Someone Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Κατέβασε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το play (swiftkey - swype). Αυτό με το dialer ειναι γνωστό θέμα ,δοκίμασε κάποια αλλη εφαρμογή όπως τον exdialer ,και δεν φταίνε οι λογαριασμοί που εχεις . Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /όλα / και να απενεργοποίησης οσες εφαρμογές δεν χρειάζεσαι . Φίλε Μιχάλη, ψάχνω αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο. Έχει κάποια απ'τις δυο εφαρμογές που είπες αλφαριθμητικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Επειδή δεν θέλω να κάνω πάλι επαναφορά, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν για να καθαρίσω το κινητό(antivirus??); https://play.google.com/store/search?q=avast%20free%20antivirus&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλημέρα. Πριν κάνω την αναβάθμιση σε 4.3, όταν έμπαινα σε σελίδες με το chrome μου έβγαζε σε κάποιες από αυτές, μήνυμα πως το κινητό είναι σε κίνδυνο στη σελίδα που μπήκα και μου έλεγε να πατήσω το οκ για να καθαρίσει, το οποίο δεν πάταγα. Για να καθαρίσω το κινητό από τυχόν ιό του έκανα επαναφορά εργοστασιακών και αναβάθμιση σε 4.3. Τώρα με την 4.3 μου βγήκε πάλι το ίδιο μήνυμα και χθες αν θυμάμαι καλά, μου έγραψε πως το κινητό έχει trojan στο οποίο ξανά δεν προχώρησα ότι μου πρότεινε να πατήσω. Δυστυχώς καμία από τις φορές αυτές που εμφανίστηκε το μήνυμα δεν τράβηξα screenshot για να σας το δείξω. Να αναφέρω πως οι σελίδες internet που μπαίνω είναι αθλητικού και ειδησεογραφικού περιεχομένου(link που βγαίνουν από το facebook από σελίδες που έχω κάνει like) και εννοείται όχι σε "περίεργες" σελίδες. Το κινητό δεν έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία ή κάποια βραδύτητα, λειτουργεί ομαλά όπως πριν.Δεν ξέρω αν μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον ή αν έχω ήδη πρόβλημα και γι αυτό πρέπει να το αποφύγω. Επειδή δεν θέλω να κάνω πάλι επαναφορά, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν για να καθαρίσω το κινητό(antivirus??); Τo facebook έχει όλη τη σαβούρα του κόσμου. Τα περισσότερα από εκεί είναι τουλάχιστον αμφιβόλου ποιότητας. Είναι ο ορισμός της "περίεργης" σελίδας:p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπερα στην παρεα ...ειμαι κατοχος κ εγω του S3 κ μολις μου ηρθε μεσω internet η νεα αναβαθμηση 4.3 . Ειμαστε τσεκαρισμενοι πως λειτουργουν ολλα ρολοι η θα την πατησουμε παλι σαν την τελευταια φορα ? Ευχαριστω εκ τον προτερων για τον χρονο κ την απαντηση σας ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Τo facebook έχει όλη τη σαβούρα του κόσμου. Τα περισσότερα από εκεί είναι τουλάχιστον αμφιβόλου ποιότητας. Είναι ο ορισμός της "περίεργης" σελίδας:p Στο facebook έχω κάνει like σε σελίδες όπως hmeresia,sportdog,myphone,techblog,zougla,tanea,dikaiologitika...κλπ και οτι ανεβάζουν και με ενδιαφέρει το ανοίγω.. Το χρησιμοποιώ δηλαδή καθαρά για ενημέρωση και όχι για χαζολόγημα.. Λέτε να θέλει κάποιου είδους καθαρισμό το κινητό ή όπως είπε ο φίλος jimdem582 είναι διαφημίσεις που δεν πρέπει να πατήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπερα στην παρεα ...ειμαι κατοχος κ εγω του S3 κ μολις μου ηρθε μεσω internet η νεα αναβαθμηση 4.3 . Ειμαστε τσεκαρισμενοι πως λειτουργουν ολλα ρολοι η θα την πατησουμε παλι σαν την τελευταια φορα ? Ευχαριστω εκ τον προτερων για τον χρονο κ την απαντηση σας ...! Διάβασε μερικές σελίδες πίσω . Ετσι όπως καταντήσανε οι αναβαθμίσεις της Sammy ,σαν χρησμός της Πυθίας , κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα τι θα γίνει . Αποφάσισε μόνος σου , πάρε αν θες το ρίσκο και αν δεν καθίσει κάνεις ένα downgrade και γυρίζεις στην 4.1.2 Στο facebook έχω κάνει like σε σελίδες όπως hmeresia,sportdog,myphone,techblog,zougla,tanea,dikaiologitika...κλπ και οτι ανεβάζουν και με ενδιαφέρει το ανοίγω.. Το χρησιμοποιώ δηλαδή καθαρά για ενημέρωση και όχι για χαζολόγημα.. Λέτε να θέλει κάποιου είδους καθαρισμό το κινητό ή όπως είπε ο φίλος jimdem582 είναι διαφημίσεις που δεν πρέπει να πατήσεις; Προς τι το Facebook . Οι αντίστοιχες σελίδες κυκλοφορούν κανονικά στο διαδίκτυο χωρίς να δημιουργούν προβλήματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λέτε να θέλει κάποιου είδους καθαρισμό το κινητό ή όπως είπε ο φίλος jimdem582 είναι διαφημίσεις που δεν πρέπει να πατήσεις; Μου έτυχε και εμένα σήμερα σε ένα πρόγραμμα που κατεβάζεις mp3 (simple mp3) μου έβγαλε "βρέθηκε ιος πατήστε για να τον καθαρίσετε αμέσως". Διαφήμιση είναι 100% μην αγχώνεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Προς τι το Facebook . Οι αντίστοιχες σελίδες κυκλοφορούν κανονικά στο διαδίκτυο χωρίς να δημιουργούν προβλήματα . Έχω βάλει όσες σελίδες μου προσφέρουν ενημέρωση και ανοίγω το facebook να διαβάσω λίγο απ όλα.. Μου έτυχε και εμένα σήμερα σε ένα πρόγραμμα που κατεβάζεις mp3 (simple mp3) μου έβγαλε "βρέθηκε ιος πατήστε για να τον καθαρίσετε αμέσως". Διαφήμιση είναι 100% μην αγχώνεσαι. Αυτό μου έβγαλε μόλις πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αυτό μου έβγαλε μόλις πριν Στον browser το δείχνει αυτό ε? Κατ'αρχήν αμέσως βλέπεις οτι είναι απάτη λόγω TELLAS S.A. λες και αν ήθελε ο πάροχος να σε ενημερώσει θα το έκανε στα αγγλικά. Άσε που δεν ξέρει κανείς τι προγράμματα έχεις στο κινητό και αν είναι μολυσμένα. Ο browser στέλνει στις σελίδες που επισκεπτόμαστε το μοντέλο της συσκευής (μαζί με λειτουργικό σύστημα, ανάλυση οθόνης κλπ) έτσι ήδη ξέρουν οτι έχεις το s3 γι αυτό φαίνεται κάπως πειστικό παρακάτω που σου λέει "your Galaxy SIII". Το TELLAS S.A το βλέπει απο την ip σου (έχεις wind ;)). Αν στο βγάζει μόνο στον browser καλώς, γιατί είναι απλή διαφήμιση. Αν εμφανίζεται στο άκυρο ενώ δεν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα, είναι πιο "εκνευριστική" διαφήμιση και θέλει να δεις μήπως εγκατέστησες κανένα παράξενο πρόγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Ή είναι ψυχολογικό (που δεν είναι). Ή η 4.3 φόρτιση με τη φόρτιση στρώνει και μεγαλώνει την αυτονομία. Ή το clean master (που απλά το έχω κατεβάσει και τρέχει στο παρασκήνιο) Ή το 2 με το 3 μαζί. ....Η αυτονομία που έχω είναι πολύ καλύτερη απ πότε!!! Καμιά ιδέα κανείς; (Έτσι όπως είναι εδώ και 3 μέρες το κινητό, με τις ίδιες εφαρμογές που είχα πάντα + την νέα που έβαλα- clean Master Δεν ήταν ποτέ! Σε κανέναν τομέα. ..) Edited January 23, 2014 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 καλημερα παιδια εχει βγει η 4.3 π διαβαζω ολοι οτι εχουν Βαλει η ειναι custon rom;; αν ναι πως την κατεβαζω;; αξιζει να την κατεβασω; ειμαι με 4.1.2 ροοτ; αν κανω update θα χαθει τ ροοτ και το cwm;; Έχει βγει και επίσημη και πολλές custom 4.3. Την επίσημη μέσω Kies. Αν την κατεβάσεις χάνεις root και πρέπει να το ξανακάνεις root. Για μένα προσωπικά αξίζει. Είναι ότι πιο γρήγορο είχα από τότε που πήρα το κινητό. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στον browser το δείχνει αυτό ε? Κατ'αρχήν αμέσως βλέπεις οτι είναι απάτη λόγω TELLAS S.A. λες και αν ήθελε ο πάροχος να σε ενημερώσει θα το έκανε στα αγγλικά. Άσε που δεν ξέρει κανείς τι προγράμματα έχεις στο κινητό και αν είναι μολυσμένα. Ο browser στέλνει στις σελίδες που επισκεπτόμαστε το μοντέλο της συσκευής (μαζί με λειτουργικό σύστημα, ανάλυση οθόνης κλπ) έτσι ήδη ξέρουν οτι έχεις το s3 γι αυτό φαίνεται κάπως πειστικό παρακάτω που σου λέει "your Galaxy SIII". Το TELLAS S.A το βλέπει απο την ip σου (έχεις wind ;)). Αν στο βγάζει μόνο στον browser καλώς, γιατί είναι απλή διαφήμιση. Αν εμφανίζεται στο άκυρο ενώ δεν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα, είναι πιο "εκνευριστική" διαφήμιση και θέλει να δεις μήπως εγκατέστησες κανένα παράξενο πρόγραμμα. Thanks..Λογικά αυτό θα είναι.. Παρόλα αυτά ανεβάζω άλλο ένα screenshot.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Thanks..Λογικά αυτό θα είναι.. Παρόλα αυτά ανεβάζω άλλο ένα screenshot.. Χαχα αυτό είναι ελεεινό. Καταρχήν είναι παράθυρο pop up του browser. Οπότε αφού δεν είναι συστήματος αμέσως καταλαβαίνεις ότι είναι μπούρδα. Επίσης λέει "comput" ενώ ο ποιητής ήθελε να πει "corrupt" άρα έχουμε και προχειροδουλειά. Μην φοβάσαι διαφημίσεις είναι τίποτα άλλο. Αφού σε ταλαιπωρούν όμως συχνά, κάνε root πέρνα adaway και θα ηρεμήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καλημερα !! Ξερει καποιος αν δουλευει αυτο. ( dual sim adapter for galaxy s3 ). Yπαρχει κινδυνος να χαλασει το τηλεφωνο ? http://www.ebay.com/itm/Dual-SimCard-Sims-Adapter-Holder-for-Samsung-Galaxy-S3-I9300-SGH-I747-2sim-/221288946285?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item3385d95a6d Θα με σωσει κυριολεκτικα... Κι αν ναι υπαρχει καποιος που το εχει κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καλημερα !! Ξερει καποιος αν δουλευει αυτο. ( dual sim adapter for galaxy s3 ). Yπαρχει κινδυνος να χαλασει το τηλεφωνο ? http://www.ebay.com/itm/Dual-SimCard-Sims-Adapter-Holder-for-Samsung-Galaxy-S3-I9300-SGH-I747-2sim-/221288946285?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item3385d95a6d Θα με σωσει κυριολεκτικα... Κι αν ναι υπαρχει καποιος που το εχει κανει ? Να χαλάσει πολύ δύσκολο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Χρησιμοποιώ το Ημερολόγιο του κινητού και από την αναβάθμιση και μετά δεν κάνει συγχρονισμό με το αντίστοιχο Ημερολόγιο της google στο PC. Υπάρχει όντως θέμα ή μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση;; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Να χαλάσει πολύ δύσκολο. μιλαμε οτι θα μου λυσει τα χερια... Να υπαρχει αραγε καποιος που να το εχει βαλει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 μιλαμε οτι θα μου λυσει τα χερια... Να υπαρχει αραγε καποιος που να το εχει βαλει ?? Αυτο που κάνει είναι να παίρνει κανονικού μεγέθους SIM αντί για microSim...αυτό θέλεις γιατί το αντίστροφο υπάρχει το "dual sim" που παραπάμπει σε "δι-καρτο" προυποθέτει 2 GSM ράδια που το GS3 δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 μιλαμε οτι θα μου λυσει τα χερια... Να υπαρχει αραγε καποιος που να το εχει βαλει ?? Αυτο που κάνει είναι να παίρνει κανονικού μεγέθους SIM αντί για microSim...αυτό θέλεις γιατί το αντίστροφο υπάρχει το "dual sim" που παραπάμπει σε "δι-καρτο" προυποθέτει 2 GSM ράδια που το GS3 δεν έχει Θεωρητικά θα μπορείς με επανεκκίνηση να επιλέγεις πια sim θα λειτουργεί. Αλλά μία κάθε φορά. Θεωρητικά πάλι γλιτώνεις το άλλαγμα (άνοιγμα, αφαίρεση μπαταρίας κλπ). Δεν ξέρω πόσο αξίζει.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Θεωρητικά θα μπορείς με επανεκκίνηση να επιλέγεις πια sim θα λειτουργεί. Αλλά μία κάθε φορά. Θεωρητικά πάλι γλιτώνεις το άλλαγμα (άνοιγμα, αφαίρεση μπαταρίας κλπ). Δεν ξέρω πόσο αξίζει.... H αλλαγή γίνεται on the fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 H αλλαγή γίνεται on the fly χμ,....Στην περιγραφή λέει ότι γίνεται on the fly αν το υποστηρίζουν οι κάρτες sim. Το έχει δοκιμάσει κανείς με τις ελληνικές; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 χμ,....Στην περιγραφή λέει ότι γίνεται on the fly αν το υποστηρίζουν οι κάρτες sim. Το έχει δοκιμάσει κανείς με τις ελληνικές; Η αλλαγή on the fly έτσι είναι και στα δίκαρτα. Αν δεν το υποστηρίζει η sim δε γίνεται. Εδώ και χρόνια νομίζω το υποστηρίζουν όλες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Που μπορώ να βρω αναλυτικές οδηγίες πως να εγκαταστήσω τον boeffla kernel? Πρέπει να είμαι root ή flashαρω απο odin συγκεκριμένο αρχείο? Και ποια ειναι η "καλύτερη" έκδοση odin για στοκ 4,3? Ευχαριστώ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Να χαλάσει πολύ δύσκολο. να δουλεψει επισης δυσκολο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 να δουλεψει επισης δυσκολο... Πολλοί εχω δει να δοκιμάζουν παρόμοιες λύσεις με επιτυχία. Ίσως και τη συγκεκριμένη απλά δε θυμάμαι και δε θα πω ναι ή όχι και να πάρω το παιδί στο λαιμό μου. Αν εσύ την δοκίμασες και δεν δουλεύει πες το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts