Tyxerakias Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπερα σε ολους,μετα απο το one x ηρθα και παλι σε samsung,θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθησει.τη παρασκευη το πρωι παραλαμβανω απο κωτσοβολο.και θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι το ειδα στο youtube και ξενερωσα.ειδα οτι στην 4.0.4 που φορουσε το κινητο οταν πας να παρεις τηλεφωνο σου δειχνει τη φωτογραφια αυτου που καλεις στο 1/2 τις οθονης ενω με την 4.1.1. σου βγαζει τη φωτο σε ενα κουτακι. ησχυει αυτο?και αξιζει να κανω update την 4.1.1 η να μεινω στην 4.0.4. ευχαριστω Δεν έχει διαφορά η φωτογραφία. Για το αν αξίζει.. Γενικά ναι. Αν και η 4.1.2 είναι ομολογουμένως πολύ καλύτερη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Τυχεράκια την πολωνική 4.1.2 χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Τυχεράκια την πολωνική 4.1.2 χρησιμοποιείς? Όποιος δεν το έχει κάνει, ας δοκιμάσει αυτή, μου έχει φύγει το κεφάλι, δεν έχω δουλέψει ακόμα το τηλέφωνο με stock, αλλά σε σχέση με την Omega που δοκίμασα (v34), έχει απίστευτη αυτονομία μπαταρίας. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 δηλαδη εννοειται πως στην 4.1.1. τη δειχνει ετσι? http://imageshack.us/photo/my-images/89/19845697l.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 δηλαδη εννοειται πως στην 4.1.1. τη δειχνει ετσι? http://imageshack.us/photo/my-images/89/19845697l.jpg/ Ναι έτσι το δείχνει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ασήμαντες μεν ελείψεις δε. Τα handsfree που περιέχονται στην αρχική συσκευασία τι περιθώρια ελέγχου της συσκευής παρέχουν εκτός απο την απάντιση κλήσεων; Μήπως υπάρχει δυνατότητα να οριστεί κάποια ενέργεια όταν πατάς το κουμπί που να κάνει αυτό που θέλετε στο ραδιόφωνο με το πρόγραμμα tasker? Εμένα μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο το να το σετάρω αλλά αν έχει κάποιος διάθεση να το ψάξει ίσως και να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπερα.Παιδια με εβαλε στην πριζα ενας φιλος να παω να παρω ενα εξτρα gadget για να κανουμε το s3 dual sim κατι σαν αυτο δηλαδη... http://www.magic-sim.com/product/id/7/ELITE_GALAXY_S3.html Ξερετε αν δουλευει στο κινητο μας γιατι (βρηκα ενα link στο φορουμ εδω που λεει καποια παργματα) αλλα γραφω εδω γιατι θελω να ξερω αν υπαρχει καποιος που να το εχει βαλει και να του δουλευει σωστα η αυτο η καποιο αλλο παρομοιο οχι σε ενα οποιο ναναι κινητο αλλα συγκεκριμενα σε galaxy s3!!!Υπαρχει κανεις??Αξιζει να κανουμε κατι τετοιο η θα γινει κανα μπουμ?? ;) :blink: ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αυριο θα ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος (ελπιζω) κατοχος του Samsung Galaxy SIII :cool: Υπαρχει κατι που πρεπει να παρατηρησω / προσεξω ή καποια ρυθμιση που πρεπει να βαλω τις πρώτες ωρες/ημερες λειτουργιας??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Μήπως ξέρει κανείς τι είναι η λειτουργία οδήγησης; Επίσης που πήγε η ηχογράφηση κλήσης στην 4.1.2; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αυριο θα ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος (ελπιζω) κατοχος του Samsung Galaxy SIII :cool: Υπαρχει κατι που πρεπει να παρατηρησω / προσεξω ή καποια ρυθμιση που πρεπει να βαλω τις πρώτες ωρες/ημερες λειτουργιας??? Ευχαριστω. Προσεξε την κινηση δεδομενων δικτυου.Γενικα προτιμησε το wifi για να κατεβαζεις εφαρμογες,αναβαθμισεις κ.τ.λ. γιατι αμα ξεπερασεις το οριο των δωρεαν mb για κινηση δεδομενων του δικτυου μπορει να βρεθεις προ (δυσαρεστων) εκπληξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Θα θελα την αμεση συνεργασια σας παρακαλω. Θα θελα να δοκιμασετε να βαλετε την ιδια εικονα σε φοντο αρχικης οθονης και σε φοντο οθονης κλειδωματος. Σε αυτη του κλειδωματος, παρατηρειτε κατι διαφορετικο ; Η εικονα καλο θα ειναι να ειναι ανοιχτοχρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά γνωρίζει κανείς αν έχοντας την επιλογή slpit screen μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές στην μπάρα και πως; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Προσεξε την κινηση δεδομενων δικτυου.Γενικα προτιμησε το wifi για να κατεβαζεις εφαρμογες,αναβαθμισεις κ.τ.λ. γιατι αμα ξεπερασεις το οριο των δωρεαν mb για κινηση δεδομενων του δικτυου μπορει να βρεθεις προ (δυσαρεστων) εκπληξεων. Δεν εχω προβλημα με αυτα...:) Εξαλου ηδη εχω smartphone και φυσικα wifi...;) Μιλαω πιο συγκεκριμενα για το SIII αν εχει τιποτα περιεργα κολπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά γνωρίζει κανείς αν έχοντας την επιλογή slpit screen μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές στην μπάρα και πως; Ευχαριστώ. Αυτο γινεται με mods που θα περασεις ΑΦΟΥ κανεις root.Παρ'ολα αυτα,εγω το δοκιμασα και κολλησε σε bootloop το κινητο,οποτε περασα την custom rom του Sotmax που το εχει απο default ενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Θα θελα την αμεση συνεργασια σας παρακαλω. Θα θελα να δοκιμασετε να βαλετε την ιδια εικονα σε φοντο αρχικης οθονης και σε φοντο οθονης κλειδωματος. Σε αυτη του κλειδωματος, παρατηρειτε κατι διαφορετικο ; Η εικονα καλο θα ειναι να ειναι ανοιχτοχρωμη. Kαι θα απαντησω μονος μου στον ευατο μου, ως συνηθως. Η οθονη κλειδωματος, οταν εχει το ripple effect (εφε κυματων), εμφανιζει στη μεση ενα ink effect (νομιζω ετσι το αναφερουν), σαν να ειναι λερωμενη δηλαδη σ'εκεινο το σημειο, ή αλλαζει τα σκουρα χρωματα σε πιο ανοιχτα σ'εκεινο το σημειο. Μολις αφαιρεθει το εφε, επανερχεται στα φυσιολογικα της. Οπως και να χει, παραλιγο να φρικαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 εχετε μηπως παρατηρισει αν συγκριτικα με αλλα τηλεφωνα που μπορει να εχετε στον ιδιο χωρο η με προηγουμενες συσκευες σας αν το s3 εχει πιο αδυναμο σημα? ειμαι με jb 4.1.2 και συγκριτικσ με το s που ειχα μεχρι πριν μερικες μερες καθως και με ενα galaxy mini 2 που τα εχω διπμα διπλα το σημα ειναι αρκετα πιο αδυναμο. αυτκ το βλεπω και σε db μεσα στις πληροφοριες της συσκευης και οχι μονο στις μπαρες... και τα δυο τηλεφωνα οπως και το s τα εχω σε gsm only Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βλεπω site html5? με το iphone πχ μπαινω antenna.gr/webtv και ολα ανοιγουν κανονικα με to galaxy μου ανοιγει την flash εκδοση της σελιδας... πως μπορω να μου ανοιγει κατευθειαν την html5 εκδοση ?? πρεπει να δοκιμασω αλλον browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημερα.Μπειτε Sum Mobile εβγαλε μαζεμενες 4.1.2 για διαφορες χωρες σημερα.Εγω εχω Γερμανικη συσκευη DBT και μωλις βγηκε.Απορια με το update πρεπει να κανω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ο φακός πως ενεργοποιείται; Θυμάμαι στο HTC Desire (miui rom) με κλειστή οθόνη, κρατούσες το home button και άναβε και είχε και εικονίδιο στο menu για μόνιμα αναμμένο (χωρίς συνεχές πάτημα). Στο SGS3; Είμαι με RevolutionHD Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Εχω μιση ωρα που εκανα το update σε 4.1.2 σε Γερμανικη Συσκευη DBT ακομα ειναι πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασματα αλλα απο οτι βλεπω εγινε ακομα ποιο smooth η αφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδια μια βοηθεια.συγχρονισα το dropbox με το Pc μου και φαινονται κανονικα φωτογραφιες κτλ.μετα εκανα register και στο all share play απο περιεργεια να δω τι παιζει,εκανα εγκατασταση και στο pc και μου ζηταει μεσω αυτου να κανω sign in στο dropbox η στο skydrive.τι παιζει με αυτο ξερει κανεις;ευχαριστω! Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλησπερα.Παιδια με εβαλε στην πριζα ενας φιλος να παω να παρω ενα εξτρα gadget για να κανουμε το s3 dual sim κατι σαν αυτο δηλαδη... http://www.magic-sim.com/product/id/7/ELITE_GALAXY_S3.html Ξερετε αν δουλευει στο κινητο μας γιατι (βρηκα ενα link στο φορουμ εδω που λεει καποια παργματα) αλλα γραφω εδω γιατι θελω να ξερω αν υπαρχει καποιος που να το εχει βαλει και να του δουλευει σωστα η αυτο η καποιο αλλο παρομοιο οχι σε ενα οποιο ναναι κινητο αλλα συγκεκριμενα σε galaxy s3!!!Υπαρχει κανεις??Αξιζει να κανουμε κατι τετοιο η θα γινει κανα μπουμ?? ;) :blink: ;) Μην φανταστείς ότι θα δουλεύει σαν δίγραμμο το τηλέφωνο. Απλά θα μπορείς να εναλλάσσεις την ενεργή σιμ χωρίς να ανοίγεις και να κλείνεις καπάκια. Δες και την φωτογραφία εδώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημερα.Μπειτε Sum Mobile εβγαλε μαζεμενες 4.1.2 για διαφορες χωρες σημερα.Εγω εχω Γερμανικη συσκευη DBT και μωλις βγηκε.Απορια με το update πρεπει να κανω hard reset? Καλό είναι να γίνεται factory reset μετά απο κάποιο update .Δεν έχουν όλοι βέβαια τον χρόνο να στήνουν απο την αρχή το τηλέφωνο . Ο φακός πως ενεργοποιείται; Θυμάμαι στο HTC Desire (miui rom) με κλειστή οθόνη, κρατούσες το home button και άναβε και είχε και εικονίδιο στο menu για μόνιμα αναμμένο (χωρίς συνεχές πάτημα). Στο SGS3; Είμαι με RevolutionHD Εγώ αυτο τον τρόπο ξέρω συν καποια widget στο play που κάνουν αυτή την δουλειά . Ψάξε και στο xda ίσως υπάρχει καποιο mod με ευκολότερη ενεργοποίηση του φακού . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 help παιδια καποια απαντηση... πως μπορω να βλεπω τα site σε html5 ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 προσπαθω να κανω ελεκχο για ενημερωσεις και μου βγαζει το εξης μυνημα..η προσβαση στην υπηρεσια ενημερωσης λογισμικου γινεται με σειρα προτεραιοτητας. δοκιμαστε αργοτερα, καμια γνωμη παιδια η τι αλλο συμβαινει δεν ξερω τι να πω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts