konv Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Επειδή έχω το ίδιο ακριβώς firmware από την T mobile, με ποιό πρόγραμμα έκανες το unbrand? Και αν μπορείς να πεις και ποια stock rom πέρασες έπειτα, που είχες πρόβλημα με το update. Samsung GS3 ToolKit v3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 ερχεται η Jelly Bean αρχες Αυγουστου http://www.androidguys.com/2012/07/20/samsung-reportedly-set-to-deliver-4-1-for-galaxy-s-iii-as-early-as-august/ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Καλημέρα παιδιά...sorry που έχω χαθεί αλλά ετοιμάζομαι για Λονδίνο με την Samsung και τρέχω! Σήμερα όμως έπαιξα λίγο φτιάχνοντας το βίντεο που θα βρείτε σε αυτό το λινκ http://mobileriam.wordpress.com/2012/07/22/galaxy-siii-sharing-is-caring/ στο blog μου. Ελπίζω να σας αρέσει :) Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 ερχεται η Jelly Bean αρχες Αυγουστου http://www.androidguys.com/2012/07/20/samsung-reportedly-set-to-deliver-4-1-for-galaxy-s-iii-as-early-as-august/ Δεν λέει αρχές Αυγούστου αλλά κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο :p Το καλό είναι ότι είναι κοντά οπότε αναμένουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το μόνο που παρατήρησα πως άλλαξε με την XLFB είναι πως όταν αποσυνδεουμε τον φορτιστή η ένδειξη της στάθμης μπαταρίας στο κινητό είναι πλέον 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Την περιμενουμε πως κ πως... αλλα ααααν γινει καμια ******* και δε πεταει το κινητο μας... μας βλεπω ολους να φευγουμε ενας ενας απο αυτην την εταιρια.. γιατι οι προσδοκιες ειναι μεγαλες κ το ξενερωμα θα ειναι πολλλλυυυυυ μεγαλο... ας ερθει με το καλο τον αυγουστακο να γουσταρουμεεε Αφού λειτουργεί πολύ καλά στο galaxy nexus και στο δικό μας θα λειτουργεί καλύτερα από άψογα, αντε να γίνει και κάποιο update πιο πολύ για το interface της Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το lag σε dialer και επαφες πρεπει να οφειλεται στην ICS γιατι το ειχα συναντησει και στο HOX, το οποιο μαλιστα λαγκαρε και στο σβησιμο του μητρωου. Μπορει να μας πει καποιος στο Galaxy Nexus (που εχει καθαρο ICS) αν υπαρχουν τα συγκεκριμενα lags; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το lag σε dialer και επαφες πρεπει να οφειλεται στην ICS γιατι το ειχα συναντησει και στο HOX, το οποιο μαλιστα λαγκαρε και στο σβησιμο του μητρωου. Μπορει να μας πει καποιος στο Galaxy Nexus (που εχει καθαρο ICS) αν υπαρχουν τα συγκεκριμενα lags; Στο Nexus S με JB έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Με ICS υπαρχει;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το lag σε dialer και επαφες πρεπει να οφειλεται στην ICS γιατι το ειχα συναντησει και στο HOX, το οποιο μαλιστα λαγκαρε και στο σβησιμο του μητρωου. Μπορει να μας πει καποιος στο Galaxy Nexus (που εχει καθαρο ICS) αν υπαρχουν τα συγκεκριμενα lags; Το ίδιο λαγκ πάντως το έχουν και το sii και το note με ics. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 παιδια προβληματακι τις τελευταιες μερες μου ερχεται μια σπαστικη ειδοποιηση οτι κερδισα ενα iPad πως μπορω να την απενεργοποιησω και απο που μου ερχεται; Τη στιγμη που ερχεται η ειδοποιηση οτι κερδισες θα δες οτι κανει δυο γυρους, στην πρωτη φαση σου γραφει οτι κερδισες και στη δευτερη θα δεις το ονομα της εφαρμογης που το προκαλει. Το lag σε dialer και επαφες πρεπει να οφειλεται στην ICS γιατι το ειχα συναντησει και στο HOX, το οποιο μαλιστα λαγκαρε και στο σβησιμο του μητρωου. Μπορει να μας πει καποιος στο Galaxy Nexus (που εχει καθαρο ICS) αν υπαρχουν τα συγκεκριμενα lags; Το κανει και στα s(e) και απο αυτα που διαβαζω πιστευω οτι ειναι γενικο το κακο στον dialer με την ics. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Μια χαζη ερώτηση για σας πλην χρήσιμη για μένα.. Η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του 3G δικτύου γινεται; Προσπαθω να το βρω δίχως επιτυχία.. Και αυτο το άνω διότι το 4s μου, πιανει 3g δίκτυο ενω το s3 με τον ίδιο πάροχο δεν έχει 3g ...επισης κ στο σερφάρισμα το 4s είναι πιο γρήγορο... Μήπως πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση;; Επισης αντιμετωπίσω θεμα με το πληκτρολόγιο...διαρκώς διορθώνω λάθη κατα την πληκτρολογήση...πως το διορθώνω ;; Ευχαριστω εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Μια χαζη ερώτηση για σας πλην χρήσιμη για μένα.. Η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του 3G δικτύου γινεται; Προσπαθω να το βρω δίχως επιτυχία.. Και αυτο το άνω διότι το 4s μου, πιανει 3g δίκτυο ενω το s3 με τον ίδιο πάροχο δεν έχει 3g ...επισης κ στο σερφάρισμα το 4s είναι πιο γρήγορο... Μήπως πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση;; Επισης αντιμετωπίσω θεμα με το πληκτρολόγιο...διαρκώς διορθώνω λάθη κατα την πληκτρολογήση...πως το διορθώνω ;; Ευχαριστω εκ τον προτέρων Προφανώς έχεις κλειστο το 3G. Δικαιολογημένα δεν βρίσκεις την ρύθμιση εκει που είναι. Θα πας ρυθμίσεις/ Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα/ περισσότερες ρυθμίσεις/ δυκτια κινητής τηλεφωνίας/ λειτουργία δικτύου και θα το βάλεις στο αυτόματο. Επειδη όμως στο 3g όταν δεν το χρειάζεσαι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση καλο είναι να εγκαταστάσεις ένα προγραμματακι απο το μάρκετ που σε βάζει μ ένα κλικ στο μενου αυτο. Δοκίμασε το Galaxy 3G/4G ON. Για το πληκτρολόγιο υπάρχει η αυτόματη διόρθωση. Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις/ γλώσσα και εισαγωγή/ και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου ψάξε λίγο αυτές που αφορούν την αυτόματη διόρθωση. Δεν ξέρω ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς για να σου πω ακριβώς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Προφανώς έχεις κλειστο το 3G. Δικαιολογημένα δεν βρίσκεις την ρύθμιση εκει που είναι. Θα πας ρυθμίσεις/ Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα/ περισσότερες ρυθμίσεις/ δυκτια κινητής τηλεφωνίας/ λειτουργία δικτύου και θα το βάλεις στο αυτόματο. Επειδη όμως στο 3g όταν δεν το χρειάζεσαι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση καλο είναι να εγκαταστάσεις ένα προγραμματακι απο το μάρκετ που σε βάζει μ ένα κλικ στο μενου αυτο. Δοκίμασε το Galaxy 3G/4G ON. Για το πληκτρολόγιο υπάρχει η αυτόματη διόρθωση. Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις/ γλώσσα και εισαγωγή/ και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου ψάξε λίγο αυτές που αφορούν την αυτόματη διόρθωση. Δεν ξέρω ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς για να σου πω ακριβώς. φιλε ευχαριστω για την απαντηση...κ εγω αυτα τα βηματα ακολουθουσα..αλλα τελικά ισως υπαρχει θεμα...δεν εξηγειτε διαφορετικα, ενω εχω 3g σημα με το 4s κλεινω το τεσαρι παω στο s3 με clone card απο την vodafone και ΔΕΝ βλεπω το 3g...η αποδειξη οτι εχω 3g δεν ειναι το γραμμα g που εμφανιζεται?? εμενα διαρκως μου γραφει το E και ελαχιστοτατες φορες το g..ενω με το τεσσαρι εχω 3g κανονικοτατα... δεν ξερω τι παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 φιλε ευχαριστω για την απαντηση...κ εγω αυτα τα βηματα ακολουθουσα..αλλα τελικά ισως υπαρχει θεμα...δεν εξηγειτε διαφορετικα, ενω εχω 3g σημα με το 4s κλεινω το τεσαρι παω στο s3 με clone card απο την vodafone και ΔΕΝ βλεπω το 3g...η αποδειξη οτι εχω 3g δεν ειναι το γραμμα g που εμφανιζεται?? εμενα διαρκως μου γραφει το E και ελαχιστοτατες φορες το g..ενω με το τεσσαρι εχω 3g κανονικοτατα... δεν ξερω τι παιζει... Οχι, το G δείχνει 2G. Από το Η φαίνεται ότι έχεις πλήρη ταχύτητα. Υπάρχει και το Ε που είναι EDGE. (χαμηλότερη) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 φιλε ευχαριστω για την απαντηση...κ εγω αυτα τα βηματα ακολουθουσα..αλλα τελικά ισως υπαρχει θεμα...δεν εξηγειτε διαφορετικα, ενω εχω 3g σημα με το 4s κλεινω το τεσαρι παω στο s3 με clone card απο την vodafone και ΔΕΝ βλεπω το 3g...η αποδειξη οτι εχω 3g δεν ειναι το γραμμα g που εμφανιζεται?? εμενα διαρκως μου γραφει το E και ελαχιστοτατες φορες το g..ενω με το τεσσαρι εχω 3g κανονικοτατα... δεν ξερω τι παιζει... 3G = το γράμμα Η G= απλό gprs E= edge (πιο γρήγορο από το gprs, αλλά όχι τόσο όσο το 3g). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 3G = το γράμμα Η G= απλό gprs E= edge (πιο γρήγορο από το gprs, αλλά όχι τόσο όσο το 3g). φιλε ευχαριστω!! δεν το ηξερα..νομιζα οτι ηταν παρόμοιο με το iphone:!: τότε βρε παιδιά πρέπει να σας πω ότι το 4s τουλάχιστον στην περιοχή που είμαι εγώ είναι πιο ταχύ στο διαδίκτιο ( σερφάρισμα facebook twitter klp klp) και δεν σας το λεω υποκειμενικα... θέλω τοσο πολυ να δουλεψω το s3 λογω οθόνης αλλά και για την ευκολία του να τραβάς βιντεο και συναμα φωτογραφίες..αλλά δεν μπορώ...ξαναανοιγω το τεσσάρι λόγω της ταχύτητας του στο 3g...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδιά καλημέρα έχει συμβεί σε κανέναν να του βγάζει το μαρκετ ασυμβατότητα σε apps ? είμαι με τελευταία official XXLFB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 φιλε ευχαριστω για την απαντηση...κ εγω αυτα τα βηματα ακολουθουσα..αλλα τελικά ισως υπαρχει θεμα...δεν εξηγειτε διαφορετικα, ενω εχω 3g σημα με το 4s κλεινω το τεσαρι παω στο s3 με clone card απο την vodafone και ΔΕΝ βλεπω το 3g...η αποδειξη οτι εχω 3g δεν ειναι το γραμμα g που εμφανιζεται?? εμενα διαρκως μου γραφει το E και ελαχιστοτατες φορες το g..ενω με το τεσσαρι εχω 3g κανονικοτατα... δεν ξερω τι παιζει... Δοκιμασε με την γνησια sim. Πιθανως ο κλονος να εχει προβλημα. Το Siii εχει πολυ καλο σημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 φιλε ευχαριστω!! δεν το ηξερα..νομιζα οτι ηταν παρόμοιο με το iphone:!: τότε βρε παιδιά πρέπει να σας πω ότι το 4s τουλάχιστον στην περιοχή που είμαι εγώ είναι πιο ταχύ στο διαδίκτιο ( σερφάρισμα facebook twitter klp klp) και δεν σας το λεω υποκειμενικα... θέλω τοσο πολυ να δουλεψω το s3 λογω οθόνης αλλά και για την ευκολία του να τραβάς βιντεο και συναμα φωτογραφίες..αλλά δεν μπορώ...ξαναανοιγω το τεσσάρι λόγω της ταχύτητας του στο 3g...:O Στο Iphone, αντί για G σου βγάζει έναν μικρό κύκλο ( ο ). Μου κάνει εντύπωση όμως αυτό που λες. Συνήθως οι διαφορές είναι αμελητέες, αφού μιλάμε και για το ίδιο δίκτυο κιόλας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το AllShare play παίζει και σε όλες τις smart TV που το υποστηρίζουν(για Live streaming photo,music,video). To Allshare Cast (mirror screen, σε λειτουργικό και games) νομίζω οτι δουλεύει μόνο στις καινούργιες smart TV της Samsung (2012) στις παλιές όχι, μόνο με το ειδικό dongle! Εγώ έχω προηγούμενο μοντέλο smart tv και δεν μπορώ να το δοκιμάσω το Allshare cast! Αυτο ειναι που με ενδιαφέρει αλλα πως ειμαι σίγουρος οτι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία, πως μπορούμε να το μάθουμε? και αν δεν την υποστηρίζει αυτό το dongle τι ακριβως είναι Νίκο πιθανότατα η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει(AllShare Cast), εκτός και αν είναι απο τα τελευταία μοντέλα Samsung smart TV(2012), αυτό που ξέρω είναι οτι μόνο αυτές θα το έχουν ενσωματωμένο αυτό το feature. Επίσης μια άλλη πιο αισιόδοξη άποψη που διάβασα είναι οτι θα το υποστηρίζουν όσες smart TVs έχουν το dual view (δηλαδή KAI κάποια μοντέλα του 2011) και αυτό με αναβάθμιση του software της TV. Γενικά όμως το AllShare Cast μπορεί να λειτουργήσει σε ΟΛΕΣ της τηλεοράσεις που έχουν HDMI θύρα τοποθετώντας το AllShare Cast dongle. Το οποίο είναι ενα "κουτάκι" που μπορείς να κάνεις ασύρματη προβολή σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του Galaxy S3! (όχι μόνο βίντεο, φωτογραφίες και ήχο) που μπορούμε ήδη να κάνουμε με το AllShare Play. Επίσης στο καινούργιο βίντεο, που μόλις χθες έκανα, εξηγώ το AllShare Play (+άλλα) αναλυτικά και με παραδείγματα στη δική μου Samsung τηλεόραση (wireless photo/HD video streaming απο Galaxy S3 σε TV, αλλα και wireless photo/HD video streaming απο υλικό που είναι αποθηκευμένο σε PC ΜΕΣΩ Galaxy S3 σε TV! Δείτε το βίντεο εδώ ---> και ετοιμάζω και άλλο ενα βίντεο με Allshare Play πειράματα για τις επόμενες μέρες! :) Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Πριν πουλήσω το το galaxy s 2 έιχα βάλει cm9 ICS 4.04...Τι να λέμε τώρα....Απλά καμία σχέση σε ομαλότητα/σταθερότητα με στοκ ICS...Το ίδιο συνέβαινε και με cm7 σε σχέση με στοκ gingerbread οποιαδήποτε κινητού... Και τώρα cm9 έχω βάλει στο gs3 και έχω βρεί την ηρεμία μου με τις αναίτειες επεμβάσεις της samsung στο λειτουργικό...Καλό το γεγονός οτι η οθόνη δεν κλείνει αν την κοιτάς και ότι άλλο προτιμά κανείς, αλλά το θέμα είναι το λειτουργικό εν γένει...Απ την μεριά τους αυτές οι εταιρείες υποστηρίζουν οτι θέλουν να ξεχωρίζουν για αυτό αλλάζουν και το λειτουργικό...Τι να το κάνεις αν τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα με τόσο bloat και οτιδήποτε άλλο τους έρθει στο μυαλό... #blamesamsung Ε δεν λειτουργούν και όλα τέλεια σε cm9... Εγώ που την πέρασα στο note μου είχα θέματα με το browser. Σε πολλές σελίδες κολλούσε ζοριζοταν κτλ κτλ κτλ. Και από ότι μαθαίνω παρόμοια προβλήματα είχε και στο sg2.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το ίδιο λαγκ πάντως το έχουν και το sii και το note με ics. Μπορει να αναπαραραξει καποιος το lag με ολα τα effects απενεργοποιημενα ? Εχει σημασια που το αναφερω διοτι ο τροπος χειρισμου των graphics αλλαξε στην ICS και ενδεχομενως να εμφανιζεται ενα μικρο lag εξαιτιας καποιων animations. Δεν το κανει ομως παντα, δηλαδη αυτο το μικρο "lag" που αναφερετε ολοι εμφανιζεται τυχαια σε διαφορες εφαρμογες Δεν θεωρω οτι ειναι σημαντικο οπως δεν ειναι σημαντικο το ποση ελευθερη μνημη κανει report το συστημα. Ξερει να το διαχειρίζεται σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Ε δεν λειτουργούν και όλα τέλεια σε cm9... Εγώ που την πέρασα στο note μου είχα θέματα με το browser. Σε πολλές σελίδες κολλούσε ζοριζοταν κτλ κτλ κτλ. Και από ότι μαθαίνω παρόμοια προβλήματα είχε και στο sg2.. Sent from my note Εκτος οτι αλλαζει εντελως η φυσιογνωμια της συσκευης, υπαρχουν πραγματα που δεν λειτουργουν σωστα. Εγω εφερα το S3 εκει που το θελω. Με Nova εχω τις ευκολιες και την παραμετροποιηση που χρειαζομαι. Αλλα εφυγαν και καποια απο τα μικρα lag που μ ενοχλουσαν. Σε συναρτηση με μια ρομ που δουλευω τελευταια, μπορω να πω οτι μονο το γνωστο lag των contacts παραμενει αλλα οχι τοσο εντονο. Ουσιαστικα δεν ειναι η rom, αλλα ο kernel που την συνοδευει. Ταιριαζει απολυτα στα δικα μου γουστα. Δηλαδη normal battery life και smoothness-ταχύτητα. Μπορει να αναπαραραξει καποιος το lag με ολα τα effects απενεργοποιημενα ? Εχει σημασια που το αναφερω διοτι ο τροπος χειρισμου των graphics αλλαξε στην ICS και ενδεχομενως να εμφανιζεται ενα μικρο lag εξαιτιας καποιων animations. Δεν το κανει ομως παντα, δηλαδη αυτο το μικρο "lag" που αναφερετε ολοι εμφανιζεται τυχαια σε διαφορες εφαρμογες Δεν θεωρω οτι ειναι σημαντικο οπως δεν ειναι σημαντικο το ποση ελευθερη μνημη κανει report το συστημα. Ξερει να το διαχειρίζεται σωστα Κανενα λειτουργικο δεν διαχειριζεται απολυτα σωστα την ram. Ισως το ios τελευταια με την 5.1 αλλα και παλι οχι τελεια. Θεωρητικα η λειτουργια που εξασφαλιζει την απαιτουμενη ram δουλευει αριστα. Ομως στην πραξη, οταν μειωνεται αρκετα, δημιουργουνται καθυστερησεις εξ αιτιας του χρονου που μεσολαβει για την εξασφαλιση της μνημης. Edited July 23, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ε δεν λειτουργούν και όλα τέλεια σε cm9... Εγώ που την πέρασα στο note μου είχα θέματα με το browser. Σε πολλές σελίδες κολλούσε ζοριζοταν κτλ κτλ κτλ. Και από ότι μαθαίνω παρόμοια προβλήματα είχε και στο sg2.. Sent from my note Προφανώς και δεν λειτουργούν όλα τέλεια. Αυτή η ομάδα φτιάχνει ολόκληρη ρομ απο πηγαία κώδικα. Η cm γενικά δεν προσφέρεται για όλους. Είσαι και εσύ beta tester αν την βάλεις απο νωρίς και αυτό είναι γνωστό σε όποιον την βάλει εξ αρχής. Τα προβλήματα μειώνονται στο ελάχιστο με το καιρό όμως και αυτό είναι που έχει σημασία εν τέλει αν πας σε αυτήν την κατεύθυνση. Η ουσία είναι όντως να αλλάξει η φυσιογνωμία της συσκευής αφού δείχνει και λειτουργεί σαν συσκευή κατευθείαν απο google μιας και αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό. Touchwiz, sense κτλ δεν αρέσουν σε αρκετό κόσμο και βαραίνουν και το λειτουργικό αναίτια. Αυτό φαινόταν πιο πολύ σε παλαιότερες συσκευές που δεν είχαν τόσο δυνατό hardware. Φαντάσου οτι έχουν δώσει ζωή σε συσκευές που τις έχει ξεχάσει η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία αφού σταμάτησαν να δίνουν updates. Πράγμα φυσικό για κάποιες συσκευές αλλά όχι για όλες. Δικαιολογίες του τύπου το hardware δεν σηκώνει την καινούργια έκδοση είναι απλά τραγικές σε αρκετές των περιπτώσεων και η εκάστοτε cm το αποδεικνύει περίτρανα. Απλά δεν θέλουν να βγάλουν το επόμενο update για να πουλήσει η επόμενη συσκευή και πάει λέγοντας. Στο sgs2 που είχα τόσο καιρό cm9 δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα, ειδικά με τον browser. Τα πιο σημαντικά είναι η έλλειψη fm radio (αν και για αυτό έχει βρεθέι λύση πλέον), αλλά δεν με ενδιαφέρει προσωπικά το ράδιο έτσι και αλλιώς. Δεν ξέρω για πια περίοδο μιλάς αλλά όλα λειτουργούν απρόσκοπτα (το έχω πουλήσει σε κοντινό μου πρόσωπο και έχω ακόμα πρόσβαση σε αυτό), μάλιστα έχει βγεί και rc2 έκδοση που είναι και η πιο σταθερή όλων των προηγούμενων nightlies. Για note δεν ξέρω, πιθανών αν όντως είναι πρόβλημα να το αναφέρουν στη πρώτη αντίστοιχη σελίδα στο xda. Επίσης το lag του dialer/contacts για το οποίο παραπονιέται ο Κώστας είναι κομμάτι του toychwiz το οποίο έχουν κάνει merge στο ICS. Εγώ προσωπικά δεν έβλεπα καθυστέρηση πριν βάλω cm9 στο sgs3 και ούτε τώρα βλέπω εννοείται (με cm9). Είναι σαφές οτι ο καθένας βολεύεται με αυτά που του αρέσουν και τις παραμετροποιήσεις που αυτός θέλει να κάνει στο κινητό του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts