NickName98 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ή root και custom rom. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ρε παιδια τι γινεται με τιν φωρτιση αλλες φωρες φορτιζει μπαμ μπαμ το κινητο,και αλλες κολαει σε ενα σημειο! Και κατι αλλο που εχω παρατηριση ειναι ενω φορτιζει αν το σκαλισω λιγο και ειναι ας πουμε 55% η μπαταρια θα πεσει στα 50% και πρεπει να το ξαναβγαλω απ το βησμα για να το ξαναβαλω. Μηπως θελει καθαρισμο απο οτι εχω ακουσει το βησμα και ι υποδοχη με οινοπνεθμα ι παρεδωσε πνευμα ο φωρτιστης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 εγω παντως αν δεν κανω reboot κανει 5 ωρες να φορτισει,κυριολεκτικα.αν του βαλω το βυσμα και στο καπακι reboot σε 2.5 ωρες ετοιμο ακομα και απο το 10%.τι κολλημα ειναι αυτο τωρα... Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Τι ενοεις reboot φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 να κανω επανεκκινηση το κινητο.αν το κανω αυτο φορτιζει πολυ γρηγορα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καταλαβα,εγω εσβησα το κινητο εβγαλα την μπαταρια για 5 λεπτα και την ξαναεβαλα,λενε οτι κανει δουλεια!και απο οτι φενεται τωρα που το φωρτιζω γεμιζει πιο γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εγώ μετά από αλλαγές 2 καλωδίων, χρησιμοποιώ τελικά ένα καλώδιο από sony ericsson με τον αντάπτορα της Samsung και φορτίζει σε 2,5 ώρες το πολύ από 10%. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μου χαρίσανε ένα Galaxy S3.Η οθόνη ενώ ανάβει το Backlight δεν δείχνει τίποτα.Να αλλάξω οθόνη ή μήπως φταίει κάτι άλλο? Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε από τον ξάδερφο μου το s3 και κλάταρε η οθόνη. Μαύρισε σταδιακά και δεν φαίνεται τίποτα. Το τζαμάκι απέξω δεν έχει σπάσει. Υπάρχει καμία γιατρειά πιστεύετε; Αν το πάει στο service πόσο θα κοστίσει άραγε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε από τον ξάδερφο μου το s3 και κλάταρε η οθόνη. Μαύρισε σταδιακά και δεν φαίνεται τίποτα. Το τζαμάκι απέξω δεν έχει σπάσει. Υπάρχει καμία γιατρειά πιστεύετε; Αν το πάει στο service πόσο θα κοστίσει άραγε; Μάλλον παει για αλλαγή οθόνης ,γύρω στα 160 ευρώ κοστίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε από τον ξάδερφο μου το s3 και κλάταρε η οθόνη. Μαύρισε σταδιακά και δεν φαίνεται τίποτα. Το τζαμάκι απέξω δεν έχει σπάσει. Υπάρχει καμία γιατρειά πιστεύετε; Αν το πάει στο service πόσο θα κοστίσει άραγε; Αν είναι στην εγγύηση και δεν υπάρχουν εμφανή χτυπήματα, την γλύτωσε. Τώρα αν δεν γίνει τσάμπα, η τιμή θα πάει ανάλογα με το τι πρόβλημα θα βρουν. Η χειρότερη νομίζω περίπτωση είναι αλλαγή οθόνης που είναι πάνω από 100 σίγουρα, χωρίς να το ξέρω από προσωπική εμπειρία. Ας το πάει samsung και ο θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Κατάλαβα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε το service της Samsung που βρίσκεται στην Αθήνα; Να την αλλάξει μόνος του ή να το δώσει σε κάποιον που μπορεί υπάρχει δυνατότητα; Με αγορά ανταλλακτικών από το ebay πχ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Επικοινώνησε με την Smartec. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Τι είναι το cache και το dalvik cache και το κάνουμε wipe κάθε φορά που περνάμε μια άλλη Rom? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια εξουσιοδοτημενο service της Samsung στην πατρα υπαρχει;; Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τι είναι το cache και το dalvik cache και το κάνουμε wipe κάθε φορά που περνάμε μια άλλη Rom? Dalvik cache είναι η εικονική μνήμη που φορτώνει το λειτουργικό τις εφαρμογές πριν τις εκτελέσει ώστε να τις βελτιστποιησει γιατί δεν είναι γραμμένες σε native κώδικα... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Καλησπέρα. Το κινητό αλλάζει από μόνο του το σημείο πρόσβασης. Δηλαδή ενώ επιλέγω το Wind internet, ενεργοποιώντας τα δεδομένα κάνει κάτι σαν αποσύνδεση δηλαδή εξαφανίζεται το H+ και αυτόματα αλλάζει το σημείο πρόσβασης σε Wind wap και εμφανίζεται πάλι το H+. Γιατί το κάνει αυτό; τι φταίει; τι να κάνω; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Edited August 28, 2013 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα σε όλους.. ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος στο hotmail που συγχρονίζει να επιλέξει κανείς ποιους φακέλους θα συγχρονίζει? γιατί μου συγχρονίζει το junk folder και μου έρχονται ειδοποιήσεις χωρίς λόγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τι είναι το cache και το dalvik cache και το κάνουμε wipe κάθε φορά που περνάμε μια άλλη Rom? http://en.m.wikipedia.org/wiki/Dalvik_%28software%29 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια βοηθεια.... μετα απο ενα update που μου ηρθε το κινητο καταναλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια του σε σχεση με πριν ( παντα με την ιδια χρηση και τις ιδιες εφαρμογες) .Αφου μου εκανε αυτα αποφασισα να κανω επαναφορα εργοστασιακων αλλα παλι τα ιδια .Αν μπω σε recovery mode ( Volume + , home και Power) και κάνω ένα factory reset ειναι το ιδιο;; Να κανω και wipe data;; Αν υπαρχει καποια λυση παρακαλω βοηθηστε με. Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια βοηθεια.... μετα απο ενα update που μου ηρθε το κινητο καταναλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια του σε σχεση με πριν ( παντα με την ιδια χρηση και τις ιδιες εφαρμογες) .Αφου μου εκανε αυτα αποφασισα να κανω επαναφορα εργοστασιακων αλλα παλι τα ιδια .Αν μπω σε recovery mode ( Volume + , home και Power) και κάνω ένα factory reset ειναι το ιδιο;; Να κανω και wipe data;; Αν υπαρχει καποια λυση παρακαλω βοηθηστε με. Το ίδιο πράγμα είναι ,χρησιμοποίησε κάποια εφαρμογή(BetterBatteryStats - GSam Battery Monitor - Wakelock Detector ) ώστε να δεις τι τρώει την μπαταριά σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το ίδιο πράγμα είναι ,χρησιμοποίησε κάποια εφαρμογή(BetterBatteryStats - GSam Battery Monitor - Wakelock Detector ) ώστε να δεις τι τρώει την μπαταριά σου . Eυχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση.Τις παραπανω εφαρμογες μπορω να τις κατεβασω ακομα και αν δεν ειμαι root;; Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Eυχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση.Τις παραπανω εφαρμογες μπορω να τις κατεβασω ακομα και αν δεν ειμαι root;; Ναι ! Όταν υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση από ότι συνήθως κάνοντας ακριβώς την ίδια χρήση αυτό τις περισσότερες φορές οφείλετε σε κάποια εφαρμογή/υπηρεσία που κρατάει ξύπνιο το τηλέφωνο . Edited August 29, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Επιλεγμένα μοντέλα της Samsung θα πάρουν αναβάθμιση σε Key Lime Pie (Android 5 .0 ) σύμφωνα με πληροφορίες: End at Android 4 .2 .2 update . GT-I 9080 – Galaxy Grand GT-I 9082 – Galaxy Grand DUOS GT-I 8160 – Galaxy Ace 2 GT-I 8190 – Galaxy S III mini GT-I 8350 – Galaxy Beam GT-I 8730 – Galaxy Express GT-I 9070 – Galaxy S Advance GT-I 9100 – Galaxy S II GT-I 9105 – Galaxy S II Plus GT-I 9260 – Galaxy Premier GT-N 7000 – Galaxy Note GT-S 6310 – Galaxy Young GT-S 6312 – Galaxy Young DUOS GT-S 6810 – Galaxy Fame GT-S 7710 – Galaxy X Cover 2 To get Android 5 .0 . GT-I 9300 – Galaxy S III GT-I 9305 – Galaxy S III LTE GT-I 9500 – Galaxy S 4 GT-I 9505 – Galaxy S 4 LTE GT-N 5100 – Galaxy Note 8 .0 GT-N 5105 – Galaxy Note 8 .0 LTE GT-N 5110 – Galaxy Note 8 .0 Wi -Fi GT-N 7100 – Galaxy Note II GT-N 7105 – Galaxy Note II LTE GT-N 8000 – Galaxy Note 10 .1 GT-N 8005 – Galaxy Note 10 .1 LTE GT-N 8010 – Galaxy Note 10 .1 Wi- Fi Ισχυει;; Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Να ρωτησω, υπαρχει τροπος να απενεργοποιω τις ειδοποιησεις του κινητου και να μην αναβοσβηνει συνεχως το πρασινο φωτακι ψηλα αριστερα? για την μπαταρια επισης, εχει δημιουργηθει καποια εφαρμογη ωστε να περιοριζει καπως την συνεχομενη καταναλωση της γιατι με μετρια χρηση του κινητου πρεπει να το φορτιζεις τουλαχιστον 2 φορες τη μερα. αναφερομαι σε στοκ ρομ παντοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts