Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την κατεβάζω για δοκιμη. Πέρασες τοmodem LH1;

Εχει κάποιο προβλημα σοβαρο?

ναι modem LH1 και βαση LG8 , μεχρι στιγμης ουτε ενα προβλημα

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκιμαζεις official η κάποια custom βασισμένη σ αυτο το built?

Νικόλα σαν να έχεις δίκιο ρε φίλε.

Πραγματικα είναι κρύο σε σχέση με το πλαστικο καπάκι και ζεστενεται περισσότερο στην σκληρή χρήση.

Έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν κάποιος φίλος εδω είχε γράψει ότι μετα απο πτώση παραμορφωθηκε το νικελ και δεν έμπαινε η USB.

Αν ήταν πλαστικο δεν θα παραμορφωνονταν ούτε θα κοβονταν όπως έχουν δείξει φωτογραφίες κάποιων που προφανώς το είχαν στην κολοτσεπη.

Το φιλμακι που εχει είναι για προστασία απο τα γδαρσιματα. Καλώς υπάρχει εκει.

Εφόσον είναι μεταλλικό το bezel ανακαλώ για όσα έχω πει για τα υλικά του.:D:O

Αν ήταν μεταλλικό όμως δεν θα μπορούσε με μια απλή φαλτσέτα να το "φάει" ώστε να λύσει το πρόβλημα (αν θυμάμαι καλά βέβαια)

Το ίδιο προβληματισμό είχαμε και στο θέμα του LG 2X που όλοι στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν μεταλλικό, μέχρι που κάποιος τολμηρός το ...έλιωσε με κολητήρι! (σε σημείο που δεν φαίνεται εξωτερικά) και αποδείχθηκε πλαστικό....

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πλαστικό (και λόγο μικρού βάρους συσκευής)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν ήταν μεταλλικό όμως δεν θα μπορούσε με μια απλή φαλτσέτα να το "φάει" ώστε να λύσει το πρόβλημα (αν θυμάμαι καλά βέβαια)

Το ίδιο προβληματισμό είχαμε και στο θέμα του LG 2X που όλοι στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν μεταλλικό, μέχρι που κάποιος τολμηρός το ...έλιωσε με κολητήρι! (σε σημείο που δεν φαίνεται εξωτερικά) και αποδείχθηκε πλαστικό....

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πλαστικό (και λόγο μικρού βάρους συσκευής)

Το τραβάει ο μαγνήτης πάντως

Δοκίμασα με μικρό μαγνητάκι περιμετρικά.

Πριν μια εβδομάδα μου έπεσε από την καρέκλα και πετάχτηκε λίγο προς τα έξω το bezel κάτω στη δεξιά γωνία.

Το πάτησα σιγά και προσεκτικά με κλειδί και ήρθε στη θέση του μετά από λίγο.

Έκανα και μία μικρή γρατσουνιά στη φλούδα πάνω αλλά είναι υπερβολικά μικρή.

Επίσης έτσι εξηγείται γιατί είναι "κολλημένο" στο μεταλλικό σασί μαζί με την οθόνη.

Πολύ απλά, ΔΕΝ είναι κολλημένο. Είναι το σασί το ίδιο με μια γυαλιστερή φλούδα μικρότερη απο μισό χιλιοστό σε πάχος.

edit:

Ετσι πιστεύω από ότι είδα και διαπίστωσα.

Μπορεί και να κάνω λάθος φυσικά :)

Edited by nikos523

Παρατηρώ σωστά οτι δεν κραταει τις ρυθμίσεις τις κάμερας όταν την κλέισεις και την ξανανοιξεις?

Καλησπέρα σε όλους.

Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει. Τι είναι αυτό που φαίνεται επάνω αριστερά στο screenshot και πως μπορεί να αφαιρεθεί? Φίλος, κάτοχος του S3 έχει φάει όλο το μενού και δεν μπορεί να βρει τι διάολο είναι αυτό εκεί πάνω.:lol:

Ευχαριστώ.

Ειναι απενεργοποιημένη η notification bar.

Κατεβασε την και βαλτην στο on ,αν δεν φύγει αμέσως κανε και ενα reboot.

Samsung galaxy s21+

τι χρωμα θελετε;

http://www.sammobile.com/2012/08/28/four-new-galaxy-s-iii-colors/

-Amber Brown

-Garnet Red

-Sapphire Black

-Titanium Grey

στα ηδη Pebble Blue και Marble White

Δεν ειμαι φαν του χρωματος αλλα επαθα πλακα με το καφε. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Δινει στην αισθηση σαν να "φοραει" καποιου ειδους ξυλο κατω απο την glossy επιφανεια.

Η επομενη επιλογη γκρι. Δεν λεω αδικα απο την αρχη οτι ειναι ενα πολυ ομορφο κινητο, με την κινηση αυτη των πολλων χρωματων βλεπω πολλαπλασιασμο πελατων.

Θελω κι εγω ενα :(

Προφανώς ήταν κάποια επιπλοκη που δεν εντάσσεται σε συνηθισμένα προβλήματα. Εγω θα έκανα και πάλι reboot μήπως στρώσει.

Αν πας στις εφαρμογές υπάρχει ένα εικονίδιο που αν το επιλεξεις κατεβάζει τις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Εκει θα βρεις τα πάντα.

Ναι, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της Samsung φτιαχνεις λογαριασμό. Αν όχι το παρακαμπτεις.

φιλε μου το βρηκα ειχα κατεβασει μια εφαρμογη απο το market wallpaper hd και αυτη μου εκανε αυτο το παρατραγουδω.την αφαιρεσα και ολα.ειδομεν. κοιτα τη μπορει να παθεις στα καλα καθουμενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια με την 16.1 πανω στο bar γιατι δ εχει τον φακο την επενεκινηση κτλ κανεις δ ξερει? Επισης ξεκιναω εγγραφη βιντεο και στα καλα καθουμενα σταματαει..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το τραβάει ο μαγνήτης πάντως

Δοκίμασα με μικρό μαγνητάκι περιμετρικά.

Περίεργο, μόλις το δοκίμασα και εγώ με κατσαβίδι/μαγνήτη και δεν ακούει.

Αλλά αν ήταν μεταλλικό αποκλείεται να είναι φερριτικό (σιδηρούχο μαγνητικό) θα ήταν αλουμίνιο, μαγνήσιο ή άλλοι ελαφρύ κράμα που δεν ακούει σε μαγνήτη.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Περίεργο, μόλις το δοκίμασα και εγώ με κατσαβίδι/μαγνήτη και δεν ακούει.

Αλλά αν ήταν μεταλλικό αποκλείεται να είναι φερριτικό (σιδηρούχο μαγνητικό) θα ήταν αλουμίνιο, μαγνήσιο ή άλλοι ελαφρύ κράμα που δεν ακούει σε μαγνήτη.

Πάντως εμένα που μου το έχει ρίξει ο μικρός και έχει κάνει διάφορα σημάδια στο νικελ (μπλε) φαίνεται ότι φευγουν κομματάκια κομματάκια και απο κάτω είναι μαύρο... δεν πρέπει να είναι πλαστικό ....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

τι χρωμα θελετε;

http://www.sammobile.com/2012/08/28/four-new-galaxy-s-iii-colors/

-Amber Brown

-Garnet Red

-Sapphire Black

-Titanium Grey

στα ηδη Pebble Blue και Marble White

Θα πω την αλήθεια μου. Το Brown μου φέρνει αναγούλα γιατί μου θυμίζει σκ..ά :wacko: Το κόκκινο με αφήνει αδιάφορο ενω το γκρί και το μαύρο μου αρέσουν. Ειδικά το μαύρο το λατρεύω. Πάντα το λάτρευα. Μόνη μου ένσταση είναι πως το UX δεν μου κολλάει (τα χρώματα των menu) με το μαύρο πλαίσιο)

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Ωραίο φαίνεται το μαύρο και το γκρι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ωραίο φαίνεται το μαύρο και το γκρι

Γκρι για μένα αν και μερικά Pebble Blue φέρνουν λιγάκι και σε γκρι...

Γκρι για μένα αν και μερικά Pebble Blue φέρνουν λιγάκι και σε γκρι...

Πραγματικά το blue είναι εντελώς αδιάφορο χρώμα,καμία ουσία βασικά και δίνει και την αίσθηση του πιο φτηνού.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλησπερα παιδια.εχω μια απορια που πιθανον να ειναι γελοια αλλα ειμαι τελειος νεος με τα smartphone και κατεπεκταση με το samsung s3.γιατι οταν ξεπερναω τα 3 μηνυματα μου το μετατρεπει σε mms?υπαρχει καποια επιλογη?και οταν μια φωτο την κανω αντιγραφη στο προχειρο που παει γιατι δεν βγαζω ακρη?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Πραγματικά το blue είναι εντελώς αδιάφορο χρώμα,καμία ουσία βασικά και δίνει και την αίσθηση του πιο φτηνού.

Την ίδια ακριβώς άποψη έχω για το λευκό:) Θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου σχετικά με το μαύρο και το γκρί. Ειδικά το γκρι φαίνεται πολύ όμορφο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Την ίδια άποψη έχω για το λευκό :p, γούστα!!

παιδια ακομα ενα leak απο jelly bean: I9300XXDLH8 http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=BTU&os=1&type=1#firmware

Edit: oups μαλλον με προλαβαν! dimkit και Te_salat περιμενουμε ακομα περισσοτερες εντυπωσεις απο τη νεα ρομ!

Edited by tzin1

παιδια ακομα ενα leak απο jelly bean: I9300XXDLH8 http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=BTU&os=1&type=1#firmware

Edit: oups μαλλον με προλαβαν! dimkit και Te_salat περιμενουμε ακομα περισσοτερες εντυπωσεις απο τη νεα ρομ!

Εγω θα περιμενω την επισημη μεσα στις επομενες ημερες αλο και κατι στραβο θα εχει οπως η 7 με το wifi.Δεν ξανασεταρω το κινητο απο την αρχη το εκανα πριν 3 ημερες.

Ερχεται η επισημη ετσι κι αλλιως:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγω θα περιμενω την επισημη μεσα στις επομενες ημερες αλο και κατι στραβο θα εχει οπως η 7 με το wifi.Δεν ξανασεταρω το κινητο απο την αρχη το εκανα πριν 3 ημερες.

Ερχεται η επισημη ετσι κι αλλιως:p

Σε καταλαβαινω απολυτα,φαντασου οτι εγω περιμενω την επισημη για να δω τελικες εντυπωσεις και να προχωρησω επιτελους στην αγορα του..ειδικα αυτο το ασπρο ρε παιδι μου το ζαχαρωνω απο αρχες Ιουνιου :p

Σε καταλαβαινω απολυτα,φαντασου οτι εγω περιμενω την επισημη για να δω τελικες εντυπωσεις και να προχωρησω επιτελους στην αγορα του..ειδικα αυτο το ασπρο ρε παιδι μου το ζαχαρωνω απο αρχες Ιουνιου :p

Λευκο δαγκωτο σου λεω:D

Alex61:στο μενου στα application θα το βρεις.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

http://img.hostedpic.com/images/38161580735030915655_thumb.png

Υπάρχει κάτι παρόμοιο με την παραπάνω ζωντανή ταπετσαρία;

Με ενδιαφέρει όπως η παραπάνω να αλλάζει σύμφωνα με τον καιρό και το φως της ημέρας

Edited by telmusic

Αυριο βγαινει....αναμονη στο φουλ

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδια σκεφτομουν να κανω ενα ρεσετ το κινητο μου και να το σεταρω απο την αρχη...το θεμα ειναι οτι τις επομενες ημερες που θα βγει η JB και θα παω να το αναβαθμισω, θα πρεπει να το σεταρω ξανα η θα γινει σαν ολα τα μεχρι στιγμης updates?(Διατηρω τα δεδομενα μου και τις εφαρμογες η οχι?)

Το λεω για να αποφυγω την ιδια βαρετη δουλεια ξανα και ξανα!!