Kopoylos Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Έχει αναφερθεί ότι παιχνίδια που παίζουν σε landscape κολλάνε το rotation. Δεν φταίει το κινητό τηλέφων, το παι χνίδι φταίει. σε κανενα παιχνιδι δεν μου εχει κολλησει το rotation κ πιτεψτε με φορτιζω 2 φορες την ημερα το note εξ αιτιας αυτων κ φυσικα παιζω ακομη πιο πολλα απλα επρεπε να παρω κ δευτερο screen shot...κ τριτο ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 σε κανενα παιχνιδι δεν μου εχει κολλησει το rotation κ πιτεψτε με φορτιζω 2 φορες την ημερα το note εξ αιτιας αυτων κ φυσικα παιζω ακομη πιο πολλα απλα επρεπε να παρω κ δευτερο screen shot...κ τριτο ισως... Και σε εμένα δεν έχει κολλήαει ποτέ το rotation. Λέω ότι έχει αναφερθεί ,τέτοιο πράγμα,και πιθανώς εκεί οφείλεται και το πρόβλημα του φίλου μας.:) Καλό είναι να σταματήσουμε να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 @Kopoulos στην μπάρα ειδοποιήσεων στο πάνω μέρος του screenshot σου, ποιο app σου δείχνει cpu, temp, memory, κλπ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Έχεις γνώση πως είναι διαμορφωμένη για παράδειγμα η cpu του G που μέχρι πριν από λίγες μέρες είχες άβαταρ και εχθιαζες? Σου έδωσαν πολύ καλή απάντηση στα πόσα δουλεύει εξ ορισμού για λόγους αυτονομίας το νοτε2. Έλα να δεις ένα νοτελι βούτυρο σε όλα του με μικρές διορθώσεις στις συχνότητες του επεξεργαστή... Και ακόμα το εκθιάζω ως την καλύτερη συσκευή android που είχα ποτέ. Λοιπόν, μιλάμε πάντα για το νοτε2 out of the box, για να έχουμε μέτρο σύγκρισης και με άλλες συσκευές. Μόλις διάβασα τα σχόλια περί lags και προβλημάτων στο Note II. Όσοι αμφισβητούν ότι η υλοποίηση του Android OS στο Note II είναι η καλύτερη που υπάρχει σήμερα, ας μας πουν ποια θεωρούν καλύτερη απ' του Note II γιατί εγώ δεν μπορώ να τη βρω. Η λέξη "καλύτερη" είναι συγκριτικού βαθμού και όχι υπερθετικού. Κανείς δεν λέει ότι η υλοποίηση είναι τέλεια. Αυτό δεν υπάρχει εξ ορισμού... Κάποιοι φτιάχνονται με το να αλλάζουν 3 custom ROMs τη βδομάδα, άλλοι με το να περνάνε mods απ' το XDA και μετά να ρωτάνε γιατί κολλάει το ένα και το άλλο, άλλους τους χαλάνε τα λίγα μικρο-lags που έχει η συσκευή, τα οποία όπως εξήγησε πολύ σωστά ο Κώστας (mindfield) συμβαίνουν λόγω χαμηλού idle CPU clock (επιλογή της Samsung), έτσι ώστε να αυξάνεται η αυτονομία της συσκευής (κάτι που θεωρώ απείρως πιο σημαντικό). Εγώ απ' την άλλη φτιάχνομαι απ' το παρακάτω: http://i44.tinypic.com/1z5rb6p.jpg Τη σταθερότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία του Note II δεν την αλλάζω με τίποτα και δεν θα τη θυσιάσω για κανένα mod, custom ROM ή άλλο πείραγμα. Από την πρώτη μέρα με official ROM, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με απίστευτη αυτονομία. Αυτό σημαίνει "καλύτερη υλοποίηση Android" για μένα. Φίλε Κώστα, τα μικρολάγκ κατά τη γνώμη μου, δεν συμβαίνουν λόγω χαμηλού idle speed clock. Απόδειξη ότι δεν συμβαίνουν σε όλο το μενού, αλλά μόνο σε συγκεκριμένα σημεία (dialer κλπ). Ο TW γιατί δεν υποφέρει? ο browser γιατί είναι βούτηρο? Τα μικρολάγκς συμβαίνουν λόγω κακής υλοποίησης android. Και η συσκευή που αναφέρει πιο πάνω ο Κωνσταντίνος ότι εκθειάζω, δεν έχει τέτοια θέματα και γι αυτό τη θεωρώ καλύτερη υλοποίηση. Αυτά και συγγνώμη για την αναστάτωση.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Σε όποια συσκευή είχα πάντα από την αρχη περασμένο τον nova launcher και τον exdialer. Το ίδιο εκανα και στο note ii. Απλά, όμορφα και ωραία. Χωρίς root, χωρίς να πειράξω εφαρμογές συστήματος (μόνο το s voice έκλεισα). Το τηλέφωνο μετά από 9 μήνες μου προσφέρει την ίδια ικανοποίηση με την πρώτη μέρα και οτιδήποτε άλλο έπιασα στα χέρια μου είναι αδιαφορο. Είναι το πρώτο τηλέφωνο που συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 @Kopoulos στην μπάρα ειδοποιήσεων στο πάνω μέρος του screenshot σου, ποιο app σου δείχνει cpu, temp, memory, κλπ;;; Cool tool απο playstore free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα για αύριο το θηρίο, απλώς ότι το 2ο S4 που έχω δίπλα δίπλα απλά δε το ακουμπάω και περιμένω να το δώσω. Note 2 με nova k ex dialer μόνο root για να το κάνω εφαρμογή συστήματος και να βγάλω διάφορες άλλες σαβούρες της Σάμμυ και το κινητό είναι άπαιχτο σε δούλεμα και μπαταρία. Είναι δε τόσο πρακτικό με το nova k τα gestures του που το δουλεύω συνέχεια με το 1 χέρι και το S4 που σε κάποιους φαίνεται μεγάλο σε εμένα φαίνεται μινιον και πολύ λίγο όπως ξαναείπα. Και σε αυτονομία είναι αλλού και λογικό βέβαια αλλά και σε θερμοκρασία, όχι ότι του s4 μου ανεβάζει τρελά εκτός ίσως απ το πολύ browsing με 3G αλλά λόγο μεγέθους το νιώθεις σαφώς πιο ζεστό στο χέρι μετά από 10' ότι το noteli παρ ότι θα δείξει μόνο 2-3 βαθμούς παραπάνω. Για μένα που θέλω 1 συσκευή all in one δεν υπάρχει άλλο σα το ΝΌΤΕ τέλος. Και το 3 θα δω πως θα πάει με το browsing στη πράξη και θα αποφασίσω αλλιώς το καφέ noteli μου που είναι και κουκλί παρεπιπτωντος με καλύπτει για πολύ καιρό όπως το έχω καθώς είδα και τα νέα που αγόρασα(S4 δύο φορές μάλιστα, Xperia Z κ.α.) τι ψάρια πιάνουν και πλέον δε με εντυπωσιάζει τίποτα καθώς μόνο σε λίγες λεπτομέρειες είμαι καλύτερο π.χ. Το s4 απ το noteli που με software update θα τις πάρουμε τις πιο πολλές, ενώ γενικά το Note είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο σα συσκευή για αυτό που το θέλω παρ ότι είναι 1 χρόνο στη κυκλοφορία Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Κανένα πρόβλημα στην περιστροφή οθόνης και κανένα lag στη συλλογή από μένα. Κατα καιρους (με το που ξυπναει μετά από deep sleep), μπορεί να κάνει ένα μικροκολλημα μια στις τοσες,αλλα ειναι τόσο σπάνιο,ανεπαισθητο,συντομο και ασήμαντο που δε θυμαμαι καν σε ποια εφαρμογη γίνεται και πότε έγινε τελευταια φορά (το χω ~8,5 μηνες το κινητό) . Μετά από μερικά δευτερόλεπτα λειτουργίας δεν υπάρχει κανένα θέμα. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Κανένα πρόβλημα στην περιστροφή οθόνης και κανένα lag στη συλλογή από μένα. Oμοίως με στοκ ρομ απείραχτο. Πάντως κάθε φορά που ταξιδεύω, θυμάμαι ξανά για ποιο λόγο δεν έχει εύκολα γυρισμό από το Note. Σε όλη τη διαδρομή να ψάχνει σήμα, όπου το βρίσκει να είναι κάκιστο, το ΒΤ ανοιχτό και συνδεδεμένο με το stereo BT να παίζει μουσική και μέχρι τώρα έχει χάσει περίπου 30% και άντε να χάσει άλλο 10% μέχρι να φτάσω. Με οποιοδήποτε άλλο συσκευή, και φυσικά χωρίς ΒΤ και μουσική, έφτανα χωρίς μπαταρία. Πραγματικά την έχω καταβρεί με την αυτονομία. 2 ώρες συνέχεια ανοικτή η οθόνη στο αμάξι να δουλεύει με το torque pro μέσω bt, επίσης συνδεδεμένο παράλληλα με το bt του navi για ανοικτή ακρόαση και ομιλία και ράδιο στην δουλειά συνδεδεμένο σε ηχεία από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι και η μπαταρία έπεσε από το 100% στο 85% !!:D Είχα όμως κλειστά τα data μιας και δουλεύω μόνο wifi και το 3G μιας και η περιοχή μου μόνο κατ' ονομασία έχει 3G.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Παιδια,το lag στη συλλογή το βλεπω κατα το ανοιγμα της εφαρμογης και οχι κατα την περιηγηση στις φωτο, εκει δεν υπαρχει, αλλά στο ανοιγμα πηδανε και λαγκαρουν ολοι οι φακελοι και ειναι αδυνατον να μην το εχετε κι εσεις, δυο note εχω σπιτι κι εχω πιασει αλλα τεσσερα, ολα το εχουν αυτο το θεμα!!Παντως εδω να διευκρινησω και για να μην τρομοκρατουνται καποιοι,κυριως νεοι χρηστες που μας διαβαζουν,οτι ολα αυτα ειναι ψυλοι στα αχυρα μπροστα στην γενικη και ουσιωδη λειτουργια της συσκευης,με απλα λογια καποιοι ψαχνουμε τριχα στο αυγο και βλεπουμε καποια πραγματακια τα οποια στο νοτελι μας ειναι βασικα ανευ σημασιας. Με την ευκαιρια,επειδη αναφερθηκε για καποια ανεπαισθητα και σποραδικα lag στον στοκ dialer,να πω οτι τη ζημια την κανουν τα εφε.Αν απο τις ρυθμισεις πογραμματιστη απενεργοποιηθουν τα 2 πρωτα δεν κανει το παραμικρο και παιρνει πολυ σπιρταδα το νοτελακι ;) Ολα αυτα για λειτουργια με τον tw,με τον nova επειδη δεν τον γουσταρω,δεν εχω δοκιμασει και δεν γνωριζω τι γινεται. Edited August 30, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Με τον ex dialer απλά πετάει:DΤον ειδα κι αυτον ποσο γρηγορος ειναι,μολις του περασεις θεμα απο s3-s4 ριχνει αγκυρα με αποτελεσμα ο στοκ να ειναι γρηγοροτερος.Εγω προβληματα με τον dialer δεν εχω,ουτε lag,ουτε ταχυτητα και ουτε μου εχει κλεισει ποτε. Edited August 30, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τον ειδα κι αυτον ποσο γρηγορος ειναι,μολις του περασεις θεμα απο s3-s4 ριχνει αγκυρα με αποτελεσμα ο στοκ να ειναι γρηγοροτερος.Εγω προβληματα με τον dialer δεν εχω,ουτε lag,ουτε ταχυτητα και ουτε μου εχει κλεισει ποτε. Δηλαδή, όταν πάς στην καρτέλα με τις πρόσφατες κλήσεις και κάνεις γρήγορο scroll down, είναι ομαλή η κίνηση? γιατί σε εμένα ήταν εντελώς χάλια. (εννοείται δεν σβήνω τις κλήσεις μου κάθε βδομάδα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Φίλε μου έχω περασμένο το θέμα του s4 και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Να σου πω ότι έχω αρκετές επαφές και δεν σβήνω ποτέ το ιστορικό κλήσεωνΑν δοκιμασεις τοτε και τον στοκ θα διαπιστωσεις οτι ειναι αν οχι γρηγοροτερος στις περισσοτερες περιπτωσεις,ιδιας ταχυτητας με τον ex και γι αυτο και δεν τον κρατησα.Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου του καθενος το ποιος του κανει καλυτερα. @ddr2 ομαλοτατη!!!!Οπως ειπα πριν,αρκει να απενεργοποιηθουν τα δυο πρωτα εφε απο τις επιλογες προγραμματιστη και παει τραινο.Υποψη,οτι εχω πανω απο 700 επαφες,κανω πολλες κλησεις καθημερινα και το ιστορικο κλησεων ειναι...εγκυκλοπαιδεια :lol: Edited August 30, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Kαλησπερα, έχω μερικές επαφές στο yahoo Και μερικές στο gmail, πως μπορώ να τις περάσω αυτές απο το yahoo στο gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Επειδή διαβάζω πολλά θέλω να πω και γω και γω τη γνώμη μου. Οπως είπε και ο DrMobile οποίος νομίζει ότι υπάρχει καλύτερη υλοποίηση του note ii ας μας τη πει και μας. Το κινητό το έχω από τις 30/10/2012 και είναι stock unroot. Τόσο απλά και αυτό τα λέει όλα. Δεν υπάρχει το τέλειο αλλα αυτό που μπορω να πω με άνεση είναι ότι το user experience είναι απλά απολαυστικό. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Οι κάρτες της SanDisk έχουν κάποια προβλήματα στις τελευταίες παρτίδες και συχνά καίγονται. Θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα της Samsung οι οποίες είναι γρήγορες και αξιόπιστες.Το ζήτημα είναι ότι από το eshop που έχω πάρει τη κάρτα αυτή τη περίοδο έχει μόνο 32αρες class 4 Samsung. Αυτη που έχω τώρα είναι class 10.Αξιζει τον κόπο να υποβάθμιστω έτσι? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το ζήτημα είναι ότι από το eshop που έχω πάρει τη κάρτα αυτή τη περίοδο έχει μόνο 32αρες class 4 Samsung. Αυτη που έχω τώρα είναι class 10.Αξιζει τον κόπο να υποβάθμιστω έτσι? Όχι βέβαια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Δηλαδή, όταν πάς στην καρτέλα με τις πρόσφατες κλήσεις και κάνεις γρήγορο scroll down, είναι ομαλή η κίνηση? γιατί σε εμένα ήταν εντελώς χάλια. (εννοείται δεν σβήνω τις κλήσεις μου κάθε βδομάδα). Και σ' εμένα η κίνηση του ιστορικού δεν είναι τελείως ομαλή, έχει σπασίματα, OK, αλλά δεν το θεωρώ αυτό άξιο λόγου. Μιλάω για ένα τεράστιο ιστορικό κρατημένο απ' τον Μάρτιο (δεν το καθαρίζω ποτέ). Ας είμαστε ρεαλιστές, η ουσία είναι η γενική υλοποίηση, η σταθερότητα, η άνεση στη χρήση, η πληρότητα της stock ROM, σε συνδυασμό με ένα αξιοπρεπές h/w (οθόνη, κάμερα, S Pen) και κορυφαία αυτονομία. Δεν έχω ακούσει να υπάρχει συσκευή που να τα συνδυάζει όλα αυτά με καλύτερο τρόπο απ' το Note II. Κι εγώ είμαι τελειομανής όσο δεν φαντάζεσαι, αλλά σε τέτοιες συσκευές πιστεύω πως είναι αδύνατο να είναι όλα τέλεια στο 100%. Προτιμώ λοιπόν τα ψεγάδια να είναι στο scrolling του ιστορικού, που θα μπω μια στις τόσες να δω κάτι, πάρα σε θέματα ουσίας, όπου νομίζω πως το Note II, σαν σύνολο, τα πάει καλύτερα από κάθε άλλη συσκευή σήμερα. Edited August 30, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Και σ' εμένα η κίνηση του ιστορικού δεν είναι τελείως ομαλή, έχει σπασίματα, OK, αλλά δεν το θεωρώ αυτό άξιο λόγου. Μιλάω για ένα τεράστιο ιστορικό κρατημένο απ' τον Μάρτιο (δεν το καθαρίζω ποτέ). Ας είμαστε ρεαλιστές, η ουσία είναι η γενική υλοποίηση, η σταθερότητα, η άνεση στη χρήση, η πληρότητα της stock ROM, σε συνδυασμό με ένα αξιοπρεπές h/w (οθόνη, κάμερα, S Pen) και κορυφαία αυτονομία. Δεν έχω ακούσει να υπάρχει συσκευή που να τα συνδυάζει όλα αυτά με καλύτερο τρόπο απ' το Note II. Κι εγώ είμαι τελειομανής όσο δεν φαντάζεσαι, αλλά σε τέτοιες συσκευές πιστεύω πως είναι αδύνατο να είναι όλα τέλεια στο 100%. Προτιμώ λοιπόν τα ψεγάδια να είναι στο scrolling του ιστορικού, που θα μπω μια στις τόσες να δω κάτι, πάρα σε θέματα ουσίας, όπου νομίζω πως το Note II, σαν σύνολο, τα πάει καλύτερα από κάθε άλλη συσκευή σήμερα. Δεν θα μπορούσα να συμφωνησω περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί χρήστες πού σκαλίζουν την συσκευή χωρίς να κάνουν κάτι συγκεκριμένο. Απλά τρέχουν απο μενού σε μενού, δοκιμάζουν ψάχνουν να δουν την ταχύτητα κλπ. Κάθε καθυστέρηση δεκάτων του δευτερολέπτου τους ενοχλεί. Αντιθέτως δεν προβληματίζονται καθόλου όταν συγκεκριμένες εργασίες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να γίνουν. Έχω γράψει πολλές φορές οτι το Note2 είναι η No1 συσκευή σε ταχύτητα υλοποίησης οποιασδήποτε εργασίας. Δεν εννοώ το άνοιγμα μιας εφαρμογής, αλλά την όλη διαδικασία που κάνουμε για μια εργασία η οποία μπορεί να απαιτεί το άνοιγμα και την συνεργασία 2 και 3 εφαρμογων. Βοηθούν πολύ σ αυτό οι έξτρα λειτουργίες σε σχέση με αλλες καλες android συσκευές, ενω απουσιάζουν παντελως σε αλλά λειτουργικά. Αυτά το κανουν ξεχωριστό και το απολαμβάνουν εκατομμύρια χρήστες που κανουν την δουλεια τους χωρίς να προσέχουν το πως σκρολαρει το ιστορικό απο την στιγμή που είναι καθαρά οπτικό το θέμα. Δεν κολλάει ώστε να σ' εκνευρίζει. Τον χρήστη του Note τον ενδιαφέρει η ταχύτητα πρόσβασης στα αρχεία του και όσα μπορεί να κάνει σ αυτά με μια συσκευή τοσο μικρών διαστάσεων. Σε κάποιες χώρες πουλά τρέλλα. Είναι εντυπωσιακό το ποσα πολλά κυκλοφορούν. Σήμερα έβλεπα στην TV σε life προβολή την σύλληψη ενός οπλισμένου άνδρα εδώ στο Cairo. Οι περαστικοί είχαν βγάλει τα κινητά τους και βιντεοσκοπουσαν. Μιλάμε τα περισσότερα ηταν Note2 και όλα μα όλα Samsung :cool:. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει εδώ. Πουλάει μόνο η Samsung. Εντυπωσιακό. Μου θυμίζει εποχές 2005 που δεν έβλεπα τίποτα άλλο εκτός Nokia. Οι άνθρωποι εδώ όταν κάτι είναι επιτυχημένο πέφτουν όλοι με τα μούτρα. Δεν αγοράζουν τίποτα άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 @ Hierophant επειδή εδώ δεν είναι το κατάλληλο θέμα και κακώς ξεκίνησα να αναφέρομαι σε τροποποιήσεις στο παρόν νήμα, θα μεταφέρω τα σχετικά μηνύματα στο Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις και θα σου απαντήσω εκεί. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Χαιρετω. Το τηλεφωνο το εχετε στο GSM only,η στο αυτοματο GSM/WCDMA; Το γραφω γιατι με το S3,ειχα προβλημα με τις κλησεις στο αυτοματο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Χαιρετω. Το τηλεφωνο το εχετε στο GSM only,η στο αυτοματο GSM/WCDMA; Το γραφω γιατι με το S3,ειχα προβλημα με τις κλησεις στο αυτοματο. Εγώ το έχω μόνιμα στο gsm γιατί δεν έχω καλό σήμα 3g στην περιοχή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Όταν χρησιμοποιώ το πακέτο δεδομένων μου, αναγκαστικά το έχω στο auto, όταν είμαι σε Wi-Fi εννοείται GSM Οταν εισαι σε wifi δεν υπαρχει λογος να αλλαζεις το mode απο auto σε 2g. Δεν γλιτωνεις κατι απο μπαταρια, αφου ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιειται το δικτυο για αποστολη και ληψη δεδομενων. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Να κάνω μια άσχετη ερώτηση γίνεται να ακούω το YouTube από το background? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Υπάρχει, γιατί το GSM καταναλώνει λιγότερη μπαταρία, και το σήμα είναι πιο σταθερό.... Μπορει, παντως αν και το ειχα εφαρμοσει, δεν ειχα δει καμια διαφορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts