m7ixalis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εντάξει παιδια δεν χρειαζεται να το συνεχίσουμε το πόσο εχει ελεύθερο ο καθένας ,δεν έχει νόημα .:!::!: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ξαφνικά από σημερα αντιμετωπίζω προβλημα με την βυσματοθηκη των ακουστικων. Το βύσμα δεν κουμπουνει κανωντας το χαρακτηριστικό κλικ και με το παραμικρό κουνημα βγαινει από την βυσματοθηκη. Σε διαφορα ακουστικα που εχω και δοκίμασα μονο σε ένα κομπώνει σχετικα καλα αλλα όχι όπως κούμπωνε μεχρι χτες. Υποθετω πως λογο σκόνης καποιο από τα κλιπ της βυσματοθηκης δεν αγκαλιαζει το βυσμα όπως πρωτα. Σκεφτομαι λοιπον να το παω για service αλλα εχω έναν ενδοιασμό λογο του ότι το κινητο είναι ρουταρισμενο και εχει custom rom . Βεβαια το πρόβλημα ουδεμια σχεση εχει με αυτό αλλα σκέπτομαι μήπως βρουν πατημα να μην μου αναγνωρίσουν την εγγύηση ; Να τολμήσω να το παω ετσι η να μπω στην διαδικασία ξερουταρισμα και πέρασμα της official σβήνοντας τα ίχνη του ρουταρισματος; Αληθεια στην Θεσσαλονίκη ποιος εχει το service ; ( το κινητο είναι αγορασμένο από skroutzoμαγαζο και είναι γερμανικο.) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βάζεις την official και το πας.Στην Σαλαμίνος στο λιμάνι είναι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 1.7 gb και 14.723 thumbnail. ....χαχα τελικά το έχουν περάσει πολλές φωτογραφίες από το κινητό μου. .. 14.723 φωτογραφίες. .... ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1.7 gb και 14.723 thumbnail. ....χαχα τελικά έχουν περάσει πολλές φωτογραφίες από το κινητό μου. .. 14.723 φωτογραφίες. .... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 εγώ με περίπου 2000 έχω 578 Mb. φυσικά σβήνεται μια χαρά με το es χωρίς RΟΟΤ "Σβηνεται" χωρις να σου δωσει ουτε ΜΒ χωρου πισω, και ξαναεμφανιζεται με το ιδιο μεγεθος αν κανεις reboot και ανοιξεις την καμερα. Τουλαχιστον στην 4.3 Εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που τραβας φωτο σου βαζει περιπου +10ΚΒ στο αρχειο, ενω αν τραβηξεις φωτο και πατησεις κατω αριστερα να την δεις σου βαζει μεχρι και +20ΜΒ στο αρχειο, οχι ΚΒ! Για δοκιμαστε και εσεις.... Εντάξει παιδια δεν χρειαζεται να το συνεχίσουμε το πόσο εχει ελεύθερο ο καθένας ,δεν έχει νόημα .:!::!: Δεν μιλαμε για ελευθερο χωρο, μιλαμε για το ποσο χωρο πιανει το αρχειο των thumbnails (εσωτερικη -> DCIM -> .thumbnails), το οποιο μπορει να γινει τεραστιο, μεγαλωνει συνεχως χωρις να μικραινει και ειναι ουσιαστικα undeletable. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 "Σβηνεται" χωρις να σου δωσει ουτε ΜΒ χωρου πισω, και ξαναεμφανιζεται με το ιδιο μεγεθος αν κανεις reboot και ανοιξεις την καμερα. Τουλαχιστον στην 4.3 Εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που τραβας φωτο σου βαζει περιπου +10ΚΒ στο αρχειο, ενω αν τραβηξεις φωτο και πατησεις κατω αριστερα να την δεις σου βαζει μεχρι και +20ΜΒ στο αρχειο, οχι ΚΒ! Για δοκιμαστε και εσεις.... Δεν μιλαμε για ελευθερο χωρο, μιλαμε για το ποσο χωρο πιανει το αρχειο των thumbnails (εσωτερικη -> DCIM -> .thumbnails), το οποιο μπορει να γινει τεραστιο, μεγαλωνει συνεχως χωρις να μικραινει και ειναι ουσιαστικα undeletable. Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ με quick pic ξετσεκαρισα την αποθήκευση μικρογραφίων πλήρους οθόνης και ετσι δεν δημιουργεί thumbnail. Σίγουρα. .. Έτσι κέρδισα 1.7 gb. Μπορεί να αργεί ελάχιστα στο άνοιγμα αλλα δεν με πειράζει .. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ με quick pic ξετσεκαρισα την αποθήκευση μικρογραφίων πλήρους οθόνης και ετσι δεν δημιουργεί thumbnail. Σίγουρα. .. Έτσι κέρδισα 1.7 gb. Μπορεί να αργεί ελάχιστα στο άνοιγμα αλλα δεν με πειράζει .. Ωπα αυτο το quick pic τι ειναι? Εφαρμογη ή λειτουργια του τηλεφωνου? (θα εβαζα quick pic στο playstore, αλλα θα βγουν ενα σωρο πραγματα). Χρησιμοποιεις την εργοστασιακη εφαρμογη της καμερας οταν τραβας φωτο? Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό. Μιλαω παντα για stock. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ειναι η εφαρμογη gallery που εχω απο το πρωτο μου κιν.... προσωπικα δεν την αλλαζω με τιποτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ποια rom έχετε να μου προτείνετε σε σχέση με την official? θέλω μια γρήγορη με καλή διάρκεια μπαταρίας και όσο πιο ελαφριά γίνετε Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ποια rom έχετε να μου προτείνετε σε σχέση με την official? θέλω μια γρήγορη με καλή διάρκεια μπαταρίας και όσο πιο ελαφριά γίνετε Η κλασσικη και πιο συνηθισμένη ερώτηση εδω μέσα! Λιγο πιο πίσω θα βρεις σίγουρα ποστ με αρκετές προτάσεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ smart droid ενω καποιοι αλλοι archidroid, omega κλπ. Αυτά σε Samsung based. Γενικά υπάρχουν πολλές rom και θα πρέπει να δοκιμάσεις ο ίδιος ποια καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ειναι η εφαρμογη gallery που εχω απο το πρωτο μου κιν.... προσωπικα δεν την αλλαζω με τιποτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el Ναι αλλα το προβλημα ειναι στην camera, δηλαδη το αρχειο μεγαλωνει οταν τραβας φωτο απο την καμερα. Αν η quick pic εχει καμερα, ειναι τοσο καλη οσο η εργοστασιακη εφαρμογη; Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλημέρα στην παρέα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν αποσυνδεθεί το hands free παραμένει το εικονίδιο των ακουστικών πάνω στη μπάρα έχει τύχει σε κανένα αυτο ; Μου το κάνει συχνά αυτό. Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimo Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω εσείς να μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποια απάντηση. Εδώ και 4 μήνες έχω το Samsung Galaxy s3. Το κινητό δουλεύει μια χαρά κλπ κλπ. Πριν, είχα ένα iphone. Όταν λοιπόν λάμβανα ειδοποιήσεις απο social media, νέα mails, νέα μηνύματα κλπ μου έβγαζε το κόκκινο μπαλονάκι (το notification badge δλδ) πάνω απο την εκάστοτε εφαρμογή με τον αριθμό των ειδοποιήσεων ή των mails κλπ. Στο Samsung Mini που έχει η γυναίκα μου, οι ειδοποιήσεις αυτές λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, υπάρχει ο ήχος, εμφανίζονται στη μπάρα ειδοποιήσεων αλλά της βγάζει και το notification badge πάνω απο το εικονίδιο της εφαρμογής. Στο δικό μου όμως, αυτό δεν συμβαίνει! Ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης και πρέπει να κάνω scroll down στην οθόνη για να δώ την μπάρα ειδοποιήσεων. Εκτός του ότι είναι πολύ ενοχλητικό να ακούς διαρκώς έναν ήχο κ να κοιτάς κάθε τρείς κ λίγο τί είναι, είναι κ άβολο όλο αυτό. Είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω ή είναι η default κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα S3 κι όταν πατάω για ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει το μήνυμα "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσει λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες". Το Kies λέει έχω την τελευταί έκδοση, Το κινητό δεν είναι root. Πέρασα μόνο το ClockwordModRecovery για να κρατήσω backup. Μπορεί να φταίει αυτό; Από ότι έχω δει, είναι σύνηθες πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω για να φύγει και να μη το ξαναεμφανίσει; Ευχαριστώ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πέρασα μόνο το ClockwordModRecovery για να κρατήσω backup. Μπορεί να φταίει αυτό; Είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτό ευθύνεται, ο τρόπος για να σταματήσει να στο βγάζει είναι να περάσεις ξανά το firmware που έχεις ήδη εγκατεστημένο από πάνω με το Odin. Ακολούθησε τον οδηγό που υπάρχει στο πρώτο post των "Επισήμων firmwares" κι αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε εμείς.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Τελικά έβαλα την Omega και τα σπάει επιτέλους!!! Η αναβάθμιση του νέου facebook έχει γίνει στο s3 σας? Η κλασσικη και πιο συνηθισμένη ερώτηση εδω μέσα! Λιγο πιο πίσω θα βρεις σίγουρα ποστ με αρκετές προτάσεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ smart droid ενω καποιοι αλλοι archidroid, omega κλπ. Αυτά σε Samsung based. Γενικά υπάρχουν πολλές rom και θα πρέπει να δοκιμάσεις ο ίδιος ποια καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Τελικά έβαλα την Omega και τα σπάει επιτέλους!!! Η αναβάθμιση του νέου facebook έχει γίνει στο s3 σας? Στο δικό μου με επίσημη 4.3 ναι, ήθελε όμως reboot για να εμφανιστεί μετά το update που έκανα απ'το play. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να σας πω... Αξίζει η αγορά του S3 ακόμα; έχει πέσει η τιμή του στα 200 ευρώ στο skroutz και τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως. Σε ποια έκδοση του android έχει σταματήσει; Γενικά επειδή είναι παλιό έχει κάποια σημαντική έλλειψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να σας πω... Αξίζει η αγορά του S3 ακόμα; έχει πέσει η τιμή του στα 200 ευρώ στο skroutz και τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως. Σε ποια έκδοση του android έχει σταματήσει; Γενικά επειδή είναι παλιό έχει κάποια σημαντική έλλειψη; Kοιτα ειναι μια πολυ καλη οικονομικη επιλογη.εχει ολα χρειαζεται ενας μεσος χρηστης.στα αρνητικα του ειναι το 1 giga ram και η μικρη του μπαταρια.εγω το πηρα προσφατα.το κρατησα μια βδομαδα γιατι ξενερωσα απο την μπαταρια και που ηταν λιγακι αργο και ετσι το πουλησα και πηρα to lg g2 το οποιο βεβαια ειναι γρηγοροτερο αλλα μην φανταστεις καμια τρελη διαφορα τελικα με την μπαταρια...αντε μια μερα παραπανω και βεβαια το s3 για μενα ειναι καλυτερο στις φωτογραφιες και απιστευτα καλυτερο wifi. αυτα τα λεω αφου τα δοκιμασα και τα δυο.αν το s3 ειχε λιγο καλυτερη μπαταρια και 2 giga ram σιγουρα αυτο θα επελεγα μακραν....δεν εχει πια και κατι τρομερα διαφορετικο το g2...ελπιζω να σε βοηθησα.γιατι δεν κοιτας την εκδοση του s3 LTE?αυτο μαλιστα.ειναι καλυτερο απο το απλο λογω γρηγοραδας. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να σας πω... Αξίζει η αγορά του S3 ακόμα; έχει πέσει η τιμή του στα 200 ευρώ στο skroutz και τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως. Σε ποια έκδοση του android έχει σταματήσει; Γενικά επειδή είναι παλιό έχει κάποια σημαντική έλλειψη; Κατ'εμέ δεν έχει καμία έλλειψη (εκτός κι αν σου λείπουν οι "αυτοματισμοί" ενός S4 ας πούμε - που ανεβάζουν όμως το χώρο που πιάνει το λειτουργικό στο ζενίθ..) και η τιμή του στα 200 ευρώ είναι σούπερ. Οθονάρα έχει, glonass για το gps ώστε να κλειδώνει ταχύτερα δορυφόρους διαθέτει, ράδιο επίσης τη στιγμή που οι καινούργιες ναυαρχίδες της Samsung δεν.. μάλιστα πριν λίγες μέρες το αγόρασα κι εγώ στα 204 από kaisershop, ευρωπαϊκό με εγγύηση της Samsung κλπ κλπ, προχώρα άφοβα! Στην 4.3 βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ακόμα παίζεται για Kit Kat.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Να σας πω... Αξίζει η αγορά του S3 ακόμα; έχει πέσει η τιμή του στα 200 ευρώ στο skroutz και τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως. Σε ποια έκδοση του android έχει σταματήσει; Γενικά επειδή είναι παλιό έχει κάποια σημαντική έλλειψη; Εγώ το έχω ένα μήνα σχεδόν ευρωπαϊκό είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο όλες τις λειτουργίες του.Έγινε μάλιστα πρόσφατα και μια αναβάθμιση που κατά τη γνώμη μου βελτίωσε τη ραμ και τη μπαταρία του (ταπεινή μου άποψη).Αυτή τη στιγμη βρίσκεται στη 4.3.Προσωπικά με βλέπω να το κρατάω καμιά 5ετια.Καλή Ανάσταση σε όλα τα παιδιά να χαιρόμαστε τη συσκευή μας!!!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 To 1GB ram με καλύπτει εμένα... Σε σύγκριση με το moto G που είναι πιο καινούριο τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 αν και γραφουμε σε λαθος μερος, μοτο G?........νομιζω συγκρινουμε το απογευμα με την χαραυγη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 To 1GB ram με καλύπτει εμένα... Σε σύγκριση με το moto G που είναι πιο καινούριο τι λέτε; Αν πάρει την 4.4 τότε μπορεί να συγκριθεί. Τώρα με την 4.3 υπερτερεί το G. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts