Jump to content

Alexandra36

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alexandra36

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Alexandra36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχίααα!!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!:)
  2. Πολύ ωραία. Μέχρι στιγμής είναι η επικρατέστερη επιλογή. Και πάλι θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σου! :)
  3. Σε ευχαριστώ!! Πολύ καλή πρόταση!! :happy: Μια ερώτηση: Όταν ζουμάρεις "αλλοιώνεται" πολύ η ανάλυση; Θα μου πεις είναι ανάλογα το πόσο ζουμ κάνεις. Εννοώ σε γενικές γραμμές. Τέλος, έχεις κάποιο αρνητικό σχόλιο για την συγκεκριμένη;
  4. Ναι, ήδη ψάχνομαι! Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες!
  5. Σωστά. :) Όχι δεν το απορρίπτω, απλώς είδα ότι οι περισσότερες φωτογραφικές έχουν αρκετή εσωτερική μνήμη οπότε μου φάνηκε αχρείαστο. Τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι με την φωτογραφία εντελώς ερασιτεχνικά οπότε όποια σου βοήθεια και συμβουλή δεκτή. :)
  6. Καλησπέρα. :) Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά μου σχετικά με μια φωτογραφική μηχανή. Το μόνα πράγματα που θέλω είναι: 1. Εσωτερική μνήμη από 8GB και πάνω. 2. Να μην ξεπερνάει τα 80 ευρώ. 3. Να έχει καλή έως και πολύ καλή ανάλυση καθώς και περισσότερα από 10 megapixels. Ευχαριστώ πολύ και κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
  7. Kαλησπέρα. Έχω το samsung galaxy y με android 2.3.6. Eπειδή τώρα τελευταία το κινητό κολλάει χωρίς να το εχω γεμίσει με εφαρμογές θα ήθελα να του περάσω καινούργια rom. Κατέβασα το recovery clockwork και ακολούθησα τα βήματα 1 και 2 όπως εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375929. Θα ήθελα να του περάσω για παράδειγμα την HYPERION-09.DXMJ1.GM-FINAL.BUILD-UPD.01 την οποία ήδη εχω κατεβάσει σε μορφή .zip. Πατάω τα πλήκτρα volume up key + home button + power key ώστε να μπεί σε boot η συσκευή εαν το λέω σωστά.Μου βγάζει 4 επιλογές -reboot system now -apply update from sdcard -wipe data/factory reset - wipe cache partition Tα παραπάνω αρχεία τα έχω αντιγράψει σε μορφή zip στην sd χωρίς να τα έχω βάλει μέσα σε φακέλους. Όταν πατάω την επιλογή apply update from sdcard μου βγάζει το μήνυμα : Ε: falled to mount/sdcard . Tέλος να σημειώσω οτι το κινητό είναι αγορασμένο απο την vodafone και έχει εγκατεστημένες εφαρμογές της.Ευχαριστώ κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  8. Καλή τύχη σε όλους! :) Για να δούμε....
  9. Καλησπέρα! Έχω το αναφερόμενο κινητό τηλέφωνο, και τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Η κάρτα SD αποσυνδέεται στα καλά καθούμενα. Με αποτέλεσμα να πρέπει να σβήνω και να ξανά ανοίγω το κινητό πράγμα που καταντάει κουραστικό. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ των πρότερων. :)
  10. Μήπως ξερετε εως πότε θα ειναι σε κυκλοφορία;;
  11. το εχει κανενας να μου πει την αποψη του;;
  12. Το συγκεκριμένο δεν εχει wi-fi??
  13. ΟΚ , ευχαριστω!! Ας ελπισουμε να υπαρχει...:cry::worry:
  14. Μπορώ μόνο από vodafone γιατί έχω επιδότηση!!:worry:
×
×
  • Create New...