dskopa Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) σημερα παρελαβα καινουργια συσκευη. ολα σφραγισμενα κανονικα. απο samsung ειπαν οτι ειναι γαλλικο. το θεμα ειναι οτι μολις το ανοιξα το κιν ηταν σεταρισμενο... δηλαδη κατευθειαν αρχικη οθονη ... στα αγγλικα . εκανα επαναφοεα ρθυθμισεων και βγηκαν τα αρχικα βηματα οπως επρεπε και στα γαλλικα . στο dropbox ενω ειναι καινουργια συσκευη δεν μου εδωσε τα 48gb.ξερω τι να κανω αφου στο προηγουμενο τα πηρα κανονικα... παιζει να ειναι ξαναενεργοποιιμενη συσκευη? και αν ναι πως το καταλαβαινω... ????? σας διχνω και τις φωτο απο τα κουτια για να δειτε την διαφορα και ποσοι απο εσας εχουν ποιο αυτοκολητο... αριθμοι ιμει κτλπ ειναι σβησμενοι για ευνοητους λογους [ ευχαριστω στο τσακαλι που μου το ειπε :):):) ] περιμενω απαντησεις...... Edited March 12, 2013 by dskopa Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλημερα παιδες θα κανω μια αστεια ερωτηση :p ..μπορειτε να μου πειτε πως κανω snooze στο κινητο;;;:rolleyes: πρεπει πρωτα να ρυθμίσεις στο ξυπνητήρι να έχει το snooze, πάτα περισσότερα όταν ρυθμίζεις την ώρα και έχει επιλογή αναβολή που λέει πόσες φορες μπορείς να το snoozareis και άλλα τέτοια. εμένα από τις φωνητικές εντολές πάντως μόνο το snooze δεν καταλαβαίνει η μπουρδα!!! και αντε να το ψαχνω κοιμισμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 τι αποψη εχετε για screen protector? ειχε σημεραη η οθονη μου μια απροσμενη επισκεψη με το τηλεχηριστιριο απο το τηλεκατευθηνομενο αμαξακι! πηγε η ψυχη μου στην κουλουρι! (αν θελετε να κανετε crash test δεν υπαρχη καλυτερο απο το ανηψακι σας-μωρο σας) ειναι εγγυηση! :D πλεον τα screen protector ειναι πολυ ποιοτικα και οχι μπακαλοχαρτα. σιγουρα δεν εχεις την ιδια αισθηση αλλα 500+ εδωσες για το κινητο πιστευω μια θηκη κι ενα protector ειναι μαστ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 flash player εχει μονο ο στοκ κ ο firefox , οπερα κ dolphin κ crhome οχι με 4.1.2 εσυ φιλε θα εχεις παλια ρομ μη γραφουμε οτι μας γουσταρει εντελως φιλικα αλλωστε ο dolphin το γραφει στη εγκατασταση οτι δεν παιζει flash ktl... 4.1.2 εχω Εμενα μου παιζει μια χαρα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Προσπαθώ μέρες να βρω τι φταίει αλλά δεν μπορώ οπότε είπα να το γράψω εδώ για βοήθεια. Μου εμφανίζει συνέχεια ως αδιάβαστα email περασμένων ημερών που φυσικά τα έχω διαβάσει. Μου το κάνει συνέχεια. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις των email στο πρόγραμμα αλλά τίποτα. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 σημερα παρελαβα καινουργια συσκευη. ολα σφραγισμενα κανονικα. απο samsung ειπαν οτι ειναι γαλλικο. το θεμα ειναι οτι μολις το ανοιξα το κιν ηταν σεταρισμενο... δηλαδη κατευθειαν αρχικη οθονη ... στα αγγλικα . εκανα επαναφοεα ρθυθμισεων και βγηκαν τα αρχικα βηματα οπως επρεπε και στα γαλλικα . στο dropbox ενω ειναι καινουργια συσκευη δεν μου εδωσε τα 48gb.ξερω τι να κανω αφου στο προηγουμενο τα πηρα κανονικα... παιζει να ειναι ξαναενεργοποιιμενη συσκευη? και αν ναι πως το καταλαβαινω... ????? σας διχνω και τις φωτο απο τα κουτια για να δειτε την διαφορα και ποσοι απο εσας εχουν ποιο αυτοκολητο... αριθμοι ιμει κτλπ ειναι σβησμενοι για ευνοητους λογους [ ευχαριστω στο τσακαλι που μου το ειπε :):):) ] περιμενω απαντησεις...... φιλε μου αν σε ενδιαφερει κ εμενα γαλλικο ειναι κ αν το θυμηθω αυριο μεθαυριο θα σου βαλω φωτος πως το πηρα.εμενα οι φωτογραφιες που μας εβαλες με ανησυχησαν λιγο.... Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 γιαυτο τις ανεβασα για να δουμε τι γινεται... αυριο θα παρω στα κεντρικα αν μπορουν να μου πουνε ποτε εγινε η πρωτη ενεργοποιηση της συσκευης. αν δεν μου πουνε ΧΘΕΣ θα εχουμε πολυ γελιο.... Α] το καταστημα την εκανε και μου εδωσε παλιο η Β ] η sam τα ξαναφτιαχνει και τα βγαζει παλι. με το Β θα μπορουσα να δικαιολογισω και το φιλο ποιο πανω που δεν πηρε τα 48gb .... ΚΟΙΤΑΞΤΕ λιγο τα κουτιας ρε παιδια να βγαλουμε καμια ακρη..... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά αν έχει πάρει κάποιος τα GB από dropbox δεν σημαινει οτι θα τα πάρει ξανά. Κι εγώ πήρα πάλι S3 (εμ, βασικά για 4η φορά lol) αλλά δεν πήρα τίποτα από dropbox όπως ήταν φυσικό.. Ούτε από note2 πήρα κάτι, μόνο από το One s της γυναίκας και έχω φτάσει αισίως περίπου τα 75GB (φυσικά και δεν το ξέρει :p) Τώρα γιατί το τηλέφωνο ήταν στημένο κανονικά αυτό είναι όντως περίεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 αν ειναι ετσι παω πασο... δηλαδη ολα ηταν καινουργια και δεν πηρες αλλα gb? και αυτους τι τους νιαζει...? καινουργια συσκευη δεν πηρα? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 αν ειναι ετσι παω πασο... δηλαδη ολα ηταν καινουργια και δεν πηρες αλλα gb? και αυτους τι τους νιαζει...? καινουργια συσκευη δεν πηρα? Όχι δεν παίρνεις κι άλλο αποθηκευτικό χώρο αν το έχεις πάρει ήδη από κάποια συσκευή ίδια φαντάζομαι (τα τρία ήταν καινούργια ναι) .. Σίγουρα θα αναφέρεται στα ψιλά γράμματα αν το ψάξουμε :) Επίσης τώρα που το θυμάμαι τα πρώτα GB τα είχα πάρει μέσω hack από το xda όταν ακόμα ήμουν στο note1 και κάποιος το είχε κάνει port από το S3 στο xda, δηλαδή από 4 νέες συσκευές (τρία s3 και note2) δεν πήρα ούτε kb!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 πως??????? Aν εχεις κανει root ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1933179 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ναι αλλα στο dolphin δνε μου λειτουργει..Μονο με στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 dolphin browser Flash υποστηριζει μονο ο στοκ browser! flash player εχει μονο ο στοκ κ ο firefox , οπερα κ dolphin κ crhome οχι με 4.1.2 εσυ φιλε θα εχεις παλια ρομ μη γραφουμε οτι μας γουσταρει εντελως φιλικα αλλωστε ο dolphin το γραφει στη εγκατασταση οτι δεν παιζει flash ktl... δεν εχω κανει κατι παραξενο. Απλα ειχα τον dolphin και εβαλα το flash απο εδω http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Flash Player for Android 4.0 archives •Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.48) Δοκιμασε να βαλεις και το jet. Ειναι add on του dolphin Παιδιά και ο boat browser εχει φλας πλαιηερ ειναι πολυ καλος και μάλιστα με το σημερινό update μπαίνει και στα πολλαπλά παράθυρα !!! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Συνδέω τον αντάπτορα mhl to hdmi με τηλεόραση και όλα καλά.Αλλά γιατί δεν φορτίζει το κινητό ταυτόχρονα αφού είναι συνδεδεμένος και ο φορτιστής στον αντάπτορα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Μπορούμε να αλλάξουμε το Firmware χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό?????? Δηλαδή να το έχουμε στν κάρτα μνήμης και να κάνουμε την εγκατάσταση από εκεί...... Μπορούμε να αλλάξουμε το Firmware χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό?????? Δηλαδή να το έχουμε στν κάρτα μνήμης και να κάνουμε την εγκατάσταση από εκεί...... Edited March 13, 2013 by m7ixalis Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ξερει κανεις τη σημαινει το ανθρωπακι πεσμενο κατω και με ενα κοκκινο τριγωνο να βγαινει απο ενα πορτακι μπροστα του απο recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μπορούμε να αλλάξουμε το Firmware χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό?????? Δηλαδή να το έχουμε στν κάρτα μνήμης και να κάνουμε την εγκατάσταση από εκεί...... Χρειάζεται root. Έλεγξε την εφαρμογή mobile odin και mobile odin pro. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλημερα παιδες.μπορει να μου πει καποιος τα βηματα ωστε να παρω τον χωρο του dropbox?το εχω αμελησει τοσο καιρο και δεν το εχω κανει.:) Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλημερα παιδες.μπορει να μου πει καποιος τα βηματα ωστε να παρω τον χωρο του dropbox?το εχω αμελησει τοσο καιρο και δεν το εχω κανει.:) Διάβασε το FAQ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ναι αλλα στο dolphin δνε μου λειτουργει..Μονο με στοκ οριστε και η αποδειξη γιατι καποιοι ειναι απιστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 οριστε και η αποδειξη γιατι καποιοι ειναι απιστοι. Ποια εκδοση τρεχεις; ics ή jelly bean; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_to_update_the_galaxy_s_iii_better_screen_and_battery-news-5686.php Λοιπον με το S4 να ερχεται γρηγοροτερα απ οτι αναμενοταν και αυτη την ειδηση, δηλωνω προσωπικα πως σιχαθηκα τη samsung. Νιωθω σαν να εκανα καποιο λαθος που πηρα το S3, το οποιο εν τελει θα μπορουσε να εχει καλυτερη οθονη (αυτη ας πουμε με ικανοποιει, πλην του λευκου της) και μπαταρια (αυτη δε με ικανοποιει καθολου). Με αλλα λογια, αισχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ποια εκδοση τρεχεις; ics ή jelly bean; Το ανεφερα και πιο πριν 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_to_update_the_galaxy_s_iii_better_screen_and_battery-news-5686.php Λοιπον με το S4 να ερχεται γρηγοροτερα απ οτι αναμενοταν και αυτη την ειδηση, δηλωνω προσωπικα πως σιχαθηκα τη samsung. Νιωθω σαν να εκανα καποιο λαθος που πηρα το S3, το οποιο εν τελει θα μπορουσε να εχει καλυτερη οθονη (αυτη ας πουμε με ικανοποιει, πλην του λευκου της) και μπαταρια (αυτη δε με ικανοποιει καθολου). Με αλλα λογια, αισχος. Δεν συμφωνώ. Η μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό τα πάει πολύ καλά. Η οθόνη και αυτή το ίδιο, με μόνο πρόβλημα την φωτεινότητα που έχει στον ήλιο. Το φαουλ της Samsung κατ εμε, είναι ο σχεδιασμός (ποιότητα υλικών +design) και κάποια μικρό λαθάκια σε θέμα software. Το s4 αν είναι αυτό που φημολογείται, δεν νομίζω να πετύχει. Εγω προσωπικά κλεινω προς το Ζ. Ολα αυτα ειναι off topic όμως και καλύτερα να τελείωνε εδώ η συζήτηση :rolleyes: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_to_update_the_galaxy_s_iii_better_screen_and_battery-news-5686.php Λοιπον με το S4 να ερχεται γρηγοροτερα απ οτι αναμενοταν και αυτη την ειδηση, δηλωνω προσωπικα πως σιχαθηκα τη samsung. Νιωθω σαν να εκανα καποιο λαθος που πηρα το S3, το οποιο εν τελει θα μπορουσε να εχει καλυτερη οθονη (αυτη ας πουμε με ικανοποιει, πλην του λευκου της) και μπαταρια (αυτη δε με ικανοποιει καθολου). Με αλλα λογια, αισχος. δεν ειναι λαθος τις σαμσουνγκ παντος αυτο που λες οτι βγαζει κανουρια συσκευή γρηγορα ολοι πανω στον χρονο ανανεώνουν είτε λεγετε apple ειτε htc sony κτλ.τη περιμενες δηλαδη να βγαλει το s4 μετα απο 2 χρονια απο την κυκλοφορια του s3?θα έμενε πολυ πισω. εγω με το s3 ειμαι πολυ ικανοποιημενος το τηλ ειναι κατι παραπανω απο αυτο που περιμενα ...το προηγούμενο μου ηταν το iphone5 .αυτο που λες με την οθονη οντως υπαρχει ενα προβλημα στον ηλιο αλλα το ηξερα απο πριν και δεν με ενοχλεί. Edited March 13, 2013 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts