Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κανω format την εσωτερικη sd του κινητου θα εχω προβλημα εκινισης της συσκευης η τα αρχεια εκινησης παραμενουν μεσα ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν κανω ροοτ πως προσθετω εφαρμογες το εχει δοκιμασει κανεις;

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697

Μάκης

αν κανω format την εσωτερικη sd του κινητου θα εχω προβλημα εκινισης της συσκευης η τα αρχεια εκινησης παραμενουν μεσα ?

Δεν θα έχεις πρόβλημα εκκίνησης .

Αν κανω ροοτ πως προσθετω εφαρμογες το εχει δοκιμασει κανεις; 

Δες και αυτό αν είσαι με 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060050

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Παιδια παιζει να υπαρχει καποιο συντόμευση για το μενου που βγαίνει οταν παταμε παρατεταμένα το κεντρικο κουμπί για να μην το επιβαρύνουμε;

Υπάρχει επίσημη εφαρμογή της samsung. Λέγεται task manager.

Nexus 5, iPad mini 2

Παιδιά μια ερώτηση κι από μένα. Έχω το τηλέφωνο εδώ κι ένα μήνα περίπου και ενώ κατά τίς πρώτες φορτίσεις μου έκανε περίπου 2,5 άντε 3 ώρες το πολύ για να πάει η μπαταρία στο 100% από το 5% περίπου, χθες για πρώτη φορά μετά απο 4,5 ώρες φόρτιση έφτασε μέχρι το 95%, οπότε δεν άντεξα άλλο και το αποσυνέδεσα.

Υπάρχει περίπτωση να τρέχει κάτι με το φορτιστή;

Nexus 5, iPad mini 2

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! SOS βοηθεια! Εχω το s3 απο ενα φιλο το οποιο ειχε παρει απο οτι μου απο Cosmote. Το λειτουργησα κανονικα με καρτα Wind χωρις μα κανω επαναφορα μεχρι χιες οπου χρειαστηκε να κανω επαναφορα εργ. ρυθμισεων. Απο τοτε βγαζει στο ξεκινημα οτι δεν υπαρχει καρτα SIM. Δοκιμασα μα παρω και αλλη καρτα το ιδιο. Τι μπορει να συμβαίνει; Απο οτι μου ειπε ειναι root αλλα δεν εχει αλλαξει αλλο λογισμικο. Καθε προσφορα δεκτη! Καλο μεσημερι και καλες γιορτες!!!

Παιδιά μια ερώτηση κι από μένα. Έχω το τηλέφωνο εδώ κι ένα μήνα περίπου και ενώ κατά τίς πρώτες φορτίσεις μου έκανε περίπου 2,5 άντε 3 ώρες το πολύ για να πάει η μπαταρία στο 100% από το 5% περίπου, χθες για πρώτη φορά μετά απο 4,5 ώρες φόρτιση έφτασε μέχρι το 95%, οπότε δεν άντεξα άλλο και το αποσυνέδεσα.

Υπάρχει περίπτωση να τρέχει κάτι με το φορτιστή;

Δοκίμασε με άλλον φορτιστή ,αν συνεχίζει τα ίδια κανε factory reset .

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! SOS βοηθεια! Εχω το s3 απο ενα φιλο το οποιο ειχε παρει απο οτι μου απο Cosmote. Το λειτουργησα κανονικα με καρτα Wind χωρις μα κανω επαναφορα μεχρι χιες οπου χρειαστηκε να κανω επαναφορα εργ. ρυθμισεων. Απο τοτε βγαζει στο ξεκινημα οτι δεν υπαρχει καρτα SIM. Δοκιμασα μα παρω και αλλη καρτα το ιδιο. Τι μπορει να συμβαίνει; Απο οτι μου ειπε ειναι root αλλα δεν εχει αλλαξει αλλο λογισμικο. Καθε προσφορα δεκτη! Καλο μεσημερι και καλες γιορτες!!!

Δοκίμασε άλλη μια φορά επαναφορά εργοστασιακών και αν δεν στρώσει πέρνα με odin το firmware που έχει .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα,

ας ξανά κάνω για τρίτη φορά την ερώτηση ελπίζοντας σε απάντηση από κάποιον :)

Παρατηρώ αδύναμο σήμα δικτύου στο S3 μου συγκριτικά με το S που είχα μέχρι πρότινος ή και με άλλα κινητά που βρίσκονται στον χώρο

Voda δίκτυο έχω και μου κάνει τρομερή εντύπωση πως άλλα κινητά στο ίδιο σημείο έχουν φουλ σήμα και το S3 2/4 -3/4 παύλες....

συγκριτικά δλδ με της γυναίκας μου το galaxy Mini 2 έχει -89 dbm και 4/4 και εμένα -99 και 2/4 - 3/4 παύλες κτπ .. και οι δυο με voda είμαστε.

επίσης το άλλο κουλό είναι πως κάνει πολλά σκαμπανεβάσματα ...

δηλαδή μπορεί να είμαι σε μέρος με 3/4 και ξαφνικά να χάνεται το σήμα (στις παύλες και όχι να μην έχω δίκτυο) και μετά να επανέρχεται ..

είναι σαν να το έχω σε 3g σε μέρος που δεν έχει σήμα 3g και ψάχνει μια για 3G και μία GSM. με την διαφορά πως εγώ το έχω μόνιμα σε Gsm only ...

φοράω την πολωνική 4.1.2 και έκανα και wipes χτες μήπως και έφταιγε κάτι ..

δεν έχω χρόνο να κάνω πάλι αλλαγή στην Rom ρε γμτ να βάλω πάνω την 4.1.1 (DLJ4)που φόραγε να δω μήπως υπάρχει κάποιο θέμα ...

αλλά και πάλι δεν θα είχε παρατηρηθεί διαφορά στο σήμα από όλους σας από 4.1.1 σε 4.1.2 ??

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Καλησπέρα,

ας ξανά κάνω για τρίτη φορά την ερώτηση ελπίζοντας σε απάντηση από κάποιον :)

Παρατηρώ αδύναμο σήμα δικτύου στο S3 μου συγκριτικά με το S που είχα μέχρι πρότινος ή και με άλλα κινητά που βρίσκονται στον χώρο

Voda δίκτυο έχω και μου κάνει τρομερή εντύπωση πως άλλα κινητά στο ίδιο σημείο έχουν φουλ σήμα και το S3 2/4 -3/4 παύλες....

συγκριτικά δλδ με της γυναίκας μου το galaxy Mini 2 έχει -89 dbm και 4/4 και εμένα -99 και 2/4 - 3/4 παύλες κτπ .. και οι δυο με voda είμαστε.

επίσης το άλλο κουλό είναι πως κάνει πολλά σκαμπανεβάσματα ...

δηλαδή μπορεί να είμαι σε μέρος με 3/4 και ξαφνικά να χάνεται το σήμα (στις παύλες και όχι να μην έχω δίκτυο) και μετά να επανέρχεται ..

είναι σαν να το έχω σε 3g σε μέρος που δεν έχει σήμα 3g και ψάχνει μια για 3G και μία GSM. με την διαφορά πως εγώ το έχω μόνιμα σε Gsm only ...

φοράω την πολωνική 4.1.2 και έκανα και wipes χτες μήπως και έφταιγε κάτι ..

δεν έχω χρόνο να κάνω πάλι αλλαγή στην Rom ρε γμτ να βάλω πάνω την 4.1.1 (DLJ4)που φόραγε να δω μήπως υπάρχει κάποιο θέμα ...

αλλά και πάλι δεν θα είχε παρατηρηθεί διαφορά στο σήμα από όλους σας από 4.1.1 σε 4.1.2 ??

Δε χάνεις τίποτα να φλασάρεις πάλι το μόντεμ που είχε η 4.1.1 :)

Παιδια παιζει να υπαρχει καποιο συντόμευση για το μενου που βγαίνει οταν παταμε παρατεταμένα το κεντρικο κουμπί για να μην το επιβαρύνουμε;

Εννοείς κατι παρόμοιο που εχει iPhone και iPad ως κουμπί αφετηρίας.δεν νομίζω οτι υπαρχει κατι τέτοιο στο android δυστυχώς,προσωπικα Παταω μονο το κουμπάκι back.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δε χάνεις τίποτα να φλασάρεις πάλι το μόντεμ που είχε η 4.1.1 :)

Στράτο τα firmwares που υπάρχουν στην αρχική σελίδα με τα επίσημα καθώς και στο sammobile είναι με ένα αρχείο και όχι με τρία (Modem,pda, csc).

Πώς θα φλασάρω μόνο το Modem από formware με ένα αρχείο ? ;)

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Στράτο τα firmwares που υπάρχουν στην αρχική σελίδα με τα επίσημα καθώς και στο sammobile είναι με ένα αρχείο και όχι με τρία (Modem,pda, csc).

Πώς θα φλασάρω μόνο το Modem από formware με ένα αρχείο ? ;)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28033523&postcount=2

Samsung galaxy s21+

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ, θα το δώ ... αλλά γράφει για 4.1.1 και όχι για 4.1.2 που φοράω ...

παίζει να υπάρχει πρόβλημα ή είναι το ίδιο ?

αν και δεν βλέπω το δικό μου αυτό που φόραγε (DLJ4)..

αυτό που έχει για JB 4.1.1 είναι το DLH6..

αυτό είναι ?

Edited by crazyio

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ, θα το δώ ... αλλά γράφει για 4.1.1 και όχι για 4.1.2 που φοράω ...

παίζει να υπάρχει πρόβλημα ή είναι το ίδιο ?

Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα .

Όταν ήμουν με 4.0.4 είχα περάσει αρκετές φορές modems από τις leaked 4.1.1 που έδινε η samsung ,χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά για Γαλλία γενικά έχετε παρατηρήσει αν βγαίνουν γρήγορα ή θα πάρουν και τα ελληνικά πριν από μένα? :p

Γενικά στους ίδιους ρυθμούς κυμαίνονται.

- Alex

Πως μπορώ να αλλάζω τον Launcher μέσα από τις ρυθμίσεις ;

Έναν launcher έχει το τηλ. Αν θέλεις άλλον πρέπει να τον κατεβάσεις απ το Play Store.

Έχω κατεβάσει τον Nova αλλά κάθε φορά που κλείνω μια εφαρμογή μου βγάζει το μήνυμα "Ολοκληρώστε την ενέργεια χρησιμοποιώντας ..." και με βάζει να επιλέξω ανάμεσα στον αρχικό και τον Nova Lancher, επιλέγω κάθε φορά την επιλογή "μόνο μια φορά", αν επιλέξω "Πάντα" πως μπορώ μετά να αλλάξω τον lancher ;

Έχω κατεβάσει τον Nova αλλά κάθε φορά που κλείνω μια εφαρμογή μου βγάζει το μήνυμα "Ολοκληρώστε την ενέργεια χρησιμοποιώντας ..." και με βάζει να επιλέξω ανάμεσα στον αρχικό και τον Nova Lancher, επιλέγω κάθε φορά την επιλογή "μόνο μια φορά", αν επιλέξω "Πάντα" πως μπορώ μετά να αλλάξω τον lancher ;

Ή αν θέλεις κατ' αρχήν να τρέχεις τον NOVA πατάς πάντα και αν θελήσεις να αλλάξεις πας στο αριστερό κουμπί -> ρυθμίσεις Νova -> Επιλογή προεπιλεγμένης αρχικής και μπορείς πλέον να ορίσεις τον ΤW.

Εναλλακτικά κατεβάζεις απ το μάρκετ το home switcher και αλλάζεις με ένα κλικ όσο συχνά θέλεις τους launchers.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εναλλακτικά κατεβάζεις απ το μάρκετ το home switcher και αλλάζεις με ένα κλικ όσο συχνά θέλεις τους launchers.

Η καλύτερη λύση !

Δεν ήξερα οτι δουλεύει το home switcher σε jelly bean .....(η αλήθεια ειναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει τάρα τελευταία) .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα.! θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα πρόβλημα που έχω. Για το ίδιο θέμα είχα αναφερθεί εδώ στο φόρουμ πριν 5 μέρες περίπου αλλά απάντηση δεν πήρα και είπα να ξαναρωτησω. Κάνω αντιγραφή ενός κειμένου ή μιας λέξης πατωντας παρατεταμενα πάνω της , μου γράφει ότι αντιγραφηκε στο πρόχειρο (ολα καλα μεχρι εδω) μετά όμως οταν πάω να το κάνω κάπου επικόλληση δεν μου εμφανίζεται η επιλογή "επικόλληση" πατώντας παρατεταμένα εκεί που θέλω να το επικολλησω. Επίσης στο πληκτρολόγιο πατάω το πρόχειρο αλλά δεν το εμφανιζει.έκανα επαναφορά ρυθμίσεων στο πληκτρολόγιο μπας και αλλά τίποτα και πάλι. Να αναφέρω ότι πάλια δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.έχει κανείς ιδέα για το τι πρέπει να κάνω;