Tsaglis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπερα παιδια,τι παιζει με το widget καιρου κ τωρα που αλλαξε η ωρα δειχνει μια ωρα πισω? Εχει απαντηθεί 10 φορές, διάβασε 3-4 ποστ πιο πάνω Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εχει απαντηθεί 10 φορές, διάβασε 3-4 ποστ πιο πάνω φιλε μου δεν λεει καπου πως διορθωνεται,εκανα πολλες φορες update sto widget αλλα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Μια ερωτηση, εχω παρει προσφατα το s3 και παρατηρησα οτι σε σκοτεινο δωματιο με απολυτα μαυρη οθονη υπαρχει μια γραμμη (1 εκατοστο περιπου μηκος, 3-4 χιλιοστα πλατος) που η οθονη ειναι πιο μαυρη. Σε νορμαλ φως φαιναιτε ολη η οθονη μαυρη κανονικα αλλα σε σκοτεινο χωρο φαινεται ολη η οθονη καπως πιο "φωτεινη" εκτος απο αυτο το σημειο που ειναι πιο μαυρο. Εψαξα λιγο και αυτο πρεπει να ειναι γενικο θεμα των Amoled, εχουν και αλλοι αντιστοιχο θεμα? Να κανω κατι η να το αφησω οπως ειναι? Παρόμοιο προβλημα ειχα και εγω στο s3, ειχα μια μαυρη γραμη και 2 μαυρες κουκκιδες.. Πηγα στην Samsung και μου αλλαξε οθονη στην εγγύηση φυσικά.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1538 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 φιλε μου δεν λεει καπου πως διορθωνεται,εκανα πολλες φορες update sto widget αλλα τπτ. Μια απο τα ιδια και στο δικο μου......:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 φιλε μου δεν λεει καπου πως διορθωνεται,εκανα πολλες φορες update sto widget αλλα τπτ. Επανεκκίνηση της συσκευής έκανες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπερα παιδια,τι παιζει με το widget καιρου κ τωρα που αλλαξε η ωρα δειχνει μια ωρα πισω? μπες και στην εφαρμογη μεσα αν δεν το εχεις κανει...και μετα ξαναβαλε widget... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Παρόμοιο προβλημα ειχα και εγω στο s3, ειχα μια μαυρη γραμη και 2 μαυρες κουκκιδες.. Πηγα στην Samsung και μου αλλαξε οθονη στην εγγύηση φυσικά.. Οποτε να παω και εγω για αλλαγη οθονης ε? Απο οτι διαβαζω ομως παιζει και η καινουργια οθονη να ειναι τα ιδια/χειροτερα. Σχετικα με το accuweather απλα σβηστε την τοποθεσια και καντε παλι αναζητηση και θα δουλεψει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Οποτε να παω και εγω για αλλαγη οθονης ε? Απο οτι διαβαζω ομως παιζει και η καινουργια οθονη να ειναι τα ιδια/χειροτερα. Εγω οταν το επαθα εψαξα στο Google και δεν βρήκα καποιον αλλον να το ειχε αυτο το πρόβλημα... Αναγκάστηκα να παω στο service και χωρίς δεύτερη κουβέντα μου αλλαξαν οθονη... Και να φανταστείς τους ειπα οτι για να το δεις πρεπει να ειναι τελείως σκοτεινά και σε μαυρο φόντο και ουτε καν εκαναν το κοπο να το δουν, απλα κολλησαν ενα αυτοκόλλητο στην οθονη που ελεγε "αλλαγη οθονης".. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εγω οταν το επαθα εψαξα στο Google και δεν βρήκα καποιον αλλον να το ειχε αυτο το πρόβλημα... Αναγκάστηκα να παω στο service και χωρίς δεύτερη κουβέντα μου αλλαξαν οθονη... Και να φανταστείς τους ειπα οτι για να το δεις πρεπει να ειναι τελείως σκοτεινά και σε μαυρο φόντο και ουτε καν εκαναν το κοπο να το δουν, απλα κολλησαν ενα αυτοκόλλητο στην οθονη που ελεγε "αλλαγη οθονης".. Με την καινουργια οθονη εξαφανιστικε ε? Αυτο που φοβαμαι ειναι επειδη ειναι στανταρ στις Amoled απο οτι βλεπω μηπως η καινουργια οθονη ειναι χειροτερη. Σε ποιο service το πηγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Με την καινουργια οθονη εξαφανιστικε ε? Αυτο που φοβαμαι ειναι επειδη ειναι στανταρ στις Amoled απο οτι βλεπω μηπως η καινουργια οθονη ειναι χειροτερη. Σε ποιο service το πηγες? Απο τοτε που την αλλαξα δεν ξανα εμφανίστηκε.. Στη Θεσσαλονίκη το πηγα αλλα δεν θυμαμαι την οδο.. Ισως οταν παω σπιτι να δω ενα χαρτι που μου ειχαν δωσει και σου πω.. (αν είσαι απο Θεσσαλονίκη).. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 στις 270 μερες ειμαι εγω και δεν εχω κανενα προβλημα. και εγω πανω απο 270 και ολα πανε αψογα....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Απο τοτε που την αλλαξα δεν ξανα εμφανίστηκε.. Στη Θεσσαλονίκη το πηγα αλλα δεν θυμαμαι την οδο.. Ισως οταν παω σπιτι να δω ενα χαρτι που μου ειχαν δωσει και σου πω.. (αν είσαι απο Θεσσαλονίκη).. Δεν ειμαι Θεσσαλονικη οποτε δεν βολευει ;P Προς το παρων θα το αφησω ετσι γιατι σχεδον ποτε δεν φαινεται κατι ετσι και αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπερα και απο μενα στην κοινοτητα.. Νεο μελος στο myphone και νεος κατοχος S3.. Ηθελα να ρωτησω το εξης ( sorry αν εχει απαντηθει παλι δεν το ειδα πουθενα ) Ωρες ωρες το κινητο μου τρωει κολληματα και αργη να επιστρεψει στην αρχικη οθωνη , οταν με περνουν τηλ γυρναει στο αθορυβο ( τωρα πια δεν το κανει ) κ.α πολλα κουφα.. Εχω κανει το το "κολπο" με το S voice που ειδα να αναφερεστε και παει καπως καλυτερα.. Αν κανω ενα "restore" θα στρωσει?? Σημειωση: Δεν ειμαι root και δεν εχω βαλει κανενα προγραμμα που να πειραζει λειτουργικα το κινητο... 2 εφαρμογες που ειναι εκτος Play store μονο αλλα δεν ειναι τιποτα το τραγικο.. Καμια ιδεα κανεις.. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonteri Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 καλημερα παιδια εχω galaxy s3 εχω official 4.2.1 και εχω προβλημα με τα sms δεν ανοιγει καν και κατεβασα το go sms ανοιγει κανονικα στελνω τα μηνυματα αλλα δεν πανε στον παραλληπτη τα φωτα σας σας παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπερα και απο μενα στην κοινοτητα.. Νεο μελος στο myphone και νεος κατοχος S3.. Ηθελα να ρωτησω το εξης ( sorry αν εχει απαντηθει παλι δεν το ειδα πουθενα ) Ωρες ωρες το κινητο μου τρωει κολληματα και αργη να επιστρεψει στην αρχικη οθωνη , οταν με περνουν τηλ γυρναει στο αθορυβο ( τωρα πια δεν το κανει ) κ.α πολλα κουφα.. Εχω κανει το το "κολπο" με το S voice που ειδα να αναφερεστε και παει καπως καλυτερα.. Αν κανω ενα "restore" θα στρωσει?? Σημειωση: Δεν ειμαι root και δεν εχω βαλει κανενα προγραμμα που να πειραζει λειτουργικα το κινητο... 2 εφαρμογες που ειναι εκτος Play store μονο αλλα δεν ειναι τιποτα το τραγικο.. Καμια ιδεα κανεις.. Ευχαριστω εκ των προτερων Λογω android λογισμικου, που σημαινει open source, θελει λιγη προσοχη στο τι περναμε μεσα, πως το περναμε και αλλα πολλα.. καλο ειναι να κανεις ενα restore και να βαλεις απο το store κι εναν καλο cache cleaner (θα σου προτεινα το clean master που κανει πολυ καλη δουλεια) και θα εισαι ενταξει... προσοχη, αν παρεις back up τις εφαρμογες, οταν κανεις restore μην περασεις ξανα τα δεδομενα συστηματος, σεταρισε το κινητο απο την αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Λογω android λογισμικου, που σημαινει open source, θελει λιγη προσοχη στο τι περναμε μεσα, πως το περναμε και αλλα πολλα.. καλο ειναι να κανεις ενα restore και να βαλεις απο το store κι εναν καλο cache cleaner (θα σου προτεινα το clean master που κανει πολυ καλη δουλεια) και θα εισαι ενταξει... προσοχη, αν παρεις back up τις εφαρμογες, οταν κανεις restore μην περασεις ξανα τα δεδομενα συστηματος, σεταρισε το κινητο απο την αρχη... Το εχω το clean master αλλα παλι κολαει το κινητο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Το εχω το clean master αλλα παλι κολαει το κινητο ... Καν'το ενα restore αν ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Τον launcher της Samsung με πιο πρόγραμμα μπορώ να τον πάρω backup έτσι ώστε αν αλλάξω ρομ να μην κάθομαι καιτο ξανά στεινω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 προγραμμα να κατεβαζει video και να τα μετατρεπει και σε mp3 απο youtube πιος γνωριζει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 προγραμμα να κατεβαζει video και να τα μετατρεπει και σε mp3 απο youtube πιος γνωριζει? tubemate , δεν υπαρχει στο store ομως. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 προγραμμα να κατεβαζει video και να τα μετατρεπει και σε mp3 απο youtube πιος γνωριζει? https://play.google.com/store/apps/details?id=ruiter.youtube.to.mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=ruiter.youtube.to.mp3 Μολις το δοκιμασα.. Δουλευει κανονικα.. Nice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με το gmail μου..?υπαρχει καπου στις ρυθισεις..και αλλιως πως μπορω να εχω για backup τις επαφες μου..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ξέρεις κανείς πως μπορώ να παίξω αρχεία mkv και mp4? Τα έχω γραμμένα στην κάρτα και έχω δοκιμάσει με mxplayer, bsplayer,vlc, stock player αλλά δεν τα παίζει κανένας. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με το gmail μου..?υπαρχει καπου στις ρυθισεις..και αλλιως πως μπορω να εχω για backup τις επαφες μου..? Διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts