Trendelenburg Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εφαρμογή που να μην επιτρέπει να ακούγεται ήχος όταν παίρνω φώτο; Προχθές ήμουν σε ένα συνέδριο κι ήθελα να βγάλω μερικές φώτο και κατάφερα να βγάλω... μία! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εφαρμογή που να μην επιτρέπει να ακούγεται ήχος όταν παίρνω φώτο; Προχθές ήμουν σε ένα συνέδριο κι ήθελα να βγάλω μερικές φώτο και κατάφερα να βγάλω... μία! :mad: Απλά κλείσε τον ήχο από το notification bar... :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δε δουλεύει :ninja: Έχει πλάκα να με κοροιδεύεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δε δουλεύει :ninja: Έχει πλάκα να με κοροιδεύεις :lol: Αυτό που ζητας υπάρχει ειδή στις ρυθμίσεις τις κάμερας,για δες τες λιγάκι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δε βρήκα τίποτε :( :confused: Κουίζ παίζουμε; Δεν μπορείς να πεις πού ακριβώς είναι; Κάποτε είχα διαβάσει ότι απαγορεύεται να βγαίνουν φώτο χωρίς ήχο, άρα υποθέτω ότι δε θα μπορούσε από το εργοστάσιο να είχε τέτοια ρύθμιση. Τελείως αυθαίρετη τοποθέτηση αυτή βέβαια ε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δε βρήκα τίποτε :( :confused: Κουίζ παίζουμε; Δεν μπορείς να πεις πού ακριβώς είναι; Κάποτε είχα διαβάσει ότι απαγορεύεται να βγαίνουν φώτο χωρίς ήχο, άρα υποθέτω ότι δε θα μπορούσε από το εργοστάσιο να είχε τέτοια ρύθμιση. Τελείως αυθαίρετη τοποθέτηση αυτή βέβαια ε :lol: Σε κάποιες χώρες απαγορεύετε το κλείσιμο του ήχου στην κάμερα . Αυτή η επιλογή όταν επιτρέπεται βρισκεται στις ρυθμίσεις της κάμερας . http://img.wonderhowto.com/img/original/99/50/63490484660489/0/634904846604899950.jpg Αν εισαι root μπορείς να δοκιμάσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29760228&postcount=24 Αλλιώς ψάξε κατι σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=soft.kinoko.SilentCamera Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostromos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλησπερα σας πρωτη φορα γραφω εδω μιας και ψαχνω να βρω μια απαντηση σε ενα ερωτημα για το νεο samsung galaxy s3 και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια σας. τωρα ψαχνωντας διαφορα για αυτο το κινητο στο ιντερνετ βρεθηκα να διαβαζω οτι καποιοι ειχαν θεμα με την οθονη τους.εκει που φορτιζονταν η το ειχαν καπου και χωρις να τους πεσει κατω ραγιζε η οθονη.εχετε ακουσει τετοια προβληματα; και δευτερον θελωντας να το αγορασω εχω βρει τιμες απο 450 μεχρι και 650.μπορειτε να μου πειτε γιατι η τοση πολυ μεγαλη διαφορα;; ειναι θεμα προελευσης του κινητου οποτε και προφανως να υπαρχει καποιο προβλημα; και κατι αλλο στην εξωτερικη καρτα μου μπορω να βαλω την μουσικη μου χωρις να πειραξω την εσωτερικη οποτε και να την εχω για τις εφαρμογες γιατι απο οτι διαβαζω εδω δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην εξωτερικη ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εφαρμογή που να μην επιτρέπει να ακούγεται ήχος όταν παίρνω φώτο; Προχθές ήμουν σε ένα συνέδριο κι ήθελα να βγάλω μερικές φώτο και κατάφερα να βγάλω... μία! :mad: Είναι κατι σαν το αυγό του Κολόμβου. :p Πριν ανοίξεις την camera κλείσε τον ήχο απο το κουμπί και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Δε βρήκα τίποτε :( :confused: Κουίζ παίζουμε; Δεν μπορείς να πεις πού ακριβώς είναι; Κάποτε είχα διαβάσει ότι απαγορεύεται να βγαίνουν φώτο χωρίς ήχο, άρα υποθέτω ότι δε θα μπορούσε από το εργοστάσιο να είχε τέτοια ρύθμιση. Τελείως αυθαίρετη τοποθέτηση αυτή βέβαια ε :lol: Μπες στην καμερα και πηγαινε στις ρυθμίσεις,εμενα που το έχω στα αγγλικά λέει shutter sound... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Είναι κατι σαν το αυγό του Κολόμβου. :p Πριν ανοίξεις την camera κλείσε τον ήχο απο το κουμπί και είσαι οκ Aυτό έγραψα παραπάνω, λέει δε δουλεύει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδιά θα σκάσω :cry: Πηγαίνω με τον ρουτ εξπλόρερ στον εν λόγω φάκελο (σύστημα, csc κλπ), μετά πρέπει να προσθέσω αυτό: <!-- Enable/disable the camera shutter sound --> <CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu> (σύμφωνα με το xda). Ωραία... Πατάω "new", μετά αντιγραφή το παραπάνω και... FAILED μου λέει το τρισκατάρατο :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Πια ρομ εχεις?Για κοίτα και αυτό λίγο να ξεμπερδεύεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1883192 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλησπερα σας πρωτη φορα γραφω εδω μιας και ψαχνω να βρω μια απαντηση σε ενα ερωτημα για το νεο samsung galaxy s3 και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια σας. τωρα ψαχνωντας διαφορα για αυτο το κινητο στο ιντερνετ βρεθηκα να διαβαζω οτι καποιοι ειχαν θεμα με την οθονη τους.εκει που φορτιζονταν η το ειχαν καπου και χωρις να τους πεσει κατω ραγιζε η οθονη.εχετε ακουσει τετοια προβληματα; και δευτερον θελωντας να το αγορασω εχω βρει τιμες απο 450 μεχρι και 650.μπορειτε να μου πειτε γιατι η τοση πολυ μεγαλη διαφορα;; ειναι θεμα προελευσης του κινητου οποτε και προφανως να υπαρχει καποιο προβλημα; και κατι αλλο στην εξωτερικη καρτα μου μπορω να βαλω την μουσικη μου χωρις να πειραξω την εσωτερικη οποτε και να την εχω για τις εφαρμογες γιατι απο οτι διαβαζω εδω δεν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην εξωτερικη ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, ούτε το εχω ακούσει! Η διαφορά στην τιμή είναι το κερδος μερικων μεζαζοντων, παρτο στη πιο φτηνή τιμή, αρκεί να ειναι ευρωπαϊκό. Για την μουσική, μπορείς να την βάλεις όπου θέλεις. Σωστά, οι εφαρμογές μενουν στην εσωτερική. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλησπέρα. Λέω να περάσω από S2 σε S3 και ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το χρώμα (λευκό ή μπλε). Η αλήθεια είναι πως το μπλε δείχνει πολύ περισσότερο τις δαχτυλιές σε σχέση με το λευκό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν γρατζουνιστεί το πίσω καπάκι. Σε ποιο χρώμα θα φανούν πιο έντονα οι γρατζουνιές; Αν έχετε σχετική εμπειρία πείτε μου τη γνώμη σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Aυτό έγραψα παραπάνω, λέει δε δουλεύει. Mια χαρά δουλεύει μόλις το δοκίμασα .Όπως επίσης και το Silent Camera σε S3 χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλησπέρα. Λέω να περάσω από S2 σε S3 και ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το χρώμα (λευκό ή μπλε). Η αλήθεια είναι πως το μπλε δείχνει πολύ περισσότερο τις δαχτυλιές σε σχέση με το λευκό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν γρατζουνιστεί το πίσω καπάκι. Σε ποιο χρώμα θα φανούν πιο έντονα οι γρατζουνιές; Αν έχετε σχετική εμπειρία πείτε μου τη γνώμη σας :) Εχω την εντύπωση πως στο λευκό δεν θα φαίνονται τόσο. Ίσως το λέω αυτο γιατί και εγω σε λευκό θα το πάρω. Νομίζω πως σε αυτο το χρώματα δείχνει πιο καλα. Βέβαια ότι σου αρέσει περισσότερο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Ρε παιδιά θα σκάσω :cry: Πηγαίνω με τον ρουτ εξπλόρερ στον εν λόγω φάκελο (σύστημα, csc κλπ), μετά πρέπει να προσθέσω αυτό: <!-- Enable/disable the camera shutter sound --> <CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu> (σύμφωνα με το xda). Ωραία... Πατάω "new", μετά αντιγραφή το παραπάνω και... FAILED μου λέει το τρισκατάρατο :mad::mad: Έριξα μια συγκριτική ματιά στα αρχεία των 2 εκδόσεων γιατί εγώ έχω την Αγγλική rom. To features.xml δεν υπάρχει στην Ελληνική, αρκεί να βάλεις το παραπάνω <> tag στο αρχείο /system/csc/others.xml , κάτω ακριβώς από το <FeatureSet> . Aν και εξακολουθώ να νομίζω ότι αν κλείσεις τον ήχο δε θα κάνει θόρυβο η κάμερα... :p Edited December 10, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Χμ, το ασημί πλαίσιο του κινητού, αλλάζει; Έχει ένα ράγισμα :\ Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Χμ, το ασημί πλαίσιο του κινητού, αλλάζει; Έχει ένα ράγισμα :\ Κάπου διαβαζα στο xda ότι πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά στις πρωτες παρτιδες του sgs3.Σε καποιες χώρες τους το έφτιαχνε δωρεάν το service και σε κάποιες οχι. Εκτός αν σου έχει πέσει κατω οπότε είναι χωρίς λογο όλα αυτά που γράφω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα. Λέω να περάσω από S2 σε S3 και ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το χρώμα (λευκό ή μπλε). Η αλήθεια είναι πως το μπλε δείχνει πολύ περισσότερο τις δαχτυλιές σε σχέση με το λευκό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν γρατζουνιστεί το πίσω καπάκι. Σε ποιο χρώμα θα φανούν πιο έντονα οι γρατζουνιές; Αν έχετε σχετική εμπειρία πείτε μου τη γνώμη σας :) Είχα και εγω τι ίδιο δίλημμα . Τελικά πήρα το λευκο και μια μαύρη ultra thin air spigen θήκη και είναι πολυ όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κάπου διαβαζα στο xda ότι πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά στις πρωτες παρτιδες του sgs3.Σε καποιες χώρες τους το έφτιαχνε δωρεάν το service και σε κάποιες οχι. Εκτός αν σου έχει πέσει κατω οπότε είναι χωρίς λογο όλα αυτά που γράφω! Όχι δεν έχει πέσει. Είναι στο σημείο που μπαίνει ο φορτιστής... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Στην ενότητα των Oδηγών υπάρχουν όλες οι roms με οδηγίες και links. Επειδή δεν βρήκα νήμα για την Revolution HD, έχει βάλει κανείς; Ξέρει αν είναι καλή, σταθερή κλπ; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλημέρα παιδιά. Εχθές έκανα Update στην 4.1.1 το s3 μου. Όλα καλά. Σήμερα πήγα να στείλω ένα email αλλά δεν μου βγάζει καθόλου Ελληνικούς χαρακτήρες, παρόλο που είναι επιλεγμένο το Ελληνικό πληκτρολόγιο και εννοείται πως υπάρχει στις ρυθμίσεις 2η γλώσσα τα Ελληνικά. Δηλαδή, εκεί που πατάω το "χ" μου βγάζει το αντίστοιχο αγγλικό γράμμα. Χάνω κάτι που θα έπρεπε να κάνω και δεν το έχω κάνει..? thx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 ξεκινησε η επισημη αναβαθμιση σε 4.1.2 την εχει κατεβασει καποιος ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 ξεκινησε η επισημη αναβαθμιση σε 4.1.2 την εχει κατεβασει καποιος ? Οσοι έχουν Πολωνικές συσκευές, ή όσοι βιάζονται και την περάσανε πχ με Odin. (όπως εγώ:p ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts