Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν το Galaxy S3 είχα ένα Samsung S Duos αγορασμένο από το "Πλαίσιο" και τότε δίνανε μαζί και τους χάρτες ginius driver και τους δίνουν ακόμη νομίζω με κάθε αγορά Android συσκευής. Τους είχα περάσει τότε και δούλευαν. Πήγα με τους ίδιους κωδικούς να τους περάσω και στο S3 αλλά δεν δουλεύουν. Γίνεται εγκατάσταση αλλά όταν δίνω τον κωδικό της άδειας χρήσης μου βγάζει μήνυμα λάθους. Ψιλιάζομαι ότι είναι μόνο για ένα κινητό γι' αυτό δεν δουλεύει.

Εχει προσπαθήσει κάποιος κάτι ανάλογο με τους συγκεκριμένους χάρτες?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν το Galaxy S3 είχα ένα Samsung S Duos αγορασμένο από το "Πλαίσιο" και τότε δίνανε μαζί και τους χάρτες ginius driver και τους δίνουν ακόμη νομίζω με κάθε αγορά Android συσκευής. Τους είχα περάσει τότε και δούλευαν. Πήγα με τους ίδιους κωδικούς να τους περάσω και στο S3 αλλά δεν δουλεύουν. Γίνεται εγκατάσταση αλλά όταν δίνω τον κωδικό της άδειας χρήσης μου βγάζει μήνυμα λάθους. Ψιλιάζομαι ότι είναι μόνο για ένα κινητό γι' αυτό δεν δουλεύει.

Εχει προσπαθήσει κάποιος κάτι ανάλογο με τους συγκεκριμένους χάρτες?

είναι για μία μόνο ενεργοποίηση..οπόε σε άλλη συσηκευή δεν μπορείς να τουσ βάλεις..

Καταρχήν μην γίνεσαι εριστικός, δεν είναι υποχρέωση κανενός να σου απαντήσει.

Εχεις κάνει το ίδιο ερώτημα ούτε ξέρω πόσες φορές και κανείς δεν φαίνεται να σε έχει καταλάβει τι θέλεις ακριβώς.

Θα σου (ξανά)πω τι γίνεται και αν σε καλύπτει καλώς, αλλιώς πρέπει να ψάξεις μόνος σου στο διαδίκτυο για παραπάνω.

Λοιπόν επιλογές

α) Ρυθμίσεις/εμφάνιση/Λήξη χρονικού ορίου οθόνης. Εδώ ορίζεις πότε κλείνει ο οθόνη

β) Ρυθμίσεις/κλείδωμα οθόνης/Αυτόματο κλείδωμα. Εδώ ορίζεις πότε θα κλειδωθεί η οθόνη, μετά το κλείσιμό της. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι να έχεις ενεργοποιήσει κάποια μέθοδο κλειδώματος, πχ μοτίβο. Στο μεσοδιάστημα αυτό αν κλείσει ο οθόνη, μπορείς να ανοίξεις το κινητό χωρίς να χρειαστεί να βάλεις το κωδικό ή το μοτίβο.

Αλλες επιλογές δεν υπάρχουν, τουλάχιστον ότι από "μαμά". Πιθανά κάποια εφαρμογή να μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές.

Αυτά αφορούν το δικό μου που φοράει stock 4.1.2

Και παρεμπιπτόντως καλό είναι να ψάχνουμε και λίγο μόνοι μας, δεν είναι και τίποτα δύσκολο.

Εψαξα φιλε μου αλλα δεν βρηκα κατι γιατι οπως σωστα λες το μενου αυτοματο κλειδωμα εμφανιζεται μονο αν εχεις επιλεξει πχ μοτιβο για ξεκλειδωμα της οθονης.

Εγω ειχα βαλει την επιλογη κυλισης γιαυτο δεν εμφανιζοταν το μενου αυτοματο κλειδωμα..

Απο οτι βλεπω αν εχεις επιλεξει κυλιση για ξεκλειδωμα οθονης μετα απο λιγο αφου κλεισει η οθονη,κλειδωνει κιολας.Δεν μπορεις να ορισεις πχ μετα απο 1 λεπτο να κλειδωνει.

Ευχααριστω παντως για την απαντηση σου.

Έκανα ερώτηση στην Cosmote για το πότε θα έρθει η 4.1.2 απο το δίκτυο τους.

Η απάντηση που πήρα...

COSMOTE @eon καλημέρα και Καλή Χρονιά. Σε περίπτωση που αναφέρεσαι στο update 4.1.2 αυτό αναμένεται να είναι διαθέσιμο στη χώρα μας τον επόμενο μήνα.

- -Σοφία,Customer Care.

Never Settle 3...

Έκανα ερώτηση στην Cosmote για το πότε θα έρθει η 4.1.2 απο το δίκτυο τους.

Η απάντηση που πήρα...

COSMOTE @eon καλημέρα και Καλή Χρονιά. Σε περίπτωση που αναφέρεσαι στο update 4.1.2 αυτό αναμένεται να είναι διαθέσιμο στη χώρα μας τον επόμενο μήνα.

- -Σοφία,Customer Care.

Να και ένα ενδιαφέρον και αρκετά χρήσιμο post :thanks:

Καλησπέρα εχω το samsung s3 i9300 me 4.1.1 και δεν μπορώ να το συνδέσω με το kies ούτε με usb ούτε με wi-fi κολλάει στο connecting και δεν κανει τιποτα ...

Καλησπέρα καμιά λύση για αυτό? επίσης εχω windows 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

The world is mine!!!

Ε στην ανάγκη μπορεί να το κάνω. Πρώτα θα δω αν το καλύπτει η εγγύηση και θα πράξω ανάλογα. Σε ευχαριστώ

Είχες μηδενίσει το counter;

Εάν ναι, τότε νομίζω ότι είναι σχετικά εύκολο να περάσεις ένα επίσημο firmware με το Odin.

Δε χάνεις να δοκιμάσεις.

مفاجأة

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Από χθες είμαι και εγώ ένας από τους ευτυχείς κατόχους αυτού του φανταστικού σμαρτ. Κάτι πείραξα όπως το περιεργαζόμουν και ενώ μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση, όταν με καλούν είναι νεκρό και βγάζει στην οθόνη "Η διαδικασία com.android.phone διακόπηκε" Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το επαναφέρω -άσχετος γαρ-. Βοήθεια παιδιά τι να κάνω?

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Από χθες είμαι και εγώ ένας από τους ευτυχείς κατόχους αυτού του φανταστικού σμαρτ. Κάτι πείραξα όπως το περιεργαζόμουν και ενώ μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση, όταν με καλούν είναι νεκρό και βγάζει στην οθόνη "Η διαδικασία com.android.phone διακόπηκε" Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το επαναφέρω -άσχετος γαρ-. Βοήθεια παιδιά τι να κάνω?

Restart αν δεν έχεις κάνει ακόμα. Αλλιώς factory reset εκτός και εάν κάποιος από εδώ έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό.

Έτσι εξηγείτε ΑΥΤΟ? Χωρίς να κάνω root, έγραφε τροποποιημένο.....

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την καινούρια αναβάθμιση, συμβαίνει καμιά φορά και λύνεται με αναβάθμιση ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι bug της Samsung. Επίσης το μήνυμα για την αναβάθμιση σε LLA αφαιρέθηκε γιατί ηταν γραμμένο σε μια περίεργη γλώσσα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά . Παρέλαβα χθες το 32αρι από το Πλαίσιο, αλλά στη συσκευάσία δεν βρήκα τους χάρτες που εδίνε δώρο με την προσφορά όταν το παρήγγειλα. Γνωρίζει κανείς αν οι χάρτες αυτοί έρχονται σε CD, κάρτα μνήμης , είναι προεγκατεστημένοι ή τους κατεβάζεις από κάπου?

Το kies κατέβασε το απο εδώ http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Δοκίμασε και με απενεργοποιημένα firewall/antivirus .

Αν και πάλι δεν μπορείς..... βάλε την με odin να ξεμπερδεύεις .

Μπραβο ρε φιλε αυτο ηταν δουλεψε μια χαρα!!!Μολις απενεργοποιησα το αντιβιωτικο ολα καλα κατεβηκε σαν νερο..!!

Τωρα το κινητο ειναι ποιο smooth απο ποτε ολα καλα!!!Αντε και με 4.2.1 σε λιγο καιρο!!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά . Παρέλαβα χθες το 32αρι από το Πλαίσιο, αλλά στη συσκευάσία δεν βρήκα τους χάρτες που εδίνε δώρο με την προσφορά όταν το παρήγγειλα. Γνωρίζει κανείς αν οι χάρτες αυτοί έρχονται σε CD, κάρτα μνήμης , είναι προεγκατεστημένοι ή τους κατεβάζεις από κάπου?

Υπαρχει στην καρτα ενας φακελος με ονομα ....Plaisio

Απο εκει ξεκινας την εγκατασταση .Λογικα σου εχουν δωσει και ενα βιβλιαρακι που στο πισω εξωφυλο εχει την αδεια χρησης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Και εγώ όταν το πήρα από το πλαίσιο δεν είχαν διαθέσιμη την κάρτα με τους χάρτες Ginius που δίνουν δωρεάν, και πέρασα άλλη μέρα και μου την δώσανε. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιέχονται στο βιβλιαράκι.

Το mls destinator η έκδοση για android τρέχει στο κινητό μας?

Οχι....Ειναι για πιο παλιες εκδοσεις

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την καινούρια αναβάθμιση, συμβαίνει καμιά φορά και λύνεται με αναβάθμιση ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι bug της Samsung. Επίσης το μήνυμα για την αναβάθμιση σε LLA αφαιρέθηκε γιατί ηταν γραμμένο σε μια περίεργη γλώσσα.

Μάλιστα, να αναφέρω ότι σε εμένα λύθηκε με απλή επανεκκίνηση .

Κάποιες φορές δημιουργεί προβλημα και το cashe του play (ασχετο αλλα ισχύει). Πήγαινέ ρυθμίσεις -> εφαρμογες -> play και διέγραψε το κασέ του. Ίσως σε βοηθήσει.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Κάποιες φορές δημιουργεί προβλημα και το cashe του play (ασχετο αλλα ισχύει). Πήγαινέ ρυθμίσεις -> εφαρμογες -> play και διέγραψε το κασέ του. Ίσως σε βοηθήσει.

Δυστυχώς δεν είναι αυτή η αιτία που απορρίπτει τις εισερχόμενες κλήσεις.Για την αλήθεια μόλις μηδένισα την cashe δέχθηκε μία κλήση και μετά τα ίδια. Ο καλών ακούει τρείς κλήσεις και μετά τον πετάει έξω και εμένα στην οθόνη μου βγάζει '' Η διαδικασία com.android.phone διακόπηκε ΟΚ?

Δυστυχώς δεν είναι αυτή η αιτία που απορρίπτει τις εισερχόμενες κλήσεις.Για την αλήθεια μόλις μηδένισα την cashe δέχθηκε μία κλήση και μετά τα ίδια. Ο καλών ακούει τρείς κλήσεις και μετά τον πετάει έξω και εμένα στην οθόνη μου βγάζει '' Η διαδικασία com.android.phone διακόπηκε ΟΚ?

Αν δεν θες να κάνεις factory reset ,πέρασε ξανά την rom που έχεις με odin .

Samsung galaxy s21+

Αν δεν θες να κάνεις factory reset ,πέρασε ξανά την rom που έχεις με odin .

Έκανα backup και επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων, τίποτα ακόμη. Να επικοινωνήσω με την Samsug, δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κανείς πρόχειρο το τηλέφωνό τους; Ελπίζω να μην χρειαστεί να στείλω 3 ημερών τηλέφωνο πίσω γ@μ@τ@. Ακόμα δεν το χάρηκα.

Έκανα backup και επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων, τίποτα ακόμη. Να επικοινωνήσω με την Samsug, δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κανείς πρόχειρο το τηλέφωνό τους; Ελπίζω να μην χρειαστεί να στείλω 3 ημερών τηλέφωνο πίσω γ@μ@τ@. Ακόμα δεν το χάρηκα.

την κάρτα sim την έκοψες ή έβαλες καινούργια ?

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

λυστε μου μια απορια παιδια.στο kies που συνδεω το τηλεφωνο μου βγαζει μεσα σε παρενθεση τα τρια τελευταια γραματα [DBT] και συμφωνα με τους κωδικους χωρων ειναι γερμανικο.αλλα στην σαμσουνκ που τους πηρα τηλεφωνο να τους ρωτησω με το imei της συσκευης που τους εδωσα μου ειπαν οτι ειναι απο τσεχια πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω.μηπως εκαναν λαθος εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη
salonika city :thanks: