Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι. ο μονος τροπος για να κατεβασουμε απο το google play ειναι να πατησουμε εγκατασταση και να μας το στειλει στο κινητο? δεν γινεται να κατεβασουμε την εφαρμογη που θελουμε στον H/Y και μετα να την περασουμε στο κινητο?

αν το ψαξεις λιγο γινεται και αυτο(θα βρεις τις εφαρμογες που θες σε apk μορφή) που λες αλλα ποιο ειναι το νοημα για κατι τετοιο?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν το ψαξεις λιγο γινεται και αυτο(θα βρεις τις εφαρμογες που θες σε apk μορφή) που λες αλλα ποιο ειναι το νοημα για κατι τετοιο?

γιατι δεν εχω wifi στο σπιτι και θελω να τις κατεβαζω απο τον υπολογιστη γιαυτο

παιδια καλησπερα μια ερωτηση τις φωτο που βγαζω με την καμερα οταν παω στην συλλογη να της δω γιατι δεν τις εμφανιζει σε ολη την οθωνη? στις δυο ακρες δεξια αριστερα υπαρχει το μαυρο φοντο.

Γιατι στα 8 mp που ειναι σαν προεπιλογη βγαζει σε 4:3. Αν θελεις να πιανει ολη την οθονη , βαλε την αναλυση στα 6mp οπου τραβαει φωτογραφιες σε 16:9.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γιατι στα 8 mp που ειναι σαν προεπιλογη βγαζει σε 4:3. Αν θελεις να πιανει ολη την οθονη , βαλε την αναλυση στα 6mp οπου τραβαει φωτογραφιες σε 16:9.

οκ ευχαριστω

επρεπε ομως και στα 8m να ειναι 16:9

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο android,και θέλω να ρωτησο,1 εφαρμογές μόνο με πιστωτική κάρτα μωρό να αγορασω; 2 η μπαταρία μου πέφτει αρκετά γρήγορα υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβαίνει ποιο αργά; έχω Βάλεϊ εξοικονόμηση ενέργειας και το έχω και σε gsm, οποιος θέλει ας με βοηθήσει.

επρεπε ομως και στα 8m να ειναι 16:9

Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να έχει αισθητήρα αρκετά μεγαλύτερο σε MP και σε διαστάσεις (για να μπορεί να βγάζει 8ΜΡ σε 4:3 & 16:9).

Το στάνταρ πάντως στην φωτογραφία είναι το 4:3 και δεν έχει αλλάξει ακόμα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να έχει αισθητήρα αρκετά μεγαλύτερο σε MP και σε διαστάσεις (για να μπορεί να βγάζει 8ΜΡ σε 4:3 & 16:9).

Το στάνταρ πάντως στην φωτογραφία είναι το 4:3 και δεν έχει αλλάξει ακόμα.

τα one x-s παντως, στα 8 τραβανε εξ ορισμου σε 16:9.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δυο προβληματακια που ψαχνω λυση αλλα ματαια..

Γιατι καθε φορα που παω στον browser η φωτινοτητα πεφτει και πρεπει να την επαναφερω απο τα settings του browser?

Πως σταματαει να περνει αποφασεις επιτελους?

Και δευτερον..

Οταν με περνουν τηλ ο ηχος ξεκινα απο χαμηλα και μετα απο λιγο γινεται χαλασμος...

Θελω να χτυπαει σταθερα χωρις να δυναμωνει μονο του..

Δεν φταει το ringtone..

Ευχαριστω

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Είναι πάντως ολίγον κουλό.

Όταν τραβάς βίντεο στην φουλ ανάλυση και συγχρόνως τραβάς φωτογραφία η εικόνα είναι φουλ screen .

γιατι δεν εχω wifi στο σπιτι και θελω να τις κατεβαζω απο τον υπολογιστη γιαυτο

Επελεξε απο το pc σου οποιες εφαρμογες θες και κανε εγκατασταση, οταν βρεθεις σε καποιο wi-fi θα σου ερθουν στο τηλεφωνο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γιατι καθε φορα που παω στον browser η φωτινοτητα πεφτει και πρεπει να την επαναφερω απο τα settings του browser?

Και δευτερον..

Οταν με περνουν τηλ ο ηχος ξεκινα απο χαμηλα και μετα απο λιγο γινεται χαλασμος...

Δεν φταει το ringtone..

Ευχαριστω

βαλε τον chrome να βρεις την υγεια σου και αν θες ακομη καλυτερη φωτεινοτητα πας σε opera mobile.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και δευτερον..

Δεν φταει το ringtone..

Ευχαριστω

Aν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ο browser ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα άσχετα με το τι έχεις επιλέξει εσύ. Αν δεν είναι αυτό χαμήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης χειροκίνητα και μην τικαρεις το αυτόματο και δες αν σου πειράζει πάλι τη φωτεινότητα του browser

Το 2ο μου το κάνει και μένα αλλά μόνο για τα 2 πρώτα δεύτερα , αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή αύξησης έντασης μέσα στην τσέπη ενώ το κινητό δεν το έχεις στην τσέπη σου ( π.χ είναι πάνω στο γραφείο) και το πιάσεις τότε όταν το πιάνεις νομίζει πως το βάζεις στην τσέπη και δυναμώνει. Αν δεν είναι αυτό τότε δες μήπως έχεις κατεβάσει καμία εφαρμογή για αύξηση έντασης του μεγαφώνου (π.χ Volume+) και μπερδεύεται το λογισμικό ανάμεσα στην μαμά εφαρμογή και στην κατεβασμένη.

Το 2ο μου το κάνει και μένα αλλά μόνο για τα 2 πρώτα δεύτερα , αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή αύξησης έντασης μέσα στην τσέπη.

που ειναι αυτη η επιλογη ???:)

ευχαριστω για τις απαντησεις!! :O

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ ή τηλ για το επίσημο service της samsung στην Ελλάδα?? (για κινητά εννοείται):D
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μπορείς να πάρεις στην Smartec που είναι επίσημο service της Samsung

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο android,και θέλω να ρωτησο,1 εφαρμογές μόνο με πιστωτική κάρτα μωρό να αγορασω; 2 η μπαταρία μου πέφτει αρκετά γρήγορα υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβαίνει ποιο αργά; έχω Βάλεϊ εξοικονόμηση ενέργειας και το έχω και σε gsm, οποιος θέλει ας με βοηθήσει.

1. Ναι

2. Τι εννοείς γρήγορα;

Και δευτερον..

Δεν φταει το ringtone..

Ευχαριστω

Δε γίνεται αυτό χωρίς κάποιο hack που δεν ξέρω ακόμα αν έχει βγει για το ΙΙΙ. Είναι feature της Samsung το ascending ringtone, σε όλα τα τηλέφωνα, smartphone ή όχι...

- Alex

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα αν τυχων καποιο παιδι εγκαταστησει αυτην την εκδοση ας ενημερωσει αν εχει λυθει το θεμα με την φωτεινοτητα στο led ειδοποιησεων αν ειναι δηλαδη στο ιδιο επιπεδο με το παγωτο η'οχι και σε αυτην την εκδοση επισης.

Ευχαριστω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ηλια καλημερα .

Ποιο μεγάλο αρχείο απ τα προηγούμενα ,αυτό το είδα 300mb ,για να δούμε τι είναι:)

giphy.gif

Ηλια καλημερα .

Ποιο μεγάλο αρχείο απ τα προηγούμενα ,αυτό το είδα 300mb ,για να δούμε τι είναι:)

Καλημέρα!

Ναι, μακάρι να έχουν λυθεί 2-3 θέματα που υπάρχουν στις προηγούμενες εκδόσεις.

Αν και απ ότι έχουμε δει, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο..:p

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα και απο μένα! Χθες ξαφνικα αρχισε να κολλαει αναμμενος ο φωτισμος... Δεν ξέρω ισως παιζει κατι και με την ανιχνευση ματιων που εχω ενεργοποιησει. Το εχει κανεις αλλος παρατηρησει?

Γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει το καινουργιο update για baseband cosmote;;;

IPhone 15 Pro 

Παιδιά προσοχή γιατί κανένας απ τους τρόπους root δεν δούλεψε με την XXDLI1
giphy.gif

Πως μπορώ να έχω από το ημερολόγιο και ηχητική ειδοποίηση. Τώρα απλώς εμφανίζει στην οθόνη την υπενθύμιση αλλά πρέπει να είμαι από πάνω για να τη δω. Παίζει με κάποια άλλη εφαρμογή;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra