Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι με stock είμαι. Μπορεί να το κάνει μόνο εάν είναι ''βαρύ'' παιχνίδι.

Άλλα δεν πήρα ακριβό κινητό για να παίζω tetris.Στο subway surfers π.χ. το κάνει πάντα.

Εχω την εντυπωση οτι εξαρταται και απο το παιχνιδι.....καποια το κανουν και καποια οχι....

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ φοβάμαι οτι πρέπει να το πας για σερβις. Και εμένα μου τα έκανε αυτά το πήγα smartec και μου άλαξαν πλακέτα.

Ρε παιδιά τελείως ξαφνικά εδώ και 4 ημέρες το κινητό παγώνει στα καλά καθούμενα και πρέπει να κάνω restart κρατώντας πατημένο το power button. Αυτό γίνεται 4-5 φορές την ημέρα και μπορεί να γίνει και απανωτά 2-3 φορές μέσα σε 10 λεπτά. Προσπαθώντας να θυμηθώ αν έκανα κάποιες αλλαγές στο κινητό πριν την εμφάνιση του προβλήματος, το μόνο που μου έρχεται είναι η ενημέρωση του facebook και του talkback. Τα πάγωσα με Titanium αλλά ξανά τα ίδια. Φοράω XXELLA με stock kernel. Αν έχετε καμία ιδέα ευπρόσδεκτη.

Πολύ φοβάμαι οτι πρέπει να το πας για σερβις. Και εμένα μου τα έκανε αυτά το πήγα smartec και μου άλαξαν πλακέτα.

Σε ένα πολύκατάστημα που είδα 3 S3 (μπλε, ασπρο,κοκκινο σαν τη γαλλική σημαία!) είδα και 3 διαφορετικές ποιότητες (φωτεινότητα αλλά και καθαρότητα) στις οθόνες.

Το τσέκαρα και η φωτεινότητα ήταν στο μέγιστο και η εξοικονόμηση ενέργειας κλειστή και στα 3.

Τι συμβαίνει; υπάρχουν διαφορές από S3 σε S3;

Μήπως φθίνει με τον χρόνο; (το κόκκινο που φαινόταν λιγότερο μεταχειρισμένο είχε την καλύτερη εικόνα. Ένα μπλε φθαρμένο πολύ μα πολύ χειρότερη).

Τις επαφες, σε περιπτωση που εχεις κρατησει backup του iphone στον υπολογιστη σου, αν βαλεις την εφαρμογη kies στο pc και συνδεσεις το s3, μπορεις να τις μεταφερεις στο κινητο σου... οπως κ ημερολογια κ φωτογραφιες... εχει επιλογη να κανει μεταφορα backup απο αλλες εταιριες... οσων αφορα την μεταφορα αρχειων, μπορεις με εναν file explorer να μεταφερεις ο,τι θες οπου θελεις εσυ, ειναι πολυ ευκολο... οπως στο pc...

Φίλε μου θα σου ήταν εύκολο να πεις πως μπορούμε να επαναφέρουμε το backup απο το itunes στο galaxy s3, μέσω του Kies; το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Όταν πηγα στο συγχρονισμό, μου έλεγε μόνο μεσω, google, yahoo κλπ, αλλα τιποτα για το iTunes ;)

Έχει κανείς πρόβλημα με το bluetooth;

Κάθε μια δυο μέρες μου κολλάει το handsfree και δεν συνδέεται με το κινητό!

Θέλει επανεκκίνηση για να το ξαναδεί..

Μάλλον δε φταίει το handsfree γιατί το έχω δοκιμάσει με δύο που έχω και το κάνει και στα δύο ( ένα plantronics και ένα sony erricson).

Ρε παιδιά τελείως ξαφνικά εδώ και 4 ημέρες το κινητό παγώνει στα καλά καθούμενα και πρέπει να κάνω restart κρατώντας πατημένο το power button. Αυτό γίνεται 4-5 φορές την ημέρα και μπορεί να γίνει και απανωτά 2-3 φορές μέσα σε 10 λεπτά. Προσπαθώντας να θυμηθώ αν έκανα κάποιες αλλαγές στο κινητό πριν την εμφάνιση του προβλήματος, το μόνο που μου έρχεται είναι η ενημέρωση του facebook και του talkback. Τα πάγωσα με Titanium αλλά ξανά τα ίδια. Φοράω XXELLA με stock kernel. Αν έχετε καμία ιδέα ευπρόσδεκτη.

Κανε ένα factory reset ,περνώντας μόνο τις απαραίτητες εφαρμογές .και αν συνεχίσει το πας για service .

Samsung galaxy s21+

Φίλε μου θα σου ήταν εύκολο να πεις πως μπορούμε να επαναφέρουμε το backup απο το itunes στο galaxy s3, μέσω του Kies; το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Όταν πηγα στο συγχρονισμό, μου έλεγε μόνο μεσω, google, yahoo κλπ, αλλα τιποτα για το iTunes ;)

Σου απαντησε ο φιλος πιο πανω, τωρα καταφερα να μπω απο χτες κ με προλαβανε... :D

Όχι με stock είμαι. Μπορεί να το κάνει μόνο εάν είναι ''βαρύ'' παιχνίδι.

Άλλα δεν πήρα ακριβό κινητό για να παίζω tetris.Στο subway surfers π.χ. το κάνει πάντα.

Τοσο καιρο δηλαδη με το iphone που ουτε σελιδα στο ιντερνετ δεν φορτωνει αν κανεις scroll, παρα μονο αν δεν κανεις τιποτα απολυτως παραλληλα κ περιμενεις, δεν θεωρειται ακριβο κινητο?? Αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω ειναι λογικα, αναλογως το παιχνιδι... καποια αν τα κανεις pause μετα απο λιγα λεπτα διακοπτονται, καποια οχι...

γεια σας και απο μενα,το εχω το κινητο μια βδομαδα και του εχω κανει 4 φορτισεις!το αφηνω και πεφτει στο 15% το κλεινω και το φορτιζω μεχρι να αναψει το πρασινο!βεβαια την πρωτη φορα εκανα την πατατα και δεν το φορτισα πολλες ωρες μολις αναψε πρασινο το ανοιξα!ειναι νωρις ακομα για να στρωσει η καπως ετσι θα δουλευει?ρουφιεται ευκολα η ατιμη,αν ειναι ετσι να παρω την 3000Mah samsung kit!ευχαριστω!!!

Αντιμετωπιζεται δηλαδή ένα πρόβλημα του κινητού συγκρίνοντας του με το Iphone... Η ουσία είναι και το έχουν παραδεχτεί όλοι οι ειδικοί ότι το κινητό μας έχει απαράδεκτη διαχείριση μνήμης και κατά συνέπεια multitasking.

Σε ένα πολύκατάστημα που είδα 3 S3 (μπλε, ασπρο,κοκκινο σαν τη γαλλική σημαία!) είδα και 3 διαφορετικές ποιότητες (φωτεινότητα αλλά και καθαρότητα) στις οθόνες.

Το τσέκαρα και η φωτεινότητα ήταν στο μέγιστο και η εξοικονόμηση ενέργειας κλειστή και στα 3.

Μήπως φθίνει με τον χρόνο; (το κόκκινο που φαινόταν λιγότερο μεταχειρισμένο είχε την καλύτερη εικόνα. Ένα μπλε φθαρμένο πολύ μα πολύ χειρότερη).

Νομίζω η AMOLED φθίνουν με τον καιρό. Χάνουν την φωτεινότητα τους.

Του S2 (plus τι λέγανε; ) σίγουρα.

Μάλλον χαλάει σιγά-σιγά και του Σ3.

Έχει κανείς πρόβλημα με το bluetooth;

Κάθε μια δυο μέρες μου κολλάει το handsfree και δεν συνδέεται με το κινητό!

Θέλει επανεκκίνηση για να το ξαναδεί..

Μάλλον δε φταίει το handsfree γιατί το έχω δοκιμάσει με δύο που έχω και το κάνει και στα δύο ( ένα plantronics και ένα sony erricson).

έμενα μου παρουσιάζει ένα άλλο πρόβλημα. εκεί που μιλάω όλα ωραία και καλά με το μπλουτουθ, σταματάει και ακούγεται από το ακουστικό.. μου το έχει κάνει και με τα δυο μπλουτουθ που είχα το πρώτο της samsung και το δεύτερο τώρα της sony.. ξέρει κανένας τίποτα για τα θέματα μας?

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Μαλλον απλα στο ενα ειχαν αλλαξει τις ρυθμισεις φωτεινοτητας απο dynamic se movie? Δεν μου κανει λογικη να εχει ξεθωριασει!

Αντιμετωπιζεται δηλαδή ένα πρόβλημα του κινητού συγκρίνοντας του με το Iphone... Η ουσία είναι και το έχουν παραδεχτεί όλοι οι ειδικοί ότι το κινητό μας έχει απαράδεκτη διαχείριση μνήμης και κατά συνέπεια multitasking.

Συμφωνώ.

To s3 με το iphone κατ εμέ δεν συγκρίνεται έτσι και αλλιώς. Way behind το μήλο.

Το θέμα είναι ότι τα Nokia που είχα πραγματικά ήταν multitasking με ram 256 mb.

Εφόσον το s3 μπορεί να κάνει αυτό:

το ότι κλείνει εφαρμογές μόνο του είναι προφανώς θέμα διαχείρισης μνήμης και θα έπρεπε να το διορθώσουν.

Άσχετο:αν είχε καλύτερη διαχείριση μνημης,ξυπνητήρι που χτυπά κλειστό και ηχογράφηση συνομιλίας χωρίς root θα ήταν το απόλυτο τηλέφωνο....

καλησπερα!Εχω 2 προβληματα:

1) εβαλα στο κινητο μια memory stick με καποια τραγουδακια... ομως αυτα μου βγαινουν στα σουαχιλι (!) τι πρεπει να κανω ωστε να μου βγαινουν ολες οι πληροφοριες ( καλλιτεχνης, αλμπουμ και τα σχετικα) των τραγουδιων...??? οι πληροφοριες ειναι στα ελληνικα...

2) μολις ειδα δεν ξερω εγω για καποιο λογο ομως, στα μυνηματα οταν παω να γραψω ελληνικα, δεν μπορω να γραψω με μικρα, γραφω ΜΟΝΟ με κεφαλαια... στα αγγλικα δεν συμβαινει το ιδιο... τι παιζει??? δεν τα μπορω τα κεφαλαια.....

Γεια σας παιδιά. Εχω το galaxy περίπου 3 μήνες και έχω παρατηρήσει ότι σε γκρι φόντο κυρίως στην οθόνη φαίνονται κάθετες γραμμές και σκέφτομαι να το πάω για αλλαγή οθόνης. Αξίζει η διαδικασία η να το αφήσω έτσι. Αν μου αλλάξουν οθόνη θα ειναι εντός εγγύησης δωρεάν; Η καινουρια θα ειναι Οκ η παίζει να έχει και αυτή θεματακια; Επίσης έχω την εντυπώση ότι έχει yellow issue ειδικά σε φως ημέρας σε συννεφιά φαίνεται κατακιτρινη όταν πχ χρησιμοποιείς τον browser. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για τις συμβουλές που δίνετε.

Παιδιά μόλις μου ανανεώθηκε το play store ενώ ήμουν μέσα στο παλιό βγαινω για λίγο ξαναμπαίνω και τσουπ να το καινούργιο.... πως μπήκε δεν κατάλαβα ούτε κατέβασμα έκανα ούτε setup τίποτα απλά άλλαξε στα μπαμ

Παιδιά καλημερα θέλω να δώσω το τηλέφωνο και θέλω να το κάνω όπως το πήρα χωρίς να εχει τίποτα μέσα και προπάντων χωρίς φωτο επαφές λογαριασμούς κλπ πως γίνεται αυτο ; Ευχαριστω

Παιδιά καλημερα θέλω να δώσω το τηλέφωνο και θέλω να το κάνω όπως το πήρα χωρίς να εχει τίποτα μέσα και προπάντων χωρίς φωτο επαφές λογαριασμούς κλπ πως γίνεται αυτο ; Ευχαριστω

με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

έμενα μου παρουσιάζει ένα άλλο πρόβλημα. εκεί που μιλάω όλα ωραία και καλά με το μπλουτουθ, σταματάει και ακούγεται από το ακουστικό.. μου το έχει κάνει και με τα δυο μπλουτουθ που είχα το πρώτο της samsung και το δεύτερο τώρα της sony.. ξέρει κανένας τίποτα για τα θέματα μας?

Ναι και αυτό μου το κάνει ώρες ώρες!! και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το bluetooth του κινητού για να συνδεθεί.. σπαστικό και το κάνει απροειδοποίητα στη διάρκεια της κλήσης οπότε δεν μπορείς να το προβλέψεις από πριν..

Το κινητό είναι απείραχτο χωρίς root και με όλες τις επίσημες αναβαθμίσεις!

Καλά μόνο εμείς το έχουμε το πρόβλημα;;

Σε πολλούς το κάνει όπως και σε μένα. Παρατήρησα ότι έχει να κάνει με το Wi-Fi καθώς και με το viber.

Είμαι έτοιμος να πάρω και εγώ το S3.. :happy:

Να ρωτήσω.. Λέω να το πάρω ή από Kaizershop ή από Alfa Mobiles.. Εντάξει το πρώτο το γνωρίζω και διαβάζω πολύ καλές κριτικές.. από το δεύτερο, έχει κάνει κάποιος αγορές να μου πει τη γνώμη του?