Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στον apex εχει επιλογη για να μη σκρολαρει το wallpaper...

για τον tw δεν ξερω γιατι χρησιμοποιοω τον modαρισμενο απο xda που εχει απενεργοποιημενο το scroll

To ξέρω φίλε αλλά όταν το βάλω να σκρολάρει κάνει αυτό που λέει ο φίλος. Βγάζει μαύρες μπάρες προς τη μεριά που το σκρολάρεις.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευθύμη στο Mac δεν θα το δεις ποτε σαν εξωτερικο δίσκο. Εγω βρήκα την λύση με το προγραμματακι android transfer.

Βλέπω κανονικα τον εσωτερικο και εξωτερικο. Μεταφέρω αρχεία με drop. Μοναδικο μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να προβαλεις τα αρχεία που είναι στην συσκευη σου αν δεν τα μεταφέρεις στον υπολογιστη.

Ναι Κώστα δυστυχώς το διαπίστωσα κι αυτό και πάλι καλά που υπάρχει το Android transfer.. Με το note πάντως το έβλεπε κανονικά χωρίς θέματα αλλά αφού υπάρχει λύση όλα καλά. Πάντως με κάποιο update κάτι θα γίνει με το θέμα γιατί είναι αρκετά σοβαρό.. Επίσης με το note μπορούσα μέσα από τις ρυθμίσεις, περισσότερα να επιλέξω λειτουργία usb και από εκεί κάπως επέλεγα το mass storage. Εδώ δεν υπάρχει καν η επιλογή. Κώστα ξέρω ότι δεν ροοταρεις τελευταία αλλά δεν σου πέρασε καν από το μυαλό? Η διαδικασία είναι πιο απλή κι από το να φτιάξεις ένα καφέ πλέον :rolleyes:

To ξέρω φίλε αλλά όταν το βάλω να σκρολάρει κάνει αυτό που λέει ο φίλος. Βγάζει μαύρες μπάρες προς τη μεριά που το σκρολάρεις.

σαυτο φτεει το wallpaper και η αναλυση του...νομιζω πρεπει να βαλεις pics με συγκεκριμενη αναλυση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ναι Κώστα δυστυχώς το διαπίστωσα κι αυτό και πάλι καλά που υπάρχει το Android transfer.. Με το note πάντως το έβλεπε κανονικά χωρίς θέματα αλλά αφού υπάρχει λύση όλα καλά. Πάντως με κάποιο update κάτι θα γίνει με το θέμα γιατί είναι αρκετά σοβαρό.. Επίσης με το note μπορούσα μέσα από τις ρυθμίσεις, περισσότερα να επιλέξω λειτουργία usb και από εκεί κάπως επέλεγα το mass storage. Εδώ δεν υπάρχει καν η επιλογή. Κώστα ξέρω ότι δεν ροοταρεις τελευταία αλλά δεν σου πέρασε καν από το μυαλό? Η διαδικασία είναι πιο απλή κι από το να φτιάξεις ένα καφέ πλέον :rolleyes:

Το Siii το rootara αμέσως :D.

Λέω τώρα να δοκιμάσω και την Ωμεγα και το θέμα του φίλου μας του Καλαγα. Μου αρέσει πολυ αλλα δεν θέλω αυτα τα πολύχρωμα εικονιδια στην μπάρα. Προτιμω τα official που είναι πιο διακριτικά.

Δεν ξέρω αν γίνεται.

Βασικα θα ήθελα ένα widget ώρας - καιρού τροποποιημένο που να μην έχει το γρασίδι. Δεν θέλω να βάλω κάτι άλλο απο το μάρκετ.

Γενικα μ εκνευρίζει το TW έχει πολλούς περιορισμούς. Δεν σ αφήνει να δημιουργησεις συντομευσεις απο τις ρυθμίσεις. Δηλαδη ένα shortcut για να βλέπεις με την μια την κατανάλωση των data κλπ.

Πως αλλάζουμε στην lock screen τις εφαρμογές που θελουμε να ανοίγουν απο εκει?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όντος σπαστικό!στο S2 ηταν μια χαρά....

Κατέβασε απο το Playstore το Picspeed wallpapers βρες μια photo που σου αρέσει και εχει επιλογή να την βάλει σε όλη την οθόνη....Αλλα μην την κανεις save κανε set...

Γίνεται με το TW να scrolαρης στο wallpaper? στον nova γίνεται αλλά lagari λίγο και τον έβγαλα για την ώρα....

Πως αλλάζουμε στην lock screen τις εφαρμογές που θελουμε να ανοίγουν απο εκει?

Ασφάλεια-> επιλογές οθόνης κλειδώματος-> συντομεύσεις(πάνω στην λέξη πατάς).

Edited by LeGendGR

σαυτο φτεει το wallpaper και η αναλυση του...νομιζω πρεπει να βαλεις pics με συγκεκριμενη αναλυση

Όντος σπαστικό!στο S2 ηταν μια χαρά....

Κατέβασε απο το Playstore το Picspeed wallpapers βρες μια photo που σου αρέσει και εχει επιλογή να την βάλει σε όλη την οθόνη....Αλλα μην την κανεις save κανε set...

To wallpaper το έχω κατεβάσει από το zedge και είναι για όλη την οθόνη. Όταν όμως πάω να διαλέξω wallpaper από τη συλλογή μου βγάζει αυτό το κουτάκι περικοπής.

Sorry για το διπλό ποστ.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

To wallpaper το έχω κατεβάσει από το zedge και είναι για όλη την οθόνη. Όταν όμως πάω να διαλέξω wallpaper από τη συλλογή μου βγάζει αυτό το κουτάκι περικοπής.

Sorry για το διπλό ποστ.

Αυτό σου λέω μέσω της συλλογής δεν έχεις την δυνατότητα....

Ενω με Picspeed wallpapers την εχεις https://www.dropbox.com/s/wgf0839keickmd7/Screenshot_2012-06-30-17-51-41.png

Edited by LeGendGR

Ναι αλλά με το picspeed δεν μπορείς να βάλεις δική σου φωτο

Οχι βέβαια αλλα απο τo να εχεις τα μαυρα κενά εκτος αν κλείσεις το scrolling όπως το TW....

βρε παιδιά πως μπορείτε και το δουλεύετε το τηλ με αυτή την φωτεινότητα?έλεγα ότι ήταν υπερβολές τα όσα λέγονται μέχρι που είδα στον γερμανό. Έβαλα φουλ την φωτεινότητα και εκείνα κάγκελο,το φουλ του S3 είναι το μισό του S2. Καλά πάνε καλά οι κορεατες?φαντάζομαι στον ήλιο τα χάλια που θα έχει. . .

Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες. Τα έχω δίπλα δίπλα αυτή τη στιγμή και τα 2 με τη φωτεινότητα στο προτελευταίο πριν το μάξιμουμ. Εμφανής η διαφορά υπερ του S3 έστω κι αν η φώτο δεν βοηθάει και πολύ, λόγω των διαφορετικών wallpapers.

http://i1157.photobucket.com/albums/p599/stefanos147/DSC00646.jpg

The mob goes wild!

Αυτό σου λέω μέσω της συλλογής δεν έχεις την δυνατότητα....

Ενω με Picspeed wallpapers την εχεις https://www.dropbox.com/s/wgf0839keickmd7/Screenshot_2012-06-30-17-51-41.png

Τελικά έχεις δίκιο. Έκανα set το ίδιο wallpaper από το zedge και τώρα το δείχνει κανονικά. Thanks.

Πάντως στο θέμα του background είναι εκνευριστικό να μην μπορώ να επιλέξω πχ κάποια από το φωτογραφίες μου ώστε να κάνει scroll καθώς μετακινουμαι μεταξύ home screens και να καλύπτει όλο το εύρος της εικόνας μου.. Με αυτό γίνεται κάτι ή είναι αυτό που ενοχλεί όλους?

υπαρχει καποιος οδηγος για αρχαριους ωστε να στησω το κιν απ την αρχη καθως κ γενικα για τα android προγραμματα κτλ?:O
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Παιδιά το ξαναείπαμε για το wallpaper.

Wallpaper wizardrii τσάπα από το play store.

Για landscape (scrollable) χωρίς μαύρες γραμμές, ανοίξτε το πρόγραμμα, βρείτε την εικόνα που θέλετε (1ο κουμπί πάνω δεξιά), set, crop landscape.

Τέλος το πανηγύρι :)

Παιδιά το ξαναείπαμε για το wallpaper.

Wallpaper wizardrii τσάπα από το play store.

Για landscape (scrollable) χωρίς μαύρες γραμμές, ανοίξτε το πρόγραμμα, βρείτε την εικόνα που θέλετε (1ο κουμπί πάνω δεξιά), set, crop landscape.

Τέλος το πανηγύρι :)

Και με το zedge απλά το κατεβάζεις και πατάς set και είναι κομπλέ.

Γενικα μ εκνευρίζει το TW έχει πολλούς περιορισμούς. Δεν σ αφήνει να δημιουργησεις συντομευσεις απο τις ρυθμίσεις. Δηλαδη ένα shortcut για να βλέπεις με την μια την κατανάλωση των data κλπ.

Μιλάς για κάτι τέτοιο (με τον κόκκινο κύκλο)? Γίνεται. Έχει widget "ρυθμίσεις" και από εκεί επιλέγεις ποια συγκεκριμένη ρύθμιση θέλεις. Δες πχ. "διαχειριστής εφαρμογών" (με τον πράσινο κύκλο πάνω αριστερά). Επίσης μπορείς να βάλεις shortcut από τις εφαρμογές γενικά στις ρυθμίσεις (με τον πράσινο κύκλο κάτω δεξιά). Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και εννοείς κάτι άλλο.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/screenshotawt.jpg/

Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες. Τα έχω δίπλα δίπλα αυτή τη στιγμή και τα 2 με τη φωτεινότητα στο προτελευταίο πριν το μάξιμουμ. Εμφανής η διαφορά υπερ του S3 έστω κι αν η φώτο δεν βοηθάει και πολύ, λόγω των διαφορετικών wallpapers.

http://i1157.photobucket.com/albums/p599/stefanos147/DSC00646.jpg

Καλημέρα και καλό μήνα. Ποιό widget έχεις στο SII για το ρολόι ??

Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με κάποια pixels στην οθόνη του S3 μου.

Δυστυχώς, εντόπισα 3-4 pixels τα οποία φαίνονται να είναι κολλημένα σε ένα συγκεκριμένο χρωματισμό (καμμένα?). Ήταν δύσκολο να τα εντοπίσω αφού έπρεπε να κοιτάξω με προσοχή.

Τώρα τι πρέπει να κάνω;:(

Edited by kostas_pav

Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με κάποια pixels στην οθόνη του S3 μου.

Δυστυχώς, εντόπισα 3-4 pixels τα οποία φαίνονται να είναι κολλημένα σε ένα συγκεκριμένο χρωματισμό (καμμένα?). Ήταν δύσκολο να τα εντοπίσω αφού έπρεπε να κοιτάξω με προσοχή.

Τώρα τι πρέπει να κάνω;:(

Δες από το market κάποιες εφαρμογές όπως dead pixel detect and fix και κάποια παρόμοια γιατί όπως το περιγράφεις δείχνουν να έχουν κολλήσει σε κάποιο χρώμα παρά να έχουν καεί.. Δες μήπως γίνει κάτι και βλέπουμε :)

Μιλάς για κάτι τέτοιο (με τον κόκκινο κύκλο)? Γίνεται. Έχει widget "ρυθμίσεις" και από εκεί επιλέγεις ποια συγκεκριμένη ρύθμιση θέλεις. Δες πχ. "διαχειριστής εφαρμογών" (με τον πράσινο κύκλο πάνω αριστερά). Επίσης μπορείς να βάλεις shortcut από τις εφαρμογές γενικά στις ρυθμίσεις (με τον πράσινο κύκλο κάτω δεξιά). Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και εννοείς κάτι άλλο.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/screenshotawt.jpg/

To ανακαλυψα χθες το βραδυ που εστηνα ξανα μετα απο την εγκατασταση της Ωμεγα.

Απλα ειναι περιεργος ο τροπος για να το κανεις. Σ ευχαριστω παντως.

Εχει βρεθει λυση στο να μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα widgets της samsung σε καποιον αλλο Launcher?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν είναι να ταξιδέψετε στο εξωτερικό να τικαρετε τη χρήση δεδομένων roaming πριν φύγετε από Ελλάδα γιατί μετά δεν μπορείτε να κάνετε χρήση. Το έπαθα στην Ιταλία. Δεν ξέρω αν είναι ρύθμιση του δικτύου ή φταίει το τηλέφωνο.

Αν είναι να ταξιδέψετε στο εξωτερικό να τικαρετε τη χρήση δεδομένων roaming πριν φύγετε από Ελλάδα γιατί μετά δεν μπορείτε να κάνετε χρήση. Το έπαθα στην Ιταλία. Δεν ξέρω αν είναι ρύθμιση του δικτύου ή φταίει το τηλέφωνο.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής, μπορείς να τικάρεις και όταν είσαι έξω. Αρκεί η σύνδεσή σου να το επιτρέπει. Ρωτάς την εταιρεία σου πριν βγείς. Με επαγγελματικό που έχω δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με το που φτάνω στο εξωτερικό συνήθως μου έρχεται μήνυμα με σχετικές οδηγίες.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημέρα και καλό μήνα. Ποιό widget έχεις στο SII για το ρολόι ??

Είναι το παρακάτω. Έχει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης και είναι και αρκετά ακριβές στις προβλέψεις του.

https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=el

The mob goes wild!