Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι την 4.1.2 έχω, αλλά και με την 4.1.1 η μεταφορά γινόταν.

Στο nexus έχεις ενεργοποιήσει το android beam;

Ωωω ναι!!Απλα ειναι κουλο γιατι ειναι και τα 2 Samsung, ωστε να πεις οτι αν ηταν απο διαφορετικες εταιριες κατι μπορει να εφταιγε.

Galaxy S8 / 8.0

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα...έχω μία ερώτηση, γιατί όταν τραβάω ένα βίντεο ενώ στο κινητό φάινεται κανονικά, όταν το περνάω στον υπολογιστή δεν έχει συγχρονισμό φωνής και εικόνας...??? επίσης έχω την αίσθηση ότι η κάμερα υστερεί γενικώς...δεν είναι δυνατόν να τραβάει (κατα την αποψή μου) σχεδόν ίδια με το nokia C6 - 01

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Καλημερα παιδια.2 ερωτησουλες.το κινητο το εχω αγορασει απο mobile hellas και απο οτι ειδα ειναι απο γαλλια.εχω την 4.1.1 τσεκαρω για αναβαθμιση μεσω του κινητου τιποτα.κανω κατι λαθος;το λεω γιατι βλεπω πολλοι εχετε την 4.1.2

Και αλλη μια ερωτηση.ξερετε πως γινετε προσαρμοσμενη οθονη μετα απο ζουμ;εχω τικαρει την σχετικη επιλογη αλλα τιποτα.ουτε στον stock ουτε στον dolphin.

Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

ρε παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με το αρχειο των κλησεν, το οποιο αποτι βλεπω σε αλλα ξενα φορουμ σε αλλους το κανει, σε αλλους οχι.. οταν παω στα logs των τελευταιων κλησεων, μου βγαζει κλησεις και μυνηματα μαζι, οχι μονο κλησεις. παω στις επιλογες "view by" και επιλεγω "all calls" αντι για "all logs" και φτιαχνει. αν βγω ομως απο τις κλησεις και ξαναμπω, τις εμφανιζει παλι ολες με τα μυνηματα..

καμια ιδεα? η συσκευη εχει stock 4.1

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

1)Δεν μπορεις αν δεν εισαι root.

2)To google maps δουλευει μονο με ιντερνετ.Επιλογες για προγραμματα πλοηγησης με gps αλλα χωρις χρηση ιντερνετ υπαρχουν πολλες οπως Sygic,Navigon,iGo,Copilot κτλ. αλλα ειναι επι πληρωμη.

3)Ναι εχει εξαρχης.

ευχαριστώ φιλε μου ! Θα το παλεψω για root ,αλλα ψιλό πήζω λιγο!

ρε παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα με το αρχειο των κλησεν, το οποιο αποτι βλεπω σε αλλα ξενα φορουμ σε αλλους το κανει, σε αλλους οχι.. οταν παω στα logs των τελευταιων κλησεων, μου βγαζει κλησεις και μυνηματα μαζι, οχι μονο κλησεις. παω στις επιλογες "view by" και επιλεγω "all calls" αντι για "all logs" και φτιαχνει. αν βγω ομως απο τις κλησεις και ξαναμπω, τις εμφανιζει παλι ολες με τα μυνηματα..

καμια ιδεα? η συσκευη εχει stock 4.1

Αν εισαι root υπάρχει mod στο xda να σου δείχνει μόνο τις κλήσεις.

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην παρέα. Θέλω να μου πείτε αν είναι λογικό να τρώει περισσότερη μπαταρία με ανοιχτό το wifi πάρα με data. Γιατί αυτό παρατηρώ και μου κάνει εντύπωση. Είναι κάτι που τρέχει μόλις ανοίξει το wifi και συμβαίνει αυτό;
:D

Λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να το αναφέρω. Πήγα σήμερα στον Γερμανό να αγοράσω κάρτα sim λόγω του ότι η παλιά μας άφησε χρόνους. Είχε πέι ένας φίλος από δω οτι δεν υποστηρίζεται το 2σε1 της cosmote σε micro sim γεγονός το οποίο μου επιβεβαίωσε και ο πωλητής με την διαυκρίνηση όμως οτι υποστηρίζεται σε nano sim!:wacko: 'Οταν έκπληκτος τον ρώτησα γιατί μου απάντησε προφανώς γιατι τα προηγούμενα iphοnes δεν υποστήριζαν dual sim σε αντίθεση με το 5αρι.:shock: Τα συμπεράσματα δικά σας... Τελικά πήρα μια κανονική sim για να την βάλω στο κινητό μου τώρα και να την κόψω αν χρηαστεί μετα για να την βάλω στο s3. Σε σχετική ερώτησα στον πωλητή μου είπε οτι κατά 99% δεν θα έχω πρόβλημα αν την κόψω και ότι το android υποστηρίζει dual sim. Αν γνωρίζει στα σίγουρα ένας φίλος απο εδώ ας μου το επιβεβαιώσει, για το s3 συγκεκριμένα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Διάβασα κάτι στο xda που μου κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν το είχα προσέξει. Οταν είναι το power save mode on και κανω unlock screen τρεμοπαιζει η οθόνη. Αν απενεργοποιησω το power save mode ολα κανονικά.

σημερα με την μπαταρια στο 50 τοις εκατο και ενω ειχα κλειστο το κηνιτο οταν πηγα να το ξεκλειδωσω δεν ανοιγε.σκεφτηκα να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω αλλα με την τριτη προσπαθεια το τηλεφωνο ανοιξε κανονικα βαζωντας το pin της καρτας .τωρα τι εγινε και εκλεισε μονο του δεν μπορω να ξερω.θελω να ρωτησω αν συνεβει και σε κανεναν αλλον το ιδιο πραμα .
salonika city :thanks:

Καλημερα παιδια.2 ερωτησουλες.το κινητο το εχω αγορασει απο mobile hellas και απο οτι ειδα ειναι απο γαλλια.εχω την 4.1.1 τσεκαρω για αναβαθμιση μεσω του κινητου τιποτα.κανω κατι λαθος;το λεω γιατι βλεπω πολλοι εχετε την 4.1.2

Και αλλη μια ερωτηση.ξερετε πως γινετε προσαρμοσμενη οθονη μετα απο ζουμ;εχω τικαρει την σχετικη επιλογη αλλα τιποτα.ουτε στον stock ουτε στον dolphin.

Δοκίμασε με το kies να δεις αν σου βγάζει αναβάθμιση .

Μου βγάζει ''network error. Please try again" συνέχεια με το S-Voice!

Τι κάνω λάθος?

Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στο s-voice .

Samsung galaxy s21+

Παιδια ποτε θα μπορουμε να κανουμε τιν αναβαθμιση 4.1.2 μεσα απο το κινητο??

Ευχαριστω!

Όταν έρθει .....δεν είσαι root .....και δεν έχουν πέσει κάτω οι servers .

Samsung galaxy s21+

Μετέφερα τη συζήτηση για το καρα-modded κινητό και τα svoice προβλήματα στο θέμα των τροποποιήσεων που ανήκει. ..

Σας παρακαλώ παιδιά γράφετε στα σωστά θέματα, σκεφτείτε λίγο που ανήκει το μήνυμα σας, θα αναγκαστώ να τα βγάζω κατευθείαν off topic αν δεν αλλάξει αυτό...

Thanks!

- Alex

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα.Εχω ολες τς επαφες μου στα Αγγλικα η συσκευη μου ειναι Γερμανικη και με την αναβαθμιση σε 4.1.2 η πλευρικη μπαρα με την αλφαβητο μεσα στις επαφες με το που αλλαξα την γλωσσα στα Ελληνικα αλλαξε και αυτη στα Ελληνικα υπαρχει περιπτωση να παραμεινει στα Αγγλικα οπως και στην εκδοση 4.1.1.

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα.Εχω ολες τς επαφες μου στα Αγγλικα η συσκευη μου ειναι Γερμανικη και με την αναβαθμιση σε 4.1.2 η πλευρικη μπαρα με την αλφαβητο μεσα στις επαφες με το που αλλαξα την γλωσσα στα Ελληνικα αλλαξε και αυτη στα Ελληνικα υπαρχει περιπτωση να παραμεινει στα Αγγλικα οπως και στην εκδοση 4.1.1.

Όχι.Αυτό συνέβαινε στην 4.1.1 από... bug!

Το ευρετήριο έχει τη γλώσσα του κινητού.

Παιδιά αυτό που γράφετε για τη dual sim δεν ισχύει. Δουλεύει κανονικότατα, στο δικό μου τουλάχιστον, η micro sim σε συνδυασμό με sim που χρησιμοποιώ σε άλλο τηλ. Να ενημερώσω ότι είμαι συνδρομητής vodafone, ωστόσο το πρόγραμμα δυστυχώς χρεώνεται με πάγιο 2,5 € το μήνα.
Nexus 5, iPad mini 2

Παιδιά υπάρχει κάποιος τροπος να απενεργοποιησω εντελως τον dialer του s3;

Χρησιμοποιώ τον ex dialer και δεν θελω να βγαινει ο ενσωματωμένος όταν χρησιμοποιω contact widgets.

Παιδιά υπάρχει κάποιος τροπος να απενεργοποιησω εντελως τον dialer του s3;

Χρησιμοποιώ τον ex dialer και δεν θελω να βγαινει ο ενσωματωμένος όταν χρησιμοποιω contact widgets.

Δοκίμασε πάγωμα με το titanium .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα και χρονια πολλα.....αυτο εδω μου βγαζει οταν παταω για να δω αναβαθμηση...και δν εχω πειραξει σε τπτ το κινιτο..ολα ειναι μαμισια.....γτ μου το βγαζει ετσι???? Ευχαριστω...

Καλησπερα και χρονια πολλα.....αυτο εδω μου βγαζει οταν παταω για να δω αναβαθμηση...και δν εχω πειραξει σε τπτ το κινιτο..ολα ειναι μαμισια.....γτ μου το βγαζει ετσι???? Ευχαριστω...

Δοκίμασε να κάνεις ένα reboot .

Samsung galaxy s21+

Ρε παιδες ποση ωρα σας εκανε η αναβαθμιση μεσω Kies?εγω το ειχα μιση ωρα και ηταν στο 1% με αποτελεσμα να με πιασουν τα νευρα μου κ να πατησω ακυρο.
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Δοκίμασε πάγωμα με το titanium .

Γίνεται με την free version η θελει την pro;

Και αν θελει την pro ειναι σιγουρο οτι θα τον παγώσει τον dialer;

Λιγο πιο λιανα πες το μου μιχαλη...ευχαριστω παντως....

Reboot=Επανεκκίνηση