Jump to content

stefan147

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stefan147

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stefan147's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο τρόπος που "φτιαχνει" προσωρινά εμένα μου δείχνει ότι το θέμα είναι το software. Στο service mode ας πούμε δε δείχνει κάτι σε σχέση με τον αισθητήρα. Γενικά διαβάζω ότι είναι κοινό το πρόβλημα και δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση. Όπως και να χει η Smartec είναι δίπλα στο γραφείο μου οπότε δεν αποκλείεται να την επισκεφθώ άμεσα. Το θέμα είναι ότι κατά 99% κι αυτοί σε πρώτη φάση με επαναφορά θα ασχοληθούν.
  2. Δεν είχα ποτέ ενεργοποιημένα τα gestures και έχω κάνει κατάργηση/επανεγκατάσταση τα αποτυπώματα 2-3 φορες. Στρώνει για κάποιες μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Σοβαρό φάουλ από πλευράς Samsung που γενικά δεν το έχει στο θέμα fingerprint scanner.
  3. Καλημέρα, Αντιμετωπίζω το γνωστό(?) πρόβλημα με το δακτυλικό του S9+. To τηλέφωνο αρνείται να ανταποκριθεί, ειδικά εάν προέρχεται από deep sleep, είτε θέλει 5-6 περάσματα μέχρι να διαβάσει σωστά το αποτύπωμα. Έχω κάνει όλες τις πιθανές ενέργειες (πλην reset) αλλά φαίνεται να επανέρχεται για σύντομο διάστημα και μετά ξανά τα ίδια. Προφανώς είναι softwarικο το θέμα και χρίζει update γιατί επηρεάζει πολύ αρνητικά το user experience. Σε ότι αφορά τη σύγκριση με το P20 Pro, μετά από ένα σύντομο συγκριτικό με φίλου, δε μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά σε σχέση με το S9+. Κάπου κερδίζει το ένα, κάπου το άλλο. Είναι οι δύο κορυφαίες android συσκευές αυτή τη στιγμή.
  4. Σωστός. Απλά δεν θυμόμουν να το ρύθμισα εγώ ποτέ στο S2 μου εξ' ου και το μπέρδεμα. Ευχαριστω
  5. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μπορει το battery monitor να διαβαζει τη μπαταρια ως 1500mA και οχι ως 2100 οπως θα οφειλε? Καταλαβαινω εγω κατι λαθος?:what:
  6. Έχοντας κάνει εδώ και 5 μέρες τη μετάβαση μπορώ να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω, δεδομένης της τιμής που πωλείται πλέον το S3. Σε μία μέρα θα έχεις συνηθίσει το μέγεθος ενώ θα δεις ότι όπου ακριβώς τοποθετούσες το S2 θα συνεχίσεις να τοποθετείς και το S3.
  7. Προσωπικά πάντως δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από τις φώτο που τράβηξε το τηλέφωνο χθες βράδυ στο Rockwave. Το θέμα είναι να καταφέρνει το κάτι παραπάνω και να αποδίδει σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες. Επίσης σήμερα άκουσα πρώτη φορά παράπονα για την απόδοση της φωνης μου σε κάποια κλήση. Μπορεί να έτυχε αλλά με αυτά που έχω διαβάσει ίσως και να ισχύει το θεματάκι του μικροφώνου.
  8. Είναι το παρακάτω. Έχει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης και είναι και αρκετά ακριβές στις προβλέψεις του. https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=el
  9. Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες. Τα έχω δίπλα δίπλα αυτή τη στιγμή και τα 2 με τη φωτεινότητα στο προτελευταίο πριν το μάξιμουμ. Εμφανής η διαφορά υπερ του S3 έστω κι αν η φώτο δεν βοηθάει και πολύ, λόγω των διαφορετικών wallpapers. http://i1157.photobucket.com/albums/p599/stefanos147/DSC00646.jpg
  10. Galaxy S2 + Samsung UE32D6530 = φοβερός συνδυασμός!:up:
  11. Από τη προηγούμενη Παρασκευή έβαλα αυτή εδώ τη θήκη: http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32424 Aπό αυτές που δοκίμασα ήταν η πιο λεπτή και λιγότερο χοντροκομμένη και φαίνεται να μπορεί να προστατέψει αρκετά καλά το τηλέφωνο. Την έβαλα μόνο και μόνο για τις διακοπές μαζί με ένα απλό transparent screen protection επίσης της case mate. Επίσης εξαιρετική μου φάνηκε και αυτή: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51139 αλλά όσο προστατευτική είναι άλλο τόσο χοντροκομμένη φαίνεται. Πάντως στις διακοπές με παραλίες, μετακινήσεις κτλ, η θήκη και το screen protection είναι εκ των ουκ άνευ! Πρώτη φορά βάζω σε κινητό και είναι από τις πιο έξυπνες κινήσεις που έχω κάνει κι ας μου χαλάνε την αισθητική.
  12. Δυστυχώς ναι. Είναι και ο λόγος για τον οποίο τη δουλεύω manually τη φωτεινότητα κι ας καίει λίγη μπαταρία παραπάνω. Άλλωστε υπάρχει και η συντόμευση για τη φωτεινότητα και δεν χρειάζεται να καταφεύγει κανείς στις ρυθμίσεις κτλ. Επίσης με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ότι όταν είναι στα τελευταία της η μπαταρία μπαίνει αυτόματα σε χαμηλή φωτεινότητα ενώ δεν επιτρέπει και τη χρήση της φωτογραφικής. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Είναι μήπως κάποια ρύθμιση που δεν έχω πάρει χαμπάρι?
×
×
  • Create New...