m4rvel Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μα ο απο πανω φιλος ενω δεν εχει κανει ροοτ και δεν εχει περασει καποια custom rom του εχει την ενδειξη custom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μα ο απο πανω φιλος ενω δεν εχει κανει ροοτ και δεν εχει περασει καποια custom rom του εχει την ενδειξη custom.. Ξαναδιάβασε το ποστ του καλύτερα. Εσύ να κοιτάς το δικό σου τηλέφωνο πάντως και άσε τους άλλους, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι κάνουν :happy: Σίγουρος είσαι μόνο για τις δικές σου ενέργειες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Φιλος αλλαξε παροχο και τη νεα του sim την εκοψε μονος και την εκανε σε διαστασεις micro. Εγω του επεσημανα οτι πρεπει να την λειανει και να την κανει πιο λεπτη, δε μ ακουσε ομως. Την σφηνοσε, στη συνεχεια δεν ανοιγε, και αναγκαστηκε με βελονα να την τραβηξει εξω με αποτελεσμα να χαλασει την υποδοχη της sim. Ειναι σιγουρο οτι δεν καλυπτει η εγγυηση, αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν και γνωριζουμε κοστος στο σερβις; Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ξαναδιάβασε το ποστ του καλύτερα. Εσύ να κοιτάς το δικό σου τηλέφωνο πάντως και άσε τους άλλους, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι κάνουν :happy: Σίγουρος είσαι μόνο για τις δικές σου ενέργειες :) οκκκ.. με το triangle away μηδενισα τον counter αλλα μου δειχνει ακομα 1 ειναι επειδη δεν εχω stock recovery? και αν ναι πως μπορω να γυρισω παλι σε stock για να μηδενισω τελειως το counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Φιλος αλλαξε παροχο και τη νεα του sim την εκοψε μονος και την εκανε σε διαστασεις micro. Εγω του επεσημανα οτι πρεπει να την λειανει και να την κανει πιο λεπτη, δε μ ακουσε ομως. Την σφηνοσε, στη συνεχεια δεν ανοιγε, και αναγκαστηκε με βελονα να την τραβηξει εξω με αποτελεσμα να χαλασει την υποδοχη της sim. Ειναι σιγουρο οτι δεν καλυπτει η εγγυηση, αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν και γνωριζουμε κοστος στο σερβις; Ευχαριστω προκαταβολικα! ΕΓΩ που εκανα ζημια βαζοντασ ανταπτορα σκετο χωρις sim για να δω αν κανει, το πηγα και μου το εφτιαξε σε μιση ωρα χωρις κοστος βαζοντας του καινουργιο κονεκτορα στο σερβις στο χαιδαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Το s3 είναι neon συσκευή ; Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το xbmc αλλά πρέπει να ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή μπες σε recovery mode (VolUp+Home+Power) και κανε wipe data/factory . Κράτα ενα backup αυτά που θέλεις γιατί θα διαγράφουν οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική sd Δηλαδή μετά θα έχουν σβηστεί όλες οι εφαρμογές και οι σημειώσεις και μηνύματα τηλέφωνα τα πάντα? Μπορώ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές απευθείας? Πως κάνω backup? Λίγη βοήθεια καθότι λίγο άσχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δηλαδή μετά θα έχουν σβηστεί όλες οι εφαρμογές και οι σημειώσεις και μηνύματα τηλέφωνα τα πάντα? Μπορώ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές απευθείας? Πως κάνω backup? Λίγη βοήθεια καθότι λίγο άσχετος! Backup & Restore σε Android συσκευές Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ΕΓΩ που εκανα ζημια βαζοντασ ανταπτορα σκετο χωρις sim για να δω αν κανει, το πηγα και μου το εφτιαξε σε μιση ωρα χωρις κοστος βαζοντας του καινουργιο κονεκτορα στο σερβις στο χαιδαρι Σε ευχαριστω πολυ! Εννοεις τη Smartec? Σε ρωταω γιατι το ειχε παρει απο Wind. Ειναι καλυτερα να παει κατ ευθειαν εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickelinho Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 να κανω μια ερωτηση εχει βρει κανεις σας κανενα σαιτ οπου μπορουμε να παραγγειλουμε θηκες με το ονομα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Σε ευχαριστω πολυ! Εννοεις τη Smartec? Σε ρωταω γιατι το ειχε παρει απο Wind. Ειναι καλυτερα να παει κατ ευθειαν εκει? ναι εκει πολυ καλη εξυπερετηση τουλαχιστον σε μενα ......ο νεαρος που ειναι εκει μαζι με μια κοπελλα(απεναντι απο το δημαρχειο ) Edited January 19, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δηλαδή κάθε φορά που βγαίνει update, σε μαμά συσκευή πρέπει να το επαναφέρουμε στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Είναι σίγουρο ότι πρέπει να το κάνω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δηλαδή κάθε φορά που βγαίνει update, σε μαμά συσκευή πρέπει να το επαναφέρουμε στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Είναι σίγουρο ότι πρέπει να το κάνω αυτό? Οχι φίλε μου δεν ειναι απαραίτητο, εγω έκανα μια φορα και το μετάνιωσα γιατι τελικα το πρόβλημα ηταν αλλού και το τηλεφωνακι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Και μένα είναι μια χαρά! Οπότε δεν χρειάζεται έτσι δεν είναι, γιατί έχω μπερδευτεί μα αυτά που ακούω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δηλαδή κάθε φορά που βγαίνει update, σε μαμά συσκευή πρέπει να το επαναφέρουμε στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Είναι σίγουρο ότι πρέπει να το κάνω αυτό? Μονο αν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Σίγουρα θα εχει αναφερθει αλλα δεν το βρισκω για αυτό σας ρωτω… Ακολουθώντας την διαδικασία επαναφορας του κινητού στην αρχικη του μορφη ( την εργοστασιακή) θα μηδενιστή και ο counter η θα πρεπει να κανω κατι επιπλεον; Με ένα ναι η όχι η διαδικασία όπως αναφέρεται εδώ φέρνει το τηλέφωνο σε πληρη εργοστασιακή μορφη; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Σίγουρα θα εχει αναφερθει αλλα δεν το βρισκω για αυτό σας ρωτω… Ακολουθώντας την διαδικασία επαναφορας του κινητού στην αρχικη του μορφη ( την εργοστασιακή) θα μηδενιστή και ο counter η θα πρεπει να κανω κατι επιπλεον; Με ένα ναι η όχι η διαδικασία όπως αναφέρεται εδώ φέρνει το τηλέφωνο σε πληρη εργοστασιακή μορφη; Ναι αλλά πρέπει να μηδενίσεις τον counter πρώτα με το triangle away. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Σίγουρα θα εχει αναφερθει αλλα δεν το βρισκω για αυτό σας ρωτω… Ακολουθώντας την διαδικασία επαναφορας του κινητού στην αρχικη του μορφη ( την εργοστασιακή) θα μηδενιστή και ο counter η θα πρεπει να κανω κατι επιπλεον; Με ένα ναι η όχι η διαδικασία όπως αναφέρεται εδώ φέρνει το τηλέφωνο σε πληρη εργοστασιακή μορφη; Θα πρεπει να σβησεις και τον λογαριασμο σου που ειχες στο gmail και εισαι "μαμισιος"...:lol::D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ναι αλλά πρέπει να μηδενίσεις τον counter πρώτα με το triangle away. Τι ειναι αυτο το triangle away, που το βρισκω, και πως ακριβως δουλευει; :cool: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Τι ειναι αυτο το triangle away, που το βρισκω, και πως ακριβως δουλευει; :cool: Διάβασε εδω Θα σου προτεινα επίσης να δεις και τον αναλυτικό οδηγο για unroot. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Διάβασε εδω Θα σου προτεινα επίσης να δεις και τον αναλυτικό οδηγο για unroot. Αν καταλαβα καλα το TriangleAway είναι μια εφαρμογή που τρεχει κανονικα όπως ολες οι εφαρμογες και μηδενίζει τον μετρητη . Σωστα; Το επιπλέον αρχειο param.tar σε τι χρησιμευει; Και τελος γιατι μου προτείνεις να κοιτάξω τον unroot οδηγό; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Αν καταλαβα καλα το TriangleAway είναι μια εφαρμογή που τρεχει κανονικα όπως ολες οι εφαρμογες και μηδενίζει τον μετρητη . Σωστα; Το επιπλέον αρχειο param.tar σε τι χρησιμευει; Και τελος γιατι μου προτείνεις να κοιτάξω τον unroot οδηγό; Το param το πετάς. Στον οδηγό Unroot έχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να μηδενίσεις με το Triangle away και να επανέλθεις πλήρως σε στοκ μορφή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Αν καταλαβα καλα το TriangleAway είναι μια εφαρμογή που τρεχει κανονικα όπως ολες οι εφαρμογες και μηδενίζει τον μετρητη . Σωστα; Το επιπλέον αρχειο param.tar σε τι χρησιμευει; Και τελος γιατι μου προτείνεις να κοιτάξω τον unroot οδηγό; Ετσι ακριβώς οπως τα λες είναι το triangle away . Το param.tar δεν το κατεβάζεις .Δεν χρειαζεται στο s3. Σου προτεινα τον παραπάνω οδηγό γιατί αυτόν χρησιμοποιώ συνέχεια και ξέρω οτι δουλεύει σίγουρα .Αυτό μα το kies προσωπικά δεν το έχω κάνει . edit: τα είπε ο Στράτος. Edited January 20, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ευχαριστω παιδια.. Ξεκινω και ο Θεος βοηθος Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μια τελευταία.. Να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγο επαναφοράς η αυτόν ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts