Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια σε recovery μου βγαζει το μηνυμα E://failed to mount EFS... invalid argument και εχει κολλησει το τηλεφωνο στο logo της samsung.

Το φλασαρα με odin σε στοκ 4.3 και παλι τα ιδια.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

:superman: SX1 RULES !!!

Ρε παιδια σε recovery μου βγαζει το μηνυμα E://failed to mount EFS... invalid argument και εχει κολλησει το τηλεφωνο στο logo της samsung.

Το φλασαρα με odin σε στοκ 4.3 και παλι τα ιδια.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δοκίμασε να μπεις recovery και να κάνεις factory reset και wipe cache..

Το κανα ηδη 5-6 φορες, φλασαρα και 3-4 φιρμγουερ με odin, ακομα και cosmote branded αλλα τπτ. Μενει στο logo.

Δοκίμασε να περάσεις αυτο με odin (το βάζεις στο bootloader).

Ακόμα και αν ανοίξει δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις ,και πρέπει να περάσεις τον efs ,αν βέβαια τον εχεις κάνει backup .

Samsung galaxy s21+

Ναι, το ειχω κανει και αυτο πριν 3-4 ωρες, ανοιξε τελικα αλλα εχει ενα ημιδιαφανες πλαισιο με κιτρινα γραμματα στο μεσο της οθονης τωρα.

Το τηλεφωνο ειναι φιλου που μου το εδωσε σημερα μπας και του το φτιαξω οποτε αμφιβαλλω αν θα εχει backup efs.

Καλως, ευχαριστω, τον ρωταω και βλεπουμε.

Edited by RAZIEL1799
:superman: SX1 RULES !!!

εχω ενα s3 που ειχα δωσει στη γυναικα μου. τωρα τον ιουλιο ληγει η εγγυηση του. ειναι γερμανικο unbranded, εχει την 4.4.2 πανω. δεν εχει θεματα με lag. καπου καπου μπορει να κανει ενα κλικ πιο αργο το ανοιγμα της συλλογης των φωτο (εχει και πραγμα μεσα φωτο βιντεακια κλπ) αν εχει ωρα να ανοιχτει, η καμμια φορα αν κανεις αλλαγη οθονης στον νοβα μπορει να κανει κατι σαν ψιλοκομπιασμα στην πρωτη αλλαγη, μετα αλλαζει αερα.

αξιξει να το ρουταρω? η διαδικασια ειναι ευκολη?

εχω ενα s3 που ειχα δωσει στη γυναικα μου. τωρα τον ιουλιο ληγει η εγγυηση του. ειναι γερμανικο unbranded, εχει την 4.4.2 πανω. δεν εχει θεματα με lag. καπου καπου μπορει να κανει ενα κλικ πιο αργο το ανοιγμα της συλλογης των φωτο (εχει και πραγμα μεσα φωτο βιντεακια κλπ) αν εχει ωρα να ανοιχτει, η καμμια φορα αν κανεις αλλαγη οθονης στον νοβα μπορει να κανει κατι σαν ψιλοκομπιασμα στην πρωτη αλλαγη, μετα αλλαζει αερα.

S3 με 4.4.2?

Έχω χάσει επεισόδια.

Μήπως είναι το Lte?

Αν θέλεις να το κάνεις root για να σβησεις λίγο από την σαβούρα της Samsung αξίζει και δεν είναι και τίποτα σε μερικά λεπτά με 2-3 κλικ από τον υπολογιστή

Nokia 8800 Scirocco

ειναι ευκολη,εχει οδηγιες στο τροποποιησεις του φορουμ.αργησα λιγο,αλλα για να εχει 4.4.2 μαλλον ειναι ρουταρισμενο.

:ninja:

S3 με 4.4.2?

Έχω χάσει επεισόδια.

Μήπως είναι το Lte?

Αν θέλεις να το κάνεις root για να σβησεις λίγο από την σαβούρα της Samsung αξίζει και δεν είναι και τίποτα σε μερικά λεπτά με 2-3 κλικ από τον υπολογιστή

σορρυ, την jellybean εχει πανω. δεν τοχω και τωρα μπροστα μου να το δω.

μπερδευτηκα με το νοτε πουχω εγω.

Παιδια καλησπερα μια βοηθεια που βρισκω τις εργοστασιακες ρυθμισεις?:(
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδια καλησπερα μια βοηθεια που βρισκω τις εργοστασιακες ρυθμισεις?:(

Τι εννοείς ?? την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ?

Αν ναι ,τότε ρυθμίσεις> λογαριασμοί > δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων .

Samsung galaxy s21+

Το SG3 μου το εχω αγορασει εδω και ενα χρονο περιπου. Τωρα τελευταια, βλεπω ευκρινεστατα burn in της αρχικης μου οθονης σε οθονες εφαρμογων ακομη και κομικς που διαβαζω. Δεν το λες ενοχλητικο, αλλα ειναι ευκρινες. Καλυπτεται απο εγγυηση? Ειχε καποιος παρομοιο θεμα? Η χρηση που κανω ειναι συνηθισμενη και φυσικα δεν αφηνω ανοιχτη την οθονη οποτε δε χρειαζεται... Ειναι τοσο ευπαθεις??

Το SG3 μου το εχω αγορασει εδω και ενα χρονο περιπου. Τωρα τελευταια, βλεπω ευκρινεστατα burn in της αρχικης μου οθονης σε οθονες εφαρμογων ακομη και κομικς που διαβαζω. Δεν το λες ενοχλητικο, αλλα ειναι ευκρινες. Καλυπτεται απο εγγυηση? Ειχε καποιος παρομοιο θεμα? Η χρηση που κανω ειναι συνηθισμενη και φυσικα δεν αφηνω ανοιχτη την οθονη οποτε δε χρειαζεται... Ειναι τοσο ευπαθεις??

Δεν γνωρίζω εάν καλυπτεται απο εγγύηση,αλλά κάνε ένα τηλ.. στην smartec θα σου λυθεί η απορία.

Φυσικά υπάρχει στο store κάποια εφαρμογή που μπορεί να διορθώσει το burn in της οθόνης.

Κάνε ένα κόπο μήπως και υπάρξει αποτέλεσμα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codefortravel.amoled_screen_burn_in

Δεν γνωρίζω εάν καλυπτεται απο εγγύηση,αλλά κάνε ένα τηλ.. στην smartec θα σου λυθεί η απορία.

Φυσικά υπάρχει στο store κάποια εφαρμογή που μπορεί να διορθώσει το burn in της οθόνης.

Κάνε ένα κόπο μήπως και υπάρξει αποτέλεσμα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codefortravel.amoled_screen_burn_in

Σ ευχαριστω φιλε μου. Ηδη εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο και δεν εχει κανει τιποτα παντως...

Καλησπέρα. Για κάποιο περίεργο λόγο είδα χθες το βράδυ ότι από το s3 μου είχαν διαγραφεί σχεδόν 100 (!!) φωτογραφίες. Γίνεται να τις επαναφέρω με κάποιο πρόγραμμα? Το κινητό είναι με android 4.3 και απ'ότι διαβάζω δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για USB mass storage που χρησιμοποιούν τα πιο πολλά προγράμματα... Αν κάποιος ξέρει ας δώσει μια βοήθεια :)

2 μέρες με την omega v58 και νομίζω ότι η official είχε καλύτερη αυτονομία.

Είχα σβήσει κάποια πράγματα.

Λίγο πιο γρήγορη όμως αισθάνομαι την omega

Nokia 8800 Scirocco

Εχω περάσει custom Rom αυτή την φορά aosp και αντιμετωπίζω όπως και στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα με το δίκτυο τηλεφωνίας.

Κοινώς η συσκευή δεν δέχεται σήμα και είναι κάτι που συμβαίνει μόνον όταν δοκιμάζω aosp Rom και σε όλες ανεξαρτήτως dev.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να λαμβάνω σήμα;

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι θέμα ρύθμισης ( ίσως με το APN ) αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω.

Εχω wind.

Edited by telmusic

Καλημέρα! Αϋπνίες σήμερα... :(

Να ρωτήσω κάτι λίγο χαζό;

Τελευταία ανησυχώ λίγο με τα περί υγείας..

Συνήθως το βράδυ αφήνω το κινητό σε airplane mode. Οπότε από το θέμα του σήματος δεν υπάρχει κάτι να ανησυχώ.

Πολλές φορές όμως ανοίγω το wifi.. Όσο είμαι σε πτήσης.

Υπάρχει κάτι ανησυχητικό με αυτό; (ξέρω πως το S3 έχει χαμηλό sar αλλά γιατί να με "χτυπάει" την νύχτα; )

Καλημέρα! Αϋπνίες σήμερα... :(

Να ρωτήσω κάτι λίγο χαζό;

Τελευταία ανησυχώ λίγο με τα περί υγείας..

Συνήθως το βράδυ αφήνω το κινητό σε airplane mode. Οπότε από το θέμα του σήματος δεν υπάρχει κάτι να ανησυχώ.

Πολλές φορές όμως ανοίγω το wifi.. Όσο είμαι σε πτήσης.

Υπάρχει κάτι ανησυχητικό με αυτό; (ξέρω πως το S3 έχει χαμηλό sar αλλά γιατί να με "χτυπάει" την νύχτα; )

Απο όσα γνωρίζω εχεις πρόβλημα μόνο στα 15 εκατοστά απο το κεφάλι. Απο εκεί και πάνω τα πράγματα γίνονται πολυ δυσανάλογα δηλαδή στο 1 μετρό μακριά μπορεί να εχεις μηδαμινή ακτινοβολία.

Ολα αυτά είναι για το δίκτυο κινητής.

Το wifi στην συσκευή δεν έχει ακτινοβολία γιατί απλά είναι δέκτης.

Ο πομπός δηλαδή το router δεν πρεπει να είναι κοντά σου.

Το wifi αν είναι αδύναμο στην συσκευή δεν γίνεται τίποτα αντιθέτως αν το δίκτυο κινητής είναι αδύναμο η συσκευή παράγει περισσότερη ακτινοβολία για να βρει σήμα

Nokia 8800 Scirocco

Απο όσα γνωρίζω εχεις πρόβλημα μόνο στα 15 εκατοστά απο το κεφάλι. Απο εκεί και πάνω τα πράγματα γίνονται πολυ δυσανάλογα δηλαδή στο 1 μετρό μακριά μπορεί να εχεις μηδαμινή ακτινοβολία.

Ολα αυτά είναι για το δίκτυο κινητής.

Το wifi στην συσκευή δεν έχει ακτινοβολία γιατί απλά είναι δέκτης.

Ο πομπός δηλαδή το router δεν πρεπει να είναι κοντά σου.

Το wifi αν είναι αδύναμο στην συσκευή δεν γίνεται τίποτα αντιθέτως αν το δίκτυο κινητής είναι αδύναμο η συσκευή παράγει περισσότερη ακτινοβολία για να βρει σήμα

Κάνεις λάθος στο θέμα του wifi.

Προφανώς είναι πομποδέκτης, αφού υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία.

Τώρα για το κατά πόσο όλα αυτά είναι επιβλαβή, δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Μας έχουν γίνει όμως αναγκαία και έχει ο θεός....

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες :)

Ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα αυτά δεν νομίζω πως μπορούμε σίγουρα να βρούμε μιας και είναι καινούρια..

Ας είμαστε όσο μπορούμε πιο προσεκτικοί λοιπόν. (πόσο μάλλον εμείς οι πιο μικροί που μπήκαμε από νωρίς στην τεχνολογία)

Λοιπον η ακτινοβολια ειναι αντιστροφως αναλογη της αποστασης.. Αρα οσο πιο μακρυα τοσο καλυτερα.. τωρα το wifi ειναι ασυρματη ακτινοβολια...Οπως και ενα ασυρματο τηλεφωνο.. Δν νομιζω να επηρεαζει τοσο. Η ηλεκτρομαγνιτικη ξερω οτι ειναι επικίνδυνη.. Το θεμα ειναι οτι δεχομαστε τοση ακτινοβολια απο τα πανταα που απλα το wifi ειναι το μικροτερο... (σαν β. ακτινολογου που σπουδασαμε) χαχαχαχαχα

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Παιδία καλησπέρα..έχω βαλει στο κινητο διάφορες rom omega - archidroid (samsung based και 4.4) - cm11 - cm10 όλες με τον γνωστό τρόπο με ClockworkMod Recovery και μετά install from zip. Έχω βάλει και boeffla kernel με τον ίδιο τρόπο. Έβαλα κάποια στιγμή το προγραμματάκι Triangle Away και είχε στο counter 9. Είναι λογικό αυτό? Ρωτάω γιατί μου είχαν πει από εδώ από το forum ότι με τον παραπανω τρόπο δεν γράφει o counter και πως ούτε με την διαδικασία εγκατάστασης rom μέσω odin
1+ Never Settle