telmusic Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Τι μπορώ να κάνω με το μικρόφωνο; Πολύ συχνα χρησιμοποιώ το S3 στην βάση του αυτοκινήτου σε ανοικτή ακρόαση ( πράγμα που έκανα και στο προηγούμενο μου κινητό hd2 ). Τώρα όμως πολλοί μου παραπονιούνται πως με ακούν με δυσκολία και έτσι αναγκάζομαι να φωνάζω. Υπάρχει κάποιος τρόπος που να δυναμώνει η ευαισθησία του μικροφώνου; Δοκίμασε να κλείσεις το Noise Reduction που βρισκεται στης ρυθμίσεις κλήσεων. Επίσης καθάρισε λίγο και την υποδοχή του μικροφώνου . Το noise κλείνει ετσι και αλλιως αυτόματα μόλις βάζω το βύσμα jack συνεπώς δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Τώρα όσον αφορά το μικρόφωνο το κινητό είναι καινούργιο και η θήκη που του έχω βάλει σε εκείνο το σημείο το αφήνει ακάλυπτο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημερα ! Για να παρω ενημερωση jb χρειαζεται να το συνδεσω στο ΚΙΕΣ με καλωδιο η μεσω WIFI ; Δηλαδη θα την βρει την ενημερωση μεσα απο το WIFI η χλωμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Θα την βρει μην σκας ... Και εγω ετσι την περιμενω ... Η υπομονη ειναι αρετη Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Θελω να καταχωρισω το mail της δουλειας που ειναι της on.gr αλλα ματαια ( δεν συγχρονίζει με τιποτα) Εχω περασει δυο yahoo ( που και αυτα με ειχαν παιδέψει αν θυμαμαι καλα ) αλλα εδω τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα... Παιζει καποια επιπλέον ρύθμιση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μετα απο τρεις μηνες συμβιωσης με το ς3 ειχαμε την πρωτη βουτια. ραγισε το μπροστινο κρυσταλο σε 2 σημεια. πριν κανα μηνα ειχα διαβασει οτι το κρυσταλο αλαζει πακετο με την οθονη με κοστος γυρω στα 120€. εχω στο τηλεφωνο την ομεγα. να το στειλω στην αντιπροσωπεια ετσι η θα μου δημιουργησουν προβλημα λογω ρουτ?????????? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μετα απο τρεις μηνες συμβιωσης με το ς3 ειχαμε την πρωτη βουτια. ραγισε το μπροστινο κρυσταλο σε 2 σημεια. πριν κανα μηνα ειχα διαβασει οτι το κρυσταλο αλαζει πακετο με την οθονη με κοστος γυρω στα 120€. εχω στο τηλεφωνο την ομεγα. να το στειλω στην αντιπροσωπεια ετσι η θα μου δημιουργησουν προβλημα λογω ρουτ?????????? Δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα επειδή είσαι root απο την στιγμή που δεν εχει σχέση η ζημιά με την εγγύηση . Μπορείς βεβαιώ να του περάσεις μια επίσημη rom για να είσαι ήσυχος ( πέντε λεπτά είναι). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μετα απο τρεις μηνες συμβιωσης με το ς3 ειχαμε την πρωτη βουτια. ραγισε το μπροστινο κρυσταλο σε 2 σημεια. πριν κανα μηνα ειχα διαβασει οτι το κρυσταλο αλαζει πακετο με την οθονη με κοστος γυρω στα 120€. εχω στο τηλεφωνο την ομεγα. να το στειλω στην αντιπροσωπεια ετσι η θα μου δημιουργησουν προβλημα λογω ρουτ?????????? Αφού δεν καλύπτεται από την εγγύηση, δεν θα σου πουνε τώρα τίποτα, εσύ πληρώνεις. Αν όμως κατι δεν παει καλα με την συσκευή μετά, θα μπορουν να σου πουν ότι θέλουν αφού θα το γνωριζουν ότι το σκαλίζεις. Οπότε για καλο και για κακό, περνα την επίσημη και το triangle away Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Σε jelly υπαρχει αλλος player εκτος του flash που να τον υποστηριζει? Γιατι έχεις κάποιο πρόβλημα με τον flash ? Δεν σου δουλεύει ? Από όσο γνωρίζω οχι δεν υπάρχει άλλος player . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλησπέρα παιδιά. είμαι νέος κάτοχος του s3 και έχω μια ερώτηση. είχα το S2 kai είχα κάνει backup μέσω kies στα πάντα, αλλά βάζω το s3 για restore και μπορεί να περάσει μόνο επαφές. μηνύματα και τέτοια όχι. τί παίζει; γίνεται τίποτα ή τα έχασα; παιδιά ξέρει κανείς κάτι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Γιατι έχεις κάποιο πρόβλημα με τον flash ? Δεν σου δουλεύει ? Από όσο γνωρίζω οχι δεν υπάρχει άλλος player . Εμενα λειτουργει καλα μονο με τον browser της συσκευης, με Opera mobile δεν παιζει. μονο με τον μαμισιο browser μπορουμε να εχουμε σωστη λειτουργια του flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Εμενα λειτουργει καλα μονο με τον browser της συσκευης, με Opera mobile δεν παιζει. μονο με τον μαμισιο browser μπορουμε να εχουμε σωστη λειτουργια του flash? Δοκιμασε chrome και firefox. Δουλευουν πολυ ωραια. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Εμενα λειτουργει καλα μονο με τον browser της συσκευης, με Opera mobile δεν παιζει. μονο με τον μαμισιο browser μπορουμε να εχουμε σωστη λειτουργια του flash? Έχεις την τελευταία εκδοσή του flash player( 11.1.115.20 )? Εχω την εντύπωση οτι δουλεύει και με Opera εκτός του στοκ broswer .. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Είναι ιδέα μου ή τα FB & Messenger μετά την τελευταία αναβάθμιση δουλεύουν υπερωρίες τόσο στη RAM όσο και στα δεδομένα δικτύου; έχω να δω πάνω από 60MB ελεύθερα νομίζω από την τελευταία αναβάθμισή τους! :!: Edited: Από τιτίβισμα: http://samsung-galaxy-s3.net/news/samsung-to-introduce-larger-battery?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter Edited October 21, 2012 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Είναι ιδέα μου ή τα FB & Messenger μετά την τελευταία αναβάθμιση δουλεύουν υπερωρίες τόσο στη RAM όσο και στα δεδομένα δικτύου; έχω να δω πάνω από 60MB ελεύθερα νομίζω από την τελευταία αναβάθμισή τους! :!: Ναι....απο την στιγμη που τα εβγαλα ηρεμησε η μπαταρια μου και η ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Έχεις την τελευταία εκδοσή του flash player( 11.1.115.20 )? Εχω την εντύπωση οτι δουλεύει και με Opera εκτός του στοκ broswer .. εγω εχω jelly πως βαζω flash player??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 εγω εχω jelly πως βαζω flash player??? Πήγαινε εδώ http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html κατέβασε την τελευταία εκδοσή του flash . Μετάφερε το apk στο τηλέφωνο σου (internal ή external sd card) και με εναν file explorer βρες το και καν το install Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ρε παιδια εμενα γιατι εχει uπολοιπο αναμονης 48% ??Εκει που κοιταμε αναμονης μπαταριας,αναμονης οθονης κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πήγαινε εδώ http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html κατέβασε την τελευταία εκδοσή του flash . Μετάφερε το apk στο τηλέφωνο σου (internal ή external sd card) και με εναν file explorer βρες το και καν το install φιλε σορυ που σε ζαλιζω αλλα που παω ακριβως???δεν εχει για jelly......μονο για ice cream.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 φιλε σορυ που σε ζαλιζω αλλα που παω ακριβως???δεν εχει για jelly......μονο για ice cream.... Δεν έχεις πρόβλημα. Δουλεύει άψογα σε JB. Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 φιλε σορυ που σε ζαλιζω αλλα που παω ακριβως???δεν εχει για jelly......μονο για ice cream.... Την τελευταία εκδοσή για ics κατεβάζεις . Δεν υπάρχει εκδοση για jb καθώς η adobe σταμάτησε της αναβαθμίσεις της για το android Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μία βοηθεια.Αυτους τους ρημαδοτονους πως τους απενεργοποιούμε στα κεφαλαια γράμματα που μπαινουν αυτοματα στην συνταξη των μηνυματων;Μου εχουν σπασει τα νευρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδια χρειάζεται να βάλω κανένα πρόγραμμα για defrag; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Παιδια χρειάζεται να βάλω κανένα πρόγραμμα για defrag; Δεν νομίζω οτι το android χρειαζεται defrags . ;) Αυτά είναι για τα Windows . Μία βοηθεια.Αυτους τους ρημαδοτονους πως τους απενεργοποιούμε στα κεφαλαια γράμματα που μπαινουν αυτοματα στην συνταξη των μηνυματων;Μου εχουν σπασει τα νευρα.... Λογικά έχεις ενεργοποίησή το predictive text . Δοκίμασε να το κλείσεις ,κοίτα το πως Edited October 21, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 σημερα εκανα αναβαθμηση σε jbeam μεσω kies οκ δεν εχει κ τρελη διαφορα σχεδον ιδια συμπεριφορα προς τι αυτη η τρελα με τις αναβαθμησεις ,ελπιζω να εχει καλυτερη μπαταρια τουλαχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ρε παιδιά μηνύματα μέσω restore από το kies γιατί δεν κάνει; είχα κάνει backup τα sms tou S2 και δεν τα βάζει στο s3. ξέρει κανείς πώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts