Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Μανο. Κάνω κι εγω κάποια πειράματα αλλα επειδη δεν θέλω να το ξαναγοραζω δεν το πουλησα.

Απλα ψάχνω μια λύση γιατι με 8 ώρες την μέρα οθόνη στο NOTE2 τα ματια μου τα έπαιξαν.

8 ωρες τη μερα στην οθονη?

Note 8 και γρηγορα (παραλληλα εννοειται με το 2).

Μανο και για σενα προτεινω μπλε νοτελι για αλλαγη (εγω απο τα 4 note 2, μονο μια φορα επελεξα λευκο και το μετανιωσα, γιατι το γκρι με την αυθεντικη φλιπ ειναι μοναδικο).

Στο γκρι μου αρέσει που δεν έχει φωταει και η συσκευη μαζί με τα notification και τα πλήκτρα αφής.

Βρήκα γκρι flip cover και είναι πολύ ωραίο

Θοδωρής

Στο γκρι μου αρέσει που δεν έχει φωταει και η συσκευη μαζί με τα notification και τα πλήκτρα αφής.

Βρήκα γκρι flip cover και είναι πολύ ωραίο

Σωστος..Στο ασπρο υπαρχει light bleeding στα capasitive buttons..Νομιζω οτι το γκρι(και ισως και το καφε) το κανουν να δειχνει πιο <κυριλε>..Το μπλε,αν ειναι το ιδιο μπλε οπως του S3,δεν ειναι ασχημο και μαλιστα κανει και ορισμενες παραλλαγες στο φως οπως να φαινεται μωβ(κυριως)

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Και εγώ βρίσκω το λευκό πιο όμορφο από το γκρι απλά φοβόμουν μήπως με το καιρό κιτρινίζει και δεν ήθελα να μπαίνω στην διαδικασία αλλαγής σασί. Οπότε επέλεξα το γκρι και του φοράω την λευκή πολυκαρβονική της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Της οποίας το πλαστικό άρχισε ήδη να λερώνει Btw
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Και εγώ βρίσκω το λευκό πιο όμορφο από το γκρι απλά φοβόμουν μήπως με το καιρό κιτρινίζει και δεν ήθελα να μπαίνω στην διαδικασία αλλαγής σασί. Οπότε επέλεξα το γκρι και του φοράω την λευκή πολυκαρβονική της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Της οποίας το πλαστικό άρχισε ήδη να λερώνει Btw

Καντε τραμπα με τον tpal :p

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Και εγώ δεν μετανοιώνω καθόλου που πήρα το λευκό. Μου αρέσει πιο πολύ.

Όσο για τις κιτρινίλες, 1-2 φορές που το έβγαλα από την θήκη για να το καθαρίσω (την πολυκαρβουνική της σάμσουγκ) η πλάτη είχε κάτι κιτρινίλες, οι οποίες όμως καθάρισαν πανεύκολα με λίγο οινόπνευμα.

Δεν ξέρω γιατί εμφανίστηκαν, μια και το κινητό είναι πεντακόθαρο (είναι πάντα στη θήκη και βγαίνει για καθαρισμό τακτικότατα), πάντως έφυγαν πανεύκολα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

I

Όσο για τις κιτρινίλες, 1-2 φορές που το έβγαλα από την θήκη για να το καθαρίσω (την πολυκαρβουνική της σάμσουγκ) η πλάτη είχε κάτι κιτρινίλες, οι οποίες όμως καθάρισαν πανεύκολα με λίγο οινόπνευμα.

Δεν ξέρω γιατί εμφανίστηκαν, μια και το κινητό είναι πεντακόθαρο (είναι πάντα στη θήκη και βγαίνει για καθαρισμό τακτικότατα), πάντως έφυγαν πανεύκολα.

Οινόπνευμα ε; και αναρωτιόμουν τι να χρησιμοποιήσω. Thanks

Καντε τραμπα με τον tpal :p

Μπα εγώ το παντρεύτηκα. Είναι από λατινική Αμερική και δεν έχει εγγύηση. Την πάτησα σαν αρχάριος. Φτου φτου πάντως δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα.

Edited by Astroholic
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

εγω φιλε μ ειχα το σ3 λευκο για 3 μηνες και το πουλησα για το θηριο! πηρα το νοτε 2 σε γκρι γιατι το φοβηθηκα... να το παρω σε λευκο γιατι στο σ3 ειχα μικρη διαρροη στην αρχη της οθονης απτα κουμπια αφης!!! και μ εσπαγε τα νευρα κ γιαυτο το πηρα σε γκρι κ δεν εχει καποιο τετοιο θεμα! αν κ οταν βλεπω το λευκο καπως μου;) κλεινει το ματι... λογικα θα κρατηθω και θα περιμενω το νοτελι 3 γιατι ολα τα αλλα ειναι γατακια...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Βρε παιδια λυστε μου μια απορία, ενώ έχω συνδέσει το τηλέφωνο με το

Laptop(με το καλώδιο φορτισης) να περάσω κάτι photos&videos τα videos δεν μου τα περνάει, γιατι?

Συνέχεια έτσι το έκανα και ήταν οκ,τώρα τι έγινε?

Edited by chris_pro
Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

εγω φιλε μ ειχα το σ3 λευκο για 3 μηνες και το πουλησα για το θηριο! πηρα το νοτε 2 σε γκρι γιατι το φοβηθηκα... να το παρω σε λευκο γιατι στο σ3 ειχα μικρη διαρροη στην αρχη της οθονης απτα κουμπια αφης!!! και μ εσπαγε τα νευρα κ γιαυτο το πηρα σε γκρι κ δεν εχει καποιο τετοιο θεμα! αν κ οταν βλεπω το λευκο καπως μου;) κλεινει το ματι... λογικα θα κρατηθω και θα περιμενω το νοτελι 3 γιατι ολα τα αλλα ειναι γατακια...

Όταν λες διαρροή φωτός, τι εννοείς φίλε μου?

εμένα μου φωτίζει το πλήκτρο back ας πούμε και λίγο το γύρω -γύρω από το πλήκτρο.

Αυτός εννοείς? γιατί δεν το βρίσκω ενοχλητικό, ούτε καν πρόβλημα, θεωρώ ότι έτσι είναι φτιαγμένο επίτηδες.

Όταν λες διαρροή φωτός, τι εννοείς φίλε μου?

εμένα μου φωτίζει το πλήκτρο back ας πούμε και λίγο το γύρω -γύρω από το πλήκτρο.

Αυτός εννοείς? γιατί δεν το βρίσκω ενοχλητικό, ούτε καν πρόβλημα, θεωρώ ότι έτσι είναι φτιαγμένο επίτηδες.

OXI αυτα ηταν οκ απο οτι θυμαμαι.... οταν ειχα το κινητο στο σκοταδι... και πατουσα να αναψουν τα πληκτρα αφης και η οθονη... πανω απτα κουμπια εκει που ξεκινουσε η οθονη το γυαλι ειχε μια μικρη διαρροη φωτος ασημαντη μεν κ μονο στο σκοταδι αλλα για μενα ενοχλητικη...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδια θα ειναι το πρωτο μου android προερχομαι απο Samsung Omnia 2 το οποιο με αφησε χρονους και τωρα στο μεταβατικο σταδιο μεχρι να τελειωσω με πανελληνιες θα ειμαι με το N86 μου .

1) Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο μαγαζι απο αυτα που το δινουν 450€, εχει κανονικα εγγυηση ? Εννοω να ειναι ευρωπαικο !

2) Στα του χρωματος το μπλε ειναι ερωτας . Αλλα δυσκολα θα βρω θηκες να ταιριαζουν μαλλον , αρα γερνω προς το ασπρο .

Sorry που ρωταω εδω αλλα το thread το αλλο ειναι καπως νεκρο :ninja:

Παιδια θα ειναι το πρωτο μου android προερχομαι απο Samsung Omnia 2 το οποιο με αφησε χρονους και τωρα στο μεταβατικο σταδιο μεχρι να τελειωσω με πανελληνιες θα ειμαι με το N86 μου .

1) Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο μαγαζι απο αυτα που το δινουν 450€, εχει κανονικα εγγυηση ? Εννοω να ειναι ευρωπαικο !

2) Στα του χρωματος το μπλε ειναι ερωτας . Αλλα δυσκολα θα βρω θηκες να ταιριαζουν μαλλον , αρα γερνω προς το ασπρο .

Sorry που ρωταω εδω αλλα το thread το αλλο ειναι καπως νεκρο :ninja:

Σε όλα τα μαγαζιά του skroutz είναι δύσκολο πλέον να μη βρεις ευρωπαϊκό. Για να σου φύγει το άγχος όμως μπορείς να πάρεις τηλέφωνο πριν το παραγγείλεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και στο extreme mobile από όπου το έχουμε πάρει αρκετοί.

Εγώ έχω το γκρι, θα το άλλαζα μόνο για το καφέ :)

OXI αυτα ηταν οκ απο οτι θυμαμαι.... οταν ειχα το κινητο στο σκοταδι... και πατουσα να αναψουν τα πληκτρα αφης και η οθονη... πανω απτα κουμπια εκει που ξεκινουσε η οθονη το γυαλι ειχε μια μικρη διαρροη φωτος ασημαντη μεν κ μονο στο σκοταδι αλλα για μενα ενοχλητικη...

Α, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Σε όλα τα μαγαζιά του skroutz είναι δύσκολο πλέον να μη βρεις ευρωπαϊκό. Για να σου φύγει το άγχος όμως μπορείς να πάρεις τηλέφωνο πριν το παραγγείλεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και στο extreme mobile από όπου το έχουμε πάρει αρκετοί.

Εγώ έχω το γκρι, θα το άλλαζα μόνο για το καφέ :)

Mε τι θηκη το συνδυασες το γκρι ? Mε την flip cover της Samsung ?

Δεν ξέρω αν έχει ήδη συζητηθεί ( έψαξα αλλά δεν το βρήκα απο το search ) .. το navigation στους google maps παρατήρησα χθες πως ξεκλείδωσε και για Ελλάδα.

Είμαι Ελληνική στοκ 4.1.2 .. κατέβασα και offline χάρτες και το δοκίμασα.

Μια χαρά και πολύ ωραίο User Interface.. μόνο μια ανδρική ρομποτική φωνή θέλω να δω πως θα αφαιρέσω και να αφήσω μόνο τη γυναικία.. τα λέει καλύτερα :p

Δεν ξέρω αν έχει ήδη συζητηθεί ( έψαξα αλλά δεν το βρήκα απο το search ) .. το navigation στους google maps παρατήρησα χθες πως ξεκλείδωσε και για Ελλάδα.

Είμαι Ελληνική στοκ 4.1.2 .. κατέβασα και offline χάρτες και το δοκίμασα.

Μια χαρά και πολύ ωραίο User Interface.. μόνο μια ανδρική ρομποτική φωνή θέλω να δω πως θα αφαιρέσω και να αφήσω μόνο τη γυναικία.. τα λέει καλύτερα :p

πως κατέβασες offline χάρτες.?

πως κατέβασες offline χάρτες.?

Ανοίγεις τα google maps, πατάς το αριστερό capacitive πλήκτρο του Note 2 ( menu) και σου βγάζει την επιλογή "διάθεση εκτός σύνδεσης".

Επιλέγεις την περιοχή και την κατεβάζεις ( με Wi-Fi ), δεν δέχεται περιοχή μεγαλύτερη απο 80+ MB κάπου εκεί δεν θυμάμαι.. αλλά δεν υπάρχει θέμα.. μπορείς να επιλέξεις περισσότερα απο ενα "πακετάκια" offline περιοχών..

Edited by qosmio

Ανοίγεις τα google maps, πατάς το αριστερό capacitive πλήκτρο του Note 2 ( menu) και σου βγάζει την επιλογή "διάθεση εκτός σύνδεσης".

Επιλέγεις την περιοχή και την κατεβάζεις ( με Wi-Fi ), δεν δέχεται περιοχή μεγαλύτερη απο 80+ MB κάπου εκεί δεν θυμάμαι.. αλλά δεν υπάρχει θέμα.. μπορείς να επιλέξεις περισσότερα απο ενα "πακετάκια" offline περιοχών..

α κατάλαβα και έχεις δηλαδή offline navigation στην περιοχή που κατέβασες έτσι ?

α κατάλαβα και έχεις δηλαδή offline navigation στην περιοχή που κατέβασες έτσι ?

Ναι, εγώ κατέβασα όλη την Αττική και περίχωρα.. Μια χαρά :D

Καλημέρα Μανο. Κάνω κι εγω κάποια πειράματα αλλα επειδη δεν θέλω να το ξαναγοραζω δεν το πουλησα.

Απλα ψάχνω μια λύση γιατι με 8 ώρες την μέρα οθόνη στο NOTE2 τα ματια μου τα έπαιξαν.

Μπα Κωστα πειραματα για μενα τελος,τα εκανα το προηγουμενο μηνα:lol:

Απλα και επειδη δε τα παω καλα με τα ταμπλετ μαλλον θα κρατησω το νοτε και ισως καποια στιγμη παρω κατι δυνατο σε καμερα(οπως ειχα τα 808,920) για 2ο

Περασα εχθες απο voda που το είχαν και ασχολήθηκα μαζί του για κάνα δεκάλεπτο... δε ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμένα μου άφησε μια αίσθηση πλήρους αδιαφορίας. Όταν έβαλα κάποια στιγμή και το νοτελι δίπλα δίπλα, καταλαβα οτι απλα ΔΕΝ και με κανενα τροπο, τουλάχιστον για εμενα, να αφησω το θηριο για κατι τετοιο.Του γιου μου του αρεσε και μετα απο 1-2 μηνες που λογικα θα εχουν διορθωθει καποια θεματακια που εχει τωρα το s4 πιθανον να του το παρω.Εγω συνεχιζω ακαθεκτος με το νοτελι μου χωρις να με συγκινει εως τωρα τιποτα απο τα νεα μοντελα που εχουμε δει.

Παρη τωρα να σου πω ψεμα δε μπορω,την ιδια αισθηση μου εχει βγαλει και εμενα!;)

Μονο για το μεγεθος θα το επαιρνα για πιο ανετα στη βερμουδα λογο καλοκαιριου και μεχρι να ερθει το Note3 αλλα δε το βλεπω γιατι για ιντερνετ browsing k apps μου φαινεται μικρη η οθονη καθε τι κατω απ του νοτε πλεον:rolleyes:

Φωτο του μπλε ανεβασα καποια που βρηκα στο νετ στο ποστ 10137. Παραγγειλα και τη θηκη αλλα δυστυχως δεν το χω δει απο κοντα λογω επαρχιας που μενω, αλλα αυτο το χρωμα θα χτυπησω κι εγω μαλλον. Ο Βαγγελης νομιζω το χει δει απο κοντα αν θυμαμαι καλα!

Το μπλε μου αρεσει και εμενα αλλα δε το εχω δει καθολου live και απο φωτος δε βγαζω ακρη.

Ισως το χτυπησω και σε καφε ομως,μου φαινετε πιο διαφορετικο και εξισου σοβαρο και μοναδικο αν και αλλους που εχω ρωτηση τους θυμιζει..σκ@..τουλα λεει!!:lol::p

8 ωρες τη μερα στην οθονη?

Note 8 και γρηγορα (παραλληλα εννοειται με το 2).

Μανο και για σενα προτεινω μπλε νοτελι για αλλαγη (εγω απο τα 4 note 2, μονο μια φορα επελεξα λευκο και το μετανιωσα, γιατι το γκρι με την αυθεντικη φλιπ ειναι μοναδικο).

Βαγγελη σε περασα πλεον,θα το παρω για..6η φορα xaxa!!:p

λογικα θα κρατηθω και θα περιμενω το νοτελι 3 γιατι ολα τα αλλα ειναι γατακια...

Σε νιωθω και συμφωνω μαζι σου!

Το ξαναλεω,οσοι εχουν παρει το νοτελι συνιδητα και οχι απλα εντυπωσιασμενοι απ τα σπεκς η που ηταν το τοπ αντροιντ τοτε δυσκολα αλλαζουν στρατοπαιδο,ειδικα αν δεν εχουν θεμα με το μεγεθος.

Εγω λογο δουλειας και καλοκαιριου το σκεφτομουν πολυ σοβαρα αλλα μαλλον παλι αυτο θα παρω.

Και να σκεφτειτε πως εχω δωσει το δικο μου απλως το κραταω λιγες μερες να του το στησω και να..αποφασισω τι θα παρω.

Σκεψου να μη το ειχα στα χερια μου,αυριο πρωι πρωι θα ειχα παει να το παρω και οτι χρωμα το εβρισκα για τετοια στερηση με αυτο το κινητο μιλαμε.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)