Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@arfi-gorgona: Δες μία που τράβηξα πρόσφατα για να στείλω σε έναν φίλο μου στη Μαλαισία. Δεν την έχω πειράξει καθόλου, το μόνο που έχω κάνει είναι μείωση του μεγέθους σε 1280 x 960 pixels (Bicubic). Δεν είναι τέλεια, αλλά νομίζω είναι καλή για νυχτερινή λήψη. Χρησιμοποίησα το stock s/w για την κάμερα.

http://i42.tinypic.com/169p1tt.jpg

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πειτε μου καποιο κινητο ακομη κ καμερα που να μπορει να προσαψει τοσο καθαρη φωτο. Μετα παμε σε DLSR οπου ειναι επαγγελματικη φωτογραφιση, οπου εκει θα φαινεται πλεον η Αθηνα κ ο Απολλωνας στις κορφες απο τις κολωνες.Αριστο στα παντα του!!!
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Πειτε μου καποιο κινητο ακομη κ καμερα που να μπορει να προσαψει τοσο καθαρη φωτο. Μετα παμε σε DLSR οπου ειναι επαγγελματικη φωτογραφιση, οπου εκει θα φαινεται πλεον η Αθηνα κ ο Απολλωνας στις κορφες απο τις κολωνες.Αριστο στα παντα του!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση πώς μπορεί αυτός ο μικροσκοπικός αισθητήρας να δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για κινητό και όχι για κανονική κάμερα.

Τι ρυθμίσεις έχεις βάλει γι αυτή τη φώτο φίλε μου ? Είχες στερεωμένο τι κινητό ?

Χρησιμοποίησα την επιλογή "Low light" (τελευταία στη λίστα) στο "Shooting mode". Όλα τα υπόλοιπα είναι απείραχτα. Ήμουν όρθιος και κρατούσα το κινητό οριζόντια με τα δύο χέρια. Δεν το είχα στερεωμένο πουθενά.

Φιλικά, Κώστας

καλήμερα,

πολλές φορές κολλάει η περιστροφή οθόνης γιατί?

γυρίζω πλάγια το κινητό και η οθόνη παραμένει όρθια,

χρειάζεται επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει!

καλήμερα,

πολλές φορές κολλάει η περιστροφή οθόνης γιατί?

γυρίζω πλάγια το κινητό και η οθόνη παραμένει όρθια,

χρειάζεται επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει!

Ξεκολλάει και χωρίς επανεκκίνηση συνήθως με άνοιγμα της συλλογής και περιστροφή μιας εικόνας αλλιώς άφησε το ήσυχο και την επόμενη φορά που θα δοκιμάσεις να δεις κάτι μπορεί να έχει ξεκολλήσει.συνήθως από εφαρμογές κολλάει παιχνίδια κτλ που μπαίνουν σε landscape οθόνη

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Δεν περίμενα ότι θα σας αρέσε τόσο πολύ η φώτο. Είναι αστέρι το Νοτέλι μας σε ολους τους τομείς...

Μια που το έκανες για βγάλε και μια σε εσωτερικό χώρο βραδινή,χωρις φλας.Εκει το 3αρι που είχα έβγαζε πολύ λιγότερο θόρυβο από το νοτε...Για πες και τι λογισμικό φοράει η κάμερα του.

Rear Camera

Fw version:GKFH93

Phone FW GKFJ03

Edit :Μόλις έκανα αναβάθμιση με το νεότερο GKFJ03,τωρα και το Phone FW και το Camera Fw είναι GKFJ03,και οχι διαφορετικά όπως ήταν πριν.Το βράδυ θα κάνω τα τεστ για low light.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Πιστεύω άλλο ένα χρόνο τον βγάζει χαλαρά η συσκευή εκτός κι αν είσαι τζανκιτεκ οπότε δεν σου βγάζει ούτε εξάμηνο..
Same Sh..t , Different Day

Πιστεύω άλλο ένα χρόνο τον βγάζει χαλαρά η συσκευή εκτός κι αν είσαι τζανκιτεκ οπότε δεν σου βγάζει ούτε εξάμηνο..

Άμα δεν του κάνεις update και το κρατήσεις έτσι σφαιράτο θα το έχεις για πολλά χρόνια.

Ενα περιεργο τωρα και μηπως ξερει καποιος τη λυση.Εχω αρκετα mp3 στο νοτελι.Ενω απο τον file manager και τον στοκ αλλα και τους αλλους που εχω, φαινονται κανονικα και γινεται μια χαρα η αναπαραγωγη ολων και απο ολους τους players που δοκιμασα, πολλα απο αυτα οταν παω να τα δω μεσω του player δεν εμφανιζονται!! Δοκιμασα κι αλλους players,τα εκανα μετονομασια, τους λιγοστεψα τους χαρακτηρες, τα εκανα ξανα convert με αλλη εφαρμογη παλι σε mp3 μηπως και κατι δεν πηγαινε καλα,εκαθαρισεις δεδομενων, μεχρι που την ψωνισα και ειχα ξαναφλασαρει την ρομ,αλλα αυτα τα βιολι τους, δεν τα βλεπει κανεις player μεσα απο την εκαστοτε εφαρμογη.Το περιεργο ειναι οτι τα συγκεκριμενα τα ειχα και σε αλλες συσκευες και ηταν ολα μια χαρα, το προβλημα μου παρουσιαζεται μονο στο note Edited by truckman

Μια φορά έτυχε να μου κολλήσει στο boot στο σήμα της Samsung μου αναβοσβήνει. Μετά από ένα restart ξεκίνησε κανονικά. Από τότε δε μου το ξανάκανε. Ξέρει μήπως κανείς ποιος μπορεί να είναι ο λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο;

Μια φορά έτυχε να μου κολλήσει στο boot στο σήμα της Samsung μου αναβοσβήνει. Μετά από ένα restart ξεκίνησε κανονικά. Από τότε δε μου το ξανάκανε. Ξέρει μήπως κανείς ποιος μπορεί να είναι ο λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο;

Ειναι παρα πολλοι οι λογοι που μπορει να γινει κατι τετοιο.Ποιο συνηθες ειναι οταν εχουμε πειραξει το framework ειτε με κανενα modaki,ειτε με xposed installer κλπ.Αν εισαι με stock rom και χωρις ρουτ, δεν ειναι και πολυ καλο κατι τετοιο, ενω αν εισαι με καποια custom πολυ πιθανον να το ξαναδεις

Ειναι παρα πολλοι οι λογοι που μπορει να γινει κατι τετοιο.Ποιο συνηθες ειναι οταν εχουμε πειραξει το framework ειτε με κανενα modaki,ειτε με xposed installer κλπ.Αν εισαι με stock rom και χωρις ρουτ, δεν ειναι και πολυ καλο κατι τετοιο, ενω αν εισαι με καποια custom πολυ πιθανον να το ξαναδεις

Όταν είχα πριν stock δεν μου το είχε κάνει ποτέ. Μου το έκανε όταν πήγα σε custom rom (την Sotmax V10 HD), η οποία να σημειώσω είναι κατά τα άλλα εξαιρετική.

Edited by iceblade

Όταν είχα πριν stock δεν μου το είχε κάνει ποτέ. Μου το έκανε όταν πήγα σε custom rom (την Sotmax V10 HD), η οποία να σημειώσω είναι κατά τα άλλα εξαιρετική.

Γι αυτο σου ειπα, χωρις να ξερω αν εισαι με στοκ η οχι, οτι αν εχεις custom θα βλεπεις κατι τετοια κουλα.Μπορει να φταιει το πειραγμα του framework,ο κερνελ και χιλια δυο αλλα.Την σταθεροτητα των στοκ δεν την εχει καμια custom ;)

Ενα περιεργο τωρα και μηπως ξερει καποιος τη λυση.Εχω αρκετα mp3 στο νοτελι.Ενω απο τον file manager και τον στοκ αλλα και τους αλλους που εχω, φαινονται κανονικα και γινεται μια χαρα η αναπαραγωγη ολων και απο ολους τους players που δοκιμασα, πολλα απο αυτα οταν παω να τα δω μεσω του player δεν εμφανιζονται!! Δοκιμασα κι αλλους players,τα εκανα μετονομασια, τους λιγοστεψα τους χαρακτηρες, τα εκανα ξανα convert με αλλη εφαρμογη παλι σε mp3 μηπως και κατι δεν πηγαινε καλα,εκαθαρισεις δεδομενων, μεχρι που την ψωνισα και ειχα ξαναφλασαρει την ρομ,αλλα αυτα τα βιολι τους, δεν τα βλεπει κανεις player μεσα απο την εκαστοτε εφαρμογη.Το περιεργο ειναι οτι τα συγκεκριμενα τα ειχα και σε αλλες συσκευες και ηταν ολα μια χαρα, το προβλημα μου παρουσιαζεται μονο στο note

Επειδη τα εχεις σωσει στην εξωτερικη sd...σωστα στην εσωτερικη μνημη και σα στα βγαλι κανονικα ο player. Αν θες να τα εχει στη εξωτερικη τοτε κατεβασε το VLC, θα τα βλεπει κανονικα τα τραγουδια.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Σίγουρα δεν έχει φάει κανένα φλας 1 μήνα; Πολύ uptime πάντως

Στα flash δεν μηδενίζει το uptime είναι αλήθεια, αλλά επειδή έχω πετύχει τέτοιο uptime χωρίς flash δεν είναι περίεργο.

Ρε παιδιά, τι είναι το flash που λέτε; :confused: :O

Φιλικά, Κώστας

Επειδη τα εχεις σωσει στην εξωτερικη sd...σωστα στην εσωτερικη μνημη και σα στα βγαλι κανονικα ο player. Αν θες να τα εχει στη εξωτερικη τοτε κατεβασε το VLC, θα τα βλεπει κανονικα τα τραγουδια.

Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν φταιει τιποτα απο ολα αυτα.Το βρηκα το προβλημα, ειναι μαλον bug του στοκ file manager με τον οποιο εκανα μετακινησεις των mp3 μεταξυ μνημων και φακελων.Εσβησα αυτα που ειχα θεμα,τα ξαναπερασα και αυτη τη φορα εκανα τις μετακινησεις με τον Es,ολα καλα ως στιγμης :)

Κόλλημα - ντουβρουτζα, you know???

Α, OK... Επειδή έτσι όπως το έλεγαν μου φάνηκε σαν κάτι διαφορετικό... OK then, 1+ μήνα uptime χωρίς flash! :lol:

Φιλικά, Κώστας

Η συσκευή, από μόνη της, κολλάει και κάνει ένα είδος restart στο οποίο όμως δεν ζητάει pin. Αν σου τύχει θα το καταλάβεις, αλλά με note 2 stock rom ... δεν θα σου τύχει.

Η συσκευή, από μόνη της, κολλάει και κάνει ένα είδος restart στο οποίο όμως δεν ζητάει pin. Αν σου τύχει θα το καταλάβεις, αλλά με note 2 stock rom ... δεν θα σου τύχει.

OK, τώρα το κατάλαβα. Δεν έχω αντιληφθεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αν δεν ζητάει PIN ίσως να έγινε και να μην το πήρα χαμπάρι. Αλλά πάλι έχω πάντα εφαρμογές να τρέχουν στο περιθώριο, οπότε θα το καταλάβαινα. Όλα εντάξει λοιπόν! Είμαι με 4.1.2 stock EUR ROM και μακάρι να μην το δω ποτέ όπως λες.

Φιλικά, Κώστας

Συγγνώμη παιδί, ξεχάστηκα να απαντήσω! Είναι ένα είδος restart το οποίο όμως δεν σου μηδενίζει το uptime. Αν, δηλαδή, δεν το έχεις στα χέρια δεν θα το καταλάβεις.

Νομίζεις... Stock rom και έχει γίνει 2 φορές.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Συγγνώμη παιδί, ξεχάστηκα να απαντήσω! Είναι ένα είδος restart το οποίο όμως δεν σου μηδενίζει το uptime. Αν, δηλαδή, δεν το έχεις στα χέρια δεν θα το καταλάβεις.

Δεν πειράζει, αλίμονο. Κατάλαβα τι εννοείς. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Να σε ρωτήσω, αν εγώ τρέχω π.χ. το Skype στο background και γίνει αυτό το "flash", θα συνεχίσει να τρέχει το Skype; Λογικά όχι, οπότε αν είναι έτσι τότε δεν μου έχει συμβεί γιατί θα το καταλάβαινα (το Skype το έχω μόνιμα ανοιχτό).

Φιλικά, Κώστας

Ασε Ελενη,γιατι μου εκατσε κι εμενα προχθες για πρωτη φορα και προσπαθουσα να θυμηθω τι βασανιστηρια του ειχα κανει εκεινη τη μερα και του γυρισε ξαφνικα το ματι αναποδα...:lol: Edited by truckman

Δεν πειράζει, αλίμονο. Κατάλαβα τι εννοείς. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Να σε ρωτήσω, αν εγώ τρέχω π.χ. το Skype στο background και γίνει αυτό το "flash", θα συνεχίσει να τρέχει το Skype; Λογικά όχι, οπότε αν είναι έτσι τότε δεν μου έχει συμβεί γιατί θα το καταλάβαινα (το Skype το έχω μόνιμα ανοιχτό).

Οχι, θα το σκοτώσει. Οπότε λογικά θα πρέπει να ξανακάνεις Sign in. Το έχεις συνέχεια ανοιχτό? Πως τα πάει με την μπαταρία?

Ασε Ελενη,γιατι μου εκατσε κι εμενα προχθες για πρωτη φορα και προσπαθουσα να θυμηθω τι βασανιστηρια του ειχα κανει εκεινη τη μερα και του γυρισε ξαφνικα το ματι αναποδα...:lol:

Χαχαχαχα! Δεν έχει νόημα Πάρη γιατί δεν το παθαίνει με συγκεκριμένο συνδυασμό. Απλώς αν έχεις και πολύ καιρό να κάνεις restart μπορεί και με κάτι απλό να τα δει όλα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Σε σύγκριση με το galaxy s1 που είχα την περίοδο 2010-2013 και κρασαρε δύο φορές την ημέρα, δεν είναι τίποτα να συμβεί 1-2 φορές τον χρόνο!

Εχω την εντύπωση ότι συμβαίνει όταν κάποια απαιτητική εφαρμογή, πχ gps app, ξεκινάει κάποια στιγμή που ήδη τρέχουν πολλές εφαρμογές, οπότε εξαντλείται η RAM λόγω κάποιας δυσλειτουργίας του android και κρασαρει. Συνεπώς μάλλον δεν συμβαίνει όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται. Με τα 2GB βέβαια αυτό είναι σπάνιο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)