Jump to content

Melinak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Melinak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι ακριβώς θα διαγραφεί όμως????????????????????
  2. Έχω εδώ και 5 μήνες περίπου το samsung galaxy s3 και είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένη. Από χθες όμως μου εμφανίζει στην αρχική οθόνη ότι έχω ένα μήνυμα που δεν έχω διαβάσει πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Ο αριθμός 1 παραμένει στο εικονίδιο του μηνύματος ενώ δεν έχω μήνυμα που δεν έχω ανοίξει!!! Καμιά λύση???
  3. Όχι καμιά μεμβράνη. δε σου τυχαίνει εσένα;
  4. Δεν ξέρω για όλους εσάς που έχετε το Χ6 και είσαστε τόσο ευχαριστημένοι εγώ αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα όταν προσπαθώ να τηλεφωνήσω ή να απαντήσω σε κλήση. Τις μισές φορές κλείνει το τηλέφωνο ή μπαίνει σε κράτηση γιατί πατώ με το μάγουλό μου αυτές τις επιλογές. Παρόλο που υπάρχει ο αισθητήρας που απενεργοποιεί κανονικά αυτές τις επιλογές. Υπάρχει καμιά επιλογή εκτός από το κουμπί κλειδώματος να απενεργοποιείται η οθόνη ή να μην εμφανίζονται οι επιλογές τερματισμός κλήσης, κράτηση κλήσης στην οθόνη. Απελπισμένη... Αν δε βρω λύση θα το πετάξω από το παράθυρο!!!!
  5. Αν θέλω να αφαιρέσω την μπαταρία του τηλεφώνου πρέπει να βγαλω πρώτα τη ζελατίνα της zagg;
  6. Σε ποιο σημείο βρίσκεται ο αισθητήρας; Υπάρχει θήκη για το ΝΟΚΙΑ Χ6 που να καλύπτει και την οθόνη, να μη χρειάζεται να την αφαιρείς όταν το χρησιμοποιείς και να είναι εμφανίσιμη; Έχω μια μαύρη λαστιχένια που φαίνεται μόνο η οθόνη του κινητού η οποία οθόνη είναι ακάλυτπη.
  7. Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το ΝΟΚΙΑ Χ6 και γενικά είμαι ευχαριστημένη. Υπάρχει κάτι όμως που με ενοχλεί. Κάθε φορά που απαντώ σε μια κλήση πατώ με το μάγουλό μου κατά λάθος την εντολή κράτηση κλήσης και είναι εκνευριστικό. Πρέπει έτσι κάθε φορά που θέλω να μιλήσω να κλειδώνω το τηλέφωνο από το κουμπί πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει άλλη λύση;;;:
×
×
  • Create New...