε κι εσένα και τον J-Kay Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Για πείτε εκτός από Omega αν δοκιμάσατε κάτι καλό από τις τελευταίες leaked. Κάτι που να μην έχει θέματα (οκ είδα για το copy paste ο αγαπητός Eltharos μας έφτιαξε πάλι) με πληκτρολόγια κτλ... να σας πω ότι φορά Ω v17 με την DLH7 και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι κάποιο fc του FB ή του Tapatalk ανά 2 μέρες οπότε είμαι super happy και επέστρεψα εδώ μετά από όποιες δοκιμές έκανα.. επίσης βλέπετε κάτι παραπάνω στις τελευταίες leaked? Ρωτώ γιατί πάει σφαίρα το τηλέφωνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Για πείτε εκτός από Omega αν δοκιμάσατε κάτι καλό από τις τελευταίες leaked. Κάτι που να μην έχει θέματα (οκ είδα για το copy paste ο αγαπητός Eltharos μας έφτιαξε πάλι) με πληκτρολόγια κτλ... να σας πω ότι φορά Ω v17 με την DLH7 και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι κάποιο fc του FB ή του Tapatalk ανά 2 μέρες οπότε είμαι super happy και επέστρεψα εδώ μετά από όποιες δοκιμές έκανα.. επίσης βλέπετε κάτι παραπάνω στις τελευταίες leaked? Ρωτώ γιατί πάει σφαίρα το τηλέφωνο :) Καλημερα αδερφε!!! Εκτος απο το copy-paste που το fix λειτουργει αψογα, εχει αναφερθει ενα προβλημα με fc στον TW launcher κατα περιοδους. Βεβαια, α) Χρησιμοποιω modded TW που δεν εχω αντιμετωπισει αυτο το προβλημα και β)Επανηλθα σε Nova launcher απο χθες. Κατα τα αλλα δεν υπαρχουν αλλα θεματα.Βεβαια περιμενε αν θες να δουμε και τη σημερινη leak που βγηκε...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλημερα αδερφε!!! Εκτος απο το copy-paste που το fix λειτουργει αψογα, εχει αναφερθει ενα προβλημα με fc στον TW launcher κατα περιοδους. Βεβαια, α) Χρησιμοποιω modded TW που δεν εχω αντιμετωπισει αυτο το προβλημα και β)Επανηλθα σε Nova launcher απο χθες. Κατα τα αλλα δεν υπαρχουν αλλα θεματα.Βεβαια περιμενε αν θες να δουμε και τη σημερινη leak που βγηκε...;) Καλημέρα! Ναι μόλις είδα ότι βγήκε κι άλλη leaked σήμερα (ποσταρες στο άλλο νημα) οποτε οποίος δοκιμάσει ας μας πει.. Έχω δουλειά αυτές τις μέρες και δεν πολύ πειράζω την συσκευή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Καλημερα αδερφε!!! Εκτος απο το copy-paste που το fix λειτουργει αψογα, εχει αναφερθει ενα προβλημα με fc στον TW launcher κατα περιοδους. Βεβαια, α) Χρησιμοποιω modded TW που δεν εχω αντιμετωπισει αυτο το προβλημα και β)Επανηλθα σε Nova launcher απο χθες. Κατα τα αλλα δεν υπαρχουν αλλα θεματα.Βεβαια περιμενε αν θες να δουμε και τη σημερινη leak που βγηκε...;) To modded είναι το παλιο, η εχει βγει καινούργιο? Αν θες δώσε κάποιο link. Εγω επειδη κουράστηκα να κατεβάζω (κάθε rom χρειάζεται 3 ώρες) και παράλληλα βαρέθηκα να περνάω ρυθμίσεις μετα το foul wipe, θα καθυστερω στις αλλαγές μέχρι που να είμαι βέβαιος για κάποια rom η firmware χωρίς προβλήματα. Άλλωστε βγαίνουν κάθε μέρα νέα leak και είναι ταλαιπωρία. Αν τα ακολουθείς δεν ευχαριστιεσαι την συσκευη αφου είσαι συνεχώς στο στήσιμο. EDIT Πέρασα αυτο που δίνουν στο XDA στο themes and apps. Ελπίζω να είναι αυτο που χρησιμοποιείς χωρίς προβλήματα. EDIT2 Κι όμως μου εκανε και μ αυτο κρασαρισμα.:mad: Edited September 5, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Καλημερα στο φορουμ λοιπον εχθες το βραδυ εβαλα την TurkbeyROM v9 RC 4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742892 του Τουρκου μεχρι στιγμης δουλευει αψογα κανενα κολλημα καμμια επανεκινηση ωραια γραφικα πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας(το βραδυ φορτισμενο στο 100% το πρωι 99%)...τεσταρω μεχρι το βραδυ και επανερχομαι με εντυπωσεις...Ηλια εβαλες του Γαλλου(πολυ στοκατζιδικη) απο οτι ειδα στο φορουμ για πες εντυπωσεις.. edit:το τλφ αργει αρκετα να ανοιξει τις επαφες και τον ντιαλερ edit2:εχει και τα γνωστα προβληματακια με το call log sms-copy and paste αλλα με ενα φλας ακομα διορθωνεται οπως εγραψε πιο πανω ο Ηλιας Edited September 5, 2012 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Για πείτε εκτός από Omega αν δοκιμάσατε κάτι καλό από τις τελευταίες leaked. Κάτι που να μην έχει θέματα (οκ είδα για το copy paste ο αγαπητός Eltharos μας έφτιαξε πάλι) με πληκτρολόγια κτλ... να σας πω ότι φορά Ω v17 με την DLH7 και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι κάποιο fc του FB ή του Tapatalk ανά 2 μέρες οπότε είμαι super happy και επέστρεψα εδώ μετά από όποιες δοκιμές έκανα.. επίσης βλέπετε κάτι παραπάνω στις τελευταίες leaked? Ρωτώ γιατί πάει σφαίρα το τηλέφωνο :) Μείνε εκεί που είσαι εύθυμη... Και εγώ με την v18 είμαι και εκτός από την πρώτη μέρα μου είχα κάποια θεματάκιά έκτοτε είμαι σούπερ. .. Το καινούργιο firmware το δοκίμασα χθες αλλά πολλά τα κολλήματα μου μου έτρωγε. .. Γύρισα λοιπόν stin v18 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μείνε εκεί που είσαι εύθυμη... Και εγώ με την v18 είμαι και εκτός από την πρώτη μέρα μου είχα κάποια θεματάκιά έκτοτε είμαι σούπερ. .. Το καινούργιο firmware το δοκίμασα χθες αλλά πολλά τα κολλήματα μου μου έτρωγε. .. Γύρισα λοιπόν stin v18 Την v19 του Γιαννη την δικιμασες?εαν ναι πες εντυπωσεις γιατι την κατεβασα για να την βαλω το βραδυ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) To modded είναι το παλιο, η εχει βγει καινούργιο? Αν θες δώσε κάποιο link. Εγω επειδη κουράστηκα να κατεβάζω (κάθε rom χρειάζεται 3 ώρες) και παράλληλα βαρέθηκα να περνάω ρυθμίσεις μετα το foul wipe, θα καθυστερω στις αλλαγές μέχρι που να είμαι βέβαιος για κάποια rom η firmware χωρίς προβλήματα. Άλλωστε βγαίνουν κάθε μέρα νέα leak και είναι ταλαιπωρία. Αν τα ακολουθείς δεν ευχαριστιεσαι την συσκευη αφου είσαι συνεχώς στο στήσιμο. EDIT Πέρασα αυτο που δίνουν στο XDA στο themes and apps. Ελπίζω να είναι αυτο που χρησιμοποιείς χωρίς προβλήματα. EDIT2 Κι όμως μου εκανε και μ αυτο κρασαρισμα.:mad: Κωστα εγω εχω τον παρακατω TW Launcher και δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα: http://www.mediafire.com/?2fqqfrukkpkn4vn edit:Η πρωτη custom με DLI2 απο wannam.Βασικα ειναι rooted, deox,...αυτα...:) Νομιζω θα ειναι μια χαρα. DLI2 Edited September 5, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 πως κανουμε full wipe το s3. απλως με το factory reset? αυτο ενοουμε? η υπαρχει αλλος τροπος.? επειδη εχω κανει root την συσκευη, εαν περασω αλλη ρομ custom η official, θα εχω καπου προβλημα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Wannam custom ROM βασισμένη στο τελευταίο firmware. Είναι η πρώτη γιαυτό τη βάζω εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31162798 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 πως κανουμε full wipe το s3. απλως με το factory reset? αυτο ενοουμε? η υπαρχει αλλος τροπος.? επειδη εχω κανει root την συσκευη, εαν περασω αλλη ρομ custom η official, θα εχω καπου προβλημα? :O Για να κάνεις full wipe μπαίνεις σε recovery mode και εκεί κάνεις wipe data, wipe cache και από το advanced κάνεις wipe dalvik. Τώρα αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά που λέω καλύτερα να ρίξεις διάβασμα στο Android περί Root κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Έβαλα τον νεο κερνελ και το μοντεμ στην είδη υπάρχουσα ρομ. Μέχρι τώρα δεν είδα κάτι... εκτός από ότι το λαμπάκι στην φόρτιση ( απο PC που το φορτίζω τώρα ) έγινε ισχνό.Δεν τρεμοπαίζει αλλά κάποιες φορές είναι ισχνό και άλλες νορμαλ.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Έβαλα τον νεο κερνελ και το μοντεμ στην είδη υπάρχουσα ρομ. Μέχρι τώρα δεν είδα κάτι... εκτός από ότι το λαμπάκι στην φόρτιση ( απο PC που το φορτίζω τώρα ) έγινε ισχνό.Δεν τρεμοπαίζει αλλά κάποιες φορές είναι ισχνό και άλλες νορμαλ.. δηλαδη δε σου πηγε η ραμ στα 833; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά με την τελευταία JB XXDLI2 ,δυστυχώς το ενοχλητικό reload παραμένει και η ελεύθερη ραμ δεν έχει ανέβει πάνω από τα 180- 210mb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά με την τελευταία JB XXDLI2 ,δυστυχώς το ενοχλητικό reload παραμένει και η ελεύθερη ραμ δεν έχει ανέβει πάνω από τα 180- 210mb . Δε το περίμενα από σένα να το πεις αυτό! Είσαι ένας έμπειρος χρήστης! Πόση ελεύθερη ram περίμενες να έχει;;; Το θέμα είναι η διαχείριση της δεσμευμενης ram κι όχι πόση ελεύθερη έχει...;) Αν αφαιρέσεις/παγώσεις επίσης κάποιες εφαρμογές ram killers, όπως πχ χάρτες ή Samsung app, kies κτλ, θα αυξηθεί κι άλλο! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δε το περίμενα από σένα να το πεις αυτό! Είσαι ένας έμπειρος χρήστης! Πόση ελεύθερη ram περίμενες να έχει;;; Το θέμα είναι η διαχείριση της δεσμευμενης ram κι όχι πόση ελεύθερη έχει...;) Αν αφαιρέσεις/παγώσεις επίσης κάποιες εφαρμογές ram killers, όπως πχ χάρτες ή Samsung app, kies κτλ, θα αυξηθεί κι άλλο! Εντάξει η αλήθεια ειναι οτι θέμα δεν μου εχει κάνει ακόμα και αυτή την στιγμή που γράφω η ραμ είναι στα 70 ελεύθερα. Ηλία έχεις απόλυτο δίκιο αλλά... με παίρνει το παράπονο γιατί ανοίγω το Prime και βλέπω 680 ελεύθερη , γιαυτό κ αυτό το αδικαιολόγητο ποστ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εντάξει η αλήθεια ειναι οτι θέμα δεν μου εχει κάνει ακόμα και αυτή την στιγμή που γράφω η ραμ είναι στα 70 ελεύθερα. Ηλία έχεις απόλυτο δίκιο αλλά... με παίρνει το παράπονο γιατί ανοίγω το Prime και βλέπω 680 ελεύθερη , γιαυτό κ αυτό το αδικαιολόγητο ποστ :O Εγω δεν έχω περάσει το τελευταίο. Είμαι ακόμα με την Ωμεγα V19 fixαρισεμενη. Όμως για την ram έχω να πω ότι είναι πρώτη φορα σε android που δεν βλέπω κανένα lag όσο χαμηλά και να πέσει. Εκτός αυτου το 75 είναι κάτι που βλέπεις στιγμιαία και με προσπάθεια αφου θα πρέπει να κανεις πολλές διεργασίες μια πίσω απο την άλλη. Ενω εισαι με τα 75, ανοιξε το Facebook και θα δεις οτι αυτοματως θα παει στα 120. Σε νορμαλ χρήση η ram διατηρηται γύρω στα 140. Απο την εποχη του Galaxy S ξέρουμε ότι η Samsung κρατα ένα μεγάλο ποσοστό ram για την GPU. Τώρα για την αφαίρεση εφαρμογών, νομίζω ότι δεν κερδίζεις διαθέσιμη ram αφου όση γλυτώνεις απ αυτές την καταλαμβάνουν άλλες. Η διάφορα είναι ότι αυτές τις χρησιμοποιείς που και που ενω τις άλλες όχι. Εγω δεν αφαιρώ χάρτες αλλα πεταω όλα τα cloud της Samsung, το fm radio που δεν το χρησιμοποιω ποτε και κρατα μονίμως 10mb ram, το All share αν δεν το χρησιμοποιείς. Εγω το θέλω γιατι βλέπω τα βίντεο στην οθόνη του samsung laptop Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγω δεν έχω περάσει το τελευταίο. Είμαι ακόμα με την Ωμεγα V19 fixαρισεμενη. Όμως για την ram έχω να πω ότι είναι πρώτη φορα σε android που δεν βλέπω κανένα lag όσο χαμηλά και να πέσει. Εκτός αυτου το 75 είναι κάτι που βλέπεις στιγμιαία και με προσπάθεια αφου θα πρέπει να κανεις πολλές διεργασίες μια πίσω απο την άλλη. Ενω εισαι με τα 75, ανοιξε το Facebook και θα δεις οτι αυτοματως θα παει στα 120. Σε νορμαλ χρήση η ram διατηρηται γύρω στα 140. Απο την εποχη του Galaxy S ξέρουμε ότι η Samsung κρατα ένα μεγάλο ποσοστό ram για την GPU. Τώρα για την αφαίρεση εφαρμογών, νομίζω ότι δεν κερδίζεις διαθέσιμη ram αφου όση γλυτώνεις απ αυτές την καταλαμβάνουν άλλες. Η διάφορα είναι ότι αυτές τις χρησιμοποιείς που και που ενω τις άλλες όχι. Εγω δεν αφαιρώ χάρτες αλλα πεταω όλα τα cloud της Samsung, το fm radio που δεν το χρησιμοποιω ποτε και κρατα μονίμως 10mb ram, το All share αν δεν το χρησιμοποιείς. Εγω το θέλω γιατι βλέπω τα βίντεο στην οθόνη του samsung laptop Ναι Κώστα έτσι είναι εκεί παίζει 120-140 , αφαίρεση κ πάγωμα κανω σε κάθε ρομ που περνάω γιατί υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν τα χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Προφανώς μάλλον μιλάτε για όταν ζορίζετε το κινητό. Γιατί εμένα αυτήν την στιγμή είναι 458/833 Edited September 5, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Η τελευταία jb ποια είναι και πόση διαθέσιμη ραμ έχει? (και τι bugs φυσικά) Τα ίδια θα ήθελα να μάθω και για την τελευταία ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Η τελευταία jb ποια είναι και πόση διαθέσιμη ραμ έχει? (και τι bugs φυσικά) Τα ίδια θα ήθελα να μάθω και για την τελευταία ics Η τελευταία διαθέσιμη jb DLI2, η ram έχει αυξηθεί σε 833 και bugs...χμ...κάποιοι έχουν αναφέρει κάποια redraw στον TW. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts