kalarrytes Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδια κανενα νεοτερο απο το s note?αν κανω επαναφορα εργ.ρυθμισεων θα εχω μονο το τελευταιο s note?μετα την 4.3 εχουμε θεματακια.....καμια λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Υπάρχει τρόπος να ρίξουμε τη φωτεινότητα χαμηλότερα από αυτό που επιτρέπει το σύστημα; Είμαι σε stock 4.3 unrooted. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Υπάρχει τρόπος να ρίξουμε τη φωτεινότητα χαμηλότερα από αυτό που επιτρέπει το σύστημα; Είμαι σε stock 4.3 unrooted. Αμέ...κατέβασε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αμέ...κατέβασε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&hl=el Σσσσσσσωραίος ... Ακριβώς αυτό που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλημερα μπορει καποιος να μου απαντησει στην 4.3 το κινητο μας υποστηριζει ant+ οπως ειχε ακουστει ? στο gsmarena το εχουν προσθεσει αλλα καπου σιγουρα δεν το εχω επιβεβαιωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλημερα μπορει καποιος να μου απαντησει στην 4.3 το κινητο μας υποστηριζει ant+ οπως ειχε ακουστει ? στο gsmarena το εχουν προσθεσει αλλα καπου σιγουρα δεν το εχω επιβεβαιωσει. Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ναι . Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Να προσθεσω κατι μιας και εισαι μαλον ο καταλληλος. Αν δεν κανω λαθος η pulse ειναι δικη σου δημιουργια. Υποστηριζεται το ant+ ? Μιας και θελω καιρο να την περασω δεν βρισκω καπου οδηγιες. Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ ειτε καποια κατευθυνση που να διαβασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 1. Οταν κανουμε factory reset συμπεριλαμβανεται και το wipe "cache partition" απο το Recovery mode? 2. Στο Recovery mode, ποτε χρησιμοποιουνται οι επιλογες "Apply update from external storage / cache"? Παραδειγματα? Κανενας δεν ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Κανενας δεν ξερει? Για το πρώτο νομίζω ότι κάνει όλα τα wipe.Για το δεύτερο είναι για να περάσεις εργοστασιακό update μέσω της recovery.Τουλάχιστον έτσι γινόταν στα nexus Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Για το πρώτο νομίζω ότι κάνει όλα τα wipe. Ευχαριστω Για το δεύτερο είναι για να περάσεις εργοστασιακό update μέσω της recovery.Τουλάχιστον έτσι γινόταν στα nexus Και γιατι καποιος να παει στο recovery να το κανει αυτο αφου γινεται απο την κανονικη λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ΑΝΤ+. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει που να ψάξω ας ποστάρει λινκ. διότι όλο το διάστημα που ψάχνω σχετικά, ανακυκλώνεται σαν ευχή να συμπεριληφθεί σε κάποιο update αλλά δεν έχω πετύχει τρόπο (άλλη rom ή sideload) υλοποίησης στη πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ευχαριστω Και γιατι καποιος να παει στο recovery να το κανει αυτο αφου γινεται απο την κανονικη λειτουργια. Σε περίπτωση που δεν έχει έρθει επίσημα και έχεις βρει το αρχείο σε update.zip το κάνεις μέσω recovery. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Power Saving Mode : Μια φορά σε 4.1.2 και μια φορά σε 4.3 το είχα κατά λάθος ενεργοποιημένο. Το αποτέλεσμα κάθε φορά είναι να ψάχνω 1. γιατί η συσκευή έχει lags (παγώματα στο screen scrolling, στο swype κλπ) και 2. γιατί έχει battery drain (αντί για 20% πτώση μπαταρίας ανά ώρα οθόνης, πήγε στο 30+%)!!! Απενεργοποίησα την εξοικονόμηση ενέργειας και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σε μένα το power saving δουλεύει μια χαρά πάντως. Πάντα ΟΝ το έχω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Καλημέρα παιδια Πριν μερικές μέρες παρατηρησα ότι αρχισε να ξεβαφει/ξεθοριαζει στο bezel ακριβώς πάνω από το ακουστικό.. ειναι γενικό το φαινόμενο? Η εγγύηση καλύπτει κάτι τέτοιο? Το κινητο εχει αγοραστει 3/1.. Η φωτογραφία προφανώς δεν είναι απ το δικό μου..[ATTACH]40057[/ATTACH] Edited January 18, 2014 by Jstllucky Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δεν εχει ακουστεί τέτοιο πραγμα... Ημερών τηλέφωνο θεωρω οτι θα στο αλλαξουν... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σε περίπτωση που δεν έχει έρθει επίσημα και έχεις βρει το αρχείο σε update.zip το κάνεις μέσω recovery. Aaaaaa ok. :O Thx Καλα, αυτο εξηγει το update from sd, αλλα το update from cache? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδια Πριν μερικές μέρες παρατηρησα ότι αρχισε να ξεβαφει/ξεθοριαζει στο bezel ακριβώς πάνω από το ακουστικό.. ειναι γενικό το φαινόμενο? Η εγγύηση καλύπτει κάτι τέτοιο? Το κινητο εχει αγοραστει 3/1.. Η φωτογραφία προφανώς δεν είναι απ το δικό μου..[ATTACH]40057[/ATTACH] Ο ...ιδρωτας σου ειναι πολυ ...οξυς!!! Δεν το καλυπτει η εγγυηση!!!!:lol: Αστειευομαι προφανως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ΑΝΤ+. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει που να ψάξω ας ποστάρει λινκ. διότι όλο το διάστημα που ψάχνω σχετικά, ανακυκλώνεται σαν ευχή να συμπεριληφθεί σε κάποιο update αλλά δεν έχω πετύχει τρόπο (άλλη rom ή sideload) υλοποίησης στη πράξη. φιλε μου αν κανεις υπομονη μαλον αυριο θα εχω κανει καποιες δοκιμες να σου πω. επειδη ψαχνομαι για ζωνη που μετρα παλμους θα δανειστω ενος φιλου που εχει το garmin fr60. εχθες εκανα μια αλλη κινηση για σιγουρια και πηρα μια bt την polar h7 για να γλυτωσω την 4.3 ρομ αλλα τζιφος δεν μου παιζει. απ οσο διαβασα πιθανον και για την bt θα χρειαστω 4.3 ρομ. οποτε θα κανω την δοκιμη που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους-όλες, Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την επίσημη Ελληνική 4.1.1 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω εκεί και μετά περνόντας μεγάλα αρχεία να κάψω μητρική και να πάω για αλλαγή μητρικής μέσω εγγύησης. Όλα αυτά λόγω του γνωστού πλέον SDS (Sudden Death Syndrome). Μπορεί να μην έχω σοβαρά προβλήματα στη συσκευή αλλά δε μπορώ να δεχτώ με τίποτα ένα κινέζο του 1.20 να με κοροιδεύει με το προβληματικό του eMMC chip από τη στιγμή μάλιστα που του έσκασα ένα σκασμό λεφτά και αγόρασα ότι πιο ακριβό υπήρχε στην αγορά μετά το i-πέτα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δεν εχει ακουστεί τέτοιο πραγμα... Ημερών τηλέφωνο θεωρω οτι θα στο αλλαξουν... Μακάρι! Ο ...ιδρωτας σου ειναι πολυ ...οξυς!!! Δεν το καλυπτει η εγγυηση!!!!:lol: Αστειευομαι προφανως. Πστ, να σου πω, δεν ειν αστεια τωρα αυτα ετσι!!?:):D:p Πάντως αναρωτιομουν περι sane...τα κρουσματα εχουν να κανουν με παλιες παρτιδες, σωστα? Σκεφτόμουν πχ αν γινει αντικατασταση, υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν κανα τρελό??? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 30€ περίπου εχει κοστος.... λες να το ρισκάρουν; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους-όλες, Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την επίσημη Ελληνική 4.1.1 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω εκεί και μετά περνόντας μεγάλα αρχεία να κάψω μητρική και να πάω για αλλαγή μητρικής μέσω εγγύησης. Όλα αυτά λόγω του γνωστού πλέον SDS (Sudden Death Syndrome). Μπορεί να μην έχω σοβαρά προβλήματα στη συσκευή αλλά δε μπορώ να δεχτώ με τίποτα ένα κινέζο του 1.20 να με κοροιδεύει με το προβληματικό του eMMC chip από τη στιγμή μάλιστα που του έσκασα ένα σκασμό λεφτά και αγόρασα ότι πιο ακριβό υπήρχε στην αγορά μετά το i-πέτα το. Κάντο άφοβα...Πριν κάτι μήνες είχα κάψει το galaxy nexus μου λόγω over clock και μου το επισκεύασαν κανονικά εντός εγγύησης, αφού δεν υπήρχε τρόπος να δουν τι είχα κάνει στο κινητό μιας και είχε καεί η πλακέτα.σημείωση: το τηλέφωνο είχε ρουτ, custom Rom, custom kernel και ξεκλείδωτο boot loader...απλά αν το κανείς και πάνε όλα καλά, καλό είναι να ενημερώσεις εδώ, είναι πολλοί αυτοί που το σκέφτονται αλλά φοβούνται να το κάνουν.. Edited January 18, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 φιλε μου αν κανεις υπομονη μαλον αυριο θα εχω κανει καποιες δοκιμες να σου πω. επειδη ψαχνομαι για ζωνη που μετρα παλμους θα δανειστω ενος φιλου που εχει το garmin fr60. εχθες εκανα μια αλλη κινηση για σιγουρια και πηρα μια bt την polar h7 για να γλυτωσω την 4.3 ρομ αλλα τζιφος δεν μου παιζει. απ οσο διαβασα πιθανον και για την bt θα χρειαστω 4.3 ρομ. οποτε θα κανω την δοκιμη που θες. οι επίσημες 4.1.2 και 4.3 δεν έχουν το ANT+ ενεργοποιημένο. αυτό είναι σίγουρο και εξακριβωμένο απο πολλούς. μέσα σε αυτούς και εγώ. το θέμα είναι αν έχει κυκλοφορήσει non-stock rom ή κάποιος άλλος τρόπος να ενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Κάντο άφοβα...Πριν κάτι μήνες είχα κάψει το galaxy nexus μου λόγω over clock και μου το επισκεύασαν κανονικά εντός εγγύησης, αφού δεν υπήρχε τρόπος να δουν τι είχα κάνει στο κινητό μιας και είχε καεί η πλακέτα.σημείωση: το τηλέφωνο είχε ρουτ, custom Rom, custom kernel και ξεκλείδωτο boot loader...απλά αν το κανείς και πάνε όλα καλά, καλό είναι ενημερώσεις εδώ, είναι πολλοί αυτοί το σκέφτονται αλλά φοβούνται να το κάνουν.. +1 και στον markoudas και στον drmobile που το αναψηλαφιζει. @markoudas: Σε τι ρομ εισαι τωρα? Edited January 18, 2014 by drgt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους-όλες, Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την επίσημη Ελληνική 4.1.1 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω εκεί και μετά περνόντας μεγάλα αρχεία να κάψω μητρική και να πάω για αλλαγή μητρικής μέσω εγγύησης. Όλα αυτά λόγω του γνωστού πλέον SDS (Sudden Death Syndrome). Μπορεί να μην έχω σοβαρά προβλήματα στη συσκευή αλλά δε μπορώ να δεχτώ με τίποτα ένα κινέζο του 1.20 να με κοροιδεύει με το προβληματικό του eMMC chip από τη στιγμή μάλιστα που του έσκασα ένα σκασμό λεφτά και αγόρασα ότι πιο ακριβό υπήρχε στην αγορά μετά το i-πέτα το. Κάντο άφοβα...Πριν κάτι μήνες είχα κάψει το galaxy nexus μου λόγω over clock και μου το επισκεύασαν κανονικά εντός εγγύησης, αφού δεν υπήρχε τρόπος να δουν τι είχα κάνει στο κινητό μιας και είχε καεί η πλακέτα.σημείωση: το τηλέφωνο είχε ρουτ, custom Rom, custom kernel και ξεκλείδωτο boot loader...απλά αν το κανείς και πάνε όλα καλά, καλό είναι να ενημερώσεις εδώ, είναι πολλοί αυτοί που το σκέφτονται αλλά φοβούνται να το κάνουν.. +1 και στον markoudas και στον drmobile που το αναψηλαφιζει. @markoudas: Σε τι ρομ εισαι τωρα? @@: Παιδιά σκέφτομαι κι εγώ να υποβαθμίσω σε 4.1.1 και να το κάψω με τον γνωστό τρόπο (που δεν είναι και κάτι παράνομο γιατί απλά κάνουμε χρήση της συσκευής). Απλά έχω διαβάσει ότι αν γυρίσουμε σε 4.1.1 από 4.3 χαλάει το EFS και χάνεται το IMEI. Αλλά αυτό δεν μας χαλάει γιατί εμείς αρχεία θέλουμε να το φορτώσουμε, όχι να πάρουμε τηλέφωνο... Αν κάποιος έχει υποβαθμίσει τη συσκευή του από 4.3 (με το KNOX) σε άλλη κατώτερη ας μας πει τα βήματα για να ξέρουμε. Το ότι θα γράψει το KNOX είναι αδιάφορο γιατί η συσκευή στο τέλος δεν θα ανοίγει, οπότε όλα OK. Ευχαριστούμε για την όποια βοήθεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts