JHRoss Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλημέρα παίδες. Άρχισαν να κολλάνε συνέχεια τα AudioFX και Μουσική, ήταν απο τα προεγκατεστημένα, δεν τα είχα βάλει εγώ, να τα απεγκαταστήσω? Για μουσική τι πρόγραμμα μου προτείνετε να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μπορείς να βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή μουσικής, όπως το poweramp και player pro. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές, ρώτησε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6403040#post6403040 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα παίδες, σήμερα έπαιζα με το κινητό έως ότου μου πέταξε στην γραμμή κατάστασης (πάνω πάνω) ένα αστεράκι δίπλα στο σήμα του δικτύου. Τι σημαίνει και πως το βγάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ένα screenshot? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ένα screenshot? Πως κάνω screenshot στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Επίσης εκτός από το αστεράκι όταν με καλούν παραμένει αθόρυβο (το είχα βάλει αθόρυβο προφίλ για λίγο πριν κάτι ώρες) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης εκτός από το αστεράκι όταν με καλούν παραμένει αθόρυβο (το είχα βάλει αθόρυβο προφίλ για λίγο πριν κάτι ώρες) Οκ έφτιαξε με τα πλάγια πλήκτρα για τον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavtz Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλημέρα, επέστρεψα σε firmware 4.1.2 από 4.3 και δεν μπορώ να συνδεθώ στον πάροχο.:( Μήπως συνέβη κάτι με το modem; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλημέρα, επέστρεψα σε firmware 4.1.2 από 4.3 και δεν μπορώ να συνδεθώ στον πάροχο.:( Μήπως συνέβη κάτι με το modem; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δες μήπως διαγράφηκε το imei της συσκευής. Γκούγκλαρε πώς το ελέγχεις και πώς το επαναφέρεις Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παράκληση, μια φίλη μου έριξε το κινητό και τώρα εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη, καπως έτσι γράφει.... ρομινκ, στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Ποιος είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να κάνει ρεσετ όλο το κινητό μπας και φτιάξει και ανοίξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παράκληση, μια φίλη μου έριξε το κινητό και τώρα εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη, καπως έτσι γράφει.... ρομινκ, στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Ποιος είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να κάνει ρεσετ όλο το κινητό μπας και φτιάξει και ανοίξει ? Το σβήνεις εντελώς και πατάς volume up + home button + power και θα σε βάλει στο recovery. Από εκεί μπορείς να κάνεις wipe data/factory reset Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Θέλω βοήθεια για το s3 ενός φίλου. Το digitizer laggarei αισχρα. Μια δουλευει μην δεν δουλευει. Μετά απο restore ήταν μια χαρά για 3-5 λεπτά και ξαναρχισε τα ίδια. Πως να δω εάν θέλει αλλάγή το digitizer ή είναι κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Παίδες καλησπέρα, πως μπορώ να έχω αναφορά μηνυμάτων sms στο cm.12.1 ή γενικώς να δω αν ένα μήνυμα sms που εστάλη έχει ληφθεί από τον παραλήπτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Καμιά φορά και χωρίς να το έχω φορτώσει με πολλά πράγματα ανοιχτά μου κάνει μόνο του επανεκίνηση. Τί παίζει σχετικά; Υ.Γ. Παίζει να έχω κάνει κάποια βλακεία κατά το rootάρισμα? Edited December 10, 2015 by JHRoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καμιά φορά και χωρίς να το έχω φορτώσει με πολλά πράγματα ανοιχτά μου κάνει μόνο του επανεκίνηση. Τί παίζει σχετικά; Υ.Γ. Παίζει να έχω κάνει κάποια βλακεία κατά το rootάρισμα? Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ακριβώς με την επανεκκίνηση. Μπορεί ελλιπής μνήμη, ή κάποια εφαρμογή να κολλάει κτλ. Μην ξεχνάς ότι το κινητό δεν έχει ούτε 1GB ram και το έχεις με lollipop. Εμένα με την cm12.1 μου έκλεινε μόνο του το πληκτρολόγιο μερικές φορές (stopped), αλλά επανερχόταν μετά από 1 δευτερόλεπτο, όταν ξαναπατούσα τον κέρσορα μέσα π.χ. στο box που ήθελα να γράψω κάτι. Κάποια glitches δηλαδή υπάρχουν, αλλά είναι 1000 φορές προτιμότερα από το χωρίς έλεος λαγκάρισμα της μαμάς ρομ. Εν κατακλείδι, αν η επανεκκίνηση που αντιμετωπίζεις δεν είναι συχνή, δεν τρέχει και τίποτα. Προσπάθησε απλά να εντοπίσεις αν συμβαίνει παράλληλα με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές ή κάποιες βαριές σελίδες στον browser, ώστε να απομονώσεις πότε στην κάνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ακριβώς με την επανεκκίνηση. Μπορεί ελλιπής μνήμη, ή κάποια εφαρμογή να κολλάει κτλ. Μην ξεχνάς ότι το κινητό δεν έχει ούτε 1GB ram και το έχεις με lollipop. Εμένα με την cm12.1 μου έκλεινε μόνο του το πληκτρολόγιο μερικές φορές (stopped), αλλά επανερχόταν μετά από 1 δευτερόλεπτο, όταν ξαναπατούσα τον κέρσορα μέσα π.χ. στο box που ήθελα να γράψω κάτι. Κάποια glitches δηλαδή υπάρχουν, αλλά είναι 1000 φορές προτιμότερα από το χωρίς έλεος λαγκάρισμα της μαμάς ρομ. Εν κατακλείδι, αν η επανεκκίνηση που αντιμετωπίζεις δεν είναι συχνή, δεν τρέχει και τίποτα. Προσπάθησε απλά να εντοπίσεις αν συμβαίνει παράλληλα με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές ή κάποιες βαριές σελίδες στον browser, ώστε να απομονώσεις πότε στην κάνει. Κατ'αρχάς, από τότε που έβαλα το cm12.1 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Αυτό με το πληκτρολόγιο μου το κάνει και μένα. Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι ότι κατά το rootάρισμα έκανα δύο φορές μία διαδικασία χωρίς να χρειάζεται (δεν θυμάμαι τώρα ποια ακριβώς) και επίσης διαπίστωσα ότι αρκετά data αρχεία φωτογραφίες κλπ τα έχει τρεις φορές περασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχω μόνο 2GB ελεύθερα στην RAM, τα Apps καταλαμβάνουν 2661ΜΒ, τα media 1969ΜΒ και System Data 4963MB. Η System Data καταλαμβάνει και σε σας τόσο πολύ χώρο; Μήπως εκεί βρίσκεται το πρόβλημα και προήλθε από κάποιο λάθος που έκανα κατά το Rootάρισμα; Τα Apps εν τω μεταξύ δεν με ρωτάει που να τα εγκαταστήσει, να επέλεγα πχ στην micro SD που είναι 32GB. Μάλλον θα με είχε ρωτήσει στην αρχή, στην πρώτη εφαρμογή και θα το έπιασε μετά ως default. Μήπως να το ξαναρουτάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ανησυχείς πολύ για το root. Δεν χρειάζεται. Η έλλειψη χώρου σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στο root. Το πολύ πολύ κατέβασε εφαρμογή τύπου Root Checker να σιγουρευτείς ότι το root δουλεύει και ξέχνα το. Όπως σου πρότεινα και την τελευταία φορά, κατέβασε το DiskUsage που είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος να εντοπίσεις τι καταλαμβάνει χώρο και πόσο. Έτσι θα εντοπίσεις εύκολα τι σου τρώει τόσο πολύ μνήμη (storage όχι ram). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ανησυχείς πολύ για το root. Δεν χρειάζεται. Η έλλειψη χώρου σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στο root. Το πολύ πολύ κατέβασε εφαρμογή τύπου Root Checker να σιγουρευτείς ότι το root δουλεύει και ξέχνα το. Όπως σου πρότεινα και την τελευταία φορά, κατέβασε το DiskUsage που είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος να εντοπίσεις τι καταλαμβάνει χώρο και πόσο. Έτσι θα εντοπίσεις εύκολα τι σου τρώει τόσο πολύ μνήμη (storage όχι ram). Με το DsikUsage το έκανα το scan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις πολλές περιπτώσεις με το ίδιο πρόβλημα σε διάφορες συσκευές και rom και με διαφορετική αιτία κάθε φορά. Ένα παράδειγμα: http://blog.digitalmonkey.net/2013/08/the-case-of-incredible-growing-android.html?m=1 Στην τελική μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις μόνος σου κόσκινο την εσωτερική μνήμη και να εντοπίσεις τα αρχεία ή τους φακέλους που τρώνε τον πολύ χώρο. Μπορείς να αντιγράψεις ολόκληρη την εσωτερική μνήμη στον υπολογιστή και να δεις αν συμφωνούν τα νούμερα με το diskusage. Αν συμφωνούν ελέγχεις τα μεγέθη των φακέλων και αυτός που είναι ύποπτα μεγάλος έχει και τα αρχεία που καταλαμβάνουν τον πολύ χώρο. Ή βάζεις να σου ταξινομήσει όλα τα αρχεία βάση μεγέθους με φθίνουσα σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω πρόβλημα με τις επαφές στο siii μου. Έκανα μπακ απ στον υπολογιστή με το kies για να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά όταν επανέφερα τις επαφές μου, μου έχασε περίπου 100 επαφές. Δοκίμασα πάλι να τις περάσω τπτ! Έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas1 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το μόνο που με ξενερώνει στο S3 είναι οτι δεν μπορώ να σβήσω τις υπάρχουσες εφαρμογές τις οποίες δεν χρησιμοποιώ καθόλου. προχθές συγκεκριμένα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού (μόνο που δεν ήταν τίποτα άλλο απο το να ενημερώσει 3 απο τις αυτές..) Προφανώς το κινητό που χρυσοπλήρωσα είναι ''ιδιοκτησία'' τις samsung και οχι δικό μου! Κύριοι τις samsung δεν γουστάρω να έχω άσχετες εφαρμογές στο κινητό μου..,αλλά τα παίρνετε χοντρά απο τις εταιρείες αυτών γιαυτό και τις βάζετε υποχρεωτικά και με το ζόρι. Και δεν θέλω να κάνω root την συσκευή μου επειδή εσείς είστε είστε απατεώνες και λωποδύτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthi1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπερα... μου εφεραν ενα s3 κ ενω στην αρχη δουλεψε καλα, μετα απο λιγες μερες αρχισε απο μονο του να ενεργοποιει κ να απενεργοποιει τη λειτουργια αυτοκινητου... ολη μερα, στο ασχετο κανει μπλινκ μπλινκ κ με τσατιζει... εκανα επαναφορα εργοστασιακων κ ενηνερωση λογισμικου κ συνεχιζει το ιδιο... τι ειναι αυτο κ πως γινεται να το διορθωσω??? Ειμαι ψιλοασχετη με το αθλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas1 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπερα... μου εφεραν ενα s3 κ ενω στην αρχη δουλεψε καλα, μετα απο λιγες μερες αρχισε απο μονο του να ενεργοποιει κ να απενεργοποιει τη λειτουργια αυτοκινητου... ολη μερα, στο ασχετο κανει μπλινκ μπλινκ κ με τσατιζει... εκανα επαναφορα εργοστασιακων κ ενηνερωση λογισμικου κ συνεχιζει το ιδιο... τι ειναι αυτο κ πως γινεται να το διορθωσω??? Ειμαι ψιλοασχετη με το αθλημα... Στο driving mode εννοείς? ποια έκδοση android έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthi1 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Στο driving mode εννοείς? ποια έκδοση android έχει? καλημερα. ναι αυτο μου βγαζει, αλλα στα Ελληνικα (:rolleyes: ) η εκδοση του android ειναι 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts