murcielago580200 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα.γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω μια αυθεντικη μπαταρια για το note 2?ελλαδα η ebay δεν με νοιαζει αρκει να ειναι αυθεντικη κ σε καλη τιμη.απο ebay ειχα παρει μια απο αγγλια που ελεγε οτι ειναι genuine αλλα τελικα ηταν κατα πολυ χειροτερη απο την αυθεντικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα.γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω μια αυθεντικη μπαταρια για το note 2?ελλαδα η ebay δεν με νοιαζει αρκει να ειναι αυθεντικη κ σε καλη τιμη.απο ebay ειχα παρει μια απο αγγλια που ελεγε οτι ειναι genuine αλλα τελικα ηταν κατα πολυ χειροτερη απο την αυθεντικη... http://www.mobilecenter.gr/axesouar-samsung-galaxy-note-2-n7100/?features_hash=V440 δες εδω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα.γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω μια αυθεντικη μπαταρια για το note 2?ελλαδα η ebay δεν με νοιαζει αρκει να ειναι αυθεντικη κ σε καλη τιμη.απο ebay ειχα παρει μια απο αγγλια που ελεγε οτι ειναι genuine αλλα τελικα ηταν κατα πολυ χειροτερη απο την αυθεντικη... παρε τηλ στην samsung να σου πουν με ποια μαγαζια συνεργαζοτουσαν για να βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπερα.γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω μια αυθεντικη μπαταρια για το note 2?ελλαδα η ebay δεν με νοιαζει αρκει να ειναι αυθεντικη κ σε καλη τιμη.απο ebay ειχα παρει μια απο αγγλια που ελεγε οτι ειναι genuine αλλα τελικα ηταν κατα πολυ χειροτερη απο την αυθεντικη... στη smartec εχει μπαταρια. ειχα παρει τηλ να ρωτησω. νομιζω 18 € την εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα! Επιθυμώ να αγοράσω ένα Note λόγω του S Pen. Παρακολουθούσα καιρό το Νote 3 Neo, κάποια στιγμή είχε φτάσει στα 265€ στο Skroutz, κακώς δεν το αγόρασα. Μετά τελείωσε αυτό από την εγχώρια αγορά. Το Νοte 3 απ'την άλλη άρχισε να ακριβαίνει, αντί να συμβεί το αντίθετο μετά την έλευση του Note 4 στην αγορά. Διαθέτω μέχρι 300 ευρώ για αγορά κινητού οπότε το Note 3 και 4 είναι εκτός μπάτζετ. Επίσης με ενοχλεί που δεν έχουν ραδιόφωνο FM καθώς το χρησιμοποιώ καθημερινά. Έχω πολλά mb αλλά η Vodafone δεν έχει παντού καλό 3g και κόβεται το online radio, οπότε το FM είναι απαραίτητο. Μου αρέσει που το Νοte 2 έχει FM ραδιόφωνο! Έρχομαι στα ερωτήματά μου: α) Αξίζει το 2015 να αγοράσω το Νοte 2 σε τιμή γύρω στα 300; Είναι δυο μαγαζιά στο Skroutz που μια το φέρνουν, μια τους τελειώνει. β)Το GPS του είναι καλό κι αξιόπιστο; Με ενδιαφέρει πολύ. γ) Έχει καλό multitasking; δ) Multiwindow υποστηρίζει, 2 εφαρμογές στην ίδια οθόνη κλπ; ε) Το S Pen στο Note 2 αξίζει, έχει εφαρμογές που το αξιοποιούν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα! Επιθυμώ να αγοράσω ένα Note λόγω του S Pen. Παρακολουθούσα καιρό το Νote 3 Neo, κάποια στιγμή είχε φτάσει στα 265€ στο Skroutz, κακώς δεν το αγόρασα. Μετά τελείωσε αυτό από την εγχώρια αγορά. Το Νοte 3 απ'την άλλη άρχισε να ακριβαίνει, αντί να συμβεί το αντίθετο μετά την έλευση του Note 4 στην αγορά. Διαθέτω μέχρι 300 ευρώ για αγορά κινητού οπότε το Note 3 και 4 είναι εκτός μπάτζετ. Επίσης με ενοχλεί που δεν έχουν ραδιόφωνο FM καθώς το χρησιμοποιώ καθημερινά. Έχω πολλά mb αλλά η Vodafone δεν έχει παντού καλό 3g και κόβεται το online radio, οπότε το FM είναι απαραίτητο. Μου αρέσει που το Νοte 2 έχει FM ραδιόφωνο! Έρχομαι στα ερωτήματά μου: α) Αξίζει το 2015 να αγοράσω το Νοte 2 σε τιμή γύρω στα 300; Είναι δυο μαγαζιά στο Skroutz που μια το φέρνουν, μια τους τελειώνει. β)Το GPS του είναι καλό κι αξιόπιστο; Με ενδιαφέρει πολύ. γ) Έχει καλό multitasking; δ) Multiwindow υποστηρίζει, 2 εφαρμογές στην ίδια οθόνη κλπ; ε) Το S Pen στο Note 2 αξίζει, έχει εφαρμογές που το αξιοποιούν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. α)Σαν κατοχος της συσκευής το 2015 θα σου ελεγα οτι δεν κοιταω/λιγουρεύομαι συσκευές αυτή την περίδο. Το κινητό ακομη και για την εποχή του ειναι δυνατό. Αν ασχολείσαι εχει και αρκετή υποστήριξη ανεπίσημη και softwarικα γινεται σα το Note 4. Ωστόσο του χρόνου/παραχρόνου σίγουρα θα σκεφτώ αλλαγή κινητού, οχι για τον λόγο οτι δεν με καλύπτει αλλα μαλλον για λογο ανανέωσης.:lol: β)Το GPS του ειναι άριστο. Ισως του Note 3/4 να ειναι καλύτερο παντως ειναι εξαιρετικό.Τουλαχιστον για κινητό. Μπορει σε κανενα στενάκι με κτήρια/δεντρα να χάσει λιγο ακρίβεια αλλα δεν αποτελέι πρόβλημα. γ)Ναι μια χαρα δ)Ναι (ακομη και επισημα.) Ανεπισημα εχει λειτουργειες Note 4 που βαζεις οσα θες! ε)Εφαρμογες πολλες οχι. Κυριως θα το χρειαστείς για σημειώσεις,επεξεργασία εικονων. Άντε και καμια ζωγραφική. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι κι εμένα με προβληματίζει το ότι πρόκειται για μοντέλο 2012 αλλά είναι σε τιμή που μπορώ να το αποκτήσω. Απ'την άλλη, σίγουρα υπάρχουν πιο δυνατά και όμορφα κινητά σήμερα αλλά το πακέτο S Pen+5,5" δεν το βρίσκεις στα 300, ειδικά αν βάλουμε και το ραδιόφωνο. Το Νote 3 πάντως σταθερά ακριβό, πώς κι έτσι; Το Note 4 έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό. Edited March 31, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Θα σου έλεγα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο. δεν αξίζει να το αγοράσεις καινούργιο. Και στο λέω ως κάτοχος του κινητού. Με έχει καλύψει απόλυτα (εκτός από το πρόβλημα που δημιούργησε η τελευταία αναβάθμιση με το Bluetooth). Μάλλον του χρόνου θα πάρω το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα! Επιθυμώ να αγοράσω ένα Note λόγω του S Pen. Παρακολουθούσα καιρό το Νote 3 Neo, κάποια στιγμή είχε φτάσει στα 265€ στο Skroutz, κακώς δεν το αγόρασα. Μετά τελείωσε αυτό από την εγχώρια αγορά. Δες και αυτό . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Και άλλο δημοσίευμα για lollipop στο Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Χθες είχα για λίγο στα χέρια μου ένα S4 με Samsung Lollipop Touchwiz. Εμφανισιακά μόνο κάποιες λίγες διαφορές. Δυστυχώς το πετσοκόβει πολύ η Samsung το android. Οπότε και να μην πάρουμε, μικρό το κακό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Χθες είχα για λίγο στα χέρια μου ένα S4 με Samsung Lollipop Touchwiz. Εμφανισιακά μόνο κάποιες λίγες διαφορές. Δυστυχώς το πετσοκόβει πολύ η Samsung το android. Οπότε και να μην πάρουμε, μικρό το κακό. δες καλυτερα ενα note 3 με lollipop.αν παρει το note 2 θα ειναι σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σε περιπτωση που παρουμε lollipop θα ανανεωθει και το s-pen με τα gestures και το γραφικο περιβαλλον του note 3 & 4? Θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση, σε περιπτωση που γινει, και θα μεινει στην ιστορια ως το πιο απροβληματιστο και ως το πιο πληρες κινητο στην κατηγορια του. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σε περιπτωση που παρουμε lollipop θα ανανεωθει και το s-pen με τα gestures και το γραφικο περιβαλλον του note 3 & 4? Θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση, σε περιπτωση που γινει, και θα μεινει στην ιστορια ως το πιο απροβληματιστο και ως το πιο πληρες κινητο στην κατηγορια του. για s-pen δεν νομιζω να παρει απο το 3 η το 4.εκτος αν βαλεις custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το βασικό είναι να τρέχει απροβλημάτιστα και να μην βαρύνει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημέρα. Χωρίς να το καταλάβω (!!) έκανα την βλακεία και έβαλα pin ασφαλείας. Τώρα κάθε φορα ζητάει pin. Πως βγαίνει αυτό το πράγμα?? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 πηγαινε ρυθμισεις-γενικα-ασφαλεια,εκει εχει επιλογες για πιν κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το θέμα είναι ότι εκεί αναφέρει μόνο για pin σχετικά με την sim. Για το άλλο κλείδωμα στην οθόνη δεν μπορώ να το βρω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ μάλλον το βρήκα. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 :!: Θα παρακαλέσω οι συζητήσεις που αφορούν custom roms και τροποποιήσεις, να συνεχιστούν στο κατάλληλο θέμα. Τα μυνήματα που αφορούσαν τα παραπάνω μετακινήθηκαν στο σωστό topic. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 υποστηριζει το νοτε δυκτια 4g? γιατι σημερα συνδεθηκα με data και επανω στο σηματακι ειχε 4g.:wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 υποστηριζει το νοτε δυκτια 4g? γιατι σημερα συνδεθηκα με data και επανω στο σηματακι ειχε 4g.:wacko: Όχι. Δεν υποστηρίζει. Μήπως είδες λάθος; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Όχι. Δεν υποστηρίζει. Μήπως είδες λάθος; ::rolleyes:Αχιλλεα o Σταυρος εβαλε ενα δικο μου ρομ στο οποιο εβαλα μια μοντια στο systemui οταν ενεργοποιεις το ιντερνετ και πιασεις ταχυτητα HSDPA+ γινεται αντικατασταση του Η+ σε 4G. Τον προλαβα του απαντησα μη τυχον τρεξει στα καταστηματα κιν.τηλεφωνιας και ζητα 4G σιμ:lol: Edited April 19, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalisleo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Όχι. Δεν υποστηρίζει. Μήπως είδες λάθος; Το Note 2 GTN7105 υποστηρηζει LTE 4G To Note 2 GTN7100 OXI http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_n7100-4854.php Παράθεση Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 ::rolleyes:Αχιλλεα o Σταυρος εβαλε ενα δικο μου ρομ στο οποιο εβαλα μια μοντια στο systemui οταν ενεργοποιεις το ιντερνετ και πιασεις ταχυτητα HSDPA+ γινεται αντικατασταση του Η+ σε 4G. Τον προλαβα του απαντησα μη τυχον τρεξει στα καταστηματα κιν.τηλεφωνιας και ζητα 4G σιμ:lol: Την DN4 έχω και εγώ, αλλά δεν είδα ποτέ 4G. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Οκ παιδια εχω μια ρομ του ακκη πιο πανω δεν γνωριζα για το μοντ και υπεθεσα οτι προερχοταν απο την σιμ που υποστηριζει 4g.οταν την αλλαξα ετσι μου ειπαν στην κοσμοτε. Παρεπιπτωντος πολυ καλη λιτη και πως το λενε...σμουθ Edited April 19, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts