pantelos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Άνοιξα κατά λάθος την εφαρμογή readers hub και μου έβγαλε το μήνυμα "rooting detected" κι έκλεισε. Το τηλέφωνο έχει την εργοστασιακή ρομ και του έκανα root με τις οδηγίες της ενότητας εδώ. Φαντάζομαι κολπάκι της samsung είναι για να μου υπενθυμίσει ότι πρέπει να απεγκαταστήσω τα προγράμματά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημερα,ρε παιδια εχει κανεις προβλημα με wifi στην 4.3?κι εξηγουμαι:συνδεομαι σε ενα και συνδεομαι και σε δευτερο σε αλλο μερος και σε τριτο.Ολα λογικα ειναι αποθηκευμενα,αλλα οταν μετακινηθω απο το ενα στο αλλο δεν συνδεεται αυτοματα παρα οταν πατησω στο δικτυο στην αναζητηση,μου λεει οτι <<παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης>> και πρεπει να ξαναπερασω παλι κωδικο.Αυτο γινεται συνεχεια και το κανει τωρα με την 4.3,με 4.1.2 δεν ειχα ποτε προβλημα.Ειμαι με 4.3 DN3_v1.0_by_E-Team και μαλιστα περασα και MJ5 απο joeldroid που λεει οτι διορθωνει καποια θεματα με wifi,αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημερα,ρε παιδια εχει κανεις προβλημα με wifi στην 4.3?κι εξηγουμαι:συνδεομαι σε ενα και συνδεομαι και σε δευτερο σε αλλο μερος και σε τριτο.Ολα λογικα ειναι αποθηκευμενα,αλλα οταν μετακινηθω απο το ενα στο αλλο δεν συνδεεται αυτοματα παρα οταν πατησω στο δικτυο στην αναζητηση,μου λεει οτι <<παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης>> και πρεπει να ξαναπερασω παλι κωδικο.Αυτο γινεται συνεχεια και το κανει τωρα με την 4.3,με 4.1.2 δεν ειχα ποτε προβλημα.Ειμαι με 4.3 DN3_v1.0_by_E-Team και μαλιστα περασα και MJ5 απο joeldroid που λεει οτι διορθωνει καποια θεματα με wifi,αλλα τιποτα μην περνας τον κωδικο οταν στο ζηταει..κανε ακυρωση κ πανε πισω κ θα συνδεθει...bug ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Παιδια, μην συγχέετε τις 4.3 leaked με τις διαφορες custom που πατανε πανω τους.Οι "καθαρες" 4.3 που κυκλοφορησαν (οι leaked δηλαδη), δεν ειχαν ουτε θεματα με το wifi ουτε και με πολλα αλλα που αναφερονται εδω μεσα.Το αναφερω γιατι κάποιοι χρηστες, διαβαζοντας αυτα που αναφέρετε, θα αρχισουν να φοβούνται και με το δικιο τους, για τετοια προβληματα στην επερχομενη αναβαθμιση. Edited November 12, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 μην περνας τον κωδικο οταν στο ζηταει..κανε ακυρωση κ πανε πισω κ θα συνδεθει...bug ειναι.. δεν συνδεεται με τιποτα φιλε μου το εχω δοκιμασει,μονο αν περασω παλι τον κωδικο Παιδια, μην συγχέετε τις 4.3 leaked με τις διαφορες custom που πατανε πανω τους.Οι "καθαρες" 4.3 που κυκλοφορησαν (οι leaked δηλαδη), δεν ειχαν ουτε θεματα με το wifi ουτε και με πολλα αλλα που αναφερονται εδω μεσα.Το αναφερω γιατι κάποιοι χρηστες, διαβαζοντας αυτα που αναφέρετε, θα αρχισουν να φοβούνται και με το δικιο τους, για τετοια προβληματα στην επερχομενη αναβαθμιση. Εννοειτε,οτι αυτα τα θεματα υπαρχουν μεχρι να βγει η επισημη,μετα θα λυθουν ολα,καλα εκανες και το ανεφερες,εγω μιλαω για τις μαγειρεμενες που εχουμε αυτη τη στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εννοειτε,οτι αυτα τα θεματα υπαρχουν μεχρι να βγει η επισημη,μετα θα λυθουν ολα,καλα εκανες και το ανεφερες,εγω μιλαω για τις μαγειρεμενες που εχουμε αυτη τη στιγμηΔεν υπαρχουν φιλε μου, αυτο σου λεω, εχω δοκιμασει τις τελευταίες leaked και δεν υπαρχουν τετοια θεματα, ειναι καθαρα προβληματα των custom. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δεν υπαρχουν φιλε μου, αυτο σου λεω, εχω δοκιμασει τις τελευταίες leaked και δεν υπαρχουν τετοια θεματα, ειναι καθαρα προβληματα των custom. Ακριβώς έτσι είναι. Και εγώ όλες τις εχω βάλει το κινητό απροβλημάτιστο. Ειδικά μετά από καθαρή εγκατάσταση. Εδώ τις τελευταίες δύο φορές πέρασα v5 v7 sotmax χωρίς full wipe και ακόμα τα πάει τέλεια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ακριβώς έτσι είναι. Και εγώ όλες τις εχω βάλει το κινητό απροβλημάτιστο. Ειδικά μετά από καθαρή εγκατάσταση. Εδώ τις τελευταίες δύο φορές πέρασα v5 v7 sotmax χωρίς full wipe και ακόμα τα πάει τέλεια Ισχύει.. Το μόνο μείων η μπαταρία ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ok παιδια που βρισκω leaked να δοκιμασω κι εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μια ερωτησουλα παιδια.στο nexus 4 που ειχα οταν εμπαινα στο hotmail η σελιδα που εμφανιζε ηταν για κινητα.αλλιως ειχε επιλογη για desktop version.τωρα στο noteli μπαινω hotmail και το δειχνει κανονικη σελιδα και διχως επιλογη για κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει η δυνατότητα εμφανισης του ονόματος αυτου που σε καλει οταν έχουμε αναπάντητη κληση στην αρχικη οθονη;.Δηλαδή το τηλέφωνο εμφανίζει μονο την αναπαντητη χωρις αλλα στοιχεία. Μήπως κάποιος φίλος έχει λύση στο παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ok παιδια που βρισκω leaked να δοκιμασω κι εγω? Xda ,ότι θελεις εκει θα το βρεις . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2499794 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466405 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μια ερωτησουλα παιδια.στο nexus 4 που ειχα οταν εμπαινα στο hotmail η σελιδα που εμφανιζε ηταν για κινητα.αλλιως ειχε επιλογη για desktop version.τωρα στο noteli μπαινω hotmail και το δειχνει κανονικη σελιδα και διχως επιλογη για κινητο. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον browser σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Χαιρετώ το φορουμ. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του Note2. Πήγα και το είδα σήμερα στο Πλαίσιο. Σε σχέση με το LG P500 που έχω απλά είναι διπλάσιο. Δύο πράγματα με απασχολούν Ένα είναι η μεταφορά του όταν δεν έχω μαζί μου τσάντα ή ένα τζάκετ πχ όταν βγεις βράδυ. Χωράει σε τσέπη , είανι έυκολη η μεταφορά του ??? Το δέυτερο είναι αν θα πεσει η τιμή του κάτω απο την τιμή του Πλαισίου όχ ι κάνα 10 αλλά να φτάσει κοντά στα 300,00 μέχρι τα χριστούγεννα . Πως το βλέπετε ??? Κατι τελευταιο. Το δουλεύει κανείς (το ΝΟΤΕ) με το Autocad 360 για σκαριφήματα , για να μου πει αν το κινητό είναι λειτουργικό για τέτοια χρήση??? Το μεταφέρω στην πίσω τσέπη του τζην μου χωρις κανένα πρόβλημα.¨Οσο για την τιμή το note 1 μετά απο 2 χρόνια έχει 285 ευρώ.Το AUTOCAD 360 είδα να το δουλεύει κάποιος γνωστός χωρίς πρόβλημα όπως μου είπε.Το μέγεθος το ξεχνάει κανείς την πρώτη εβδομάδα.Ζύγισε τις ανάγκες σου και αποφάσισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 To autocad το δουλευω εγω και ειναι εξαιρετικα ευχρηστο. Το πενακι κανει φοβερή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 To autocad το δουλευω εγω και ειναι εξαιρετικα ευχρηστο. Το πενακι κανει φοβερή δουλειά. Και εγώ χρειάστηκε να το δουλέψω και το πενακι με βοήθησε αρκετά. Pc δεν είναι όμως. Εντάξει μη ζητάμε τα πάντα. Σχεδιαστικά προγράμματα θέλουν pc. Για να δεις σχέδια και ίσως να κάνεις διορθώσεις Ναι, αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για το autocad εννοείταί ότι το θέλω για απλή λειτουργία και κάνα σκαρίφημα σε καμιά επιθεώρηση. Είδα έναν συνάδελφό που το χρησιμοποιεί σε galaxy tab 7'' μια χαρά, απλά δεν είμαι σίγουρος αν στις 5,5'' του Note2 θα δουλεύει. Αλλά αφού ο vadegr το δουλεύει , μου αρκεί. Εντάξει το θέμα του μεγέθους , πιστεύω ότι μετά απο μια βδομάδα δεν θα μου κάνει εντύπωση όπως τώρα, για την μεταφορά το μόνο που σκεφτόμουν ήταν όταν δεν θα έχω κάπου να το τοποθετήσω και θα πρέπει να το βάλω σε καμιά τσέπη (πιο πολύ καλοκαιράκι). Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για το autocad εννοείταί ότι το θέλω για απλή λειτουργία και κάνα σκαρίφημα σε καμιά επιθεώρηση. Είδα έναν συνάδελφό που το χρησιμοποιεί σε galaxy tab 7'' μια χαρά, απλά δεν είμαι σίγουρος αν στις 5,5'' του Note2 θα δουλεύει. Αλλά αφού ο vadegr το δουλεύει , μου αρκεί. Εντάξει το θέμα του μεγέθους , πιστεύω ότι μετά απο μια βδομάδα δεν θα μου κάνει εντύπωση όπως τώρα, για την μεταφορά το μόνο που σκεφτόμουν ήταν όταν δεν θα έχω κάπου να το τοποθετήσω και θα πρέπει να το βάλω σε καμιά τσέπη (πιο πολύ καλοκαιράκι). SKU: 3BSSN2P01 and SKU: 3BSSN2P02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εγώ έχω παραγγείλει ΑΥΤΗ Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εγώ έχω παραγγείλει ΑΥΤΗ Μπορει να σου ειναι προβλημα οταν καθεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Βασικα δεν το βαζω ποτε σε τσεπη, κανενα τηλεφωνο. Παντα εχω τσαντάκι μαζί ή στο χερι στην χειροτερη. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Xda ,ότι θελεις εκει θα το βρεις . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2499794 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466405 σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα και αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Περασα αυτην 4.3 Leaked romN7100XXUEM16_CP_N7100XXEM16_CSC_N7100XAEM16_BY_WVAZ_DINK,ολα οκ αλλα θελω να βαλω καποια καλουδια οπως aircomand κλπ.γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχουν οπως σε καποιες αλλες,ξερει κανεις πως μπορω να τα βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Περασα αυτην 4.3 Leaked romN7100XXUEM16_CP_N7100XXEM16_CSC_N7100XAEM16_BY_WVAZ_DINK,ολα οκ αλλα θελω να βαλω καποια καλουδια οπως aircomand κλπ.γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχουν οπως σε καποιες αλλες,ξερει κανεις πως μπορω να τα βαλω? Με custom rom που να ρα υποστηρίζει. DN3,Sotmax κτλ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts