giannakiss Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 καλησπέρα σε όλους! μια ερώτηση.. όταν το έχω στο αθόρυβο με δόνηση και μου έρχεται ένα μνμ δεν δονείται το τηλέφωνο... είναι φυσιολογικό αυτό? υπάρχει επιλογή για δόνηση στα μηνύματα? γιατί με τις κλήσεις δεν έχω θέμα! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 καλησπέρα σε όλους! μια ερώτηση.. όταν το έχω στο αθόρυβο με δόνηση και μου έρχεται ένα μνμ δεν δονείται το τηλέφωνο... είναι φυσιολογικό αυτό? υπάρχει επιλογή για δόνηση στα μηνύματα? γιατί με τις κλήσεις δεν έχω θέμα! ευχαριστώ! για δοκίμασε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ενεργοποίησε την δόνηση για ειδοποίηση Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 για δοκίμασε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ενεργοποίησε την δόνηση για ειδοποίηση αυτό ήταν! σε υπερευχαριστώ! δεν έχω συνηθίσει ακόμα στο ότι το κάθε υπο-μενού έχει ρυθμίσεις (κατάλοιπα iphone βλέπεις) και έψαχνα στις γενικές ρυθμίσεις ήχων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 αυτό ήταν! σε υπερευχαριστώ! δεν έχω συνηθίσει ακόμα στο ότι το κάθε υπο-μενού έχει ρυθμίσεις (κατάλοιπα iphone βλέπεις) και έψαχνα στις γενικές ρυθμίσεις ήχων! τιποτα φιλε μου εδω ειμαστε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον ;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα εχω τρεις απορίες για το κινητό 1) πως γίνεται να στέλνω μηνύματα 160 χαρακτήρων χαρακτήρων χωρίς να μου εμφανίζει το μήνυμα για κατεστραμενο μήνυμα; 2) πως γίνεται να μην υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για την αναφορά παράδοσης ; 3) οταν συνδέομαι στο ίντερνετ με δίκτυο της Vodafone στο σηματακι πάνω για το σήμα μου εμφανίζονται μονο τα γράμματα Eκαι G και ποτε το H με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο γρήγορο.. πρέπει να κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις του κινητού; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oigres Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Γεια σας παιδια. Πριν λιγες μερες αγορασα το galaxy s3 και ολα καλα μεχρι σημερα που προσπαθησα να αλλαξω τις συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος. Κραταω πατημένο το εικονιδιο που θελω να αλλαξω και μολις το παω στον καδο που εμφανιζεται τοτε το εικονιδιο γινεται κοκκινο,μαυριζει η οθονη και μου εμφανιζει ΄΄ρυθμισεις διακοπηκε'' Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?????? το εχει πάθει κανείς άλλος????? Ευχαριστώ Edited April 9, 2013 by oigres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα εχω τρεις απορίες για το κινητό 1) πως γίνεται να στέλνω μηνύματα 160 χαρακτήρων χαρακτήρων χωρίς να μου εμφανίζει το μήνυμα για κατεστραμενο μήνυμα; 2) πως γίνεται να μην υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για την αναφορά παράδοσης ; 3) οταν συνδέομαι στο ίντερνετ με δίκτυο της Vodafone στο σηματακι πάνω για το σήμα μου εμφανίζονται μονο τα γράμματα Eκαι G και ποτε το H με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο γρήγορο.. πρέπει να κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις του κινητού; ευχαριστώ πολύ 1) Μπορεις να κατεβασεις απο εδω αλλες εφαρμογες για sms.. 2) Δεν γινεται, εκτος αν το βαλεις στο αθορυβο γενικα. 3) Το Η ειναι απο τα πιο γρηγορα, το πιο γρηγορο ειναι το Η+, δε μπορεις να κανεις κατι για πιο γρηγορο.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ναι απλα δεν μου εμφανίζει ποτε το H..το καλύτερο που έχω ειναι το G Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ναι απλα δεν μου εμφανίζει ποτε το H..το καλύτερο που έχω ειναι το G Ειναι αναλογος την περιοχη, κι εγω vodafone εχω και ειμαι σχεδον παντα με το H+.. Και με το S3 που ειχα και με το Note.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Απλα μου έχει τύχει να ειμαι με εβα φίλο που εχει το ιδιο κινητο και οι δυο Vodafone να ειμαστε μαζι εγω να εχω G και εκείνος H+ Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Απλα μου έχει τύχει να ειμαι με εβα φίλο που εχει το ιδιο κινητο και οι δυο Vodafone να ειμαστε μαζι εγω να εχω G και εκείνος H+ Αν ειναι ετσι φιλε μου δεν ξερω τι να πω... Παντως να κανεις κατι για να εχεις πιο γρήγορο δεν ξερω.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Απλα μου έχει τύχει να ειμαι με εβα φίλο που εχει το ιδιο κινητο και οι δυο Vodafone να ειμαστε μαζι εγω να εχω G και εκείνος H+ Μήπως το έχεις βάλει να έχει μόνο GSM δίκτυο ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γεια σας παιδια. Πριν λιγες μερες αγορασα το galaxy s3 και ολα καλα μεχρι σημερα που προσπαθησα να αλλαξω τις συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος. Κραταω πατημένο το εικονιδιο που θελω να αλλαξω και μολις το παω στον καδο που εμφανιζεται τοτε το εικονιδιο γινεται κοκκινο,μαυριζει η οθονη και μου εμφανιζει ΄΄ρυθμισεις διακοπηκε'' Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?????? το εχει πάθει κανείς άλλος????? Ευχαριστώ Αν έχεις απενεργοποιησει τα animations (τις 3 επιλογές) από τα developer settings, ξαναενεργοποιησε τα και κανε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oigres Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν έχεις απενεργοποιησει τα animations (τις 3 επιλογές) από τα developer settings, ξαναενεργοποιησε τα και κανε restart. Ευχαριστω πολύ!!! Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανήλθε στα φυσιολογικά του... Προφανώς αυτό επανέφερε και τις ρυθμίσεις των animation που αναφέρεις στις εργοστασιακές τιμές 1x. Ευχαριστώ και πάλι γιά την απάντηση!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Με συγχωρειτε αν ειμαι of topic γνωριζει καποιος να μου πτροτρινει καποιο μαγαζι ανταλλαγης κινητων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Με συγχωρειτε αν ειμαι of topic γνωριζει καποιος να μου πτροτρινει καποιο μαγαζι ανταλλαγης κινητων; kaizer στην αθηνα εχω δωσει και εχω παρει απο εκει. κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 kaizer στην αθηνα εχω δωσει και εχω παρει απο εκει. κανενα προβλημα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wave10 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ως εν δυνάμει κάτοχος του Galaxy S3, έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις: Στα τηλέφωνα που προορίζονται για την ευρωπαική αγορά (όχι ελληνική), η αλφαβητική μπάρα επαφών εμφανίζεται με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες; Και αν εμφανίζεται με λατινικούς μπορεί να διορθωθεί από το χρήστη; Γενικότερα υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ ελληνικών και μη συσκευών (στα μενού, χαρακτήρες, πρόσβαση σε ελληνικά samsung apps κ.λ.π.); Τα ρωτάω αυτά γιατί δυσκολεύομαι να βρω ελληνική συσκευή σε ανταγωνιστική τιμή (γύρω στα 450 ευρώ), ενώ ευρωπαική βρίσκω πολύ εύκολα και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, αλλά φοβάμαι για τυχόν διαφορές στα παραπάνω θέματα. Για θέματα εγγύησης και αναβαθμίσεων, όπως διάβασα και σε άλλες σελίδες, δε πρέπει να υπάρχει ουσιαστική διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα εχω τρεις απορίες για το κινητό 1) πως γίνεται να στέλνω μηνύματα 160 χαρακτήρων χαρακτήρων χωρίς να μου εμφανίζει το μήνυμα για κατεστραμενο μήνυμα; 2) πως γίνεται να μην υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για την αναφορά παράδοσης ; 3) οταν συνδέομαι στο ίντερνετ με δίκτυο της Vodafone στο σηματακι πάνω για το σήμα μου εμφανίζονται μονο τα γράμματα Eκαι G και ποτε το H με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο γρήγορο.. πρέπει να κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις του κινητού; ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα...1) ποια εφαρμογη για μηνυματα χρησιμοποιεις? 2) ηχητική ειδοποιηση??χρησιμοποιεις την default εφαρμογή? 3)μαλλον δεν εχεις καλο σήμα...αλλιως πηγαινε ρυθμισεις -δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργία δικτύου και επέλεξε το αυτοματο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μήπως το έχεις βάλει να έχει μόνο GSM δίκτυο ? Αυτο εχει κανει,στανταρ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αψεγαδιαστη η sotmax v17 και ταχύτατη. Μπράβο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ως εν δυνάμει κάτοχος του Galaxy S3, έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις: Στα τηλέφωνα που προορίζονται για την ευρωπαική αγορά (όχι ελληνική), η αλφαβητική μπάρα επαφών εμφανίζεται με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες; Και αν εμφανίζεται με λατινικούς μπορεί να διορθωθεί από το χρήστη; Γενικότερα υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ ελληνικών και μη συσκευών (στα μενού, χαρακτήρες, πρόσβαση σε ελληνικά samsung apps κ.λ.π.); Τα ρωτάω αυτά γιατί δυσκολεύομαι να βρω ελληνική συσκευή σε ανταγωνιστική τιμή (γύρω στα 450 ευρώ), ενώ ευρωπαική βρίσκω πολύ εύκολα και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, αλλά φοβάμαι για τυχόν διαφορές στα παραπάνω θέματα. Για θέματα εγγύησης και αναβαθμίσεων, όπως διάβασα και σε άλλες σελίδες, δε πρέπει να υπάρχει ουσιαστική διαφορά Πλέον εμφανίζεται στα ελληνικά. Καμία διαφορά μεταξύ των συσκευών και καλυπτεσαι από πανευρωπαϊκή εγγύηση. Αν και για dialer θα σου πρότεινα να βάλεις το exdialer από το μάρκετ, τεράστια διαφορά σε απόδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Παιδιά χάλασε το κινητό μου :-) Το Antutu μου δίχνει σκορ 6900!!! και στην 2η προσπάθεια εβγαλε σκορ 12.800 και στην 3η 9600!!! Τι να έγινε? Έκτος και αν χάλασαν το antutu γιατι είχε μια αναβάθμιση σήμερα Ας δοκιμάσει κάποιος με το antutu 3.2.2 και ας μου πει το σκορ μετα την αναβάθμιση που έβγαλαν σήμερα!!! Edited April 10, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wave10 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πλέον εμφανίζεται στα ελληνικά. Καμία διαφορά μεταξύ των συσκευών και καλυπτεσαι από πανευρωπαϊκή εγγύηση. Αν και για dialer θα σου πρότεινα να βάλεις το exdialer από το μάρκετ, τεράστια διαφορά σε απόδοση. Σ' ευχαριστώ πολύ. Αποφάσισα λοιπόν να παραγγείλω το ευρωπαικό! (σε μπλέ χρώμα) Το περιμένω μεθάυριο κι ελπίζω να είναι όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδιά χάλασε το κινητό μου :-) Το Antutu μου δίχνει σκορ 6900!!! και στην 2η προσπάθεια εβγαλε σκορ 12.800 και στην 3η 9600!!! Τι να έγινε? Έκτος και αν χάλασαν το antutu γιατι είχε μια αναβάθμιση σήμερα Ας δοκιμάσει κάποιος με το antutu 3.2.2 και ας μου πει το σκορ μετα την αναβάθμιση που έβγαλαν σήμερα!!! εμένα 12614. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts