m7ixalis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ποιο θεωρειτε το καλυτερο app για ηχογραφηση τηλεφωνηματος; Δοκιμασα διαφορα. Αλλο γραφει μονο τη δικη μου φωνη , αλλο γραφει μονο με το ηχειο ανοιχτο... Για να μην τα ψαχνω στα τυφλα, συστηνετε καποιο καλο; Ευχαριστω! Για εφαρμογές συζητάμε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε παιδιά προσπαθώ να δω YouTube και η οθόνη σκουραίνει βγάζοντας μόνιμα αυτό το σηματάκι που βλέπετε στο screenshot παρακάτω. Γιατί συμβαίνει αυτό ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε παιδιά προσπαθώ να δω YouTube και η οθόνη σκουραίνει βγάζοντας μόνιμα αυτό το σηματάκι που βλέπετε στο screenshot παρακάτω. Γιατί συμβαίνει αυτό ; Να απενεργοποιήσεις το allshare. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Να απενεργοποιήσεις το allshare. Σε ευχαριστώ Στράτο, που είναι αυτή η ρύθμιση ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Σε ευχαριστώ Στράτο, που είναι αυτή η ρύθμιση ; Κατεβάζοντας την notification δεν υπάρχει στα διακοπτακια πάνω (Screen mirroring) ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Κατεβάζοντας την notification δεν υπάρχει στα διακοπτακια πάνω (Screen mirroring) ?? Όχι το έχω αφαιρέσει, έχω αφησει μόνο αυτά που χρειάζομαι. Του έκανα τελικά μια επανεκκίνηση και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Κάποια λειτουργία θα είχα ενεργοποιήσει κατά λάθος φαίνεται. Edited November 8, 2013 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδια, υπαρχει τροπος οταν ερχεται μηνυμα mms, να ανοιγουν τα δεδομενα μονα τους και να γινετε η ληψη του multimedia υλικου που μας στελνουν ? Δεν ειναι οτι δεν εχω προγραμμα δεδομενων (1500mb) , αλλα για ποιο λογο να εχω ανοιχτο το 3g , με οποιο μειωνεκτιμα στην μπαταρια , οταν δεν το χρειαζομαι ? πχ στο NEO V αυτο γινετε και ειναι πολυ εξυπηρετικο και εχει android λειτουργικο . Τι φταιει στο δικο μας και δεν ειναι ετσι ? Οταν τα εχω κλειστα τα δεδομενα , ερχεται το μηνυμα , δεν χτυπα ο ηχος , αλλα οταν μπω στο HandsetSms τοτε βλεπω πως εχω εισερχομενο μηνυμα mms . Το οτι δεν χτυπα ο ηχος στο mms με κλειστα τα δεδομενα , γινετε μονο στα mms. Με ανοικτα τα δεδομενα, δεν υπαρχει προβλημα κανενα. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων υπάρχει στην μέση mms settings, εκεί έχει την επιλογή auto-retrieve και mms alert. το έχω στα αγγλικά αλλά καταλαβαίνεις φαντάζομαι :worry: Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Καλημερα,μια ερωτηση,ο χωρος ρε παιδια που εχει ΣΥΝΟΛΙΚΟ η μνημη της συσκευης(internal sd)δεν πρεπει να ειναι γυρω στα 14gb(για το note 16gb)?εννοειτε μετα απο φορματ και καθαρισμα οταν ξεκιναμε να σεταρουμε.Γιατι εμενα μου μου δειχνει 10,36gb γιατι?ειναι λογικο? Edited November 8, 2013 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημερα,μια ερωτηση,ο χωρος ρε παιδια που εχει ΣΥΝΟΛΙΚΟ η μνημη της συσκευης(internal sd)δεν πρεπει να ειναι γυρω στα 14gb(για το note 16gb)?εννοειτε μετα απο φορματ και καθαρισμα οταν ξεκιναμε να σεταρουμε.Γιατι εμενα μου μου δειχνει 10,36gb γιατι?ειναι λογικο? Mια χαρα εισαι ειναι το σωστο...τ αλλα φυσικα ειναι δεσμευμενα απο το λειτουργικο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Mια χαρα εισαι ειναι το σωστο...τ αλλα φυσικα ειναι δεσμευμενα απο το λειτουργικο...:) τοσο πολυ?απο τα 16gb που εχει τρωει 6gb το λειτουργικο?εισαι σιγουρος?μαλλον προβλημα μου δειχνει,ειναι υπερβολικος χωρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δεν υπάρχει 4.2.2 για το Ν2. Η τρέχουσα είναι η 4.1.2 και οσονούπω θα έρθει η 4.3. Οντως την εκανα την ενημερωση και ειμαι πλεον στην 4.1.2.αντε και εις ανωτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημερα,μια ερωτηση,ο χωρος ρε παιδια που εχει ΣΥΝΟΛΙΚΟ η μνημη της συσκευης(internal sd)δεν πρεπει να ειναι γυρω στα 14gb(για το note 16gb)?εννοειτε μετα απο φορματ και καθαρισμα οταν ξεκιναμε να σεταρουμε.Γιατι εμενα μου μου δειχνει 10,36gb γιατι?ειναι λογικο? Ναι, είναι λογικότατο γιατί η μνήμη δεν είναι τελείως άδεια αλλά περιέχει αρχεία συστήματος, αρχεία των εφαρμογών που συνοδεύουν το Note II κ.α. Επίσης στα μέσα αποθήκευσης χρησιμοποιείται η σχέση 1 GB = 1.000 MB (και το αντίστοιχο για KB και B), ενώ το λειτουργικό χρησιμοποιεί τη σχέση 1 GB = 1.024 MB (και το αντίστοιχο για KB και B). Οπότε τα 16.000.000.000 B / 1024 / 1024 / 1024 = 14,9 GB. Όλα αυτά μαζί μειώνουν τον διαθέσιμο χώρο. Αν θυμάμαι καλά, 10,36 GB είναι ακριβώς αυτά που πρέπει να έχεις, οπότε είσαι OK. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημερα σε ολους, Εχει τυχει σε κανενα να χασει ολα τα αποθηκευμενα δυκτια και τους κωδικους? Μου το εχει μερικες φορες σε ανυποπτο χρονο. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.. Καμια ιδεα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Να ρωτησω κατι που παρατηρησα.το ηχειο αν το πατησετε με το δακτυλο πατιετε? Και στο δικό μου και στης γυναίκας μου πατιέται και εμένα μου φάνηκε παράξενο όταν τα πρωτοπήρα αλλά δεν έδωσα σημασία το άφησα έτσι και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Και στο δικό μου και στης γυναίκας μου πατιέται και εμένα μου φάνηκε παράξενο όταν τα πρωτοπήρα αλλά δεν έδωσα σημασία το άφησα έτσι και όλα καλά. Αα ωραια.λογικα ετσι θα ειναι η κατασκευη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 ρε παιδια να μαζευτουμε να παρουμε ολοι νοτε 2?οσοι δεν εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Προσωπικα το πηρα με την προσφορα του Πλαισιου πριν καποιες μερες κ πραγματι το κινητο δεν παιζεται!! Εχω παρατησει το iphone μου στην ακρη κ χρησιμοποιω το τερας ως βασικη καθημερινη μου συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Προσωπικα το πηρα με την προσφορα του Πλαισιου πριν καποιες μερες κ πραγματι το κινητο δεν παιζεται!! Εχω παρατησει το iphone μου στην ακρη κ χρησιμοποιω το τερας ως βασικη καθημερινη μου συσκευη! Welcome to the club οσων δεν το αφηνουν απο τα χερια τους.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το "κακό" με το note 2 είναι πως μετά από λίγο καιρό μαζί του τα κινητά τύπου iPhone είναι σαν κοριτσίστικα παιχνίδια από τα jumbo :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το "κακό" με το note 2 είναι πως μετά από λίγο καιρό μαζί του τα κινητά τύπου iPhone είναι σαν κοριτσίστικα παιχνίδια από τα jumbo :p ποσο μα ποσο συμφωνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ναι, είναι λογικότατο γιατί η μνήμη δεν είναι τελείως άδεια αλλά περιέχει αρχεία συστήματος, αρχεία των εφαρμογών που συνοδεύουν το Note II κ.α. Επίσης στα μέσα αποθήκευσης χρησιμοποιείται η σχέση 1 GB = 1.000 MB (και το αντίστοιχο για KB και B), ενώ το λειτουργικό χρησιμοποιεί τη σχέση 1 GB = 1.024 MB (και το αντίστοιχο για KB και B). Οπότε τα 16.000.000.000 B / 1024 / 1024 / 1024 = 14,9 GB. Όλα αυτά μαζί μειώνουν τον διαθέσιμο χώρο. Αν θυμάμαι καλά, 10,36 GB είναι ακριβώς αυτά που πρέπει να έχεις, οπότε είσαι OK. Επειδη το βλέπω συχνά ... 1GB=1024MB & όχι 1000ΜB. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 http://www.sammobile.com/2013/11/09/android-4-3-for-galaxy-note-ii-available-in-service-centers-over-the-air-rollout-to-commence-soon/ Έρχεται! !!!! Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Επειδη το βλέπω συχνά ... 1GB=1024MB & όχι 1000ΜB. Όχι στα μέσα αποθήκευσης. Πάρε μια οποιαδήποτε microSD και δες τον διαθέσιμο χώρο. Οι "16 GB" είναι περίπου 15 GB, οι "32 GB" είναι περίπου 30 GB κ.ο.κ. Αυτό συμβαίνει γιατί το λειτουργικό (κάθε λειτουργικό) χρησιμοποιεί τη σχέση 1 GB = 1024 MB, ενώ οι κατασκευαστές των μέσων αποθήκευσης χρησιμοποιούν τη σχέση 1 GB = 1000 MB. Δηλαδή όταν αγοράζεις μια microSD των "32 GB" αυτό που παίρνεις στην πραγματικότητα είναι 32 x 1000 x 1000 x 1000 = 32000000000 Bytes Το λειτουργικό όμως την αναφέρει (και καλά κάνει) ως 32000000000 / 1024 / 1024 / 1024 = 30 GB Το ίδιο συμβαίνει και με τα DVD. Ένα DVD των "4.7 GB" είναι στην πραγματικότητα 4700000000 / 1024 / 1024 / 1024 = 4.38 GB Τέλος, ακριβώς το ίδιο ισχύει και στους σκληρούς δίσκους. Ένας σκληρός δίσκος "1 TB" είναι στην πραγματικότητα 1000000000000 / 1024 / 1024 / 1024 = 931 GB Στην πράξη οι εταιρίες μπορεί να βάζουν λίγη χωρητικότητα παραπάνω για κατασκευαστικούς λόγους, αλλά ισχύουν αυτά που περιέγραψα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να έγινα πιο κατανοητός (και συγγνώμη για το off-topic). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 http://www.sammobile.com/2013/11/09/android-4-3-for-galaxy-note-ii-available-in-service-centers-over-the-air-rollout-to-commence-soon/ Έρχεται! !!!! Θα ερθει καποια στιγμη αλλα εχουμε δρομο ακομη εως τοτε.Αν διαβασες το αρθρο προσεκτικα γραφει "the update for the Note II is nowhere in sight" που σημαινει "η ενημερωση για το note 2 δεν φαινεται στον οριζοντα !!!.Εχουμε πορεια ακομη... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Θα ερθει καποια στιγμη αλλα εχουμε δρομο ακομη εως τοτε.Αν διαβασες το αρθρο προσεκτικα γραφει "the update for the Note II is nowhere in sight" που σημαινει "η ενημερωση για το note 2 δεν φαινεται στον οριζοντα !!!.Εχουμε πορεια ακομη... Ελπίζω μόνο να έχουν διορθωθεί οι π@π@ριές που διαβάζω να συμβαίνουν στο Note 3 με την 4.3 (Knox pop-ups που σου σπάνε τα νεύρα). Είμαι τελειομανής και μου τη δίνουν κάτι τέτοια. Με την 4.1.2 έχω βρει το λιμάνι μου. Αν και η 4.3 είναι το ίδιο σταθερή (ή και καλύτερη) θα είναι super. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts