Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά τελικά βρήκα και άλλο ένα κατάστημα οπότε αυτό (extrememobile) ή αυτό (mobilehellas). Ποιο λέτε ; στο extreme-mobile.gr λέει " 24 μήνες εγγύηση

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από την Επίσημη Ελληνική Αντιπροσωπεία "

Από ExtremeMobile είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, φίλοι. Πήρα πριν 4 μέρες το galaxy s3 και ηθελα να ρωτησω για κατι που μου κανει. Αν ειναι φυσιολογικο η οχι.

Έχω κλειδωμα κανονικα. Παω να το ξεκλειδωσω πατωντας home button η lock button και με παει στην αρχική home screen (αντι στη lockscreen). Εκεί αν προσπαθήσω να πατησω οπουδηποτε δεν με αφηνει, λες και ειναι screenshot αυτο που βλεπω. Μονο τη notification bar με αφηνει να κατεβασω και απο εκει αν πατησω πανω σε κατι (όπως π.χ το τελευταιο μυνημα viber που δεχθηκα) αμεσως με παει στη lockscren για να το ξεκλειδώσω και να το χρησιμοποιησω κανονικα.

Γιατί το κάνει αυτό ρε παιδιά; Έχει καταντησει πολυ ενοχλητικό. Το κινητό δεν το πείραξα από firmware και οταν παταω αναζητηση αναβαθμισης μου λεει οτι εχω το τελευταιο. Και σε περιπτωση που βοηθαει, η παρουσα fw ειναι αυτη: 4.0.4 |baseband version: I9300XXLF2

160 ευρα στη smartec, 140 θεσσαλονικη, η τιμη με φπα και περαστικα..

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ.... παω για μια βουτια στη θάλασσα

Ελα τυχερος εισαι!!!Παντος εδω μεσα ειχε συζητηθει η τιμη που σου ειπαμε,δεν ειχε τυχει να σπασει καποιου εως τωρα.Με αυτην την τιμη...σπαμε ελευθερα!!!! :lol: :lol: (βρε συ,καταλαβαν οτι τους μιλουσες για το s3 κι οχι για το s2?? ) Edited by truckman

Από ExtremeMobile είμαι σούπερ ευχαριστημένος.

ήταν όντως Ελληνικής αντιπροσωπίας όπως λένε;

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Ρε παιδια ειχα ρωτησει μερικες σελιδες πριν για πιο λογο δεν μππρω να βαλω wallaper (δεν με αφηνει να κανω crop ολη την εικονα καο δεν ειναι συνεχες). Η απαντηση που πηρα ηταν πως δςν το υποστηριζει το TW και να δοκιμασω με αλλο launcer. Εχω κατεβασει δοκιμαστικα τους nova, apex, go, holo, για να δω ποιος με βολευει αλλα με ολους οταν παω να βαλω wallpaper απο την gallery μου βγαζει τα crop εργαλεια απο το default και δεν μπορω να βαλω ολοκληρη την εικονα. Τι κανω λαθος;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Ρε παιδια ειχα ρωτησει μερικες σελιδες πριν για πιο λογο δεν μππρω να βαλω wallaper (δεν με αφηνει να κανω crop ολη την εικονα καο δεν ειναι συνεχες). Η απαντηση που πηρα ηταν πως δςν το υποστηριζει το TW και να δοκιμασω με αλλο launcer. Εχω κατεβασει δοκιμαστικα τους nova, apex, go, holo, για να δω ποιος με βολευει αλλα με ολους οταν παω να βαλω wallpaper απο την gallery μου βγαζει τα crop εργαλεια απο το default και δεν μπορω να βαλω ολοκληρη την εικονα. Τι κανω λαθος;
Τιποτα δεν κανεις λαθος,ετσι ειναι.Δοκιμασε με το wizardrii απο το store

Εχω κανει ενα σημαδακι στο γκρι πλαισιο που εχει γυρω γυρω το κινητο. Αυτο αλλαζει ευκολα και κυριως φθηνα? Η ειναι τιποτα πανω στο σασι του κινητου οποτε δεν αλλαζει ετσι απλα? Δεν φαινεται, αλλα εγω ξερω οτι υπαρχει, οποτε το θεμα ειναι ψυχολογικο!!

Εχω κανει ενα σημαδακι στο γκρι πλαισιο που εχει γυρω γυρω το κινητο. Αυτο αλλαζει ευκολα και κυριως φθηνα? Η ειναι τιποτα πανω στο σασι του κινητου οποτε δεν αλλαζει ετσι απλα? Δεν φαινεται, αλλα εγω ξερω οτι υπαρχει, οποτε το θεμα ειναι ψυχολογικο!!

Είναι κολλημένο στο μεταλλικό σασι αν θυμάμαι καλά.

παιδια εχω ενα προβλημα, μολις πριν απο λιγο, ειδα οτι δεν εχω ηχο καθολου. εκανα και restart αλλα εξακολουθει να μην εχει ηχο. ειναι ολα ανοιχτα απο τις ρυθμισεις. το θεμα ειναι οτι πριν καμια ωρα δουλευε μια χαρα.

Ελα τυχερος εισαι!!!Παντος εδω μεσα ειχε συζητηθει η τιμη που σου ειπαμε,δεν ειχε τυχει να σπασει καποιου εως τωρα.Με αυτην την τιμη...σπαμε ελευθερα!!!! :lol: :lol: (βρε συ,καταλαβαν οτι τους μιλουσες για το s3 κι οχι για το s2?? )

το S2 ειναι στα 100 ευρα.... και εχουν παντου οθονες διοτι σπανε αβερτα κουβερτα.... για το s3 αναμονη μια εβδομαδα....

Φτου! Αυτο φοβομουν. Το s2 ενα χρονο κ δεν ειχε το παραμικρο. Το s3 στο διμηνο απεκτησε σημαδακι και το προσεχω σαν τα ματια μου! Μου φαινεται αυτη η γκρι ριγα δεν ειναι ο,τι καλυτερο απο ποιοτητα υλικου...

Καλησπέρα, φίλοι. Πήρα πριν 4 μέρες το galaxy s3 και ηθελα να ρωτησω για κατι που μου κανει. Αν ειναι φυσιολογικο η οχι.

Έχω κλειδωμα κανονικα. Παω να το ξεκλειδωσω πατωντας home button η lock button και με παει στην αρχική home screen (αντι στη lockscreen). Εκεί αν προσπαθήσω να πατησω οπουδηποτε δεν με αφηνει, λες και ειναι screenshot αυτο που βλεπω. Μονο τη notification bar με αφηνει να κατεβασω και απο εκει αν πατησω πανω σε κατι (όπως π.χ το τελευταιο μυνημα viber που δεχθηκα) αμεσως με παει στη lockscren για να το ξεκλειδώσω και να το χρησιμοποιησω κανονικα.

Γιατί το κάνει αυτό ρε παιδιά; Έχει καταντησει πολυ ενοχλητικό. Το κινητό δεν το πείραξα από firmware και οταν παταω αναζητηση αναβαθμισης μου λεει οτι εχω το τελευταιο. Και σε περιπτωση που βοηθαει, η παρουσα fw ειναι αυτη: 4.0.4 |baseband version: I9300XXLF2

Ε...αυτο που περιγράφεις ακούγεται σαν το standard

lockscreen όπου πρέπει να σύρεις το δάχτυλο σου στην οθόνη για να ξεκλειδώσει. Κάνει έναν ήχο νερού και ξεκλειδώνει. Αν δε θες lockscreen το βγάζεις από τις ρυθμίσεις.

Ναι τελείως κολλημένο.

- Alex

ήταν όντως Ελληνικής αντιπροσωπίας όπως λένε;

Το δικό μου ήταν Γερμανικό γιατί το είχα πάρει πριν έρθουν τα Ελληνικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φτου! Αυτο φοβομουν. Το s2 ενα χρονο κ δεν ειχε το παραμικρο. Το s3 στο διμηνο απεκτησε σημαδακι και το προσεχω σαν τα ματια μου! Μου φαινεται αυτη η γκρι ριγα δεν ειναι ο,τι καλυτερο απο ποιοτητα υλικου...

Στο s2 γινεται δυσκολοτερα και δεν θα φαινεται κιολας τοσο, ενω δυστυχως στο s3 γινεται το ιδιο οπως και στο πρωτο s :o

Φοβασαι να το κοιταξεις :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Κι εγώ το έπαθα δίπλα στο πλήκτρο του ήχου. Και να σκεφτείς ότι του φοράω και θήκη...

καλησπέρα στο φόρουμ και τους κατόχους του μοναδικού S3...μια ερώτηση σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού. Έχω πάρει την συσκευή από Voda..και από τις 26 Ιουνίου έχω εγκαταστήσει την Ι9300XXLFB...παρακολουθώ το forum καθημερινά και διαπίστωσα ότι έχει βγει νεότερη αναβάθμιση.Κάνω έλεγχο για ενημερώσει λογισμικού αλλά τίποτα...να ανησυχήσω???

Δεν ξέρω που να ρωτήσω, αλλά όταν κάνω προσθήκη επαναλαμβανόμενου συμβάντος και θέλω μετά να σβήσω ένα ενδιάμεσο συμβάν δεν μου αφήνει να σβήσει μόνο αυτό και μου λέει να σβήσει και όλα τα άλλα (μελλοντικά συμβάντα) από εκεί και πέρα!!!!!!!!!!!!! Είναι πρόβλημα του ICS ή κάτι άλλο? Υπάρχει κανένα ημερολόγιο άλλο στο Android να μην το κάνει αυτό? Έχω το S3

καλησπέρα στο φόρουμ και τους κατόχους του μοναδικού S3...μια ερώτηση σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού. Έχω πάρει την συσκευή από Voda..και από τις 26 Ιουνίου έχω εγκαταστήσει την Ι9300XXLFB...παρακολουθώ το forum καθημερινά και διαπίστωσα ότι έχει βγει νεότερη αναβάθμιση.Κάνω έλεγχο για ενημερώσει λογισμικού αλλά τίποτα...να ανησυχήσω???

H LFB δεν είναι της Vodafone, είναι SIM free. Πώς περιμένεις να σου δείξει αναβάθμιση Vodafone?

- Alex

Δεν ξέρω που να ρωτήσω, αλλά όταν κάνω προσθήκη επαναλαμβανόμενου συμβάντος και θέλω μετά να σβήσω ένα ενδιάμεσο συμβάν δεν μου αφήνει να σβήσει μόνο αυτό και μου λέει να σβήσει και όλα τα άλλα (μελλοντικά συμβάντα) από εκεί και πέρα!!!!!!!!!!!!! Είναι πρόβλημα του ICS ή κάτι άλλο? Υπάρχει κανένα ημερολόγιο άλλο στο Android να μην το κάνει αυτό? Έχω το S3

Δεν έχω υπόψιν αυτό που λες αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ το aCalendar ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δεν έχω υπόψιν αυτό που λες αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ το aCalendar ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar

Σε παρακαλώ βάλε μια τέτοια υπενθύμιση και στο aCalendar αλλά και στο "μανάτο" της συσκευής και πες μου τι γίνεται!!! Ευχαριστώ.

Edited by alex61

Μιας και λέτε για το μαμά internet explorer,μπορεί να ρυθμιστεί κάπως να ανοίγει με full φωτεινότητα ?

Με εκνευρίζει που πρέπει κάθε φορά να την ανεβάζω..

Μιας και λέτε για το μαμά internet explorer,μπορεί να ρυθμιστεί κάπως να ανοίγει με full φωτεινότητα ?

Με εκνευρίζει που πρέπει κάθε φορά να την ανεβάζω..

Πας στις ρυθμισεις του browser και απο εκει το κανεις.

Παιδια κατι αλλο που παρατηρησα τις τελευταιες φορες που το φορτιζω ειναι οτι οταν φτανει στο 100% δεν πρασινιζει καθολου το led αλλα παραμενει κοκκινο με αποτελεσμα καθε φορα να ανοιγω την οθονη για να δω ποσο εχει φορτισει καθε φορα,και τωρα δηλαδη ενω το εχω στη πριζα ειναι στο 100% και το led ειναι κοκκινο:confused:

Τι κουλο ειναι αυτο παλι?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι αλλά αν κλείσεις τον browser μετά ανοίγει πάλι με μειωμένη φωτεινότητα..

Αν τον κάνεις minimize οχι ,αν τον κλείσεις τελείως όμως ανοίγει πάλι με μειωμένη,αυτό θέλω να μάθω αν διορθώνεται.

Όσο για το άλλο που ανέφερες,το αφήνεις περίπου ενα 20λεπτάκι - μισάωρο ακόμα και σου βγάζει την ένδειξη φορτισμένο και ενα σαν μπριζάκι και τότε μπορείς να το βγάλεις.

Ναι αλλά αν κλείσεις τον browser μετά ανοίγει πάλι με μειωμένη φωτεινότητα..

Αν τον κάνεις minimize οχι ,αν τον κλείσεις τελείως όμως ανοίγει πάλι με μειωμένη,αυτό θέλω να μάθω αν διορθώνεται.

Όσο για το άλλο που ανέφερες,το αφήνεις περίπου ενα 20λεπτάκι - μισάωρο ακόμα και σου βγάζει την ένδειξη φορτισμένο και ενα σαν μπριζάκι και τότε μπορείς να το βγάλεις.

Τωρα μολις εγινε πρασινο μετα απο και εγω δεν ξερω ποση ωρα το ειχα βαλει κατα τις 9 να φορτισει,δεν μου το εκανε πριν ετσι με το που εφτανε το 100% πρασινιζε αμεσως και το καταλαβαινα αμεσως και το εβγαζα απο τη πριζα:worry:

Οσον αφορα τον browser πατας αριστερα πας color και τσεκαρεις το Default πατας οκ και καθαρισες το αποθηκευει και θα ανοιγει στη μεγιστη φωτεινοτητα

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T