Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους μας! Με ενδιαφερει πολυ η αγορα του S3 γιατι ειναι κινηταρα...Απλα μια ερωτηση θελω να κανω κ οποιος ξερει ας απαντησει..

Συνεργατης-διαφημιζομενος στο myphone το πουλαει 455ευρω...Ειναι εισαγωγής...Τι λετε αξιζει ή θα υπαρχει καποιο πρβλ με εγγυηση στην samsung hellas? Εχει καποιος αγορασει απο τον αντιπροσωπο.Του τηλεφωνησα κ μου μιλαγε καπως περιεργα σαν να βαζιοταν να με κλισει.

Ευχαριστω πολυ για οποια απαντηση σας;)

αν ειναι απο ΕΕ δεν εχεις κανενα προβλημα με εγγυηση.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω..Απλα αρχισα να τον ρωταω περι imei κτλ κ φορτωσε ο τυπος! Η samsung hellas μουπε οτι πρεπει να τσεκαρω imei για το που κ ποια χωρα προοριζετε το κινητο! Φορτωσα τοσο που θα παω να του το κατεβασω το μαγαζι!Ευγενεια μηδεν! κτου λεω αν υπαρχει warranty card ευρωπαικη κ οσο πηρατε εσεις απαντηση αλλο τοσο εγω!
Don't give up! :!:

Παιδια επειδη δεν με ενθουσιάζει το Touchwiz εχω βάλει το nova launcer. Αλλα παρ' ολα αυτα ο dialer και τα contacts ανοιγουν με το κλασσικο ui με αποτελεσμα να εχε μια μικρη καθυστέρηση. Δεν ειναι κατι τρομερο αλλα ειναι ενοχλητικο σε ενα τηλεφωνο που παει βολιδα αυτα τα δυο να εχουν αυτο το προβλημα. Επειδη ομως μου αρεσει στα contacts να κανει sync με το facebook ξερει καποιος κανα dialer να το κανει αυτο;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Παιδια επειδη δεν με ενθουσιάζει το Touchwiz εχω βάλει το nova launcer. Αλλα παρ' ολα αυτα ο dialer και τα contacts ανοιγουν με το κλασσικο ui με αποτελεσμα να εχε μια μικρη καθυστέρηση. Δεν ειναι κατι τρομερο αλλα ειναι ενοχλητικο σε ενα τηλεφωνο που παει βολιδα αυτα τα δυο να εχουν αυτο το προβλημα. Επειδη ομως μου αρεσει στα contacts να κανει sync με το facebook ξερει καποιος κανα dialer να το κανει αυτο;

Kαλησπερα αγορασα πριν τρης εβδομαδες το samsung galaxy s3 με εκδοση android 4.1.1 και μολις το ενεργοποιησα μου εκανε εγκατασταση την 4.1.2 το κινητο ειναι εισαγωγη απο γερμανια !

θελω να θελω να ρωτησω το εξης πως θα απεγκαταστησω εφαρμογες της samsung απο το κινητο που μου ειναι τελειως αχρηστες και μου καταναλωνουν μνημη τσαμπα !

Kαλησπερα αγορασα πριν τρης εβδομαδες το samsung galaxy s3 με εκδοση android 4.1.1 και μολις το ενεργοποιησα μου εκανε εγκατασταση την 4.1.2 το κινητο ειναι εισαγωγη απο γερμανια !

θελω να θελω να ρωτησω το εξης πως θα απεγκαταστησω εφαρμογες της samsung απο το κινητο που μου ειναι τελειως αχρηστες και μου καταναλωνουν μνημη τσαμπα !

Για να το κανεις αυτο πρεπει πρωτα να κανεις root το τηλεφωνο σου ουτως ωστε να αποκτησεις δικαιωμα "σουπερ χρηστη" και μετα να απεγκαταστησεις μια μια τις εφαρμογες και με προσοχη ουτως ωστε να μην δημιουργησεις προβλημα στην λειτουργια του κινητου μιας και δεν ειναι ολες οι εφαρμογες προς απεγκατασταση.Αν διαβασεις τις ενοτητες του φορουμ θα βρεις οτι υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα...

Poco X3 nfc 6/128

Όπως σου ειπώθηκε το root είναι προαπαιτούμενο.

Αφού το κάνεις αυτό, από εκεί και πέρα ο πιο απλός τρόπος να τις βγάλεις είναι βάζοντας το titanium backup και με αυτό να τις κάνεις uninstall.

Καλησπερα παιδια. Θελω να με βοηθησετε σε κατι . Καταρχας ειμαι rooted. Προσπαθω ωρες τωρα να βαλω την εφαρμογη poweramp και μου λεει :Δεν υπαρχει ελευθερος αποθηκευτικος χωρος. Τι μπορω να κανω? Γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω

Για να το κανεις αυτο πρεπει πρωτα να κανεις root το τηλεφωνο σου ουτως ωστε να αποκτησεις δικαιωμα "σουπερ χρηστη" και μετα να απεγκαταστησεις μια μια τις εφαρμογες και με προσοχη ουτως ωστε να μην δημιουργησεις προβλημα στην λειτουργια του κινητου μιας και δεν ειναι ολες οι εφαρμογες προς απεγκατασταση.Αν διαβασεις τις ενοτητες του φορουμ θα βρεις οτι υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα...

Υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω περι αυτου?Πως μπορω να ξερω ποιες εφαρμογες δεν "κανει" να διαγραψω?

Καλησπερα παιδια. Θελω να με βοηθησετε σε κατι . Καταρχας ειμαι rooted. Προσπαθω ωρες τωρα να βαλω την εφαρμογη poweramp και μου λεει :Δεν υπαρχει ελευθερος αποθηκευτικος χωρος. Τι μπορω να κανω? Γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστω

Με ποία ρομ;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω περι αυτου?Πως μπορω να ξερω ποιες εφαρμογες δεν "κανει" να διαγραψω?

Καλημέρα .

Διάβασε εδω για τις εφαρμογές που μπορείς να αφαιρέσεις με ασφάλεια

Samsung galaxy s21+

Εγώ μόλις πέρασα την Ελληνική unbranded (ota) 166,27MB 4.1.2 I9300XXELL4

Kαλημερα και απο μενα! Ηρθε και σε μενα η ιδια...

4.1.1 ειμαι XXDLID. Ειμαι unrooted τωρα. Το εβγαλα μην εφτεγε αυτο. Μνημη στο κινητο εχω αρκετη . Samsung galaxy s3 GT-I9300 .Τα εχω κανει ολα. Ολα ομως

Καλημέρα.

Με την 4.1.1 είχα βάλει το Titanium Back up και μέσω του Exynow abuse είχα σβήσει κάτι εφαρμογές συστήματος κατά λάθος. Σήμερα που βγήκε η 4.1.2 έκανα factory reset και update σε 4.1.2 αλλά δεν κάνει το update...

Τι πρέπει να κάνω?

Never Settle 3...

και μενα παιδια μολις μου εβγαλε ειδοποιηση 126mb......cosmote branded

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα.

Με την 4.1.1 είχα βάλει το Titanium Back up και μέσω του Exynow abuse είχα σβήσει κάτι εφαρμογές συστήματος κατά λάθος. Σήμερα που βγήκε η 4.1.2 έκανα factory reset και update σε 4.1.2 αλλά δεν κάνει το update...

Τι πρέπει να κάνω?

Μεσω KIES δοκίμασες;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σήμερα εκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2 αλλα δεν μου σβηστηκε τιποτα απο μεσα.ειναι νορμαλ αυτο;
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Σήμερα εκανα την αναβαθμιση σε 4.1.2 αλλα δεν μου σβηστηκε τιποτα απο μεσα.ειναι νορμαλ αυτο;

Ναι, έτσι είναι.