Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι το root το έκανα όπως λέει ο οδηγός. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο. Είμαι stock 4.1.1.

Ο οδηγός έχει αλλάξει, το έκανες με το cf-auto-root ή με το προηγούμενο cf-root 6.4? Δεν είναι λογικό να μην έχεις πειράξει τίποτα και να μη δουλεύει το triangle away.

- Alex

@Candfael

1)Μηδενισμός του counter με το triangle away:

Ανοίγεις την εφαρμογή,πατάς reset flasg counter>continue,το τηλ. κάνει reboot και με πράσινα γράμματα σου λέει να επιλέξεις Press volume up to reset counter and status (το οποίο και θα κάνεις).Το press volume down to reboot το αγνοείς.Θα κάνει το κινητό επαννεκίνηση και ο counter έχει μηδενίσει.

2) Για να το κάνεις unroot (αφού έχεις μηδενίσει τον counter) και να το πας στο service,πρέπει να φλασάρεις επίσημη samsung rom.Δες πια stock φορούσες πριν το φλασάρισμα και πέρνα την με odin,μετά είσαι έτοιμος για το Service.

Aν το έχεις κάνει unroot χωρίς να μηδενίσεις τον counter,θα πρέπει να το ξανακάνεις root πρώτα...

Φιλικά Βασίλης...

Θα σε γελάσω... Με ό,τι ίσχυε όταν κυκλοφόρησε η 4.1.1 της Vodafone. Παίζει ρόλο; Μπορώ να το ξεπεράσω ή θα μείνει έτσι;

Βασίλη κοντοχωριανέ (από Καρπενήσι) σε ευχαριστώ. Θα το ξαναδοκιμάσω.

Edited by Cadfael

Να ρωτησω κατι λιγο ρε παιδια γιατι με ρωταει ενα φιλαρακι...η μπροστα η οψη,το καπακι δηλαδη αλλαζει?

Και αν ναι,ποσο περιπου?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Και βεβαια αλλαζει, αρκει να πιανουν τα χερια σου.

Θα πρεπει να ξεβιδωσεις το κινητο δεν μπαινει απλα με κλιπς

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=front+case+galaxy+s3&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=front+house+galaxy+s3&_sacat=0

Καλησπερα παιδια, μια απορια για το ραδιοφωνο. Εχω στη λιστα κατω καποιους σταθμους αποθηκευμενους. Ηθελα να ρωτησω πως γινεται ν αλλαζω σταθμους εκτος απο την οθονη, γιατι οταν το εχω στην τσεπη ειναι σπαστικο να πρεπει να το βγαζω το κινητο συνεχεια οταν δεν εχει καλο τραγουδι... Ή αν ξερετε καμια αλλη εφαρμογη γιατι δεν ειδα στο google play κατι αλλο...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλησπερα παιδια, μια απορια για το ραδιοφωνο. Εχω στη λιστα κατω καποιους σταθμους αποθηκευμενους. Ηθελα να ρωτησω πως γινεται ν αλλαζω σταθμους εκτος απο την οθονη, γιατι οταν το εχω στην τσεπη ειναι σπαστικο να πρεπει να το βγαζω το κινητο συνεχεια οταν δεν εχει καλο τραγουδι... Ή αν ξερετε καμια αλλη εφαρμογη γιατι δεν ειδα στο google play κατι αλλο...

Αν πατήσεις "double click" στο κουμπί των ακουστικών, θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό. Δυστυχώς δε νομίζω ότι γίνεται να πάει στον επόμενο προεπιλεγμένο σταθμό.

- Alex

Αν πατήσεις "double click" στο κουμπί των ακουστικών, θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό. Δυστυχώς δε νομίζω ότι γίνεται να πάει στον επόμενο προεπιλεγμένο σταθμό.

Ασήμαντες μεν ελείψεις δε. Τα handsfree που περιέχονται στην αρχική συσκευασία τι περιθώρια ελέγχου της συσκευής παρέχουν εκτός απο την απάντιση κλήσεων;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ασήμαντες μεν ελείψεις δε. Τα handsfree που περιέχονται στην αρχική συσκευασία τι περιθώρια ελέγχου της συσκευής παρέχουν εκτός απο την απάντιση κλήσεων;

Ακόμα δεν σου ήρθε η συσκευή Rayden ;! Τα handsfree της συσκευής έχουν αυξομείωση ήχου , απάντηση κλήσης , επόμενο-προηγούμενο τραγούδι όταν ακούς μουσική και φυσικά pause/resume.

Ακόμα δεν σου ήρθε η συσκευή Rayden ;! Τα handsfree της συσκευής έχουν αυξομείωση ήχου , απάντηση κλήσης , επόμενο-προηγούμενο τραγούδι όταν ακούς μουσική και φυσικά pause/resume.

Μα όπως το έθεσε ο tyxerakias κατάλαβα λανθασμένα ότι δεν υπάρχουν πλήκτρα για επόμενο προηγούμενο. (ανέφερε κάτι για διπλό πάτημα πλήκτρου). Μάλιστα το' χα διαβάσει και κάπου αλλού αυτό που προφανώς και κέι λάθος ήταν. Όλα καλά, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Μα όπως το έθεσε ο tyxerakias κατάλαβα λανθασμένα ότι δεν υπάρχουν πλήκτρα για επόμενο προηγούμενο. (ανέφερε κάτι για διπλό πάτημα πλήκτρου). Μάλιστα το' χα διαβάσει και κάπου αλλού αυτό που προφανώς και κέι λάθος ήταν. Όλα καλά, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Καλά στι είπε ο Tyxerakias. Υπάρχουν 2 πλήκτρα αυξομείωσης έντασης του ήχου και άλλο ένα που κανεις όλες τις υπόλοιπες διεργασιες. Π.χ. πατώντας το δύο φορές πηγαίνει στο επόμενο τραγούδι, ενώ αν το πατήσεις τρεις στο προηγούμενο.

Παιδια μια απορια .

εχω στα χερια μου 2 galaxy s3 και θελω να κανω το εξης.

το ενα ειναι τελειως αδειο (μολις το εκανα εκκινηση) και το αλλο γεματο εφαρμογες μηνυματα κτλ.

μπορω να μεταφερω τα αρχεια και εφαρμογες απο ενα στο αλλο ? μεσω backup

αν ναι, καποιο προτεινόμενο προγραμμα ?

.

Επειδη οπως προεχω πει newbas σε android κινητο μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για ραδιοφωνο που να μπορω να αλλαζω σταθμο αποθηκευμενο με το κουμπι του hands free γιατι οταν χρησιμοποιω το default που εχει μεσα το κινητο και πατησω το κουμπι στο hands free τοτε μου ανοιγει το mp3 playe και παιζει τα mp3 κατι που ΔΕΝ θελω να κανει παρα μονο οταν ΕΓΩ το επιλεξω.

Εν ολιγης πως μπορω να δηλωσω ποιο προγραμμα θα ανοιγει και θα επεξεργαζετε το κουμπι του hands free?

Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπλοκαρει τις διαφημησεις σε διαφορα προγραμματα οπως το shazam ή το Messenger WithYou κ.τ.λ. για ΜΗ root κινητο?

Αν ναι ποιο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Δε βρήκα πουθενά κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Αν πατησεις πάντως 2 φορες γρηγορα το μικρό κουμπί του hands-free (όχι το volume) θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό.

Για τις διαφημίσεις δοκίμασε το adblock plus αλλά τίποτα απ'αυτά δε δουλεύει τελείως σωστά χωρίς root.

- Alex

πως μπορω αφου θα χω ιντερνετ δωρεαν στο τηλεφωνο να το ενωσω με το ipad η το notebook και να εχουν και αυτα συνδεση ιντερνετ? γινεται κατι τετοιο?

πως μπορω αφου θα χω ιντερνετ δωρεαν στο τηλεφωνο να το ενωσω με το ipad η το notebook και να εχουν και αυτα συνδεση ιντερνετ? γινεται κατι τετοιο?

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Edited by StratosGR

Παιδια μια απορια .

εχω στα χερια μου 2 galaxy s3 και θελω να κανω το εξης.

το ενα ειναι τελειως αδειο (μολις το εκανα εκκινηση) και το αλλο γεματο εφαρμογες μηνυματα κτλ.

μπορω να μεταφερω τα αρχεια και εφαρμογες απο ενα στο αλλο ? μεσω backup

αν ναι, καποιο προτεινόμενο προγραμμα ?

Τιτανιουμ.

Ρε παιδιά το triangle away σε JB δεν δουλεύει τι κάνουμε γι αυτό;

Όλα καλά.

Γεια σας παιδια.επειδη θα το εχουν και αλλοι απορια οπως το ειχα κ εγω ενα μηνα πριν,θελω να πω πως αγορασα το τηλεφωνο απο mobile hellas μαυρο χρωμα και ολα μια χαρα.με τα ελληνικα του μεσα κυριλλε.και στην συσκευασια λευκα handsfree!!!μια ερωτησουλα μονο.οποιος ξερει αναλυτικα τι κανει το all share play ας μου πει.ευχαριστω!
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Τα γράφει αναλυτικά στις οδηγίες χρήσης

ναι στρατο ευχαριστω τωρα ειδα πιο πανω ενα λινκ με ενα εγχειριδιο το κατεβασα!!:D

Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Τιτανιουμ.

Ρε παιδιά το triangle away σε JB δεν δουλεύει τι κάνουμε γι αυτό;

Είσαι σίγουρος οτι δεν δουλεύει και ότι έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση του (TriangleAway-v2.37.) ??

Samsung galaxy s21+

Είσαι σίγουρος οτι δεν δουλεύει και ότι έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση του (TriangleAway-v2.37.) ??

Ναι οκ μπερδεύτηκα είχα πιο παλιά που μου είχε μείνει από το SII όλα καλά :)

Όλα καλά.

Προσπαθώ να κάνω root με το odin και όταν συνδέω το τηλέφωνο ακολουθώντας τις οδηγίες του οδηγού αντί για γαλάζιο 0:COM είναι κίτρινο. Να προχωρήσω;

Edit: 'Ακυρο, νομίζω ότι το βρήκα

Edited by Cadfael

Προσπαθώ να κάνω root με το odin και όταν συνδέω το τηλέφωνο ακολουθώντας τις οδηγίες του οδηγού αντί για γαλάζιο 0:COM είναι κίτρινο. Να προχωρήσω;

Αφού δεν ειναι γαλάζιο σημαίνει ότι το odin δεν βλέπει το τηλέφωνο για να συνεχιστεί η διαδικασία .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα σε ολους,μετα απο το one x ηρθα και παλι σε samsung,θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθησει.τη παρασκευη το πρωι παραλαμβανω απο κωτσοβολο.και θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι το ειδα στο youtube και ξενερωσα.ειδα οτι στην 4.0.4 που φορουσε το κινητο οταν πας να παρεις τηλεφωνο σου δειχνει τη φωτογραφια αυτου που καλεις στο 1/2 τις οθονης ενω με την 4.1.1. σου βγαζει τη φωτο σε ενα κουτακι. ησχυει αυτο?και αξιζει να κανω update την 4.1.1 η να μεινω στην 4.0.4.

ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους,μετα απο το one x ηρθα και παλι σε samsung,θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθησει.τη παρασκευη το πρωι παραλαμβανω απο κωτσοβολο.και θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι το ειδα στο youtube και ξενερωσα.ειδα οτι στην 4.0.4 που φορουσε το κινητο οταν πας να παρεις τηλεφωνο σου δειχνει τη φωτογραφια αυτου που καλεις στο 1/2 τις οθονης ενω με την 4.1.1. σου βγαζει τη φωτο σε ενα κουτακι. ησχυει αυτο?και αξιζει να κανω update την 4.1.1 η να μεινω στην 4.0.4.

ευχαριστω

Δεν ισχύει αυτό με την φωτογραφία. Θεωρώ την 4.1.1 καλύτερη.