m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εχουμε περασμενο τον exdialer και γινεται μια αναπαντητη.Μπαινω στον exdialer βλεπω την κληση βγαινω. Γιατι μετα μου εμφανιζει ακομα την ενδειξη της αναπαντητης. ? Στις ρυθμίσεις του exdialer πήγαινε στο "συμπεριφορά" και τικάρισε το Άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εχουμε περασμενο τον exdialer και γινεται μια αναπαντητη.Μπαινω στον exdialer βλεπω την κληση βγαινω. Γιατι μετα μου εμφανιζει ακομα την ενδειξη της αναπαντητης. ? στο μαρκετ κοίτα τι γράφει πιο προσεκτικά για τον exdialer πρέπει να κατεβάσεις και ένα ακόμη προγραμα για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κι επισης δεν μπορω να το ορισω ως προεπιλεγμενο προγραμμα κλησεων.Οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη κι εχω αναπαντητη ετσι και συρω το κυκλακι με την κληση μου ανοιγει το στοκ προγραμμα. Πως το εχετε φτιαξει αυτο εσεις; Φοραω 4.1.2 αν παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κι επισης δεν μπορω να το ορισω ως προεπιλεγμενο προγραμμα κλησεων.Οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη κι εχω αναπαντητη ετσι και συρω το κυκλακι με την κληση μου ανοιγει το στοκ προγραμμα. Πως το εχετε φτιαξει αυτο εσεις; Φοραω 4.1.2 αν παιζει ρολο. Δοκίμασε να πας στον stock dialer και κανε clear defaults. Έτσι όταν θα ανοίξεις πρώτη φορά τον ex dialer θα τον ορίσεις ως default . Αν δεν δουλέψει όρισε τον ως system app με το titanium . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σας έχει πέσει ποτέ το s3 (με θήκη ή χωρίς) και να μην έχει πάθει τίποτα; Ρωταω γιατί είναι τρομακτικά τα drop tests που βλέπω στο YouTube και βλέποντας τα νομίζω ότι αν ακουμπήσει με λίγη ταχύτητα το πάτωμα, θα γίνει χιλια κομμάτια το κινητό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Το 1ο που προτεινες ηταν η πρωτη μου κινηση αλλα δεν πετυχε,οποτε παω με Titanium. Επειδη δεν το εχω ξανακανει μπορεις Μιχαλη να με βοηθησεις; Edited December 13, 2012 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Το 1ο που προτεινες ηταν η πρωτη μου κινηση αλλα δεν πετυχε,οποτε παω με Titanium. Επειδη δεν το εχω ξανακανει μπορεις Μιχαλη να με βοηθησεις; Πανο πριν το κάνεις δοκίμασε να παγώσεις τον stock dialer με το titanium ,ωστε να δουλεύει μόνο ο ex Ως system app το δοκίμασα τώρα ,με stock 4.1.2 και πάλι δεν μου δουλεύει . Για να γινει system app με το titanium : πηγαίνεις στην λίστα με τις εφαρμογές του titanium βρίσκεις την εφαρμογη που θες και με παρατεταμένο πάτημα πάνω της θα επιλέξεις convert to system app . Μετά κάνεις και ενα clear data . Edited December 13, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Σας έχει πέσει ποτέ το s3 (με θήκη ή χωρίς) και να μην έχει πάθει τίποτα; Ρωταω γιατί είναι τρομακτικά τα drop tests που βλέπω στο YouTube και βλέποντας τα νομίζω ότι αν ακουμπήσει με λίγη ταχύτητα το πάτωμα, θα γίνει χιλια κομμάτια το κινητό ! ναι το έχω εγκαινιάσει 2 φορές την πρώτη έκανε ελεύθερη πτώση απο το ύψος του γοφού και την δευτερη έφαγε κλωτσιά για του κόψω την ταχύτητα πτώσης Δεν έπαθε τίποτα ήταν με αυτή τη θήκη : http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S3-SIII-i9300-CHROME-BLUE-FLIP-CASE-COVER-/200854130110?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ec3d6cdbe τώρα όμως έβαλα αυτήν : http://www.ebay.com/itm/280995627053?var=580145745311&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και φοβάμαι πως αμα πέσει θα...:X:X:X ΥΓ -Αντι να βάζω όλο το url(όπως πιο πάνω ) πως θα μπορούσα να γράφω πήγαινε εδώ και στο εδώ να κανεις κλικ και να σε μεταφερει στο site?? Edited December 13, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν νομίζω να έχει σχέσει . Συνήθως αυτό το βγάζει οταν προσπαθούμε να κάνουμε OTA ενώ ήμαστε root ή και ακόμα αν δεν εχει καθαρίσει τελείως η συσκευή απο προηγούμενο root. Σύνδεσε το και στο kies να δεις τι σου γράφει . Το ίδο ακριβώς που βγάζει και εμένα σήμερα, χωρίς να έχει γίνει καμία αλλαγή στη συσκευή. Η μόνη διαφορά ίσως είναι ότι το συνέδεσα χθες, προχθές για πρώτη φορά στον υπολογιστή με το Kies για συγχρονισμό. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 στο μαρκετ κοίτα τι γράφει πιο προσεκτικά για τον exdialer πρέπει να κατεβάσεις και ένα ακόμη προγραμα για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα:) Ποιο δεν βλεπω κατι.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ποιο δεν βλεπω κατι.... Known Issues • Missed call notifications remained > Try "xMissedCall Patch" or "xMissedCall Plugin" if your phone is rooted. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πανο πριν το κάνεις δοκίμασε να παγώσεις τον stock dialer με το titanium ,ωστε να δουλεύει μόνο ο ex Ως system app το δοκίμασα τώρα ,με stock 4.1.2 και πάλι δεν μου δουλεύει . Για να γινει system app με το titanium : πηγαίνεις στην λίστα με τις εφαρμογές του titanium βρίσκεις την εφαρμογη που θες και με παρατεταμένο πάτημα πάνω της θα επιλέξεις convert to system app . Μετά κάνεις και ενα clear data . Τιποτα κι εμενα.Τζιφος.. Κριμα και παει σφαιρα ο Exdialer με την επιβολη στη μνημη. Απορω πως δεν εχουν φτιαξει ενα μοντ που να αναγκαζουν τον στοκ να ειναι μονιμως στη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ρώτησα και στο θέμα για το android αλλά δεν απαντάει κανείς :( Όταν σβήνω ένα μήνυμα στο gmail πηγαίνει στον κάδο. Απ τον κάδο πώς το σβήνω? Δεν υπάρχει η δυνατότητα ή εγώ είμαι χαζός και δεν το βλέπω και αναγκάζομαι και τα σβήνω απ το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ρώτησα και στο θέμα για το android αλλά δεν απαντάει κανείς :( Όταν σβήνω ένα μήνυμα στο gmail πηγαίνει στον κάδο. Απ τον κάδο πώς το σβήνω? Δεν υπάρχει η δυνατότητα ή εγώ είμαι χαζός και δεν το βλέπω και αναγκάζομαι και τα σβήνω απ το pc? Με το gmail δεν μπορείς ,αποθηκεύονται στον κάδο για τριάντα μέρες (νομίζω) .Πρέπει να κάνεις login στο gmail λογαριασμό σου από τον broswer και να τα σβήσεις τελείως . Διαφορετικά βάζεις κάποια άλλη εφαρμογη που να εχει αυτήν τη δυνατότητα π.χ K9 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 ναι το έχω εγκαινιάσει 2 φορές την πρώτη έκανε ελεύθερη πτώση απο το ύψος του γοφού και την δευτερη έφαγε κλωτσιά για του κόψω την ταχύτητα πτώσης Δεν έπαθε τίποτα Αυτά ειναι καλά νέα (και ας ηταν με θηκη) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Αυτά ειναι καλά νέα (και ας ηταν με θηκη) ! Όντως γιατί έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω:wacko:. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με τα κινητά μου άλλα έχω συνηθήσει στα νόκια που είναι θηρία. Ούτε μ' αρέσουν οι κλειστές θήκες και τα screenprotectors. Θήκη πλάτης και με βαριά καρδιά. Κάτι μου λέει ότι πρέπει να γίνω πολύ προσεκτικός με το s3. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 ναι το έχω εγκαινιάσει 2 φορές την πρώτη έκανε ελεύθερη πτώση απο το ύψος του γοφού και την δευτερη έφαγε κλωτσιά για του κόψω την ταχύτητα πτώσης Δεν έπαθε τίποτα ήταν με αυτή τη θήκη : http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S3-SIII-i9300-CHROME-BLUE-FLIP-CASE-COVER-/200854130110?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ec3d6cdbe τώρα όμως έβαλα αυτήν : http://www.ebay.com/itm/280995627053?var=580145745311&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και φοβάμαι πως αμα πέσει θα...:X:X:X ΥΓ -Αντι να βάζω όλο το url(όπως πιο πάνω ) πως θα μπορούσα να γράφω πήγαινε εδώ και στο εδώ να κανεις κλικ και να σε μεταφερει στο site?? Χρησιμοποιείς το κουμπι με το σχημα αλυσίδας (αφού έχεις μαρκάρει το κιμενο που θες να γίνει link) και κανείς paste το url. Το μεταλλικό bumper τι λέει? Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σας έχει πέσει ποτέ το s3 (με θήκη ή χωρίς) και να μην έχει πάθει τίποτα; Ρωταω γιατί είναι τρομακτικά τα drop tests που βλέπω στο YouTube και βλέποντας τα νομίζω ότι αν ακουμπήσει με λίγη ταχύτητα το πάτωμα, θα γίνει χιλια κομμάτια το κινητό ! Κι εμένα που μου έπεσε από την τσάντα της δουλειάς που την είχα στον ώμο , http://au.mobilefun.com/35565-belkin-leather-style-pouch-for-samsung-galaxy-s3---black.htm με αυτή την θήκη και μάλιστα έπεσε με την μεριά του usb όρθιο, αλλά ευτυχώς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Τώρα που χειμώνιασε το έχω χωρίς θήκη και άς κρυώνει. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Χρησιμοποιείς το κουμπι με το σχημα αλυσίδας (αφού έχεις μαρκάρει το κιμενο που θες να γίνει link) και κανείς paste το url. Το μεταλλικό bumper τι λέει? ίσως από τις καλύτερες αγόρες που έχω κάνει είναι λίγο βαρύ αλλά εμένα μου αρέσει να είναι στιβαρό έτσι και ναι σε ευχαριστώ για το tip :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 ερωτηση.. πως κανουμε copy paste? ειτε απο κατι που γραφουμε εμεις ειτε απο ενα κειμενο στο ιντερντετ κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 ερωτηση.. πως κανουμε copy paste? ειτε απο κατι που γραφουμε εμεις ειτε απο ενα κειμενο στο ιντερντετ κτλ? Πατας παρατεταμενα πανω στο κειμενο απο τον browser και σου εμφανιζει 2 σηματακια και επιλεγμενη την προταση. Επανω βγαζει κατι εικονιδια. Αφου μετακινησεις τα συμβολακια για να επιλεξεις το κειμενο πατας απο επανω εκεινο που ειναι σα 2 φυλλα χαρτι το ενα πισω απο το αλλο. Νομιζω το τριτο απο δεξια. Και το αντιγραφει. Πας στο κενο που θες, πατας πατατεταμενα στο κενο και βγαζει επικολληση. Το πατας και στο βαζει εκει το κειμενο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ναι το έχω εγκαινιάσει 2 φορές την πρώτη έκανε ελεύθερη πτώση απο το ύψος του γοφού και την δευτερη έφαγε κλωτσιά για του κόψω την ταχύτητα πτώσης Δεν έπαθε τίποτα ήταν με αυτή τη θήκη : http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S3-SIII-i9300-CHROME-BLUE-FLIP-CASE-COVER-/200854130110?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ec3d6cdbe τώρα όμως έβαλα αυτήν : http://www.ebay.com/itm/280995627053?var=580145745311&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και φοβάμαι πως αμα πέσει θα...:X:X:X ΥΓ -Αντι να βάζω όλο το url(όπως πιο πάνω ) πως θα μπορούσα να γράφω πήγαινε εδώ και στο εδώ να κανεις κλικ και να σε μεταφερει στο site?? Εμένα έπεσε με την flip case που είχες και εσύ και δυστυχώς έπαθε λίγη ζημιά στο ασημί γύρω γύρω από το τηλέφωνο. Αλλά έφυγε όλη η θήκη με το πεσιμο. Μόνο η μπαταρία δεν βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο φακελο της συσκευης βρισκονται οι κωδικοι των ασυρματων δικτυων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο φακελο της συσκευης βρισκονται οι κωδικοι των ασυρματων δικτυων; data/ misc/ wifi και ανοιξε το αρχείο wpa_supplicant.conf . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Έχει μία περιεργη συμπεριφορά τελευταία το s3. Όταν φορτίσει πλήρως (και έχοντας αφήσει συνδεδεμένο το καλωδιο), μετα από κάποια λεπτά ακούγεται ο ηχος σαν να εχω συνδέσει ξανά το καλώδιο του φορτιστή και αρχίζει πάλι να φορτίζει.. Έπειτα μετά από κάποια λεπτά πάλι το ίδιο.. Να πω ότι ολο αυτο δεν συμβαίνει ποτέ κατά την διάρκεια της φορτισης, παρά μόνο όταν το τηλέφωνο φορτίσει πληρως. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts