Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα ο απο πανω φιλος ενω δεν εχει κανει ροοτ και δεν εχει περασει καποια custom rom του εχει την ενδειξη custom..

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα ο απο πανω φιλος ενω δεν εχει κανει ροοτ και δεν εχει περασει καποια custom rom του εχει την ενδειξη custom..

Ξαναδιάβασε το ποστ του καλύτερα.

Εσύ να κοιτάς το δικό σου τηλέφωνο πάντως και άσε τους άλλους, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι κάνουν :happy:

Σίγουρος είσαι μόνο για τις δικές σου ενέργειες :)

Φιλος αλλαξε παροχο και τη νεα του sim την εκοψε μονος και την εκανε σε διαστασεις micro. Εγω του επεσημανα οτι πρεπει να την λειανει και να την κανει πιο λεπτη, δε μ ακουσε ομως. Την σφηνοσε, στη συνεχεια δεν ανοιγε, και αναγκαστηκε με βελονα να την τραβηξει εξω με αποτελεσμα να χαλασει την υποδοχη της sim. Ειναι σιγουρο οτι δεν καλυπτει η εγγυηση, αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν και γνωριζουμε κοστος στο σερβις;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Ξαναδιάβασε το ποστ του καλύτερα.

Εσύ να κοιτάς το δικό σου τηλέφωνο πάντως και άσε τους άλλους, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι κάνουν :happy:

Σίγουρος είσαι μόνο για τις δικές σου ενέργειες :)

οκκκ.. με το triangle away μηδενισα τον counter αλλα μου δειχνει ακομα 1 ειναι επειδη δεν εχω stock recovery? και αν ναι πως μπορω να γυρισω παλι σε stock για να μηδενισω τελειως το counter?

Φιλος αλλαξε παροχο και τη νεα του sim την εκοψε μονος και την εκανε σε διαστασεις micro. Εγω του επεσημανα οτι πρεπει να την λειανει και να την κανει πιο λεπτη, δε μ ακουσε ομως. Την σφηνοσε, στη συνεχεια δεν ανοιγε, και αναγκαστηκε με βελονα να την τραβηξει εξω με αποτελεσμα να χαλασει την υποδοχη της sim. Ειναι σιγουρο οτι δεν καλυπτει η εγγυηση, αλλα μηπως εχει τυχει σε κανεναν και γνωριζουμε κοστος στο σερβις;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

ΕΓΩ που εκανα ζημια βαζοντασ ανταπτορα σκετο χωρις sim για να δω αν κανει, το πηγα και μου το εφτιαξε σε μιση ωρα χωρις κοστος βαζοντας του καινουργιο κονεκτορα στο σερβις στο χαιδαρι

Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή μπες σε recovery mode (VolUp+Home+Power) και κανε wipe data/factory .

Κράτα ενα backup αυτά που θέλεις γιατί θα διαγράφουν οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική sd

Δηλαδή μετά θα έχουν σβηστεί όλες οι εφαρμογές και οι σημειώσεις και μηνύματα τηλέφωνα τα πάντα? Μπορώ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές απευθείας? Πως κάνω backup? Λίγη βοήθεια καθότι λίγο άσχετος!

Δηλαδή μετά θα έχουν σβηστεί όλες οι εφαρμογές και οι σημειώσεις και μηνύματα τηλέφωνα τα πάντα? Μπορώ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές απευθείας? Πως κάνω backup? Λίγη βοήθεια καθότι λίγο άσχετος!

Backup & Restore σε Android συσκευές

Samsung galaxy s21+

ΕΓΩ που εκανα ζημια βαζοντασ ανταπτορα σκετο χωρις sim για να δω αν κανει, το πηγα και μου το εφτιαξε σε μιση ωρα χωρις κοστος βαζοντας του καινουργιο κονεκτορα στο σερβις στο χαιδαρι

Σε ευχαριστω πολυ!

Εννοεις τη Smartec?

Σε ρωταω γιατι το ειχε παρει απο Wind. Ειναι καλυτερα να παει κατ ευθειαν εκει?

να κανω μια ερωτηση εχει βρει κανεις σας κανενα σαιτ οπου μπορουμε να παραγγειλουμε θηκες με το ονομα μας?

Σε ευχαριστω πολυ!

Εννοεις τη Smartec?

Σε ρωταω γιατι το ειχε παρει απο Wind. Ειναι καλυτερα να παει κατ ευθειαν εκει?

ναι εκει πολυ καλη εξυπερετηση τουλαχιστον σε μενα ......ο νεαρος που ειναι εκει μαζι με μια κοπελλα(απεναντι απο το δημαρχειο )

Edited by STELIOS063

Δηλαδή κάθε φορά που βγαίνει update, σε μαμά συσκευή πρέπει να το επαναφέρουμε στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Είναι σίγουρο ότι πρέπει να το κάνω αυτό?

Δηλαδή κάθε φορά που βγαίνει update, σε μαμά συσκευή πρέπει να το επαναφέρουμε στις εργοστασιακες ρυθμίσεις? Είναι σίγουρο ότι πρέπει να το κάνω αυτό?

Οχι φίλε μου δεν ειναι απαραίτητο, εγω έκανα μια φορα και το μετάνιωσα γιατι τελικα το πρόβλημα ηταν αλλού και το τηλεφωνακι μια χαρά.

Μονο αν υπαρχει προβλημα.

Σίγουρα θα εχει αναφερθει αλλα δεν το βρισκω για αυτό σας ρωτω…

Ακολουθώντας την διαδικασία επαναφορας του κινητού στην αρχικη του μορφη ( την εργοστασιακή) θα μηδενιστή και ο counter η θα πρεπει να κανω κατι επιπλεον;

Με ένα ναι η όχι η διαδικασία όπως αναφέρεται εδώ φέρνει το τηλέφωνο σε πληρη εργοστασιακή μορφη;

Ακολουθώντας την διαδικασία επαναφορας του κινητού στην αρχικη του μορφη ( την εργοστασιακή) θα μηδενιστή και ο counter η θα πρεπει να κανω κατι επιπλεον;

Με ένα ναι η όχι η διαδικασία όπως αναφέρεται εδώ φέρνει το τηλέφωνο σε πληρη εργοστασιακή μορφη;

Ναι αλλά πρέπει να μηδενίσεις τον counter πρώτα με το triangle away.

Samsung galaxy s21+

Θα πρεπει να σβησεις και τον λογαριασμο σου που ειχες στο gmail και εισαι "μαμισιος"...:lol::D

Poco X3 nfc 6/128

Ναι αλλά πρέπει να μηδενίσεις τον counter πρώτα με το triangle away.

Τι ειναι αυτο το triangle away, που το βρισκω, και πως ακριβως δουλευει; :cool:

Τι ειναι αυτο το triangle away, που το βρισκω, και πως ακριβως δουλευει; :cool:

Διάβασε εδω

Θα σου προτεινα επίσης να δεις και τον αναλυτικό οδηγο για unroot.

Samsung galaxy s21+

Διάβασε εδω

Θα σου προτεινα επίσης να δεις και τον αναλυτικό οδηγο για unroot.

Αν καταλαβα καλα το TriangleAway είναι μια εφαρμογή που τρεχει κανονικα όπως ολες οι εφαρμογες και μηδενίζει τον μετρητη .

Σωστα;

Το επιπλέον αρχειο param.tar σε τι χρησιμευει;

Και τελος γιατι μου προτείνεις να κοιτάξω τον unroot οδηγό;

Αν καταλαβα καλα το TriangleAway είναι μια εφαρμογή που τρεχει κανονικα όπως ολες οι εφαρμογες και μηδενίζει τον μετρητη .

Σωστα;

Το param το πετάς.

Στον οδηγό Unroot έχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να μηδενίσεις με το Triangle away και να επανέλθεις πλήρως σε στοκ μορφή.

Σωστα;

Ετσι ακριβώς οπως τα λες είναι το triangle away .

Το param.tar δεν το κατεβάζεις .Δεν χρειαζεται στο s3.

Σου προτεινα τον παραπάνω οδηγό γιατί αυτόν χρησιμοποιώ συνέχεια και ξέρω οτι δουλεύει σίγουρα .Αυτό μα το kies προσωπικά δεν το έχω κάνει .

edit: τα είπε ο Στράτος.

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+