michalis_ts Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και διαβάζω το forum αρκετά χρόνια. Αφορμή είναι το γεγονός ότι το S3 που αγόρασα προς τα Χριστούγεννα αργεί πολύ να φορτιστεί. Ακόμα και με 10 ώρες στην πρίζα δεν ολοκληρώνεται η φόρτιση! Μου το έχει εμφανίσει περίπου 1 μήνα τώρα, πριν περάσω την τελευταία επίσημη ενημέρωση. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Αν όχι τι με συμβουλεύετε να κάνω; Δε θέλω να το πάω σε κάποιο σέρβις όπου θα το κρατήσουν για εβδομάδες; Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και διαβάζω το forum αρκετά χρόνια. Αφορμή είναι το γεγονός ότι το S3 που αγόρασα προς τα Χριστούγεννα αργεί πολύ να φορτιστεί. Ακόμα και με 10 ώρες στην πρίζα δεν ολοκληρώνεται η φόρτιση! Μου το έχει εμφανίσει περίπου 1 μήνα τώρα, πριν περάσω την τελευταία επίσημη ενημέρωση. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Αν όχι τι με συμβουλεύετε να κάνω; Δε θέλω να το πάω σε κάποιο σέρβις όπου θα το κρατήσουν για εβδομάδες; Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση. Καλημέρα . Δοκίμασες με κάποιο άλλο καλώδιο ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) καταλαβα..κανεις δε ξερει να βοηθησει.. ρε παιδια υπαρχει καποιο σοβαρο site γενικα για την samsung? πχ. οπως το iphone hellas.. να μπορεσω να μαθω μερικα πραγματα για τη συσκευη που αγορασα κ να μπορεσω να αντεπεξελθω.αν ξερει καποιος ας μου πει.ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα Edited March 3, 2013 by m7ixalis Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καταλαβα..κανεις δε ξερει να βοηθησει.. ρε παιδια υπαρχει καποιο σοβαρο site γενικα για την samsung? πχ. οπως το iphone hellas.. να μπορεσω να μαθω μερικα πραγματα για τη συσκευη που αγορασα κ να μπορεσω να αντεπεξελθω.αν ξερει καποιος ας μου πει.ευχαριστω Διάβασε το FAQ προσεκτικά και θα σου λυθούν αρκετές απορίες . Επίσης δες και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καταλαβα..κανεις δε ξερει να βοηθησει.. ρε παιδια υπαρχει καποιο σοβαρο site γενικα για την samsung? πχ. οπως το iphone hellas.. να μπορεσω να μαθω μερικα πραγματα για τη συσκευη που αγορασα κ να μπορεσω να αντεπεξελθω.αν ξερει καποιος ας μου πει.ευχαριστω καλημερα για αρχη ξεκινα να διαβαζεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 και μετα οτι χρειαστεις εδω ειμαστε..... :-) edit: με προλαβε ο μιχαλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλησπέρα σε όλους.. από χθες-προχθές μου έχει κάνει δυο φορές το εξής! ενώ μιλάω στο τηλέφωνο μου έρχεται κάποιο μήνυμα (κανονικό μήνυμα sms) και μου βγάζει popup του viber (!) με περιγραφή του μηνύματος! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? δεν έκανα απολύτως καμία ρύθμιση στο viber! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλησπέρα σε όλους.. από χθες-προχθές μου έχει κάνει δυο φορές το εξής! ενώ μιλάω στο τηλέφωνο μου έρχεται κάποιο μήνυμα (κανονικό μήνυμα sms) και μου βγάζει popup του viber (!) με περιγραφή του μηνύματος! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? δεν έκανα απολύτως καμία ρύθμιση στο viber! μηπως φιλε αυτος που στο εστειλε μπηκε μεσω viber και σου εστειλε μηνυμα κανονικο και οχι free??γιατι μολις πατας μια επαφη στο viber σου βγαζει να επιλεξεις η free η κανονικη κληση η μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 μηπως φιλε αυτος που στο εστειλε μπηκε μεσω viber και σου εστειλε μηνυμα κανονικο και οχι free??γιατι μολις πατας μια επαφη στο viber σου βγαζει να επιλεξεις η free η κανονικη κληση η μηνυμα... παίζει αυτό??? είχα την εντύπωση ότι μέσω viber στέλνεις μόνο free... θα ρωτήσω να δω πως μου το έστειλαν! σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλησπέρα σε όλους.. από χθες-προχθές μου έχει κάνει δυο φορές το εξής! ενώ μιλάω στο τηλέφωνο μου έρχεται κάποιο μήνυμα (κανονικό μήνυμα sms) και μου βγάζει popup του viber (!) με περιγραφή του μηνύματος! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? δεν έκανα απολύτως καμία ρύθμιση στο viber! Στα settings του viber έχει επιλογή νς δέχεται τα μηνύματα σου αυτό. Απενεργοποίησε το. Μου το έκανε και εμένα και ας το είχα απενεργοποιημενο βέβαια Γενικά το viber είναι από τις πθο κακογραμμενες και με ασχημο interface εφαρμογες. Πρόσφατα το διεγραψα γιατί η τελευταία έκδοση εκανε τρελο battery drain όπως και σε πολλούς άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω...το nfc τι είναι??αξίζει το κινητό για τα λεφτά του??από ram πως πάει??δηλαδή με launcher Facebook watsup viber και λοιπές εφαρμογές να δουλεύουν πόση ελεύθερη έχετε??είχε κανένας θέμα με τη ram?γενικά κανένα μείον?φωτιστε με εάν είναι εύκολο γτ σκέφτομαι να τ πάρω...ευχαριστώ εγω εχω περιπου 150 mb ελευθερα απο τα 832 mb που εχει διαθεσιμα η συσκευη και δεν εχω ανοιξει καμια εφαρμογη.. Τα αρνητικα του κινητου για μενα παντα ειναι οτι καποιες --οχι ολες-- εφαρμογες ενω τις εχω ανοιχτες στο background οταν την ανοιγω δεν συνεχιζουν απο εκει που σταματησα αλλα μου τις τρεχει απο την αρχη με αποτελεσμα ...σαν να μην τις ειχα background...:s Kαι επισης αργει αρκετα να ανοιξει ο dialer,contacts,mesaging,μπορεις βεβαια να κατεβασεις αλλες εφαρμογες και να τις αντικαταστησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Στα settings του viber έχει επιλογή νς δέχεται τα μηνύματα σου αυτό. Απενεργοποίησε το. Μου το έκανε και εμένα και ας το είχα απενεργοποιημενο βέβαια Γενικά το viber είναι από τις πθο κακογραμμενες και με ασχημο interface εφαρμογες. Πρόσφατα το διεγραψα γιατί η τελευταία έκδοση εκανε τρελο battery drain όπως και σε πολλούς άλλους. εννοείς το να εμφανίζει popups? το απενεργοποίησα τώρα.. να δούμε τι θα κάνει! να σαι καλά! αν δεν φτιάξει και έτσι και συνεχίσει θα φάει φούντο και από μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 στην συσκευασια περιεχει μεσα "αυτοκολιτακια" NFS οπως για παραδειγμα το sole ή sola (οτι προτιμαει ο καθενας) που πηρε η αδερφη μ! εγω το πηρα μεταειρισμενο και δεν ξερω τι παιζει! αν εχει μεσα ή τα αγοραζεις εσυ υστερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 καλησπέρα σε όλους.. από χθες-προχθές μου έχει κάνει δυο φορές το εξής! ενώ μιλάω στο τηλέφωνο μου έρχεται κάποιο μήνυμα (κανονικό μήνυμα sms) και μου βγάζει popup του viber (!) με περιγραφή του μηνύματος! το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? δεν έκανα απολύτως καμία ρύθμιση στο viber! Αυτό συμβαίνει γιατι έχεις ανοιχτο wi fi ή 3g και εσύ και ο παραλήπτης του μηνύματος. Το εντοπίζει και σου το βγάζει για να στείλεις μήνυμα χωρίς χρώση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 παιδια καλησπερα,, εχω βαλει 2,3 widget για να βλεπω την internal memory και την sd memory.αλλα σε ολα τα widget που εχω βαλει δεν διαβαζει την sd. και στα 2 διαβαζει και γραφει ποσα mb εχω στην internal.. γιατι;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ξέρει κάποιος άν τα ακουστικά από το iphone 5 παίζουν στο sIII ? Μου φαίνονται καλοσχεδιασμένα έτσι όπως έχει το ηχείο μπροστά, λογικά θα διαχέεται ο ήχος κατευθείαν στο αυτί χωρίς απώλειες. ή άν κάνουν από το One X, γιατί και αυτά ήταν πάρα πολύ καλα μιας και δεν μπορώ τις ψείρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melinak Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Έχω εδώ και 5 μήνες περίπου το samsung galaxy s3 και είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένη. Από χθες όμως μου εμφανίζει στην αρχική οθόνη ότι έχω ένα μήνυμα που δεν έχω διαβάσει πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Ο αριθμός 1 παραμένει στο εικονίδιο του μηνύματος ενώ δεν έχω μήνυμα που δεν έχω ανοίξει!!! Καμιά λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 εχω ξενερωσει πολυ μαυτα τα λαγκαρισματα του launcher ελεος!!!ακομα πιο πολλα με 4.1.2!!!καλα για το κεντρικο κουμπι να μην μιλησω οταν εισαι σε μια εφαρμογη.....χαλια το σκεφτετε....τι να πω ολο και χειροτερα γνωστο προβλημα και δεν το διορθωνουν....τοσο πολυ να πεζει ρολο η ραμ που δεν ειναι πιο πολυ????δεν νομιζω.....o launcer της google απλως κ γρηγορος.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλά, χαλαρά δεν το τρεχει. Έχει τα λαγκαρισματα του.. ουτε καν...τρεχει οπως τρεχει το νερο..!!!:D Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 εχω ξενερωσει πολυ μαυτα τα λαγκαρισματα του launcher ελεος!!!ακομα πιο πολλα με 4.1.2!!!καλα για το κεντρικο κουμπι να μην μιλησω οταν εισαι σε μια εφαρμογη.....χαλια το σκεφτετε....τι να πω ολο και χειροτερα γνωστο προβλημα και δεν το διορθωνουν....τοσο πολυ να πεζει ρολο η ραμ που δεν ειναι πιο πολυ????δεν νομιζω.....o launcer της google απλως κ γρηγορος.... δλδ ποιον launcher εννοεις?Καλα iphone δεν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 δλδ ποιον launcher εννοεις?Καλα iphone δεν ειναι... αυτον που φοραν τα nexus.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 ουτε καν...τρεχει οπως τρεχει το νερο..!!!:D Κανε μου μια χάρη. Κατεβασε το nenamark v2 και πες μου τι αποτελεσμα σου δίνει. Είναι benchmark για την gpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Κανε μου μια χάρη. Κατεβασε το nenamark v2 και πες μου τι αποτελεσμα σου δίνει. Είναι benchmark για την gpu. δεν το γνωριζω και αποφευγω να κατεβαζω ασκοπα προγραμματα!παντως το παιχνιδι δεν εχει κανενα lag..!:happy: Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 δεν το γνωριζω και αποφευγω να κατεβαζω ασκοπα προγραμματα!παντως το παιχνιδι δεν εχει κανενα lag..!:happy: συμφωνω δεν εχει καθολου lag ...ασε που τωρα το τρεχω και απο την καρτα και ειναι το ιδιο smooth :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλημέρα παιδιά!!! Εδώ και δύο μέρες βρε παιδιά πέφτω για ύπνο το βράδυ και όταν ξυπνάω η μπαταρία είναι 20% κάτω.. Στην λίστα που δείχνει την κατανάλωση τις μπαταρίας δείχνει "Διακομιστής μέσων 40%". Τι είναι αυτό και μου σκίζει την μπαταρία;;; Δεν είναι φυσιολογικό... Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλημέρα παιδιά!!! Εδώ και δύο μέρες βρε παιδιά πέφτω για ύπνο το βράδυ και όταν ξυπνάω η μπαταρία είναι 20% κάτω.. Στην λίστα που δείχνει την κατανάλωση τις μπαταρίας δείχνει "Διακομιστής μέσων 40%". Τι είναι αυτό και μου σκίζει την μπαταρία;;; Δεν είναι φυσιολογικό... Κάποιο αρχείο σου είναι corrupt και κολλάει εκεί το media scanner... Αν έχεις εξωτερική sd πιθανότερα είναι εκεί Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts