liam69 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Έβαλα τη ripper Rom στο I9305 πριν την κάνω install έκανα * Wipe data/factory reset Όλα καλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι στην κάρτα μνήμης του κινητού όχι στην εξωτερική οι παλιοί φάκελοι απο τα προγράμματα που είχα παραμένουν τι έπρεπε να κάνω πριν την εγκατάσταση της rom για να είχαν φύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά... Έχω δύο ερωτήσεις 1. Θα αλλάξω digitizer σε έναν φίλο,και θέλω να ρωτήσω αν θα μπορέσω να βρω εύκολα ,να αγοράσω και να του αλλάξω μαζί και το πλαστικό το γκρι,που υπάρχει γύρω γύρω. Δεν ξέρω πως να το ψάξω στο eBay.... 2. Θέλω να πειραματιστώ και να δοκιμάσω κάποια boot animations.... Είμαι σε stock 4.1.2.... Και ενώ βρίσκω το bootanimation.zip μέσα στο system/media ,δεν ξέρω που βρίσκεται ο ήχος έναρξης..... Όποτε πως θα γίνει να κρατήσω backup? Edited September 23, 2013 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή η κάρτα μνήμης (32gb Samsung class 10) μου εμφανίστηκε για δεύτερη φορά σαν κατεστραμμένη στο s3 σε format fat32 (την πρώτη φορά σε format exfat32) θέλω να μου πείτε σε τι format την έχετε κάνει εσείς για να μην έχω ίδια προβλήματα? Ειμαι σε stock 4.1.2 αν και δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή η κάρτα μνήμης (32gb Samsung class 10) μου εμφανίστηκε για δεύτερη φορά σαν κατεστραμμένη στο s3 σε format fat32 (την πρώτη φορά σε format exfat32) θέλω να μου πείτε σε τι format την έχετε κάνει εσείς για να μην έχω ίδια προβλήματα? Ειμαι σε stock 4.1.2 αν και δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο Εγώ φίλε μου από ότι έχω καταλάβει, το τηλέφωνο έχει αναφερθεί συχνά ότι χαλάει κάρτες. Πολλοί το έχουν συνδυάσει με τις sandisk, αν και νομίζω ότι είναι λάθος, γιατί το έχω δει και με άλλες μάρκες. Ίσως επειδή οι sandisk είναι από τις πιο πολυ-κυκλοφορημένες και έτσι είναι πιο σύνηθες. Το φορμάτ της κάρτας πάντως δε παίζει κανένα ρόλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδια το κινητο κατεβηκε απο τα 300€ και ειναι απιστευτο V.F.M.!!! Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Έβαλα τη ripper Rom στο I9305 πριν την κάνω install έκανα * Wipe data/factory reset Όλα καλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι στην κάρτα μνήμης του κινητού όχι στην εξωτερική οι παλιοί φάκελοι απο τα προγράμματα που είχα παραμένουν τι έπρεπε να κάνω πριν την εγκατάσταση της rom για να είχαν φύγει Κανε μια επαναφορά μέσα απο τις ρυθμίσεις . :!: Θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε ολα τα θέματα ,αν κάποιος γνωρίζει θα σου απάντηση . Edited September 23, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Κανε μια επαναφορά μέσα απο τις ρυθμίσεις . :!: Θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε ολα τα θέματα ,αν κάποιος γνωρίζει θα σου απάντηση . Το έχω κάνει αυτό αλλά τίποτα Το wipe partition στο recovery τι κάνει μήπως θα έπρεπε να κάνω και αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 το s3 αν δεν το πειραξεις εχει lag....δεν ειναι πιο smooth απο το s4. κατα τα αλλα ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του-η καμερα ειναι παρα πολυ καλη την μερα και το gps αριστο. το πειραγμα πως το εννοεις?? custom rom ή αφαιρεση προγραμματων της samsung? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 το πειραγμα πως το εννοεις?? custom rom ή αφαιρεση προγραμματων της samsung? κοιτα η custom rom ειναι οτι καλυτερο.. αλλα στην περιπτωση που κανεις μονο ρουτ και παλι αν αφαιρεσεις αρκετο bloatware και βαζοντας exdialer-nova launcher(αυτα δεν χρειαζονται ρουτ) το κινητο παει μια χαρα! γενικα ειναι τιμιο κινητο για τα λεφτα του και θα σε βολεψει πιστευω. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frank_k78 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σε ευχαριστώ πολυ Γιάννη, αν και μέχρι να φτάσω τον απιτούμενο αριθμό στα posts θα περάσουν παααρα πολλά χρόνια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εγώ φίλε μου από ότι έχω καταλάβει, το τηλέφωνο έχει αναφερθεί συχνά ότι χαλάει κάρτες. Πολλοί το έχουν συνδυάσει με τις sandisk, αν και νομίζω ότι είναι λάθος, γιατί το έχω δει και με άλλες μάρκες. Ίσως επειδή οι sandisk είναι από τις πιο πολυ-κυκλοφορημένες και έτσι είναι πιο σύνηθες. Το φορμάτ της κάρτας πάντως δε παίζει κανένα ρόλο. Προσωπικά αγόρασα και γω μια κάρτα sandisk η οποία βγήκε προβληματική και ψάχνοντας είδα ότι ήτανε θέμα της εταιρίας με προβληματικές παρτίδες και όχι τόσο του κινητού. Το αποτέλεσμα ήτανε να μου την αλλάξουν με μια που τρέχει πλέον άψογα, γιατί όσα φορμάτ και να κάνεις δεν θα έχεις κανένα μα κανένα αποτέλεσμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σήμερα μου προέκυψε το εξής θέμα. Ενώ έβλεπα κανονικά την συσκευή στο PC(Win7) ενσύρματα,σήμερα που συνδέθηκε δεν την βλέπει. Κοίταξα στη διαχείριση συσκευών και την βγάζει με κίτρινο θαυμαστικό.Έκανα αναζήτηση για έλεγχο λογισμικού και μου βγάζει βρέθηκε νέο λογισμικό αλλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί λόγω σφάλματος(κωδικός 10). Έκανα απεγκατάσταση της συσκευής και ξανά εγκατάσταση αλλά τα ίδια και τώρα όταν κάνω αναζήτηση για έλεγχο λογισμικού,μου βγάζει ότι είναι εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό.Μέσω WiFi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σήμερα μου προέκυψε το εξής θέμα. Ενώ έβλεπα κανονικά την συσκευή στο PC(Win7) ενσύρματα,σήμερα που συνδέθηκε δεν την βλέπει. Κοίταξα στη διαχείριση συσκευών και την βγάζει με κίτρινο θαυμαστικό.Έκανα αναζήτηση για έλεγχο λογισμικού και μου βγάζει βρέθηκε νέο λογισμικό αλλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί λόγω σφάλματος(κωδικός 10). Έκανα απεγκατάσταση της συσκευής και ξανά εγκατάσταση αλλά τα ίδια και τώρα όταν κάνω αναζήτηση για έλεγχο λογισμικού,μου βγάζει ότι είναι εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό.Μέσω WiFi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Άλλαξε θύρα usb κι αν δε γίνει τίποτα άλλαξε καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Άλλαξε θύρα usb κι αν δε γίνει τίποτα άλλαξε καλώδιο. Θύρες έχω ήδη αλλάξει αλλά τίποτα,καλώδιο δεν έχω αλλάξει γιατί δεν έχω.Έχω όμως ήδη παραγγείλει,λες και το'ξερα!! Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ενα μικρο θεμα εχω με τα wifi... στη δουλεια και στο σπιτι καποιου γνωστου υπαρχει wifi με το ιδιο ονομα (linksys). oταν βαλω τον κωδικο στη δουλεια μετα οταν παω στο σπιτι του γνωστου μου πρεπει να σβησω το access point της δουλειας και να βαλω εκεινον τον κωδικο για να ενωθω! υπαρχει καποια λυση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ενα μικρο θεμα εχω με τα wifi... στη δουλεια και στο σπιτι καποιου γνωστου υπαρχει wifi με το ιδιο ονομα (linksys). oταν βαλω τον κωδικο στη δουλεια μετα οταν παω στο σπιτι του γνωστου μου πρεπει να σβησω το access point της δουλειας και να βαλω εκεινον τον κωδικο για να ενωθω! υπαρχει καποια λυση για αυτο? Ναι. Να αλλάξει το όνομα στο ένα, ή να βάλει το ίδιο password :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ναι. Να αλλάξει το όνομα στο ένα, ή να βάλει το ίδιο password :cool: φιλε αν ηταν στο pc θα αυτοονομαζοταν πχ linksys1... δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρομοιο και στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) φιλε αν ηταν στο pc θα αυτοονομαζοταν πχ linksys1... δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρομοιο και στο κινητο? Αν θες με εφαρμογή, νομίζω ότι αυτή το κάνει. Edited September 26, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν το πλαστικό στεφάνι (δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά ) που έχει γύρω γύρω από το κιν. αλλάζει γιατί έχει χτυπήσει και του χαλάει πολύ η εικόνα. Είχα την κλασική θηλή της samsung και δεν το προστάτευε στο πλάι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Λεγετε bezel και για να αλλαχτει θελει κανονικη εγχειρηση..... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αν θες με εφαρμογή, νομίζω ότι αυτή το κάνει. Μαλλον ξεχασες να αναφερεις την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μαλλον ξεχασες να αναφερεις την εφαρμογη Είμαι ξεχασιάρης :p Την έβαλα τώρα. Ξανατσέκαρε το post :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Είμαι ξεχασιάρης :p Την έβαλα τώρα. Ξανατσέκαρε το post :D Σ'ευχταριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ο αντιπροεδρος της samsung ανακοινωσε οτι galaxy s3 και note θα παρουν την αναβαθμιση σε 4.3 τελος δεκεμβρη.παει χαλασε και η samsung στο θεμα αναβαθμισεις. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) ο αντιπροεδρος της samsung ανακοινωσε οτι galaxy s3 και note θα παρουν την αναβαθμιση σε 4.3 τελος δεκεμβρη.παει χαλασε και η samsung στο θεμα αναβαθμισεις. let the rooting begin!!! :lol: Edited September 26, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts