Pharmex Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά, πώς βάζω δικό μου ήχο μηνύματος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ρυθμίσεις->Ασφάλεια->Επιλογές οθόνης κλειδώματος->Συντομεύσεις Ρυθμίσεις >αsφαλεια>lock screen option >και απενεργοποιης η αλλαζεις τα shortcuts Ευχαριστώ παιδιά . Μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύονται οι επαφές που έχουν αποσταλεί ως κάρτες επαφών μέσω bluetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Εχεις περάσει τις ρυθμίσεις της εταιρείας κινητής; Εμένα τα στέλνει κανονικά. Οχι αλλά ουτε και στο νοτε που είχα πριν την καρτα αυτη(vodafone) περασα κατι...Τα εστελνε κανονικά... Τωρα μόνο λαμβάνω δεν μπορω να στείλω Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 φιλε μου το ιδιο εχω και γω,θα μπορουσες να μου πεις την διαδικασια γιατι νομιζω πως κατι δεν κανω σωστα...:O,ευχαριστω Λοιπόν φίλε νομίζω κατάλαβα τι κάνεις λάθος. Άνοιξε το sms backup και πήγαινε στης ρυθμίσεις πάνω δεξιά. Πάνω πάνω έχει την επιλογή backup folder. Εκεί διάλεξε ένα φάκελο που έχεις φτιάξει στην εξωτερική sd card. Πήγαινε στο αρχικό μενού και πάτα backup. Μόλις τελειώσει βάλε την κάρτα στο καινούργιο τηλέφωνο ξαναπήγαινε στης ρυθμίσεις του sms backup και διάλεξε τον ίδιο φάκελο που είχες διαλέξει στην παλιά συσκευή και μετά πάτα restore. Έχε υπόψη σου ότι η εξωτερική κάρτα βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο στης δύο συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά, πώς βάζω δικό μου ήχο μηνύματος; Δημιουργείς τους εξής φακέλους μέσα στον αρχικό: Media> Audio και μέσα στον Audio δημιουργείς τους Alarms, Notifications και Ringtones. Ότι βάζεις στο φάκελο Alarms θα εμφανίζεται ως ήχος για το ξυπνητήρι, στο Notifications ως ειδοποίηση και στο Ringtones ως ήχος κλήσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ναι αλλα το widget δεν παει κατω, και το εικονιδιο του go sms pro δεν δειχνει τα εισερχομενα στο εικονακι πανω παρα μονο το widget του χρησιμοποίησε κάποιον launcher που να υποστηρίζει widget 1x1 κατω στο dock πχ ( nova - apex luncher) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Εγώ πάντως κάτι έπαθα με την συσκευή... έχω αρχίσει να την βλέπω πολύ "φιλικά".. βασικά με βολεύει πολύ το μέγεθος και δεν νοιώθω να χάνω τόσο πολύ από την οθόνη του note στις λειτουργίες που εκτελώ προσωπικά...μόλις το έβγαλα από την αγγελία και το ξαναστήνω..μάλλον μου έλειψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Πάλι καλά γιατί με το που είδα την τιμή το ένα χέρι πήγαινε να μπει στην τσέπη και το άλλο το χτύπαγε να βγει από εκεί :lol::lol::lol: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polil91 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 χρησιμοποίησε κάποιον launcher που να υποστηρίζει widget 1x1 κατω στο dock πχ ( nova - apex luncher) φιλε μου μιχαλη, οι launcher που λες βαραινουν καθολου τη συσκευη? η απλα αντικαθιστα τον μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Πάλι καλά γιατί με το που είδα την τιμή το ένα χέρι πήγαινε να μπει στην τσέπη και το άλλο το χτύπαγε να βγει από εκεί :lol::lol::lol: Χάχα ναι έτσι γίνεται συνήθως ξεσηκωνομαστε ευκολα!! Είναι πολύ ελκυστικό τελικα.. Τώρα το έστησα και επανήλθα!! Παιδιά μήπως οι συντομεύσεις πάνω αλλάζουν ή έστω η σειρά τους μπορεί να αλλάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Χάχα ναι έτσι γίνεται συνήθως ξεσηκωνομαστε ευκολα!! Είναι πολύ ελκυστικό τελικα.. Τώρα το έστησα και επανήλθα!! Παιδιά μήπως οι συντομεύσεις πάνω αλλάζουν ή έστω η σειρά τους μπορεί να αλλάξει.. Ποιες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ποιες εφαρμογες? Τα toggles πάνω στο notification λέω..Ντίνο είναι πολύ καλό τελικά το s3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Τα toggles πάνω στο notification λέω..Ντίνο είναι πολύ καλό τελικά το s3 ;)Αυτα δυστυχος δεν αλλαζουν Ευθυμη ειναι το καλυτερο smartphone αυτη τη στιγμη και μαζι με το Note κανουν ενα διδυμο που καλυπτει σχεδον ολες τις αναγκες ενος χρηστη!Τελικα θα το κρατησεις ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το κινητό είναι ότι καλύτερό υπάρχει,αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση,και το παράξενο είναι ότι πέρα από την αυτόματη φωτεινότητά,δεν έχει bugs Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αυτα δυστυχος δεν αλλαζουν Ευθυμη ειναι το καλυτερο smartphone αυτη τη στιγμη και μαζι με το Note κανουν ενα διδυμο που καλυπτει σχεδον ολες τις αναγκες ενος χρηστη!Τελικα θα το κρατησεις ε?? Ναι αυτό είναι αλήθεια είναι τα καλύτερα της αγοράς... Απλά το μέγεθος βολεύει χωρίς να χάνεις κάτι απόλυτα από την μισή ίντσα (εξαρτάται βέβαια το κάνει ο καθενας).. Επίσης είναι πραγματικά σφαίρα και πολύ βολικό φυσικά λόγω μεγέθους.. Το σκέφτομαι! Το κινητό είναι ότι καλύτερό υπάρχει,αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση,και το παράξενο είναι ότι πέρα από την αυτόματη φωτεινότητά,δεν έχει bugs Κανένα απολύτως bug πουθενά και σε τίποτε.. Όντως σημαντικό επίτευγμα.. Αυτό με την φωτεινότητα θα λυθεί σύντομα ή κάτι θα βρούμε από xda.. Εγώ το έχω στα μισά περίπου και εντός σπιτιού κτλ είμαι αρκετά ικανοποιημένος... Παιδιά η μπαταρία είναι πολύ δυνατή.. Βγάζει 5ωρο ανοιχτής οθόνης για πλάκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadomihelakis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Επίσης οταν συνδέω το τηλ στον υπολογιστη σαν εξωτερικο δισκο δεν το βρίσκει!!! πως μπορω να το κανω????ΒΟΗΘΕΙΑ ...........:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Επίσης οταν συνδέω το τηλ στον υπολογιστη σαν εξωτερικο δισκο δεν το βρίσκει!!! πως μπορω να το κανω????ΒΟΗΘΕΙΑ ...........:blink: Διαβασε σε προηγουμενα ποστ! θα το βρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadomihelakis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Λοιπόν φίλε νομίζω κατάλαβα τι κάνεις λάθος. Άνοιξε το sms backup και πήγαινε στης ρυθμίσεις πάνω δεξιά. Πάνω πάνω έχει την επιλογή backup folder. Εκεί διάλεξε ένα φάκελο που έχεις φτιάξει στην εξωτερική sd card. Πήγαινε στο αρχικό μενού και πάτα backup. Μόλις τελειώσει βάλε την κάρτα στο καινούργιο τηλέφωνο ξαναπήγαινε στης ρυθμίσεις του sms backup και διάλεξε τον ίδιο φάκελο που είχες διαλέξει στην παλιά συσκευή και μετά πάτα restore. Έχε υπόψη σου ότι η εξωτερική κάρτα βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο στης δύο συσκευές. Το εκανα και μου γραφη (η διαδικασια backup απετυχε προστασια εγραφης στο αρχειο:/external_sd/MHNYM:mad:ATA/sms-2012063194058.xml) ειμαι ετοιμος για τον τοιχο...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ναι αυτό είναι αλήθεια είναι τα καλύτερα της αγοράς... Απλά το μέγεθος βολεύει χωρίς να χάνεις κάτι απόλυτα από την μισή ίντσα (εξαρτάται βέβαια το κάνει ο καθενας).. Επίσης είναι πραγματικά σφαίρα και πολύ βολικό φυσικά λόγω μεγέθους.. Το σκέφτομαι! Κανένα απολύτως bug πουθενά και σε τίποτε.. Όντως σημαντικό επίτευγμα.. Αυτό με την φωτεινότητα θα λυθεί σύντομα ή κάτι θα βρούμε από xda.. Εγώ το έχω στα μισά περίπου και εντός σπιτιού κτλ είμαι αρκετά ικανοποιημένος... Παιδιά η μπαταρία είναι πολύ δυνατή.. Βγάζει 5ωρο ανοιχτής οθόνης για πλάκα!! Ακριβώς,και στο θέμα μπαταρίας είναι αρκετά καλό,αν αναλογιστούμε και τι τραβάει η άμοιρη αυτή μπαταριά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το κινητό είναι ότι καλύτερό υπάρχει,αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση,και το παράξενο είναι ότι πέρα από την αυτόματη φωτεινότητά,δεν έχει bugs Έχει άλλο ένα . Σκαλώνει στίς αλλαγές τών σελίδων μόλις ξεκλειδώνεις τό τηλέφωνο ... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 φιλε μου μιχαλη, οι launcher που λες βαραινουν καθολου τη συσκευη? η απλα αντικαθιστα τον μαμα? Δεν βαραίνουν την συσκευει αντίθετα πολλες φορες σε καποιες συσκευές την κανουν ποιο γρηγορη και το βασικό εινα αρκετα παραμετροποιησημη μπορείς να φτιαξεις το τηλέφωνο οπως θελεις ( custom icons διάφορα background στουσ φακέλους και άλλα πολλά) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το κινητό είναι ότι καλύτερό υπάρχει,αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση,και το παράξενο είναι ότι πέρα από την αυτόματη φωτεινότητά,δεν έχει bugs Εγω έχω πρόβλημα πάντως με την αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων.Εχω cosmote συμβόλαιο και η κάρτα sim ειναι μόλις ενός έτους.Ωστόσο με το gosms pro έχω αναφορά παράδοσης...αλλα με 70 χαρακτήρες...:mad: Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadomihelakis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το εκανα και μου γραφη (η διαδικασια backup απετυχε προστασια εγραφης στο αρχειο:/external_sd/MHNYM:mad:ATA/sms-2012063194058.xml) ειμαι ετοιμος για τον τοιχο...:mad: Το βρηκα ,Το βρηκα ....φιλε slekkas σ ευχαριστω!!!:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το εκανα και μου γραφη (η διαδικασια backup απετυχε προστασια εγραφης στο αρχειο:/external_sd/MHNYM:mad:ATA/sms-2012063194058.xml) ειμαι ετοιμος για τον τοιχο...:mad: Άλλαξε κάρτα η φτιάξε ένα καινούργιο φάκελο. Τώρα είδα ότι το βρήκες :). Χαίρομαι που ξεμπέρδεψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να έχουμε 5x5 stock launcher του s3 ώστε να μπορεί να πάρει και 5 εικονίδια σε μια σειρά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts