Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanks για λινκ....

ειναι λιγο ζαλουρα η μου φαινεται?:lol:

προσπαθησα λιγο να το διαβασω αλλα ζαλίστηκα...:p

τελος παντων το αφηνω μην κανουμε και καμια ζημια και τρεχουμε..

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά όσοι δοκιμάζετε την JB 3.0 περιμένουμε περισσότερες αναφορές για προβλήματα.

Θα βγάλει και o Wanam τους επόμενες μέρες. Έχουν γιορτές αυτές τους μέρες στην χώρα του και δεν έχει πολύ χρόνο.

Έχει όμως ετοιμάσει τις μετατροπές πολλών tweaks που είχαμε στο Ics.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά όσοι δοκιμάζετε την JB 3.0 περιμένουμε περισσότερες αναφορές για προβλήματα.

Θα βγάλει και o Wanam τους επόμενες μέρες. Έχουν γιορτές αυτές τους μέρες στην χώρα του και δεν έχει πολύ χρόνο.

Καλησπερα. Την δοκιμασα για λιγο και ηταν οκ. Μολις αρχισα να την σκαλιζω γενικως (εκανα επαναφορα με titaniumbackup μερικες εφαρμογες οχι τιποτα περιεργες root explorer,mx player που δεν ειναι συμβατος με bj ) και με ενα mod για 15 toggles αρχισαν τα οργανα. FC στα παντα. Δεν ξερω εχω την εντυπωση οτι αν την αφηνα μαμα θα ηταν πολυ καλη. Γυρισα στην omega που ειναι κορυφη κατα τη γνωμη μου.:)

καινουριος κατοχος και γω με το s3 εδω και μια βδομαδα!με το που πηρα την συσκευη root και φλασαρισμα την wanam 2.2...εχω παθει πλακα!δεν την βγαζω ουτε για πλακα...!ειναι πολυ σταθερη και δεν μου εχει βγαλει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα..απο μπαταρια σκιζει!δεν λεει να τελειωσει...παραθετω μερικα screenshots με νορμαλ προς βαρια χρηση...αψογα!!

[ATTACH]26488[/ATTACH] [ATTACH]26487[/ATTACH] [ATTACH]26486[/ATTACH]

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

καινουριος κατοχος και γω με το s3 εδω και μια βδομαδα!με το που πηρα την συσκευη root και φλασαρισμα την wanam 2.2...εχω παθει πλακα!δεν την βγαζω ουτε για πλακα...!ειναι πολυ σταθερη και δεν μου εχει βγαλει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα..απο μπαταρια σκιζει!δεν λεει να τελειωσει...παραθετω μερικα screenshots με νορμαλ προς βαρια χρηση...αψογα!!

[ATTACH]26488[/ATTACH] [ATTACH]26487[/ATTACH] [ATTACH]26486[/ATTACH]

Με βαρια χρηση δεν βγαινει ουτε δωδεκαωρο οχι διημερο!!!

Edited by tsigo21

Πάρα πολύ καλά.

Είναι μια κανονική χρήση smartphone.

2 ώρες την ημέρα χρήση οθόνης είναι νορμάλ.Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει περισσότερη χρήση θα μειωθεί η αυτονομία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σε όλους.

Κώστα εχθές ολη την ήμερα δοκίμαζα έντονα την 3.0, το απόγευμα που κατέβηκα λιμάνι να πάρω μια φίλη απ το καράβι, πάω να ανοίξω την κάμερα και δεν ανταποκρινόταν στην εντολή άνοιγε το viewfinder αλλά τα (ok) δεν πατιόντουσαν έκανα reeboot τίποτα πάλι τα ίδια και με έντονο vibrating ξανά επανεκκίνηση και το άφησα, αργότερα κατά της 12 που δοκίμασα άνοιξε κανονικά η κάμερα ,βέβαια είναι λογικό για μένα μιλάμε για test εκδόσεις.

giphy.gif

Εχρι στιγμης νομοζω παει καλα

Εξαρτάται αν η χρήση που έκανες στο διαδίκτυο είναι απο 3g σύνδεση είναι πολυ καλη. Αν είναι απο wifi 2:39 οθόνη είναι λίγο αφου κάνοντας απλή μέθοδο των τριων το υπολοιπομενο 41% θα σου δώσει άλλες 6 ώρες αυτονομίας απο τότε οποίες η 1:40' θα είναι με ανοικτή οθόνη. Δηλαδή σ ένα 16ωρο θα έχεις 4:16' οθόνη ανοικτη. Είσαι στο μέσο όρο. Δεν είναι κακή αλλα ούτε εξαιρετική. Σου βγάζει την μέρα οριακά όμως. Εννοείται ότι σε τέτοιες δοκιμές δεν παίζεις ενεργό βορά παιχνίδια.

Δες εδω ο Parafron παίρνει 6+ ώρες οθόνη και πολυ περισσότερες ώρες λειτουργίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4238876#post4238876

Πολυ φοβάμαι ότι ο task killer που βλέπω ότι χρησιμοποιείς σου δημιουργεί προβλημα στην αυτονομία.

Καλημέρα σε όλους.

Κώστα εχθές ολη την ήμερα δοκίμαζα έντονα την 3.0, το απόγευμα που κατέβηκα λιμάνι να πάρω μια φίλη απ το καράβι, πάω να ανοίξω την κάμερα και δεν ανταποκρινόταν στην εντολή άνοιγε το viewfinder αλλά τα (ok) δεν πατιόντουσαν έκανα reeboot τίποτα πάλι τα ίδια και με έντονο vibrating ξανά επανεκκίνηση και το άφησα, αργότερα κατά της 12 που δοκίμασα άνοιξε κανονικά η κάμερα ,βέβαια είναι λογικό για μένα μιλάμε για test εκδόσεις.

Γι αυτο γύρισα σε ics. Φαντασου να πρέπει να κανεις κάτι σημαντικό και να μην μπορεις.

Πάντως τέτοιες αρχικές beta θέλουν ειδικό στήσιμο.

Λίγες εφαρμογές τις οποίες θα κατεβάσεις απο το μάρκετ και όχι επαναφορά απο titanium.

Edited by Te_salat

Omega v14 JELLY BEAN -

Και ανακοίνωση Criskelo-

http://img12.imageshack.us/img12/3750/98778016.png

giphy.gif

Έβγαλε και ο Wanam αλλα την χαρακτηρίζει unstable και καλά κάνει αφου όλες αυτές δεν είναι πραγματικά σταθερές και σκοπό έχουν τις δοκιμές και την προετοιμασία για την επίσημη έκδοση.

WanamLite XXBLG9 V2.2 (ICS-Stable)

WanamLite XXDLH4 V3.0.RC1 (Jelly Bean-Unstable)

This build (LH4) isn't as stable as ICS builds, i'm posting it to get some feed back, NO add-ons, NO support, if you didn't wipe please DO NOT REPORT any issue.

Εγώ πάντως παραμένω σε wannam 2.2 και περιμένω την πρώτη official base για να δοκιμάσω κάποια custom σε JB.. Το πέρασα όλο αυτό με το Note στην μετάβαση σε ICS και τελικά αν δεν βγει η πρώτη official δεν αξίζει πιστεύω τον κόπο.. Νοιώθω να χάνω το δάσος και να μην χαίρομαι την συσκευή :p Edited by efthimis31

Εγώ πάντως παραμένω σε wannam 2.2 και περιμένω την πρώτη official base για να δοκιμάσω κάποια custom σε JB.. Το πέρασα όλο αυτό με το Note στην μετάβαση σε ICS και τελικά αν δεν βγει η πρώτη official δεν αξίζει πιστεύω τον κόπο.. Νοιώθω να χάνω το δάσος και να μην χαίρομαι την συσκευή :p

Εγω εβαλα την ωμεγα ν 13 αν κ δε με ξετρλενανε.. θα μεινω με αυτην μαλλον μεχρι να βγει κατι καλο σε jb ..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπερίζω και εγώ μόλις εχθές το αγόρασα το κινητακι και τώρα μόλις του περασα Ω ν14 και δεν εχω κανένα πρόβλημα έκανα και ρεστορ με τιτανιουμ και όλα μια χαρα η κάμερα δεν μου κολλάει που έλεγε ένας φίλος πιο πάνω θα το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα και βλέπω πάντως γενικά σε σχέση με το νοτε που είχα πριν μου φαίνεται πιο αργό οι Ρομ που είχαμε στο νοτε ήταν πιο πειραγμενες ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα και εδώ

Καλησπερίζω και εγώ μόλις εχθές το αγόρασα το κινητακι και τώρα μόλις του περασα Ω ν14 και δεν εχω κανένα πρόβλημα έκανα και ρεστορ με τιτανιουμ και όλα μια χαρα η κάμερα δεν μου κολλάει που έλεγε ένας φίλος πιο πάνω θα το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα και βλέπω πάντως γενικά σε σχέση με το νοτε που είχα πριν μου φαίνεται πιο αργό οι Ρομ που είχαμε στο νοτε ήταν πιο πειραγμενες ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα και εδώ

Να ξέρεις ότι η Ω v14 στηρίζεται πάνω σε test JB και όχι σε επίσημο official base ;) οπότε αν βάλεις κάποια από τις custom με official base ίσως να δεις την συσκευή να τρέχει καλύτερα.. Πχ Ω v13 ή wannamlite 2.2

Παιδιά εγώ πέρασα την v14 και μέχρι στιγμής ότι χρησιμοποιώ συνήθως δουλεύει τέλεια.

Παιδιά εγώ πέρασα την v14 και μέχρι στιγμής ότι χρησιμοποιώ συνήθως δουλεύει τέλεια.

Κώστα κάνε μου την χάρη κ τρέξε το antutu , όχι για το αποτέλεσμα αλά αν στο ολοκληρώσει , με την Omega v14 εμένα κολλάει σε κάποια φάση .

Έβαλα ics κ έτρεξε κανονικά .

giphy.gif

+1 αν και beta εγραψε παλι ο Γιαννης. Ολα δουλευουν τελεια:D

Κώστα κάνε μου την χάρη κ τρέξε το antutu , όχι για το αποτέλεσμα αλά αν στο ολοκληρώσει , με την Omega v14 εμένα κολλάει σε κάποια φάση .

Έβαλα ics κ έτρεξε κανονικά .

Μόλις το έτρεξα και στην hypergalaxy και κόλλησε.

Λογικά δεν υποστηρίζεται ακόμα η εφαρμογή στην jb (?).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μόλις το έτρεξα και στην hypergalaxy και κόλλησε.

Λογικά δεν υποστηρίζεται ακόμα η εφαρμογή στην jb (?).

Και εγώ αυτο σκέφτηκα ,Ηλία σε ευχαριστώ.

giphy.gif

Τι έγινε βρε παιδιά έχουμε leaked JB?? Πότε θα βγουν λέτε οι πρώτες custom βασισμένες στην leaked.. Έχω κάνει ρεκόρ αγώνων με την wannam (από 2.0 έως και 2.2 που φοράω τωρα), σχεδόν 2 εβδομάδες σερί!!!!

Καλημέρα σε όλους!!

Τι έγινε βρε παιδιά έχουμε leaked JB?? Πότε θα βγουν λέτε οι πρώτες custom βασισμένες στην leaked.. Έχω κάνει ρεκόρ αγώνων με την wannam (από 2.0 έως και 2.2 που φοράω τωρα), σχεδόν 2 εβδομάδες σερί!!!!

Καλημέρα σε όλους!!

Καλημέρα , λέω να περάσω την OTA :)

giphy.gif

Καλημέρα σε όλους!!

Καλημέρα Εύθυμη.

Για τη τελευταία leak λογικά το βράδυ κάτι θα έχουμε από custom ROM.Θα δούμε τι λέει κι αυτή...

Έχουν τα θεματακια τους αλλά είναι για καθημερινή χρήση χωρίς αμφιβολία.

Μια χαρά τρέχει η προηγούμενη leak, πολύ καλή μπαταρία και πιο άμεσο άνοιγμα εφαρμογών.

Λογικά τέλος του μήνα θα δούμε και τη πρώτη επίσημη.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα , λέω να περάσω την OTA :)

Εσύ είσαι ο επίσημος δοκιμαστής εδώ :p! Εγώ δυστυχώς τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο για testing, οπότε περιμένω το feedback σου!!!

Καλημέρα Εύθυμη.

Για τη τελευταία leak λογικά το βράδυ κάτι θα έχουμε από custom ROM.Θα δούμε τι λέει κι αυτή...

Έχουν τα θεματακια τους αλλά είναι για καθημερινή χρήση χωρίς αμφιβολία.

Μια χαρά τρέχει η προηγούμενη leak, πολύ καλή μπαταρία και πιο άμεσο άνοιγμα εφαρμογών.

Λογικά τέλος του μήνα θα δούμε και τη πρώτη επίσημη.

Λογικά αυτή δεν θα έχει λιγότερα "θεματάκια" από αυτές που κυκλοφορούν τελευταία? Κι ο Γιάννης από ότι είδα θα ετοιμάσει κάτι... Λογικά όπως το είπες, βραδάκι - άντε αύριο κάτι θα έχουμε από όλους!!! :D

Καμια σοβαρη ρομ που να μην ειναι μπλε υπαρχει ρε παιδια....Το μπλε ειναι το χρωμα που εχει το πιο μεγαλο προβλημα για μπερν ιν στις αμολεντ και ολοι πανε και βαζουν μπλε...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif