stag Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Πάτα το γρανάζι στο πληκτρολόγιο -> Επιλογή γλωσσών εισαγωγής και τικάρεις τα ελληνικά ή τα κατεβάζεις από εκεί αν δεν στα έχει. ευχαριστώ πολύ . με τις οδηγίες σου το έλυσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια σε ολους! πως να κανω το εργοστασιακο προγραμμα για emails να με ειδοποιει οταν ερχεται νεο mail? Τωρα οπως το εχω φορτωνει τα mail μονο οταν το ανοιγω και μετα με ειδοποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 :!:Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετοποίζω ένα πρόβλημα με το s3 μου.Δεν μπορω να αποθηκεύσω εικόνες στην SD.χρησιμοποιώ Custom Rom Revoloution S4 V11,V12.Τουλάχιστον 1-2 μήνες.Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν 10 μέρες. Γυρίζω την φωτογραφική στην sd βγάζω φωτογραφία και μ λεει οτι δεν μπορεί να αποθηκευθεί στην sd η φωτογραφία. Επείσης όταν ανοίγα το Gallery Η εφαρμογή κολλούσε σε ένα σημείο και μετα απο επανελημένες φορές πατήματος του back button έβγαινε .Έκανα επαναφορα εργ.ρυθμ και format στην sd και έστρωσε για 2 μέρες.Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια.Γύρισα και σε Original Rom πριν κάνω επαναφορά και Format και έκανε το ίδιο Τι μπορεί να φταίει;;SOS!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αν βαλεις την καρτα στο pc ..την διαχειριζετε κανονικα χωρις κολληματα??? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ΟΧΙ ΚΟΛΛΑΕΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αλλαγη καρτας φιλε μου....σωσε οτι μπορεις να σωσεις και παρε μια αλλη.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Αλήθεια ρε φίλε;;όταν της έκανα φορματ μετά δεν μου έκανε τίποτα τέτοιο..μέχρι που ξανα έβαλα αρχεία απο το pc σήμερα το πρωί και τα ξανα παιξε..είναι αυτη που μου ήρθε δώρο με το S3 μου 16gb. Εγγύηση αυτές έχουν; Πως γίνεται να χαλάσει μια SD?1-2 φορές έχει βγεί απ το κινητό! EDIT:Μόλιες την έβαλα στο pc δεν laggarei οπως laggarε πριν το format.Βασικα καθόλου-Ελάχιστο.. ΤΙ κάρτα μνήμης να πάρω αν είναι όντος χαλασμένη; Edited January 2, 2014 by giannisma_1998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τοτε αρχικα δοκιμασε κανενος φιλου για να το τσεκαρεις 100%...υπαρχουν πολλοι τροποι να χαλασει μια καρτα...απο λαθος διαχειριση μεχρι το να την βαλεις πανω σε ενα μαγνητη....μη μασας πεσαν οι τιμες..πανε χτυπα μια και τελος στα βασανα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια σε ολους! πως να κανω το εργοστασιακο προγραμμα για emails να με ειδοποιει οταν ερχεται νεο mail? Τωρα οπως το εχω φορτωνει τα mail μονο οταν το ανοιγω και μετα με ειδοποια. Κανεις δεν ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Κανεις δεν ξερει? Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογής και τσέκαρε το κατάληλο πεδίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογής και τσέκαρε το κατάληλο πεδίο Κατι πιο συγκεκριμενο? Κοιταξα ολες τις ρυθμισεις και δεν βρηκα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Κατι πιο συγκεκριμενο? Κοιταξα ολες τις ρυθμισεις και δεν βρηκα κατι... Eπειδή δεν έχω πολυασχοληθεί,μήπος θα ήταν πιο εύκολο να πας απο την διαχείρηση εφαρμογών,να σβήσεις το cache και τα cookies τις εφαρμογης και την ωρα που ξανα περνας τις εφαρμογες να δεις τι και πως το σεταρεις;Αν θυμαμαι καλα έχει ένα κουτάκι που λέει ελεγχος οταν συνδεεσαι σε wifi.και 2 λίστες η μια λεει κανονικη λειτουργια και η αλλη λειτουργια αιχμης..και ρυθμιζεις ανα ποση ωρα να λαμβανεις mail.Aυτό θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Κατι πιο συγκεκριμενο? Κοιταξα ολες τις ρυθμισεις και δεν βρηκα κατι... Ενεργοποίησε τον συγχρονισμό απο τα toggles. Εγω χρησιμοποιώ yahoo και έρχονται αυτόματα με αυτόν τον τρόπο. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και άλλη ρύθμιση. Μπορείς να πας και στις ρυθμίσεις, Λογαριασμοί, email Edited January 2, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Σκεφτομαι να παρω το σ3. Καλυτερα λετε ειναι με τα 2gb η με το 1? Ρωταω μηπως η εκδοση με το 1 εχει περισσοτερι υποστυριξη σε official και κοστουμ ρομς παρα την εκδοση με τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ενεργοποίησε τον συγχρονισμό απο τα toggles. Εγω χρησιμοποιώ yahoo και έρχονται αυτόματα με αυτόν τον τρόπο. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και άλλη ρύθμιση. Μπορείς να πας και στις ρυθμίσεις, Λογαριασμοί, email Ok το βρηκα. Τωρα δουλευει αμεσως :-) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Σκεφτομαι να παρω το σ3. Καλυτερα λετε ειναι με τα 2gb η με το 1? Ρωταω μηπως η εκδοση με το 1 εχει περισσοτερι υποστυριξη σε official και κοστουμ ρομς παρα την εκδοση με τα 2. Νομίζω πως τα 2gb είναι καλύτερη επιλογή. Για custom-μιες δεν γνωρίζω. Πάντως πιο εδραιωνενο είναι το "απλο" 9300 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδιά από που να κατεβάσω την 4.3 είμαι root και θα την περάσω μέσα odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παιδιά από που να κατεβάσω την 4.3 είμαι root και θα την περάσω μέσα odin http://www.Sammobile.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonteri Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλημέρα παιδιά φοραω την 10.2 τις CyanogenMod ολά μια Χαρα μέχρι χθες οπου ξαφνικά η κάμερα οτάν την ανοίγω είναι Μαυρη η οθόνη και δεν δουλεύει ενω η μπροστινή μια Χαρα.έχω κανει τα παντα factory reset clean data τα παντα το πρόβλημα υπάρχει λέτε να χρειάζομαι καινούρια κάμερα?να χάλασε σε καμια πτώση? Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δοκίμασε καμιά άλλη εφαρμογή για κάμερα. Αλλιώς... Ναι. Είναι πιθανό να χάλασε η κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) H 4.3 έχει στην κάμερα την επιλογή "drama shot" (έτσι νομίζω λέγεται);;; Σε άλλη εφαρμογή υπάρχει αυτή η επιλογή; Ευχαριστώ. Edited January 3, 2014 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonteri Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δοκίμασε καμιά άλλη εφαρμογή για κάμερα. Αλλιώς... Ναι. Είναι πιθανό να χάλασε η κάμερα... Δοκιμασα και αλλες εφαρμογές το ίδιο δεν δουλεύει! Να δουμε ποσο θα παει το μαλλί για καινούρια κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) @ furious_n-gage Εφαρμογή Email -> Κουμπί μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις λογαριασμού (επιλέγεις λογαριασμό). Εκεί θα βρεις τα "Ειδοποιήσεις email", "Επιλογή ήχου κλήσης", "Δόνηση" Αυτά στην εφαρμογή email της 4.3 Παρόμοια είναι και στην 4.1.2 από όσο θυμάμαι. Edit - Άκυρο, τώρα είδα ότι λύθηκε το θέμα σου.... Edited January 3, 2014 by zoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπερα. Καποιο link free να κατεβασω την Ελβετικη 4.3 ; Η Ελληνικη βγηκε " πατατα" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τσέκαρε στο sammobile.com Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts