Jump to content

stelios8765

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelios8765

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

stelios8765's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σας! Έσπασα την οθονη του κινητου μου (το γυαλι) και βρηκα αυτό στο ebay-ειναι αυτό που χρειαζομαι;;; http://www.ebay.com/itm/Ne...item2331f2feba Τι ειναι το digitizer;; Τhanx!
  2. Να σας ρωτησω,εσπασα την οθονη του κινητου μου (το γυαλι) και βρηκα αυτό στο ebay-ειναι αυτό που χρειαζομαι;;; http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-for-Alcatel-One-Touch-OT-918-OT-918D-cell-phone-/151161863866?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2331f2feba Τι ειναι το digitizer;;
  3. Nα ρωτησω κι εγω κατι; Κατι μαλλον εχω κανει στο market ή στο κινητό μου κ μου κανει καθε μερα αυτοματες ενημερωσεις σε εφαρμογες που δε θελω. Μηπως ξερετε πώς μπορω να το αλλαξω αυτο;
  4. Nα σας ρωτησω κι εγω κατι... Εδω και κατι μηνες το συγκεκριμενο κινητο κανει αναβαθμισεις μονο του,πως μπορω να το διακοψω αυτό γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Μου αναβαθμιζει συνεχεια τους χαρτες κ μου γεμιζει τη μνημη,αμεσως μετα πρεπει να διαγραφω ο,τι αναβαθμισε. Τι κανω,ξερει κανεις; Ευχαριστω!
  5. Nα ρωτησω κ κατι αλλο... Aν κατεβασει παιχνιδια απο το Nokia store,θα μπορει να τα παιζει offline; Ρωταω γιατι πριν κατι χρόνια την πατησε με ενα αλλο Nokia,οποτε επαιζε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι,αυτό συνδεοταν με το δικτυο κ στο τελος του μηνα του ηρθε η λυπητερη! Γεια σας,να κανω μια ερωτηση; Aν κατεβασω παιχνιδια απο το Nokia store,θα μπορω να τα παιζω offline; Ρωταω γιατι πριν κατι χρόνια την πατησα με ενα αλλο Nokia,οποτε επαιζε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι,αυτό συνδεοταν με το δικτυο κ στο τελος του μηνα μου ηρθε η λυπητερη!
  6. Γεια σας! Ειναι μια απο τις σπανιες φορες που ανοιγω θεμα εδω αν κ σας παρακολουθω καιρο. Ο λογος ειναι οτι ενας φίλος μου αγόρασε το εν λογω κινητό με την προοπτικη να το γεμισει παιχνιδια,μα δε μπορει να βρει για το συγκεκριμενι κινητό στο διαδικτυο. Μηπως μπορειτε να με κατευθύνετε και για να το θεσω πιο απλα:μήπως εχετε link για site με παιχνιδια για το συγκεκριμενο κινητο; Εχω πελαγωσει,αν με βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολύ,ευχαριστω!
  7. Οκ,σας ευχαριστω,το εφτιαξα!
  8. Αυτό κανω τωρα... Να βαλω κ το linktosd η καπως ετσι που μου ειπες? Ειχα το apsd πριν...
  9. Aσε μωρε,θα το σπασω! Ευτυχως μου εκοψε να βγαλω sim κ sd μα πρεπει τωρα όλ να τα κατεβασω απο την αρχη...
  10. Πω,πω,ολ΄αυτα μου φαινονται πολύ δυσκολα για να τα κανω μονη μου... Το hard reset ειναι το ιδιο πραγμα?? Ουπς,το εκανα κ τα έσβησα ολα,γμτ!
  11. Σ΄ευχαριστω πολύ Θαναση,θα το κοιταξω σε λιγακι κ θα ξαναεπικοινωνησω. Στελιο λενε το γιο μου που ειναι 8 μηνων...
  12. Γεια σας κι απο μενα! Το 908 ειναι το πρωτο μου Android και εχω καταενθουσιαστει! Εχω ομως ενα προβλημα...Μου βγαζει το μνμ ανεπαρκης χωρος ο χωρος αποθηκευσης του τηλεφωνου. Τι πρεπει να κανω? Εχω μεσα καρτα sd 8gb και εχω περασει καπου 30 εφαρμογες,οσες γινοταν τις εβαλα εννοειται στην sd. Πως γινεται όμως να καθαρισω οσο γινεται την εσωτερικη μνημη του Alcatel που ειναι καπου 90mb. Δε γνωριζω πως να μπω εκει,οταν το συνδεω με το καλωδιο ενεργοποιειται το Android Manager κ με ανοιγει η καρτα sd. Yπαρχει τρόπος να δω τί μπορω να σκουπισω απο την εσωτερικη μνημη? Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρόνο σας,Μαριανα.
×
×
  • Create New...