sleon Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ευχαριστω πολυ!!!! σε εσενα ετσι δουλευει;γιατι δεν δουλευε ετσι .. Ναι κανονικα έτσι. Αν πας να πατήσεις στην φράση κάποιες φορές μπερδεύεται. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα!!! Μια ερώτηση. ... Το τηλέφωνο έχει απο την μάνα του screen video recording? Αν είναι και εχει πως το ενεργοποιουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 χαιρετίζω την παρέα σας! Σας διαβάζω καιρό αλλά αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μιας και είδα ότι το έχουν και άλλοι. Λοιπόν έχει να κάνει με κάποια τηλεφωνήματα μερικές φορές. Παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω καν το χαρακτηριστικό ήχο που δείχνει ότι χτυπάει αλλά η γραμμή ανοίγει, ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά ενώ εγώ τίποτα. Με παίρνει στο καπάκι εκείνος το σηκώνω τον ακούω εγώ τώρα κανονικά ενώ εκείνος τίποτα. Με τα πολλά καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα νούμερα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα παρατηρήσει σπάνια και με το galaxy s iii που το είχα κάνα εξάμηνο. Τώρα όμως παραγινε το κακό κάποιες μέρες μου το κάνει μετά όλα καλά για καμία βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που το κάνει; Ήδη αφαιρεσα το viber σήμερα που επαναλήφθηκε το σκηνικό, αλλά μετά πάλι το έκανε. η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ! Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, αλλά εγώ χρησιμοποιώ bt και είχα την εντύπωση ότι είναι πρόβλημα του bt και όχι της συσκευής ή του δικτύου. Άλλαξα το handsfree και πήρα ένα άλλο, πάλι τα ίδια αλλά σπανιότερα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα!!! Μια ερώτηση. ... Το τηλέφωνο έχει απο την μάνα του screen video recording? Αν είναι και εχει πως το ενεργοποιουμε? Καλησπέρα.Όχι,το εχει απενεργοποιήσει η samsung Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 χαιρετίζω την παρέα σας! Σας διαβάζω καιρό αλλά αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μιας και είδα ότι το έχουν και άλλοι. Λοιπόν έχει να κάνει με κάποια τηλεφωνήματα μερικές φορές. Παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω καν το χαρακτηριστικό ήχο που δείχνει ότι χτυπάει αλλά η γραμμή ανοίγει, ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά ενώ εγώ τίποτα. Με παίρνει στο καπάκι εκείνος το σηκώνω τον ακούω εγώ τώρα κανονικά ενώ εκείνος τίποτα. Με τα πολλά καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα νούμερα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα παρατηρήσει σπάνια και με το galaxy s iii που το είχα κάνα εξάμηνο. Τώρα όμως παραγινε το κακό κάποιες μέρες μου το κάνει μετά όλα καλά για καμία βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που το κάνει; Ήδη αφαιρεσα το viber σήμερα που επαναλήφθηκε το σκηνικό, αλλά μετά πάλι το έκανε. η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ! Μήπως ειχες κανονική sim και την εκοψες για να την κάνεις micro; Έχουν ακουστεί θέματα κατα καιρούς. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή ρύθμιση για να βγάζει κάποιο σύμβολο ότι η κλήση είναι από προώθηση; Διότι απ' ό,τι έχω δει απλά βγάζει ένα ταμπελάκι που μένει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται. Γνωρίζει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μήπως ειχες κανονική sim και την εκοψες για να την κάνεις micro; Έχουν ακουστεί θέματα κατα καιρούς. Εγώ πάντως πήρα καινούργιες sim με το Note. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα.Όχι,το εχει απενεργοποιήσει η samsung Σε ευχαριστω φιλε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_d Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μήπως ειχες κανονική sim και την εκοψες για να την κάνεις micro; Έχουν ακουστεί θέματα κατα καιρούς. Είχα κόψει την παλιά αλλά επειδή άκουσα και εγώ για προβλήματα, στο note μου έφτιαξα καινούρια για να είμαι σίγουρος. Εγώ λέω μήπως λόγω κακού ενδεχομένως σήματος αντιδρά με αυτό τον τρόπο το τηλέφωνο και δεν κάνει αμφίδρομη επικοινωνία, πάντως είναι πολύ σπαστικό ειδικά όταν τα τηλεφωνήματα σου είναι επαγγελματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 χαιρετίζω την παρέα σας! Σας διαβάζω καιρό αλλά αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μιας και είδα ότι το έχουν και άλλοι. Λοιπόν έχει να κάνει με κάποια τηλεφωνήματα μερικές φορές. Παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω καν το χαρακτηριστικό ήχο που δείχνει ότι χτυπάει αλλά η γραμμή ανοίγει, ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά ενώ εγώ τίποτα. Με παίρνει στο καπάκι εκείνος το σηκώνω τον ακούω εγώ τώρα κανονικά ενώ εκείνος τίποτα. Με τα πολλά καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα νούμερα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα παρατηρήσει σπάνια και με το galaxy s iii που το είχα κάνα εξάμηνο. Τώρα όμως παραγινε το κακό κάποιες μέρες μου το κάνει μετά όλα καλά για καμία βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που το κάνει; Ήδη αφαιρεσα το viber σήμερα που επαναλήφθηκε το σκηνικό, αλλά μετά πάλι το έκανε. η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ! Το έχω πάθει 2-3 φορές σε 1,5 μήνα. Το είχα πάθει και παλαιότερα με galaxy s. Το έχω πάθει μόνο στο σπίτι μου που το σήμα της wind δεν είναι και το σταθερότερο. Το αποδίδω στο δίκτυο κινητής. Ας γράφουμε το δίκτυο με το όποιο είμαστε και αν όταν το παθαίνουμε είμαστε σε μερος με σταθερό σήμα (οι γραμμουλες δεν λένε πάντα την αλήθεια, ας αξιολογήσουμε το σήμα από την εμπειρία χρήσης στο παρελθόν). Πάντως το γεγονός ότι συζητάμε τόσο σπάνια προβλήματα που μάλλον δεν οφείλονται στη συσκευή αλλά στο δίκτυο, δείχνει πόσο απροβλημάτιστο είναι το note 2 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Το έχω πάθει 2-3 φορές σε 1,5 μήνα. Το είχα πάθει και παλαιότερα με galaxy s. Το έχω πάθει μόνο στο σπίτι μου που το σήμα της wind δεν είναι και το σταθερότερο. Το αποδίδω στο δίκτυο κινητής. Ας γράφουμε το δίκτυο με το όποιο είμαστε και αν όταν το παθαίνουμε είμαστε σε μερος με σταθερό σήμα (οι γραμμουλες δεν λένε πάντα την αλήθεια, ας αξιολογήσουμε το σήμα από την εμπειρία χρήσης στο παρελθόν). Πάντως το γεγονός ότι συζητάμε τόσο σπάνια προβλήματα που μάλλον δεν οφείλονται στη συσκευή αλλά στο δίκτυο, δείχνει πόσο απροβλημάτιστο είναι το note 2 !!! Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση. Αν κάποιος έχει ανοικτά τα δεδομένα αλλά κλειστό το 3g, υπάρχει περίπτωση την στιγμή που επιχειρήσεις να κάνεις κλήση, να ξεκινήσει κάποιος συγχρονισμός πχ του καιρού και να χαθεί η κλήση. Το ίδιο αν σε καλέσει κάποιος. Πάντως αυτό που αναφέρουν τα παιδιά είναι καθαρά αδυναμία σήματος η υπερφόρτωσης της κεραίας. Ως γνωστό κάθε κεραία αντέχει συγκεκριμένο αριθμό ταυτοχρονων κλήσεων. Χάνεις προτάσεις ολόκληρες από τον συνομιλητή σου η μπορεί νσ μην τον ακούς καθόλου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εγω παρατηρησα κατι αλλο. Εκανα factory reset για να καθαρισω το κινητο απο τις ενα σωρο λαλακιες που εχω βαλει και ολα κομπλε. Το προβλημα που εχω τωρα, ο καιρος δεν λεει να βρει το σωστο μερος που ειμαι! Παλια αναλογα την περιοχη που πηγαινα μου αλλαζε, πχ Κηφισια, Νεα Ιωνια, Νεα Ερυθραια, Εκαλη, Ηρακλειο, κτλ. Τωρα επιμενει Αθηνα. Δεν αλλαζει με τιποτα! Τι φαση? Ξερει κανεις? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εγω παρατηρησα κατι αλλο. Εκανα factory reset για να καθαρισω το κινητο απο τις ενα σωρο λαλακιες που εχω βαλει και ολα κομπλε. Το προβλημα που εχω τωρα, ο καιρος δεν λεει να βρει το σωστο μερος που ειμαι! Παλια αναλογα την περιοχη που πηγαινα μου αλλαζε, πχ Κηφισια, Νεα Ιωνια, Νεα Ερυθραια, Εκαλη, Ηρακλειο, κτλ. Τωρα επιμενει Αθηνα. Δεν αλλαζει με τιποτα! Τι φαση? Ξερει κανεις? Ποιό widget χρησιμοποιείς? Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τα location services του κινητού από το μενού των ρυθμίσεων και να έχεις σετάρει στις ρυθμίσεις του widget να σου βρίσκει το local weather και όχι τις "τοποθεσίες" που του έχεις ορίσει εσύ. Δοκίμασε το yahoo weather! Είναι animated και πολύ πολύ ακριβές στις προβλέψεις του...Το stock το έχω ήδη κάνει disable αφού ανακάλυψα αυτό!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) Εγω παρατηρησα κατι αλλο. Εκανα factory reset για να καθαρισω το κινητο απο τις ενα σωρο λαλακιες που εχω βαλει και ολα κομπλε. Το προβλημα που εχω τωρα, ο καιρος δεν λεει να βρει το σωστο μερος που ειμαι! Παλια αναλογα την περιοχη που πηγαινα μου αλλαζε, πχ Κηφισια, Νεα Ιωνια, Νεα Ερυθραια, Εκαλη, Ηρακλειο, κτλ. Τωρα επιμενει Αθηνα. Δεν αλλαζει με τιποτα! Τι φαση? Ξερει κανεις? Φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω κ εγω που ειμαι στο note1 κ στο s2 μενω μεταμορφωση κ μου βγαζει αθηνα κ στης 2 συσκευες το κανει εδω κ 2 βδομαδες περιπου.μιλαω παντα για το στοκ widget κ εχω βαλει το Beautiful Widgets κ βρισκει μεταμορφωση Edited February 19, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω κ εγω που ειμαι στο note1 κ στο s2 μενω μεταμορφωση κ μου βγαζει αθηνα κ στης 2 συσκευες το κανει εδω κ 2 βδομαδες περιπου.μιλαω παντα για το στοκ widget κ εχω βαλει το Beautiful Widgets κ βρισκει μεταμορφωση Stock widget ειναι accuweather αν δεν κάνω λάθος?Καιρό τώρα τρώει φρίκη με το Location. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Stock widget ειναι accuweather αν δεν κάνω λάθος?Καιρό τώρα τρώει φρίκη με το Location. Ναι αυτο ειναι..το χω ψαξει αρκετα κ με κουρασε..το σπαστικο ειναι οτι το Beautiful Widgets εχει το accuweather κ βρισκει την περιοχη μου κ οπου παω..ενω το stock widget δεν την βρισκει..αντε βγαλε ακρη γιατι το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δείτε και το Android Weather. Βρίσκει σωστά το location και σαν πρόβλεψη γενικά τα πάει μία χαρά... ;-) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση. Αν κάποιος έχει ανοικτά τα δεδομένα αλλά κλειστό το 3g, υπάρχει περίπτωση την στιγμή που επιχειρήσεις να κάνεις κλήση, να ξεκινήσει κάποιος συγχρονισμός πχ του καιρού και να χαθεί η κλήση. Το ίδιο αν σε καλέσει κάποιος. Πάντως αυτό που αναφέρουν τα παιδιά είναι καθαρά αδυναμία σήματος η υπερφόρτωσης της κεραίας. Ως γνωστό κάθε κεραία αντέχει συγκεκριμένο αριθμό ταυτοχρονων κλήσεων. Χάνεις προτάσεις ολόκληρες από τον συνομιλητή σου η μπορεί νσ μην τον ακούς καθόλου. Τι εννοεις με αυτο; " Αν κάποιος έχει ανοικτά τα δεδομένα αλλά κλειστό το 3g" Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου.... Μπραβο φιλε ειναι παρα πολυ καλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μα είναι δυνατόν το Note I να παίρνει πιο γρήγορα την 4.1.2 από το ΙΙ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τι εννοεις με αυτο; " Αν κάποιος έχει ανοικτά τα δεδομένα αλλά κλειστό το 3g" Εννοεί να έχει κάνει τις επιλογές που είναι κυκλωμένες στην εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Λίγο καθυστερημένα...! :p Μελέτησα τις τελευταιές μέρες το Νοτε 2 και έχω να πω ότι είναι ένα πολύ εντυπωσιακό εργαλείο. Είμαι υποψήφιος αγοραστής! Πολύ εντυπωσιακό και πρακτικό το handwriting. Ακόμα και με το δάκτυλο (τις γραφίδες τις κρύβουν στα καταστήματα) μπορείς απ' όσο δοκίμασα να γράφεις ότιδήποτε από Μηνύματα μέχρι το προορισμό στην πλοήγηση. Το έχουν στα ελληνικά άλλα κινητά άλλων εταιρειών; Δεν το χω δει. Το ζήτημα είναι σίγουρα το μέγεθός του. Κουμαντάρεται αν το κρατάς portrait αλλά με μια σχετική έκπληξη είδα ότι δυσκολευόμουν να το κρατήσω σταθερά σε landscape, που ναι κι αυτό ένα ζήτημα άσχετο από το σε ποια τσέπη θα το βάλεις, σε καλοκαιρινά ρούχα τουλάχιστον. Και η σχεδίασή του και τα χρώματα γκρί ή άσπρο δεν ξετρελαίνουν ενώ σε μέτρια πίεση άκουσα και κάποιους κριγμούς, που δεν κατάλαβα π.χ. σ' ένα xperia T που ταν δίπλα και προσπαθούσα να το ..."σπάσω" στρεβλώνοντας το και δεν καταλάβαινε τίποτα. Σε μαύρο μάλλον δεν έχει βγεί ακόμα μπας και αμβλύνει τις εντυπώσεις. Άριστο πάντως, και ακούω άριστο και σε μπαταρία και η κάμερα των 8ΜΡ η καλύτερη ίσως στην κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μα είναι δυνατόν το Note I να παίρνει πιο γρήγορα την 4.1.2 από το ΙΙ?????? Για την Samsung Hellas είναι :) Γιατί η Samsung γενικά έχει φροντίσει να δώσει τη 4.1.2 στο Note2 εδώ και αρκετό καιρό... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Να ρωτησω κατι σχετικο με τα email. Οταν θελησω να απαντησω σε ενα email, αυξανει το μεγεθος του κειμενου που ειχε το email στο οποιο απαντω και βρισκεται σε παραθεση απο κατω, απο 7 σε 17 και φαινονται τεραστια με αποτελεσμα αν θελησω να ανατρεξω στο κειμενο, πρεπει να μου βγουν τα ματια. :) Ο μονος τροπος που καταφερα να τα μικρυνω ειναι να τα επιλεξω ολα μαζι και μετα να επιλεξω μικροτερο μεγεθος. Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ πρακτικο να το κανω καθε φορα. Υπαρχει δυνατοτητα να το επιλεξω μονιμα και να το κανει αυτοματα; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παιδιά; Ή έστω να το δοκιμάσει κανείς μήπως το πρόβλημα είναι μόνο στο δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παιδιά; Ή έστω να το δοκιμάσει κανείς μήπως το πρόβλημα είναι μόνο στο δικό μου; Δεν είναι μόνο δικό σου. Το έχω κι εγω εξ αρχής και είναι σπαστικό γιατί έχω βάλει το mail της δουλειάς και με τα τεράστια γράμματα γίνεσαι ρόμπα.. Δεν έχω βρει λύση όσες γραμματοσειρές και να έχω αλλάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts