goldenstick Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Και εμένα από τότε που βγήκε η 4.3 η γλώσσα δεν αλλάζει. Και έτσι συμβιβαστικα με άλλο πληκτρολόγιο (SwiftKey). Κάπου είχα διαβάσει κάτι οδηγούς για αποκατάσταση προβλημάτων από την εγκατάσταση της 4.3...θα το ψάξω και θα σου πω.. Το προβλημα μου ειχε εμφανιστει και σε μενα οταν εγκατέστησα το greenify. Το απεγκατεστησα και ολα μια χαρα.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το προβλημα μου ειχε εμφανιστει και σε μενα οταν εγκατέστησα το greenify. Το απεγκατεστησα και ολα μια χαρα.!!!!! Λες να είναι αυτό;Για να κάνω μια δοκιμή... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το προβλημα μου ειχε εμφανιστει και σε μενα οταν εγκατέστησα το greenify. Το απεγκατεστησα και ολα μια χαρα.!!!!! Σωστός ο παίχτης!!Το απεγκατέστησα και όλα δουλεύουν ρολόι.Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Λες να είναι αυτό;Για να κάνω μια δοκιμή... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός ο παίχτης!!Το απεγκατέστησα και όλα δουλεύουν ρολόι.Thanks!! Αποκλείεται να φταίει το Greenify.το έχω και εγώ και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Αποκλείεται να φταίει το Greenify.το έχω και εγώ και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα Greenify . Εάν από τις Ρυθμίσεις >Η συσκευή>Προσβασιμότητά >Υπηρεσίες>Greenify Το θέσω σε on ,τότε χάνω την δυνατότητα για να έχω την εναλλαγή δύο γλωσσών. Μπορώ να έχω μόνο μία από τις δύο, όποια προεπιλέξω Να τονίσω ότι είμαι "μαμά" rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γειά σας παιδιά.Μια ερώτηση,σήμερα χρειάστηκα το gps να πάω κάπου.Επίσης έχω στερεοφώνικο στο αμάξι με bluetooth και το χρησιμοποιώ μαζί με το s3.Παρατήρησα οτι οι φωνητικές εντολές ερχόντουσαν στο στερεοφωνικό και οχι στο ηχειάκι της συσκεύης,με αποτέλεσμα να μην μπορώ ν'ακούσω μουσική αλλά την......κοπελιά να μου λέει οδηγίες.Πρέπει να σας πω εδώ οτι το ηχοσύστημα δυστυχώς ως πηγή έχει τις επιλογές tuner,cd,aux,bt audio και bt phone με τα δύο τελευταία να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το τηλέφωνο.Αναγκαστικά λοιπόν έπρεπε να επιλέξω bt audio για να ακούω την πλοήγηση αλλά οχι μουσική.Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε,η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση κάτι σαν on-off γι'αυτό το χαρακτηριστικό.Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Γειά σας παιδιά.Μια ερώτηση,σήμερα χρειάστηκα το gps να πάω κάπου.Επίσης έχω στερεοφώνικο στο αμάξι με bluetooth και το χρησιμοποιώ μαζί με το s3.Παρατήρησα οτι οι φωνητικές εντολές ερχόντουσαν στο στερεοφωνικό και οχι στο ηχειάκι της συσκεύης,με αποτέλεσμα να μην μπορώ ν'ακούσω μουσική αλλά την......κοπελιά να μου λέει οδηγίες.Πρέπει να σας πω εδώ οτι το ηχοσύστημα δυστυχώς ως πηγή έχει τις επιλογές tuner,cd,aux,bt audio και bt phone με τα δύο τελευταία να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το τηλέφωνο.Αναγκαστικά λοιπόν έπρεπε να επιλέξω bt audio για να ακούω την πλοήγηση αλλά οχι μουσική.Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε,η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση κάτι σαν on-off γι'αυτό το χαρακτηριστικό.Σας ευχαριστώ. Δηλαδή θέλεις να ακούς τη μουσική που έχεις στο κινητό στα ηχεία και συγχρόνως να ακούς τις οδηγίες από το κινητό; Δύσκολο... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Γειά σας παιδιά.Μια ερώτηση,σήμερα χρειάστηκα το gps να πάω κάπου.Επίσης έχω στερεοφώνικο στο αμάξι με bluetooth και το χρησιμοποιώ μαζί με το s3.Παρατήρησα οτι οι φωνητικές εντολές ερχόντουσαν στο στερεοφωνικό και οχι στο ηχειάκι της συσκεύης,με αποτέλεσμα να μην μπορώ ν'ακούσω μουσική αλλά την......κοπελιά να μου λέει οδηγίες.Πρέπει να σας πω εδώ οτι το ηχοσύστημα δυστυχώς ως πηγή έχει τις επιλογές tuner,cd,aux,bt audio και bt phone με τα δύο τελευταία να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το τηλέφωνο.Αναγκαστικά λοιπόν έπρεπε να επιλέξω bt audio για να ακούω την πλοήγηση αλλά οχι μουσική.Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε,η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση κάτι σαν on-off γι'αυτό το χαρακτηριστικό.Σας ευχαριστώ. Αν πας στις ρυθμίσεις του bluetooth μπεις στις ρυθμίσεις της bluetooth συσκευής και ξετικαρεις αυτό με τα μέσα κι αφήσεις μόνο το τηλέφωνο τότε από το στερεοφωνικό θα ακούγεται μόνο όταν σε παίρνουν και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Punto Sporting Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Αν πας στις ρυθμίσεις του bluetooth μπεις στις ρυθμίσεις της bluetooth συσκευής και ξετικαρεις αυτό με τα μέσα κι αφήσεις μόνο το τηλέφωνο τότε από το στερεοφωνικό θα ακούγεται μόνο όταν σε παίρνουν και τίποτα άλλο. Καλημέρα οκ θα το δοκιμάσω έτσι και θα σας πω πάντως την ώρα της πλοήγησης θέλω ν'ακούω τις οδηγίες απο το s3 και μουσική κανονικά απο το ηχοσύστημα έχοντας επιλέξει ραδιόφωνο ή τέλος πάντων usb,cd κτλ.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Το s3 δεν παιρνει 4.4.2: ιδου http://www.sammobile.com/2014/05/08/samsung-officially-confirms-no-kitkat-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-s-iii-mini/ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athakan Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα σας, ειμαι νεος χρηστης στο forum και ειμαι κι εγω πρασφατος κατοχος του S3 (περιπου 2 μηνες). Το προβλημα μου ειναι οτι οσους καλω ακουνε "διπλη" την φωνη τους κατα την διαρκεια της συνομιλιας μας. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα, ακουω και μιλαω κανονικα αλλα ολοι μου παραπονιουνται και με ρωτανε αν εχω hands free ή ανοιχτη ακροαση. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? Ειναι καποια ρυθμιση στον ηχο της συσκευης μου? Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο post... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα σας, ειμαι νεος χρηστης στο forum και ειμαι κι εγω πρασφατος κατοχος του S3 (περιπου 2 μηνες). Το προβλημα μου ειναι οτι οσους καλω ακουνε "διπλη" την φωνη τους κατα την διαρκεια της συνομιλιας μας. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα, ακουω και μιλαω κανονικα αλλα ολοι μου παραπονιουνται και με ρωτανε αν εχω hands free ή ανοιχτη ακροαση. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? Ειναι καποια ρυθμιση στον ηχο της συσκευης μου? Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο post... :) δοκιμασε στις ρυθμισεις κλησεων να απενεργοποιησεις την μειωση εξωτερικων θορυβων η καπως ετσι.μπορει να βοηθηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/05/kitkat-Update-status.jpg Edited May 9, 2014 by bvgteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill207 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μετά από μία ελεύθερη πτώση το S3 μου έχει αρχίσει να τα παίζει Ενώ όλα λειτουργούν όπως πριν, στις κλήσεις που κάνω ή δέχομαι έχω ένα 10% πιθανότητα να τις ολοκληρώσω Κόβεται το σήμα (χωρίς να τερματίζει η κλήση), ακούγονται θόρυβοι ενώ δεν ακούω τον συνομιλητη, καμιά φορά όταν με καλούν, δεν μπορώ να το σηκώσω καν, σκαλώνει. Με reboot υπάρχει περίπτωση να στρώσει; Ή να το πάω κατευθείαν για επισκευή; επαναφέρω το θέμα το κινητό πήγε για σέρβις, αλλάχτηκε η κεραία όπως μου είπαν και όλα κομπλέ (μέχρι να πάω σπίτι) το πρόβλημα παρέμενεινε ακριβώς το ίδιο! δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. παίρνω τηλ, και εκεί που μιλάω, ή θα σταματήσει να με ακούει ο άλλος, ή θα σταματήσω να τον ακούω εγώ, ή θα ακούω θορύβους από κάτι άλιεν που μπήκαν στη γραμμή :D τι στο καλό μπορεί να είναι; αν δεν το βρήκαν αυτοί που είναι ειδικοί, τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος να μου πει από δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/05/kitkat-Update-status.jpg Να πω την αλήθεια αν είναι να είχαμε προβλήματα μετά την αναβάθμιση παιδιά καλύτερα να μείνουμε στη 4.3,πάντως φίλος που έχει το Ζ1 έχει μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που αποδέχθηκε τη 4.4 στο δικό του όπως και άλλοι με την ίδια συσκευή.Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα το ρουταρουμε όσοι φοβόμαστε θα περάσουμε και μια ωραιότατη ρομ......και όλα καλά έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 έτσι ακριβώς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το Galaxy S3 (GT-I9300) απέτυχε να περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που έχουν σχέση με την ενσωμάτωση των εφαρμογών του γραφικού περιβάλλοντος TouchWiz κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αδυναμίας φόρτωσης των βασικών εφαρμογών του Android. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος αντίπαλος του Galaxy S3, το HTC One X δε θα δεχθεί και αυτό την αναβάθμιση ύστερα από ανακοίνωση της HTC, μια απόφαση που δημιούργησε αντιδράσεις από τους κατόχους της συσκευής. Για την ώρα και μέχρι να υπάρχει νεότερη ενημέρωση, η αναβάθμιση σε Android KitKat για το Galaxy S3 έχει ακυρωθεί, μια απόφαση που πιθανόν να ανακληθεί στο μέλλον αφού η Samsung δέχεται πιέσεις από την Google μιας και η συσκευή ήταν στην αγορά λιγότερο από 18 μήνες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το KitKat. Ενημέρωση 8/5/2014: Με δήλωση που απέστειλε στην ιστοσελίδα SamMobile, η Samsung επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat δε θα κυκλοφορήσει για το Galaxy S3 (I-9300) καθώς και για το Galaxy S III mini. Ο λόγος όπως αναφέρει η Κορεατική εταιρεία είναι το 1 GB RAM που διαθέτουν και οι δύο συσκευές όπου «δεν επιτρέπει να στηρίξουν αποτελεσματικά την αναβάθμιση της πλατφόρμας ώστε να υπάρχει μια ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση». Hal9000 Edited May 9, 2014 by bvgteam διόρθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 έχει κανείς να προτείνει κάποιο dual sim adapter που να του δουλεύει καλά? κάποιος μου είπε ότι είχε πάρει ένα και είχε θέματα με το 3G!! εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί καλά το 3G και στις 2 κάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 παιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου δωσει ενα site να κατεβασω το odin,δοκιμαζω το 3.09 αλλα δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο δεν ξερω γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλημέρα σας! Εχω ένα θεματάκι στο S3 μου, όταν μιλάω στο τηλέφωνο, και η οθόνη είναι σβηστή, δεν ανάβει αν την πατήσω, π.χ για να τερματίσω την κλήση, ή να δω κάτι, ανάβει μόνο αν πατήσω κάποιο κουμπί. Θεωρώ οτι αυτό δεν ειναι φυσιολογικό, έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? έχουμε κάποια λύση για αυτό? Το τηλέφωνο είναι καινούργιο, 20 μέρες το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis11 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 λοιπον παιδες το κινητο μου τωρα τελεφταια μ βγαζει συνεχεια η καρτα sd αφαιρεθηκε απροσμενα χωρις να την πειραζω.. τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλημέρα σας! Εχω ένα θεματάκι στο S3 μου, όταν μιλάω στο τηλέφωνο, και η οθόνη είναι σβηστή, δεν ανάβει αν την πατήσω, π.χ για να τερματίσω την κλήση, ή να δω κάτι, ανάβει μόνο αν πατήσω κάποιο κουμπί. Θεωρώ οτι αυτό δεν ειναι φυσιολογικό, έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? έχουμε κάποια λύση για αυτό? Το τηλέφωνο είναι καινούργιο, 20 μέρες το έχω. Με τον κωδικο *#0*# μπορεις να μπεις στα τεστ του κινητου και απο εκει να τσεκαρεις τον proximity sensor... Λογικα καθε φορα που τον καλυπτεις θα πρεπει να δονειται και να αλλαζει χρωμα η οθονη. Αν τον αφηνεις ελευθερο και συνεχιζει να κανει το ιδιο ισως κατι να τον εμποδιζει... Εαν εχεις screen protector μπορει να φταιει αυτο....Κοψ'το εκει ψηλα με ενα ψαλιδακι και δες αν συνεχιζει το προβλημα. Μου εχει τυχει σε ενα SII. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Το s3 δεν παιρνει 4.4.2: ιδου http://www.sammobile.com/2014/05/08/samsung-officially-confirms-no-kitkat-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-s-iii-mini/ οποιος εχει σ3 κ ειναι δυσαρεστημένος με τα νεα αυτά.ας στείλει μαιλ παραπόνων στην σαμυ όπως έκανα εγώ.το επόμενό μου σαμσουνγκ:X θανε το νεξους5:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 οποιος εχει σ3 κ ειναι δυσαρεστημένος με τα νεα αυτά.ας στείλει μαιλ παραπόνων στην σαμυ όπως έκανα εγώ.το επόμενό μου σαμσουνγκ:X θανε το νεξους5:):) Ρίξε μιά ματιά στο επίσημο φόρουμ γιά S4 , εδώ στο myphone , να διαβάσεις τι λένε οι ευχαριστημένοι !!!!! , που πήραν την KitKat :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 λοιπον παιδες το κινητο μου τωρα τελεφταια μ βγαζει συνεχεια η καρτα sd αφαιρεθηκε απροσμενα χωρις να την πειραζω.. τι να κανω?? εαν εχεις πραγματα που χρειαζεσαι στην καρτα κρατα ενα back up,εμενα μου το εκανε αυτο και στο τελος μου εκαψε 2 επωνυμες καρτες 32gb απο οταν εβαλα 16 gb δεν το ξανα εκανε,σε μια αναζητηση στα διαφορα φορουμ ειδα οτι συμβαινει σπανια μεν αλλα εχει τυχει σε μερικους,προσεξε μην χασεις τα δεδομενα της καρτας σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 λοιπον παιδες το κινητο μου τωρα τελεφταια μ βγαζει συνεχεια η καρτα sd αφαιρεθηκε απροσμενα χωρις να την πειραζω.. τι να κανω?? τι μαρκα ειναι η καρτα? κρατα backup διοτι μπορει να καψει την καρτα το τηλεφωνο μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts