JFUDU77 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δεν κατάλαβα να λέει κάτι τέτοιο . Κάποιος που τη δοκίμασε θα μπορούσε να μας πει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Aυτό λέω ότι από το κείμενο δεν βγαίνει το συμπέρασμα που έβγαλε ο φίλος πιο πάνω. Προσωπικά δεν με νοιάζουν τα spen features. Με νοιάζει να είναι απροβλημάτιστη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Aυτό λέω ότι από το κείμενο δεν βγαίνει το συμπέρασμα που έβγαλε ο φίλος πιο πάνω. Προσωπικά δεν με νοιάζουν τα spen features. Με νοιάζει να είναι απροβλημάτιστη. Ακριβώς, συμφωνώ και εγώ. Τα έχω στην sotmax rom τα features και δεν είναι κάτι το τρομερό .. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 To κείμενο το διάβασες; Δεν το ξεκαθαρίζει αλλά η παρακάτω φράση δίνει ελπίδες στους spen fans. Samsung has included many new features in the Android 4.3 update, many taken from the Galaxy S4/Note 3. Ναι,το διαβασα,αλλά επειδή αναφερεται σε S4/Note III, το μυαλό μου πήγε στα έξτρα gestures κτλ που έχουν αυτά τα δύο. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 κάτσε να πάρουμε 4.3 και βλέπουμε. η 4.4 λέει έχει χαμηλότερα hardware requirements οπότε σίγουρα την δέχεται το Note II, το θέμα είναι αν θα μας την δώσει η Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Ναι,το διαβασα,αλλά επειδή αναφερεται σε S4/Note III, το μυαλό μου πήγε στα έξτρα gestures κτλ που έχουν αυτά τα δύο. Το Ν3 πήρε τα gestures από το S4 στο οποίο πρωτομπήκαν. Από το Ν3 λογικά θα πάρει μερικά spen features. (λογικά:lol:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 κάτσε να πάρουμε 4.3 και βλέπουμε. η 4.4 λέει έχει χαμηλότερα hardware requirements οπότε σίγουρα την δέχεται το Note II, το θέμα είναι αν θα μας την δώσει η Samsung... Δεν το πιστεύω, ποσο μάλλον με τα όσα προβλήματα εχουν παρουσιαστεί με την leaked. Ας δούμε μια καλή 4.3 και ας μείνουμε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Την κάμερα του s4 θέλω με το action/ριπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα. Χρησιμοποιώ πάρα πολύ το S Planner (το ημερολόγιο του κινητού) για επαγγελματικά ραντεβού κτλ. Παρά τις προσπάθειές μου όταν χτυπάει μια υπενθύμιση για ραντεβού εκτός του ήχου έχω και email στο gmail για το ίδιο ραντεβού... Το παρατήρησε κάποιος άλλος αυτό; Επίσης κάποιες φορές το timeout της οθόνης αλλάζει στα 10 λεπτά από τα 30 δευτερόλεπτα που το έχω. Επίσημη ρομ 412 με μόνη αλλαγή το root όπως περιγράφεται σε παραπάνω ενότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Την κάμερα του s4 θέλω με το action/ριπες υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο? να δωσουν τα features απο το s4 στο note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ευτυχής κάτοχος πλέον και εγώ. Παρέλαβα το πρωϊ απο Πλαίσιο. Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Έτσι και αλλιώς δεν αλλάζω συχνά τηλέφωνο και έψαχνα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα (σε λειτουργία, μέγεθος, αίσθηση). ΟΚ σε κάνα διβδόμαδο θα το έχω συνηθίσει το μέγεθος!!!!! Το παλιό LG P500 τα έβγαλε τα λεφτά του. Έχω διαβάσει αρκετά στο topic αλλά προβλέπεται πολύ μελέτη ακόμα... Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ευτυχής κάτοχος πλέον και εγώ. Παρέλαβα το πρωϊ απο Πλαίσιο. Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Έτσι και αλλιώς δεν αλλάζω συχνά τηλέφωνο και έψαχνα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα (σε λειτουργία, μέγεθος, αίσθηση). ΟΚ σε κάνα διβδόμαδο θα το έχω συνηθίσει το μέγεθος!!!!! Το παλιό LG P500 τα έβγαλε τα λεφτά του. Έχω διαβάσει αρκετά στο topic αλλά προβλέπεται πολύ μελέτη ακόμα... Με γεια σου φιλαρακο!Θα το συνηθισεις πολυ γρηγορα! Να ρωτησω ομως κατι...?Απο τοτε που το εκανα root με custom recovery το κινητο οταν ανοιγει φορτωνει σε αλλη γλωσσα απο οτι το εχω..φορτωνει στα ελληνικα ενω το εχω στα αγγλικα πχ..μηπως ειναι bug του supersu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Με γεια σου φιλαρακο!Θα το συνηθισεις πολυ γρηγορα! Να ρωτησω ομως κατι...?Απο τοτε που το εκανα root με custom recovery το κινητο οταν ανοιγει φορτωνει σε αλλη γλωσσα απο οτι το εχω..φορτωνει στα ελληνικα ενω το εχω στα αγγλικα πχ..μηπως ειναι bug του supersu? Nαι.Βάλε παλιότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Nαι.Βάλε παλιότερο. thanks καλα ειχα διαβασει τοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Δυστυχώς από χθες το power button της συσκευής παρέδωσε το πνεύμα. Δε λειτουργεί καθόλου με συνέπεια να μη μπορώ να ανάψω το τηλέφωνο. Πού πρέπει να το πάω; Τα φώτα σας. (Αγορασμένο από extreme mobile με τιμολόγιο και με το imei επί του τιμολογίου. Το τηλέφωνο είναι λίγο πάνω από ενός έτους, επομένως είναι εντός της διετούς εγγύησης. Έτσι δεν είναι; ) Edited November 19, 2013 by DON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δυστυχώς από χθες το power button της συσκευής παρέδωσε το πνεύμα. Δε λειτουργεί καθόλου με συνέπεια να μη μπορώ να ανάψω το τηλέφωνο. Πού πρέπει να το πάω; Τα φώτα σας. (Αγορασμένο από extreme mobile με τιμολόγιο και με το imei επί του τιμολογίου. Το τηλέφωνο είναι λίγο πάνω από ενός έτους, επομένως είναι εντός της διετούς εγγύησης. Έτσι δεν είναι; ) Αν εισαι σε οφισιαλ κατασταση στην smartech στο χαιδαρι.Ειναι πολυ γρηγοροι και καλοι στην δουλεια τους. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πιο official δε γίνεται! Στοκ γαλλική rom έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βγήκε και η επίσημη για το Ν7100! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βγήκε και η επίσημη για το Ν7100! Αναφέρει ότι είναι πιο σταθερή από εκείνη που δόθηκε για το S III αλλά με όλα αυτά που έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό εγώ απλά θα πώ : "ζητούνται τολμηροί εθελοντές" !!! :lol: Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πάμε να την κατεβάσουμε να την βάλετε και να μου πείτε την γνώμη σας! :) Άμα δεν μαζέψει 20 σελίδες εντυπώσεις δεν του κουνώ απο την τωρινή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 εγώ θα κουνηθώ, όταν βγάλει την V8 ο Σωτήρης :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αντε ρε παιδια δεν θα την κανεις?:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βγήκε και η επίσημη για το Ν7100! Για την ινδικη εννοεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ναι, την Ινδική εννοεί η οποία όπως πρόλαβα να διαβάσω από όσους την πέρασαν είναι πολύ σταθερή και ομαλή. Ουσιαστικά είναι το τελευταίο Firmware που διέρρευσε από την Samsung. Βέβαια σε αυτό το Firmware υπάρχει και το Knox στον Bootloader οπότε όσοι θέλετε να το περάσετε πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Διάβασα πως κατά την εγκατάσταση μέσω Odin μερικές φορές υπήρχε σφάλμα με αποτέλεσμα να αποτύχει η αναβάθμιση αλλά να γράψει ο μετρητής του Knox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πάμε να την κατεβάσουμε να την βάλετε και να μου πείτε την γνώμη σας! :) Άμα δεν μαζέψει 20 σελίδες εντυπώσεις δεν του κουνώ απο την τωρινή! Σιγουρα ναι... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts