Itchrist86 Δημοσιεύτηκε June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2012 (edited) Nokia Asha 305 (RM-766) Discover a fun way to stay in touch with Easy Swap Dual SIM http://developer.nokia.com/images/devices/nokia-asha-305/nokia_305_main.jpg ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 6 June 2012 Ημερομηνία κυκλοφορίας: XX XXXX XXXX Περιγραφή συσκευής: The Nokia Asha 305 (in China Nokia Asha 3050) is a Series 40 Developer Platform 2.0 device with new full touch UI. The phone features Nokia Browser 2.0, a 3.0" touch display, 2 Mpix camera, social networking integration and support for up to 32 GB memory card. For software developers this device offers technologies such as MIDP Java 2.1 with additional Java APIs, Series 40 Web Apps and Bluetooth 2.1 + EDR. ______________________________________ Πλατφόρμα: Series 40 Developer Platform Λειτουργικό σύστημα: Nokia OS Τελευταία έκδοση λογισμικού: 7.42 Δείκτης SAR: 1.20 W/kg Ελληνικό Product Code: 059P5T0 (DGREY) / 059L1Z0 (MBLUE) / 059P5Z3 (RED) / 059L1W8 (SWHITE) ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited February 2, 2014 by stendor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=E6oXr1_NpKE&feature=related]Nokia Asha 305 hands-on - YouTube[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Άντε να βγάλεις πάλι άκρη με την ΝΟΚΙΑ- στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στην συνδεσιμότητα έχει μόνο ΒLuetooth, αλλά το επίσημο βιντεάκι της ΝΟΚΙΑ γράφει πως έχει wifi. Ξέρουμε τίποτα; http://www.dailymotion.com/video/xrcgx9_nokia-asha-305-with-dual-sim-discover-a-fun-way-to-stay-in-touch_tech?start=41 Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Χωρίς capasitive screen????θα ήταν ενδιαφέρον αν είχε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Γνωριζει κάποιος εαν η συσκευή είναι Dual-Active; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 αν και ειχα πει οτι δεν θα ξανακοιταξω για nokia επειδη οι επιλογες για dual sim ειναι πολυ λιγες περιμενα να δω τιμη για το 305.. απο ελληνικο καταστημα ειδα (και μαλλον παραεισαγωγης)...130 ευρω:shock: ας πουμε οτι συμβιβαζομαι ευκολα με resistive και χωρις wifi για να εχω dual sim...αντε στα 80 ευρω να το συζητουσα..αλλα 130? εφαγε ακυρο επιτοπου...σαν να μην υπαρχει.. εχουνε παλαβωσει τελειως?ακου 130...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ωραίο περιβάλλον χρήστη, φρέσκο και διαφορετικό, ωραία ανταπόκριση στην οθόνη (για όσους ξέρουν από resistive) και μεγάλο πλεονέκτημα τα 40 παιχνίδια της ΕΑ. Παρ΄ όλα αυτά, το τηλέφωνο δεν ενθουσιάζει. Δεν είναι το ίδιο εύχρηστο όσο το C2-03 που το θεωρώ πολύ καλύτερο από αυτό σε δίκαρτο. Θα έκανα μια προεπισκόπηση για όποιον ήθελε, αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Όταν φτηνότερα κινητά έχουν καλύτερες δυνατότητες συν capacitive screen τότε γιατί να επιλέξω ένα τέτοιο κούτσουρο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandra36 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Το συγκεκριμένο δεν εχει wi-fi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Το συγκεκριμένο δεν εχει wi-fi?? Όχι, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αμαν βρε ΝΟΚΙΑ μας πας πρως τα πισω. 1) δεν εχει αντιγραφη/επικολληση 2) δεν μεγαλωνουν τα γραμματα στο κειμενο στα μηνηματα. (μεγεθος γραμματοσειρας) κλπ θα επανελθω. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 1)Εχει ψαχτο καλυτερα 2)Ποσο πιο μεγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) 1)Εχει ψαχτο καλυτερα 2)Ποσο πιο μεγαλα. για τα μηνυματα μιλαω λιγη θοηθεια?? αν και πιστευω οτι κανεις λαθος. σε καθε περιστωση σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Edited October 16, 2012 by kokkalhs Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Το τηλεφωνο μου το πηρα απο σαιτ καταστηματος αλλα ειναι παραεισαγωγη και ας ειχε την ενδειξη GR και περασμενα τα ελληνικα. ερωτηση Α) πως θα καταλαβω αν η συσκευη εχει περασμενω το Ελληνικό Product Code: 059P5T0 (DGREY) / 059L1Z0 (MBLUE) / 059P5Z3 (RED) / 059L1W8 (SWHITE) Β) αν ειναι με ελληνικο Product Code μπορω να του κανω αφωβα αναβαθμιση η καθε φορα θα πρεπει να του περναω τα ελληνικα?? εχω την V03.60 06-06-12 RM-766 ©Nokia Edited December 17, 2012 by kokkalhs Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Το τηλεφωνο μου το πηρα απο σαιτ καταστηματος αλλα ειναι παραεισαγωγη και ας ειχε την ενδειξη GR και περασμενα τα ελληνικα. ερωτηση Α) πως θα καταλαβω αν η συσκευη εχει περασμενω το Ελληνικό Product Code: 059P5T0 (DGREY) / 059L1Z0 (MBLUE) / 059P5Z3 (RED) / 059L1W8 (SWHITE) Β) αν ειναι με ελληνικο Product Code μπορω να του κανω αφωβα αναβαθμιση η καθε φορα θα πρεπει να του περναω τα ελληνικα?? εχω την V03.60 06-06-12 RM-766 ©Nokia B) Αν του έχουν αλλάξει product code από το μαγαζί, μπορείς να κάνεις αναβαθμισεις άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Το τηλεφωνο μου το πηρα απο σαιτ καταστηματος αλλα ειναι παραεισαγωγη και ας ειχε την ενδειξη GR και περασμενα τα ελληνικα. ερωτηση Α) πως θα καταλαβω αν η συσκευη εχει περασμενω το Ελληνικό Product Code: 059P5T0 (DGREY) / 059L1Z0 (MBLUE) / 059P5Z3 (RED) / 059L1W8 (SWHITE) Β) αν ειναι με ελληνικο Product Code μπορω να του κανω αφωβα αναβαθμιση η καθε φορα θα πρεπει να του περναω τα ελληνικα?? εχω την V03.60 06-06-12 RM-766 ©Nokia B) Αν του έχουν αλλάξει product code από το μαγαζί, μπορείς να κάνεις αναβαθμισεις άφοβα. σε ευχαριστω για το Α) ??? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 σε ευχαριστω για το Α) ??? Στον οδηγό αλλαγής του product code που έχουμε εδώ στο φόρουμ, ένα από τα προγράμματα αυτά, διαβάζει και το υπάρχον product code της συσκευής. Δε θυμάμαι όμως το όνομα του, για αυτό δε σου απάντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το ASHA 305 από μια εταιρεία μάλλον παραεισαγωγής. Μου είπαν ότι έχει ελληνική γλώσσα αλλά θέλω να ξέρω ,αν το έχει κάποιος, στα μηνύματα όταν το έχω στο full keyboard έχει ελληνικούς χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το ASHA 305 από μια εταιρεία μάλλον παραεισαγωγής. Μου είπαν ότι έχει ελληνική γλώσσα αλλά θέλω να ξέρω ,αν το έχει κάποιος, στα μηνύματα όταν το έχω στο full keyboard έχει ελληνικούς χαρακτήρες? ναι ειναι με ελληνικους. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τίποτα. Τη κάνω?? sos Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τίποτα. Τη κάνω?? sos Μάλλον το πας στο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Μάλλον το πας στο service... Βαζω στο σαιτ της νοκια για να βρω καταστημα για σερβις και δεν βγαζει τιποτα!! εχασα κατι!! για Π. Φαληρο γνωριζει καποιος κατι?? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Βαζω στο σαιτ της νοκια για να βρω καταστημα για σερβις και δεν βγαζει τιποτα!! εχασα κατι!! για Π. Φαληρο γνωριζει καποιος κατι?? Φαντάζομαι οποιοδήποτε Nokia Store κάνει για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razor023 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο και εχω προβλημα.συγκεκριμενα εχω ενεργοποιησει το κλειδωμα ασφαλειας.το θεμα ειναι οτι καθε φορα που κανω μια κληση το κινητο κλειδωνει μονο του και πρεπει να το ξεκλειδωσω ενω μιλαω αν θελω να επιλεξω μεγαφωνο,σιγαση κτλπα.κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios8765 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Γεια σας! Ειναι μια απο τις σπανιες φορες που ανοιγω θεμα εδω αν κ σας παρακολουθω καιρο. Ο λογος ειναι οτι ενας φίλος μου αγόρασε το εν λογω κινητό με την προοπτικη να το γεμισει παιχνιδια,μα δε μπορει να βρει για το συγκεκριμενι κινητό στο διαδικτυο. Μηπως μπορειτε να με κατευθύνετε και για να το θεσω πιο απλα:μήπως εχετε link για site με παιχνιδια για το συγκεκριμενο κινητο; Εχω πελαγωσει,αν με βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολύ,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts